tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Mah, jaz vem, da če bi imela še enega otroka bi blo pri nas podobno. Ne znam si predstavljat kak bi on sam zrihtal otroka, ker se zbudi zadnjo minuto, leta po bajti kot zmešan, ker ga čas bašein potem po možnosti pozabi kaj doma.. je totalno neorganiziran in pozabljiv.. Mene to tak moti, čisto moje nasprotje, ker jaz pa rada vse naredim v miru, vstajam veliko prej, še kavico spijem, grem na računalnik.. ampak se trudim ga sprejet in se čim manj sekirat, ker spremenit ga ne bom mogla, to sem že ugotovila, in se probat malo manj jezit in raje 2X globoko vdihnit, kot da začnem tulit na njega, ker je tak brezveze, naslednjič bo spet isto.. samo sebi škodo naredim, ker sem potem slabe volje. Samo včasih bi ga pa lahko zadavla, ko mu rečem npr. že 10X naj odnese smeti, pa so še vedno tam, ker je vseh 10X pozabil.. ko se razkurim, potem pa pravi,da se jaz samo derem na njega, revčka. Malo sem zašla, je pa pasalo dat iz sebe. Hehehe, sej smo že ugotovile, da so vsi možeki in tašče iste. No, so tud kakšne izjeme . Men je moj ful smešen, ko mi reče, da tazga ne bi več dobila, kot je on. Pol je pa užaljen, ko mu rečem, da tazga tud ne bi več iskala.
|