|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 7:01:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Cuba Libre)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
8.12.2010 7:54:43   
tims
Dobro jutrouser posted image .

Najprej kavica user posted image . Jest sem že dve stankala. Dons se nam je pa ponoč dogajal, ko da bi bili na promenadiuser posted image . Najprej se je Nina zbudila, jo je lulat, potem Tim, je mogu kakat, sem glih zaspala, pa je Tim mogu še enkrat na wc, pol je pa že ura zvonilauser posted image .

Majuska, mmmmm, kitajska. Obožujem jo. user posted image  Za lep večer in uživanje.

Mi imamo pa za Nino Bronhomunal. Ne vem, a ji pomaga al ne. Ne vem, kako bi bilo, če ga ne bi jemali. Se pa kar dober drži. Se vsaj zmaže brez AB, razen zdej to zadnjo rundo, ko je res orng zbolela.

Flower, si me pa presenetla dons. Si zgodnjauser posted image . Naj pri Lanu čim dlje tako ostane, kar se zdravja tiče. Kako pa je zdaj z njegovo kožo? Ste še na dieti? A si že napisala, pa sem spregledala? Čudnga ne bi bilo ničuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:11:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
8.12.2010 8:16:03   
Cuba Libre
Majuška super za lep večer!    Kitajska pa se je meni zasrala, čeprav jo obožujem. V petek smo ble 4 kolegice in 2 sma bruhale. Z mano sicer ni blo huje, sem 1X bruhala, pa imela glavobol in brez apetita cel vikend, kolegica se je pa orng zastrupila, bruhala vso noč, zlezla skupaj..

sm bla stara nekje 14 ali 15 let, ko sm se zastrupla v naši kitajski. 14 dni bolnice, več mesecev okrevanja, bruhala, driskala, dehidrirana do amena, vročina 40 in več, mrzlica, shujšala več kot 10 kg, bla sem kot okostnjak... zastrupila pa sem se s piščancem. ampak salmonela ni bla. skratka, jst sm potegnila kratko, oni pa nič. tut inšpekcija jim ni mogla dokazati nič. smos e nekaj časa tožili gor in dol... brez uspeha. in od takrat grem še mimo kitajske s takim težkim srcem in s takim strahom... kaj šele da bi šla tja jest! ni teorije! user posted image

drgač pa super Majuska, da si se mela fino! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4404
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:18:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4405
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:20:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4406
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:20:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4407
8.12.2010 8:26:45   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: Cuba Libre

Majuška super za lep večer!    Kitajska pa se je meni zasrala, čeprav jo obožujem. V petek smo ble 4 kolegice in 2 sma bruhale. Z mano sicer ni blo huje, sem 1X bruhala, pa imela glavobol in brez apetita cel vikend, kolegica se je pa orng zastrupila, bruhala vso noč, zlezla skupaj..

sm bla stara nekje 14 ali 15 let, ko sm se zastrupla v naši kitajski. 14 dni bolnice, več mesecev okrevanja, bruhala, driskala, dehidrirana do amena, vročina 40 in več, mrzlica, shujšala več kot 10 kg, bla sem kot okostnjak... zastrupila pa sem se s piščancem. ampak salmonela ni bla. skratka, jst sm potegnila kratko, oni pa nič. tut inšpekcija jim ni mogla dokazati nič. smos e nekaj časa tožili gor in dol... brez uspeha. in od takrat grem še mimo kitajske s takim težkim srcem in s takim strahom... kaj šele da bi šla tja jest! ni teorije! user posted image

drgač pa super Majuska, da si se mela fino! user posted image user posted image user posted image

Eni imajo ful slabe izkušnje z Kitajsko ja, sranje tole si pa ornk neki pokasirala, bogica . Pa da te še uradno pozdravim cuba libre user posted image

ma ja, ful grdo sm se zastrupila... skor tk hudo je blo pa lani po ljubljanskem maratonu, ko sm jedla v Meku... tedi sm tut skor "umrla" user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4408
8.12.2010 8:27:37   
Cuba Libre

IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

jutro.

cuba libre - welcome user posted image

pajac - smo dobili hlače nazaj, v ponedeljek. hb.

ful imam dela, sploh ne vem kje naj se lotim user posted image v petek gremo pa za vikend v Čatežke v hiško user posted image komaj čakam. gremo jutri v šoping za futr, pol pa direkt v Čatež.

tenk ju tenk ju! user posted image user posted image

uživajte v čatežu! ka se bote mel fajn... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4409
8.12.2010 8:33:11   
tims
Ojoj, Cuba libre, tole je moglo biti pa prav strašljivo in ti čisto verjamem, da se potem tako izogibaš kitajske. Jaz do zdaj nisem imela slabih izkušenj z njimi, razen da sem ven prišla prenažrtauser posted image

Je pa res, da ko slišiš kaj takega, res ne greš potem glih z lahkim srcem v tako gostilno. Evo, tukaj sta že dve imeli slabe izkušnje in verjamem, da jih je kar še nekajuser posted image

Populis, boš vidla, tud pri vas bo enkrat Lara sama rekla: "Mami, jest bi šla počivat", ti bo dala lupčka, vzela svojo ninico, zlezla na svojo pojstlo in zaspalauser posted image .

Aurora, jeeee, pa imate spet svoje hlačeuser posted image user posted image . Sem vesela, res. In upam, da boš vse delo popedenala, da bo potem pa samo še uživanje, brez kakšne slabe vestiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:35:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:35:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4412
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:36:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4413
8.12.2010 8:40:30   
tims
Zimska, sem ravno včeraj zvečer mislila nate, da se nič ne javiš. Oz. da si se nazadnje hvalila, da bo Miklavžek ziher k vam najprej prišeluser posted image . Pa je? Je prinesel darila? A pa ti rihtaš Lana za v vrtec, al ga tvoj? Če imaš pa tako jutro, pa verjamem da si že utrujenauser posted image Kar se pa podaljšanja porodniške tiče... Nikoli ne veš. Meni so jo pri Timu podaljšali samo zaradi tega, ker je imel alergijo na KM, čeprav sem bila 100%, da bom zavrnjena.

< Sporočilo je popravil tims -- 8.12.2010 8:42:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:44:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:47:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:51:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4417
8.12.2010 8:54:35   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Nisem se javljala, ker mi ni zneslo. Ko je Vid buden, je skoz akcija, ko pa zaspi pa moram biti zraven njega, če ne se takoj zbudi. In če tipkam, se tudi zbudi... Tako da pol kak film pogledam ali pa nadaljevanko...

Rihtanje - do sedaj sta se onadva zbudila in brez problemov zrihtala v pol ure in šla. Zadnji teden pa dretje, jok, stok, trma. Nič ne dovoli, da se ga obleče itd... Sej tudi meni ne dovoli, da ne bo pomote. Samo je treba celo bajto v luft dvignit in vse v slabo voljo spravit, nazadnje ga pa itak mož zrihta, mene stran spodi in godrnja... Samo tolk, da imam slabo vest... "Ker lahko princesa spi do osmih!" To, da cele noči vstajam zaradi Vida, ga crkljam, uspavam in dojim, spim po max 2 uri v kosu oz vse skup enih 6 ur na noč, pa ga ne zanima.

No, tole tud našmu ni bilo glih jasnouser posted image . Verjetno res samo vidijo, ko greš popoldne spat z otrokom, da si pa skor celo noč dežural pa itak ne vidijo in ne slišijo. Pol pa po možnosti seldi še kakšen komentar v smislu: Kako lahko tok spiš?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4418
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 8:57:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4419
8.12.2010 8:59:55   
Cuba Libre

Ooo... Cuba - zdej pa vem, kdo si. Welcome baby!

hehehe, hellooooo! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4420
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 9:00:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4421
8.12.2010 9:01:11   
Cuba Libre
zimska - to me res žalosti, da te sploh ne razume in sploh ne vidi kaj vse narediš za otroka... in njega! bi si zaslužu eno ornk čez rit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4422
8.12.2010 9:02:11   
Cuba Libre

Cuba - vsakič, ko vidim tvoje ime (zapisano zgoraj), se spomnem na poročno potovanje - Dominikanska republika - kjer smo cuba libre in santo libre tankali vsak dan,predvsem zvečer do onemoglosti, zastonj (all inclusiveuser posted image ).

hehe, no vidiš... nism le še ena uporabnica RR ampaktut lep spominček user posted image user posted image

sam mam dobr vzdevek a n? men je ful všeč... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4423
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 9:02:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
8.12.2010 9:03:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......