![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 16:13:19
|
|
|
|
TAMIKA3
|
mi smo prazne lončke od umili in pusušili ... zdaj jih bomo "oblekli" v alu folijo in naredili zvončke ... simpl pa lepo
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 16:13:35
|
|
|
|
sjmm
|
surf.....jz zelenjavo ponavadi skuham nad soparo, tko d je še kr čvrsta, malce ohladim, namasim pekač z maslom ali oljčnim oljem..polijem po dnu z malo bešamela ali pa mešanico...jajček, kisla smetana, sol, sirček nariban, naložim not zelenjavco, polijem s preostankom in posujem z naribanim sirčkom, včasih dam po vrhu še kake pinjole delam pa kombinacije....krompir k ga mau pokuham prej, v pasteh s popraženim porom, potem korenje, koleraba, krompir, pa cvetača in brokoli, pa cvetača brokoli in krompir, brokoli in korenje, pa seveda bučke..ki uporabim sveže in pa mau pokuhan krompir...seveda pa svoje nardijo tud začimbe...bolš d so sveže..kot npr...peteršilj, zelena, bazilka, rožmarin, samo vedno uporabim samo 1 vrsto začimbe.....no, upam d bo kej pomagalo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 16:15:57
|
|
|
|
Katjusa
|
evo jst doma Bnejamin je ful priden florjan pa se kr neki joka tak, da sme ga mal po riti k so mi živci počl zdej sme ga pa v sobo spat poslala in se dere k da ga kdo iz kože daje..... grem gruntat kaj bi dons pojedl, da bo na hitrco pa dobro.... drug teden nam pridejo elektriko rihtat upam, da res....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 17:03:47
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sunny super za otročka Sem prepričana da bo tašča vesela novičke, da bo ponovno babi Petrušk naj se ati kmalu vrne. Kako je eva? oči se vrne jutri... eva pa...ne vem kaj naj rečem...kašlja še kar??? sm ravno pisala kilometrski mail dr.tanč k vedno odgovarja na med.over.net...pa semi zdi taka realna...bomo videli... drugač jo mava pa zdaj do 10 januarja doma...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 17:34:26
|
|
|
|
TAMIKA3
|
POBARVANKE [img]http://www.coloring-book.info/coloring/coloring_page.php?id=19[/img]
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 17:37:46
|
|
|
|
Čebel@
|
tamika....hvala za linke katjuša....lahko da je Florjan premalo spal ali pa te le tako pogreša in hoče tvojo pozornost?ne vem,razmišljam petrušk.....naj ti nočka hitro mine in da bo ati kmalu doma Hana in ati se namakata ....je pa malo bolj sitkana in se skos z atijem kregata ....sedaj bo itak večerja,potem pa počasi v pančevo .....midva greva pa na pico .....sem pa skuhala pisker čuftov-1 rundo jih bova v petek jedla,eno rundo bom dala pa v skrinjo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 18:20:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 18:21:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 18:38:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 18:38:58
|
|
|
|
tanci29
|
čvekice hellooo od mene kako ste kaj...niti slučajno mi ne znese sodelovat na forumu..ste turbo čvekice... mi smo ok...malo puščajo noski drugače pa kul... zdele sem sestavila smrekico..sem si letos umislila kar umetno...črno z srebrnimi konicami...ful mi je lepa...zdej jo bo treba pa še okrasit...sam pomoje mi balončki ne bojo gor pasal k ne bojo barvno usklajeni s s mreko...morm jih še vn prvlečt da vidim kaj sploh imamo drugače pa en gromozanski za vse vas a je birdy že doma?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 18:40:48
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo URŠA prideva, ko bomo zdravi...letos pomoje d ne , edin če ti kje najdem Poldija ....sm Šimeta naterala d ga je po Zagrebu iskal ...žal brez uspeha. kateri je poldi ...jest mam namen it konc tedna u božičkov šoping...sevede če bom mela varstvo za mulčka..pa bom mal uč vrgla sam mal mi povejte ker je tale poldek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 18:45:39
|
|
|
|
tanci29
|
aha sem mal pobrskala...a to je ta ta zelen
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 20:02:12
|
|
|
|
Čebel@
|
sva se napokala pa pa
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 20:47:07
|
|
|
|
Ajvy
|
čer.... Sjmm....full sem vesela za Jana...in kolkr berem si ga je resnično zaslužil....bravo JAn..... Deja...lepo da si se oglasila.....ne vem kaj naj ti rečem glede tašče..upam,da boste lepo porihtali da bo prav..... Surf....iiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo te je brat...mirno ...srečno...the best.... KOlumbo...he he ...MAj je car... LEpo vas je bilo danes videt...dvakrat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 20:53:37
|
|
|
|
Ajvy
|
brkn...kot vedno...pridna mravljica....noro.... Pikica....a ni krasno videt kako se jim iskrijo uške Tamika....da te ne bo Urša prepričala...oz., njeni posti v še enega Si pa res čist divja s tem pucanjem....uf Čebela..super za papirje .... Sunny...ojej...boga sodelavka..upam ,da se vse lepo uredi....uf.... Kako si ti, ti je kaj slabo? Julija maš rok...iiiiiii kot Tarja moja bo imel, imela rojstni dan.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 21:00:33
|
|
|
|
Onasiss
|
ojla čvekice... vas ful pogrešam , sam ni cajta.... pa še danes je imel Onasiss prometno nesrečo in je totalka zbil twingota..... on ima hv..samo roko poškodovano in ima dojenčka... . jutri sem cel dan odsotna, grem službeno na Ptuj... se mi niti ne sanja kako bo otroke spedenu..... toliko od mene.. se tipkamo... bodite zdrave in pošiljam vam en velik
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 21:01:50
|
|
|
|
birdy
|
Evo mene, ne bom dolga ker nisem dons še čist nič počivala.... Danes sva pršla domov, sicer je že slabo kazalo da greva danes ker je bila moja kri včeraj precej slaba. Danes je bila pa k sreči boljša, edin hemoglobin mam precej porazen. Z Levom se večinoma dojiva, malo pa tud dodajava. Fant je pač ogromen in moje mleko še ni čist na maksimumu ampak bomo tud to zrihtal Porodna izkušnja... No ja, lahko bi bilo boljše, lahko pa tud slabše... Šla sem čez vsa svoja načela in vzela EA. Ne morem verjet, ampak tako kot je zdej bolel pa ni pri nobenem od porodov. Na žalost pa nisem mela sreče z EA (aja, nisem bila nič zmenjena, na noben posvet nisem šla, na licu mesta v kranjski P sem jo vzela), ker mi ni tako prijela kot bi mi mogla. Preden so mi naredili CR so me matral uro in pol (tok časa sem bila do konca odprta, tist prej ta hudo je pa trajal od cca. štirih pa do pol osmih). Tamali se ni spustil v kanal, in to tud tok ne da bi bil vakum. So se odločil da mi naredijo CR, in tuki pride na vrsto ta moja nesrečna EA. Ker nekaj ni šlo tako kot bi moglo it sem zelo živo čutila CR in brskanje po trebuhu, na srečo sem stegnila jezik in rekla kako boli, da so mi potem še povečal dozo, potem je bolelo manj, še vedno pa je bolelo. Tako da je meni med popadki EA super prišla, med CR pa ne tako zelo super. Je pa bilo vredno, saj sem mojga Levčka videla že v porodni kar ga drugače ne bi mogla. Jaz sem šla potem na intenzivno, v ponedeljek na oddelek, danes pa domov. To je več ali manj to. aja, sestre in zdravniki v Kranju so super, ker sem mela vmes mal krize so me tako fino potolažli, ma HB da sem bila v Kranju res, mislim da česa takega ne bi bila deležna v Ljubljani. To sem napisala pri decembrkah pa sem kr kopirala, ne da se mi še enkrat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 21:20:03
|
|
|
|
Ajvy
|
petrušk...upam, da hitro mine čas in boste spet skupaj... sjmm...sej ne morem verjet...no..upam,da speljeta.....in bo še eden Čebela...the best za skibuce Katjuša...po mojem mal ni navajen , da ste vsi skupaj....pa ne ve kam bi s čustvi.... Onasiss...ojej...samo da je možek ok...pločevino se že da nadomestit....bogec.... tanci...kako ste kaj...mah nam tut noski puščajo...pa vrtčevski kašelj mamo...itak..... LEpo okrašujte smrekico....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 21:37:43
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer že lep čas v deželi sanj, ati pred Tv, mami pa je osvojila triglav ... zdaj me čaka še kuhinja ... potem pa upam na kakšno masažo in crkljanje nočko
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 21:53:38
|
|
|
|
Ajvy
|
Birdy...ojej...matr..kakšna porodna izkušnja....zelo sem vesela, zelo sem vesela, da je vse ok...in da se z LEvom doma cartata .... Veliko počivaj in hitro celjenje ti želim
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 21:54:03
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer že lep čas v deželi sanj, ati pred Tv, mami pa je osvojila triglav ... zdaj me čaka še kuhinja ... potem pa upam na kakšno masažo in crkljanje nočko bravo mami
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2010 21:59:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 22:27:32
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo..kok se paše usest....uf...sm nardila maraton z loverjem...prvo rundo po kosilu..od 4h-6h...pol sta mela naša muskonterja vaje kitare in sem se čist posvetila Majkiju...sva ustvarjala z barvami in štampiljkami....pol pa tuširanje, okol 8h navrati moj Poldi kuči...lepo povečerja in pol se je ponudil d uspava majkija...jz pa na ta drugo rundo z loverjem....od 8h..do zdele.....sem spravla pod streho eno 7 strojev, osal samo neki prtov...k... jih gleda moj je uspaval tud sebe...ga bom zdej mau porukala, če gre kej pod tuš in ženo pocrkljat...pa d ga vprašam, če je resno mislu d lahk sanjam še o numero5 ...sej mogoče bo vse ostalo sam pri sanjah..k mau me že emšo jjj...bomo vidl kok bom res pogumna tamika...super d ste bli ustvarjalni katjuša...ej mogoče je pa zdej florči mau ljubosumen k je Benči pršu nazaj...ne bit ook huda, mami ...sej bo hitr spet vse zlaufal...pa ful sm vesela, da te služba tko fajn veseli sunny...držim pesti na dobr odziv pri tašči..pri nas..1. kr veseli..sam itak čist prezgodi, 2. ja, bosa probala še fanta met, a ne 3.ja, kva vama je pa tega treba, sej mata že par 4. sej že vemo, da sta mau ubrisana....no, takle mamo kolumbo...vidm d si spedenala u nulo vse piščke ..sploh ni blo za podvomit ...hja, glede kosilčka..kva ma pa rad??? kva maš na zalogi...idej je zmeri iak dost DRAGA BIRDY...ČESTITKE ŠE ENKRAT, SEM ČIST VESELA D STA V DOMAČEM OBJEMU...NAJ KAK GRENAK PRIOKUS HITRO ZGINE IN MNOGO LEPIH TRENUTKOV Z JUNAKOM IN SEVEDA TUDI V POLNI ZASEDBI je ata uletu iz spalnice....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 22:28:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 čer že lep čas v deželi sanj, ati pred Tv, mami pa je osvojila triglav ... zdaj me čaka še kuhinja ... potem pa upam na kakšno masažo in crkljanje nočko pridni kot zmeraj
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 8.12.2010 22:29:12
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy petrušk...upam, da hitro mine čas in boste spet skupaj... sjmm...sej ne morem verjet...no..upam,da speljeta.....in bo še eden ZAENKRA SO ŠE ŽELJE...AMPAK BOMO VIDL Čebela...the best za skibuce Katjuša...po mojem mal ni navajen , da ste vsi skupaj....pa ne ve kam bi s čustvi.... Onasiss...ojej...samo da je možek ok...pločevino se že da nadomestit....bogec.... tanci...kako ste kaj...mah nam tut noski puščajo...pa vrtčevski kašelj mamo...itak..... LEpo okrašujte smrekico....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.