Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 10:52:28
|
|
|
|
koala.cek
|
živa - a veš kako tile majčkeni hitro dojamejo ? tisti trenutek, ko boš imela dojenčka v rokah, ti bo zmajček odrasel za nekaj mesecev. ne vem, ali jim naredi kakšen klik, ali kaj. mi tudi našemu nismo nekaj razlagali int..pač da bomo imeli dojenčka in to je to. pa se mi zdi, da dokler ga nimaš doma, sploh ne vedo kaj to pomeni se pa spomnim, kako je debelo pogledal, ko sem joške ven privleka...češ dojenček je lačen...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 10:53:55
|
|
|
|
koala.cek
|
majana - nisem še dajala. pa tudi sama ga še nisem vzela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:20:20
|
|
|
|
petrazg
|
Ja, res odrastejo kar čez noč... Pri nas je bil še problem, ker so naju preselili v Pediatrično in naju ni bilo domov še nekaj časa. Tam ga pa 2 dni nisva peljala Lukcu (je imel infuzijo in kanalček v glavi), ker se nama je zdelo, da itak ne dojema, da je premajhen... ampak je spraševal in spraševal in sva ga potem odpeljala. Tam je malo gledal vse aparate okoli in je bil čisto srečen, ko je lahko držal Lukca. In mu sam od sebe začel razlagati, da bo vse ok in da pride kmalu domov. Da ga čaka posteljca in igračke... In smo bili vsi, še starši od sosedne dojenčice, solzni... Oni točno vedo in čutijo kaj se dogaja, čeprav mu ni nihče razlagal, da je kaj narobe. Doma je pa itak prevzel "skrb" zanj... Majana... nismo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:32:05
|
|
|
|
PapuaNG
|
joj, ko pišete o mulčkih in dojenčkih mi gre kar na jok. Še pri P, ko sva čakala v čakalnici, je ena mala pupa, stara vsega nekaj mesecev, jokala in jokala (je bila na inhalacijah, pa ji očitno ni pasalo ležat med previjanjem), pa je šlo še meni na jok...res sem postala prava cmera
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:37:46
|
|
|
|
koala.cek
|
no mojemu nečaku so končno postavili diagnozo....nekaj med pljučnico in bronhitisom...svašta...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:38:42
|
|
|
|
petrazg
|
Papua... tebe hormoni dajejo... mogoče kaj ne vemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:39:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Papua... tebe hormoni dajejo... mogoče kaj ne vemo podpis jaz vidim malo štruco, rečem iiiii in bucibuc, ampak prepriča me v tem trenutku ne koalček
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:48:30
|
|
|
|
petrazg
|
Koalček... za nečaka... ledenka... sej je še čas... Pri nas je A. začel namigovati, da bi imeli dojenčka. Sta dve prijateljici že čisto pred porodom in očitno ga to tako "meša"...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:51:49
|
|
|
|
ledenka
|
petra, kaj še čakaš, treba it likat hja, čas... pr mojih letih ga ni ravno na pretek
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:54:35
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no mojemu nečaku so končno postavili diagnozo....nekaj med pljučnico in bronhitisom...svašta... koalka, pa je imel še kakšne druge simptome ali samo kašelj? jaz bom J. peljala nazaj, če ne bo kmalu boljše... ker pri nas se to vleče že res predolgo papua, sam res, a ti že hormoni nagajajo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 11:55:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka jaz vidim malo štruco, rečem iiiii in bucibuc, ampak prepriča me v tem trenutku ne mene tut ne, pa po moje še neki časa ne bo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:11:10
|
|
|
|
maja1488
|
Dan! Bolančki Lakica, sem te sanjala danes. Si neki hotla bit huda Petrazg, ajde akcija, sej sta še vedno v oranžni sobi Eh, sm vse prebrala, zej sm pa vse pozabčla in pomešala. Ledenka, a tvoj bi imel še enega?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:28:01
|
|
|
|
petrazg
|
Ja dojenček... dober hec. Bom na Majo in Majano raje počakala, da bomo skupaj nosečke... Drugače pa čakamo pri stricu in tetki, da nam sporočita veselo novico...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:29:56
|
|
|
|
maja1488
|
O mene ne rabiš čakat. Maja je zaključla. Majana pa valda more še kej. Nad čem se bo pa pritoževala, ko bo J zrastu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:31:49
|
|
|
|
petrazg
|
Saj zato pa tebe čakam Majči...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:32:42
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg Saj zato pa tebe čakam Majči... Aja, no jst bom naslednje vozičkala vnuke. Tko da welcome, te povabim na viski takrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:32:46
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no mojemu nečaku so končno postavili diagnozo....nekaj med pljučnico in bronhitisom...svašta... koalka, pa je imel še kakšne druge simptome ali samo kašelj? jaz bom J. peljala nazaj, če ne bo kmalu boljše... ker pri nas se to vleče že res predolgo naj ne bi imel. je pa res, da ima eno votlo ledvičko in da so potem malo bolj previdni. majana - ne se zdaj prestrašit. glej koliko otrok pa samo kašlja. to je pač eden primer. držim pesti, da boste kmalu bolje. sicer pa, če nisi prepričana, ga raje pelji...od viška glava ne boli je tako ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:35:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek no mojemu nečaku so končno postavili diagnozo....nekaj med pljučnico in bronhitisom...svašta... koalka, pa je imel še kakšne druge simptome ali samo kašelj? jaz bom J. peljala nazaj, če ne bo kmalu boljše... ker pri nas se to vleče že res predolgo naj ne bi imel. je pa res, da ima eno votlo ledvičko in da so potem malo bolj previdni. majana - ne se zdaj prestrašit. glej koliko otrok pa samo kašlja. to je pač eden primer. držim pesti, da boste kmalu bolje. sicer pa, če nisi prepričana, ga raje pelji...od viška glava ne boli je tako ? sej nisem, sam tko, bedno mi je, ker ga skoz vozim, pa pravi da je vse čisto, da se mu očitno nabira to v grlu... ne pomaga pa čisto nič, da bi bilo kaj boljše razmišljam, da bi ga imela okoli NL kar doma...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:45:13
|
|
|
|
PapuaNG
|
haha, nič me še jormoni ne dajejo. Se mi to dogaja že lep čas, pa ne morem pomagat. Je kr zoprno včasih, ko kaj v službi berem o dojenčkih pa to, pa mi grejo kr solze na oči.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:54:31
|
|
|
|
koala.cek
|
jjajaaaa...sej res...kje boste kej za NL ???? mi bomo uživali doma...v družinskem krogu...ene tri dni tudi v vrtec ne bosta šla, bomo babi servis furali. pa na počitnice bosta sigurno šla kej.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 12:56:53
|
|
|
|
Leela
|
majana jaz sem enkrat probala pri sebi fluimukan in mi je takoj pomagal. Pomaga pri zares viskozni sluzi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 13:08:27
|
|
|
|
majana79
|
koalka, mi bomo doma, home sweet home leela, kakšna je viskozna? itak bom znorela, ker mu tudi prave globule ne znam izbrat, ker tako težko določim simptome pa opis kašlja... groza
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 13:11:51
|
|
|
|
maja1488
|
papua, jst sm od vedno jokica. Pri vsakem filmu, oddaji kjer komu kej pomagajo... Povsod tulim. In moj isto, sam mal manj kot jst. Imamo vedno robčke na kavču. Pa ko berem kake zgodbe o otrocih...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 13:13:30
|
|
|
|
maja1488
|
NL...mi bomo tut doma, samo ne vem še al samo ženske al bo tut mož fraj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 8.12.2010 13:15:49
|
|
|
|
ledenka
|
da ne bom še jaz na vnuke čakala skup z Majano maja, moj bi mel takoj še enga. itak, če pa nima pojma, kak to zgleda skrajni čas, da grem na kako službeno pot... žal so edine, ki so možne zdaj, dolge en teden.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?