|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
8.12.2010 16:13:19   
TAMIKA3
mi smo prazne lončke od

user posted image

umili in pusušili ... zdaj jih bomo "oblekli" v alu folijo in naredili zvončke user posted image user posted image user posted image user posted image ... simpl pa lepo user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 726
8.12.2010 16:13:35   
sjmm
surf.....jz zelenjavo ponavadi skuham nad soparo, tko d je še kr čvrsta, malce ohladim, namasim pekač z maslom ali oljčnim oljem..polijem po dnu z malo bešamela ali pa mešanico...jajček, kisla smetana, sol, sirček nariban, naložim not zelenjavco, polijem s preostankom in posujem z naribanim sirčkom, včasih dam po vrhu še kake pinjole

delam pa kombinacije....krompir k ga mau pokuham prej, v pasteh s popraženim porom, potem korenje, koleraba, krompir, pa cvetača in brokoli, pa cvetača brokoli in krompir, brokoli in korenje, pa seveda bučke..ki uporabim sveže in pa mau pokuhan krompir...seveda pa svoje nardijo tud začimbe...bolš d so sveže..kot npr...peteršilj, zelena, bazilka, rožmarin, samo vedno uporabim samo 1 vrsto začimbe.....no, upam d bo kej pomagalouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 727
8.12.2010 16:15:57   
Katjusa
evo jst doma Bnejamin je ful priden florjan pa se kr neki joka tak, da sme ga mal po riti k so mi živci počluser posted image user posted image user posted image zdej sme ga pa v sobo spat poslala in se dere k da ga kdo iz kože daje.....user posted image user posted image user posted image user posted image

grem gruntat kaj bi dons pojedl, da bo na hitrco pa dobro....

drug teden nam pridejo elektriko rihtatuser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da res....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 728
8.12.2010 17:03:47   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sunny super za otročka user posted image user posted image user posted image Sem prepričana da bo tašča vesela novičke, da bo ponovno babiuser posted image user posted image user posted image

Petrušk
naj se ati kmalu vrne. Kako je eva?

oči se vrne jutri...

eva pa...ne vem kaj naj rečem...kašlja še kar???
sm ravno pisala kilometrski mail dr.tanč k vedno odgovarja na med.over.net...pa semi zdi taka realna...bomo videli...

drugač jo mava pa zdaj do 10 januarja doma...

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 729
8.12.2010 17:34:26   
TAMIKA3
POBARVANKE

[img]http://www.coloring-book.info/coloring/coloring_page.php?id=19[/img]

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 730
8.12.2010 17:37:46   
Čebel@
tamika....hvala za linkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša....lahko da je Florjan premalo spal ali pa te le tako pogreša in hoče tvojo pozornost?ne vem,razmišljamuser posted image

petrušk.....naj ti nočka hitro mine in da bo ati kmalu domauser posted image user posted image user posted image

Hana in ati se namakatauser posted image user posted image user posted image ....je pa malo bolj sitkana in se skos z atijem kregatauser posted image ....sedaj bo itak večerja,potem pa počasi v pančevouser posted image .....midva greva pa na picouser posted image user posted image .....sem pa skuhala pisker čuftov-1 rundo jih bova v petek jedla,eno rundo bom dala pa v skrinjouser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 18:20:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SURF)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 18:21:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 733
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 18:38:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 734
8.12.2010 18:38:58   
tanci29
čvekice hellooo od mene

kako ste kaj...niti slučajno mi ne znese sodelovat na forumu..ste turbo čvekice...

mi smo ok...malo puščajo noski drugače pa kul...
zdele sem sestavila smrekico..sem si letos umislila kar umetno...črno z srebrnimi konicami...ful mi je lepa...zdej jo bo treba pa še okrasit...sam pomoje mi balončki ne bojo gor pasal k ne bojo barvno usklajeni s s mreko...morm jih še vn prvlečt da vidim kaj sploh imamouser posted image

drugače pa en gromozanskiuser posted image za vse vas

a je birdy že doma?

Neposredna povezava do sporočila: 735
8.12.2010 18:40:48   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

URŠA prideva, ko bomo zdravi...letos pomoje d neuser posted image , edin če ti kje najdem Poldijauser posted image ....sm Šimeta naterala d ga je po Zagrebu iskaluser posted image ...žal brez uspeha.

kateri je poldiuser posted image ...jest mam namen it konc tedna u božičkov šoping...sevede če bom mela varstvo za mulčka..pa bom mal uč vrgla sam mal mi povejte ker je tale poldekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 736
8.12.2010 18:45:39   
tanci29
aha sem mal pobrskala...a to je ta ta zelen

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 737
8.12.2010 20:02:12   
Čebel@
sva se napokalauser posted image

pa pauser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 738
8.12.2010 20:47:07   
Ajvy
čer....

Sjmm....full sem vesela za Jana...in kolkr berem si ga je resnično zaslužil....bravo JAn.....

Deja...lepo da si se oglasila.....ne vem kaj naj ti rečem glede tašče..upam,da boste lepo porihtali da bo prav.....

Surf....iiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo te je brat...mirno ...srečno...the best....

KOlumbo...he he ...MAj je car...
LEpo vas je bilo danes videt...dvakrat user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 739
8.12.2010 20:53:37   
Ajvy
brkn...kot vedno...pridna mravljica....noro....

Pikica....a ni krasno videt kako se jim iskrijo uške user posted image user posted image user posted image

Tamika....da te ne bo Urša prepričala...oz., njeni posti v še enega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Si pa res čist divja s tem pucanjem....uf

Čebela..super za papirje ....

Sunny...ojej...boga sodelavka..upam ,da se vse lepo uredi....uf....
Kako si ti, ti je kaj slabo?
Julija maš rok...iiiiiii kot Tarja moja bo imel, imela rojstni dan.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 740
8.12.2010 21:00:33   
Onasiss
ojla čvekice... vas ful pogrešamuser posted image , sam ni cajta....
pa še danes je imel Onasiss prometno nesrečo in je totalka zbil twingota..... on ima hv..samo roko poškodovano in ima dojenčka...user posted image .

jutri sem cel dan odsotna, grem službeno na Ptuj... se mi niti ne sanja kako bo otroke spedenu.....

toliko od mene.. se tipkamo...
bodite zdrave in pošiljam vam en velik user posted image

So what....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 741
8.12.2010 21:01:50   
birdy
Evo mene, ne bom dolga ker nisem dons še čist nič počivala.... Danes sva pršla domov, sicer je že slabo kazalo da greva danes ker je bila moja kri včeraj precej slaba. Danes je bila pa k sreči boljša, edin hemoglobin mam precej porazen. Z Levom se večinoma dojiva, malo pa tud dodajava. Fant je pač ogromen in moje mleko še ni čist na maksimumu ampak bomo tud to zrihtaluser posted image  
Porodna izkušnja... No ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tud slabše... Šla sem čez vsa svoja načela in vzela EA. Ne morem verjet, ampak tako kot je zdej bolel pa ni pri nobenem od porodov. Na žalost pa nisem mela sreče z EA (aja, nisem bila nič zmenjena, na noben posvet nisem šla, na licu mesta v kranjski P sem jo vzela), ker mi ni tako prijela kot bi mi mogla. Preden so mi naredili CR so me matral uro in pol (tok časa sem bila do konca odprta, tist prej ta hudo je pa trajal od cca. štirih pa do pol osmih). Tamali se ni spustil v kanal, in to tud tok ne da bi bil vakum. So se  odločil da mi naredijo CR, in tuki pride na vrsto ta moja nesrečna EA. Ker nekaj ni šlo tako kot bi moglo it sem zelo živo čutila CR in brskanje po trebuhu, na srečo sem stegnila jezik in rekla kako boli, da so mi potem še povečal dozo, potem je bolelo manj, še vedno pa je bolelo. Tako da je meni med popadki EA super prišla, med CR pa ne tako zelo super. Je pa bilo vredno, saj sem mojga Levčka videla že v porodni kar ga drugače ne bi mogla. Jaz sem šla potem na intenzivno, v ponedeljek na oddelek, danes pa domov. To je več ali manj to. 

aja, sestre in zdravniki v Kranju so super, ker sem mela vmes mal krize so me tako fino potolažli, ma HB da sem bila v Kranju res, mislim da česa takega ne bi bila deležna v Ljubljani. 

To sem napisala pri decembrkah pa sem kr kopirala, ne da se mi še enkratuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 742
8.12.2010 21:20:03   
Ajvy
petrušk...upam, da hitro mine čas in boste spet skupaj...

sjmm...sej ne morem verjet...no..upam,da speljeta.....in bo še eden user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela
...the best za skibuce

Katjuša...po mojem mal ni navajen  , da ste vsi skupaj....pa ne ve kam bi s čustvi....

Onasiss...ojej...samo da je možek ok...pločevino se že da nadomestit....bogec....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci...kako ste kaj...mah nam tut noski puščajo...pa vrtčevski kašelj mamo...itak.....
LEpo okrašujte smrekico....

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 743
8.12.2010 21:37:43   
TAMIKA3
čer user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image že lep čas v deželi sanj, ati pred Tv, mami pa je osvojila triglav user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj me čaka še kuhinja user posted image ... potem pa upam na kakšno masažo in crkljanje

nočko user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
8.12.2010 21:53:38   
Ajvy
Birdy...ojej...matr..kakšna porodna izkušnja....zelo sem vesela, zelo sem vesela, da je vse ok...in da se z LEvom doma cartata ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veliko počivaj in hitro celjenje ti želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 745
8.12.2010 21:54:03   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image že lep čas v deželi sanj, ati pred Tv, mami pa je osvojila triglav user posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj me čaka še kuhinja user posted image ... potem pa upam na kakšno masažo in crkljanje

bravo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 21:59:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TAMIKA3)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
8.12.2010 22:27:32   
sjmm
čer!

evo..kok se paše usest....uf...sm nardila maraton z loverjem...prvo rundo po kosilu..od 4h-6h...pol sta mela naša muskonterja vaje kitare in sem se čist posvetila Majkiju...sva ustvarjala z barvami in štampiljkami....pol pa tuširanje, okol 8h navrati moj Poldi kuči...lepo povečerja in pol se je ponudil d uspava majkija...jz pa na ta drugo rundo z loverjem....od 8h..do zdele.....sem spravla pod streho eno 7 strojev, osal samo neki prtov...k... jih gledauser posted image user posted image

moj je uspaval tud sebe...ga bom zdej mau porukala, če gre kej pod tuš in ženo pocrkljat...pa d ga vprašam, če je resno mislu d lahk sanjam še o numero5user posted image user posted image ...sej mogoče bo vse ostalo sam pri sanjah..k mau me že emšo jjj...bomo vidl kok bom res pogumnauser posted image

tamika...super d ste bli ustvarjalniuser posted image user posted image

katjuša...ej mogoče je pa zdej florči mau ljubosumen k je Benči pršu nazaj...ne bit ook huda, mamiuser posted image ...sej bo hitr spet vse zlaufal...pa ful sm vesela, da te služba tko fajn veseliuser posted image user posted image

sunny...držim pesti na dobr odziv pri tašči..pri nas..1. kr veseli..sam itak čist prezgodi, 2. ja, bosa probala še fanta met, a ne 3.ja, kva vama je pa tega treba, sej mata že par 4. sej že vemo, da sta mau ubrisana....no, takle mamouser posted image

kolumbo...vidm d si spedenala u nulo vse piščkeuser posted image user posted image user posted image ..sploh ni blo za podvomituser posted image ...hja, glede kosilčka..kva ma pa rad??? kva maš na zalogi...idej je zmeri iak dostuser posted image

DRAGA BIRDY...ČESTITKE ŠE ENKRAT, SEM ČIST VESELA D STA V DOMAČEM OBJEMU...NAJ KAK GRENAK PRIOKUS HITRO ZGINE IN MNOGO LEPIH TRENUTKOV Z JUNAKOM IN SEVEDA TUDI V POLNI ZASEDBIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

je ata uletu iz spalnice....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 748
8.12.2010 22:28:10   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image

pridni kot zmerajuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 749
8.12.2010 22:29:12   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

petrušk...upam, da hitro mine čas in boste spet skupaj...

sjmm...sej ne morem verjet...no..upam,da speljeta.....in bo še eden

ZAENKRA SO ŠE ŽELJE...AMPAK BOMO VIDLuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebela
...the best za skibuce

Katjuša...po mojem mal ni navajen  , da ste vsi skupaj....pa ne ve kam bi s čustvi....

Onasiss...ojej...samo da je možek ok...pločevino se že da nadomestit....bogec....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci...kako ste kaj...mah nam tut noski puščajo...pa vrtčevski kašelj mamo...itak.....
LEpo okrašujte smrekico....

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.