|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
5.12.2010 12:23:28   
tejchy*
xoxox - po prejšnih ciklusih mi zamuja user posted image user posted image user posted image upam da je to to, ker nikoli pa ne veš - telo se zna fajn poigrati z nami ja user posted image ! Nimam nobenih znakov za M - tudi za user posted image jih ni veliko ampak prsi me bolijo na otip, kar me pri PMS niso ravno bolele. Glede utrujenosti pa, itak je zima in je vse bolj počasi - težko presodiš potem user posted image user posted image . Slabost - jaz sem itak izbirčnež na splošno, pridem do hladilnika lačna kot volk - ga odprem, potem pa mi nič ne paše ko pogledam hrano - tukaj tudi ne znam pretehtat user posted image user posted image .
Se spomnim letošnjega januarja ko je bil najin prvi krog - kakšna razočaranost ko sem seveda mislila da je pa kar ratalouser posted image ... vse do zdaj sama razočaranja - no zadnje mesece sem res jemala vse malo bolj ˝na izi˝. Zato dejte držat pesti da jutri končno na testu polulam tisti + user posted image !!  xoxox - upam da pricapljam za tabo k vam na drugo temo user posted image !!! No, da se bomo vse selile - vas ne bi pustila tukaj ker mamo take fajne debate user posted image
Dej xoxox - vzemi nas s sabo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tejchy* -- 5.12.2010 12:24:12 >

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
5.12.2010 12:56:43   
anity_1
xoxox supeerrr!!! user posted image Čestitke!
In pa tejchy* , mislim nate in držim pesti.. Znaki so že takšni user posted image

Drugače pa.. Nekje sem enkrat spraševala glede lanenega olja, če bi kaj pripomoglo k zanositvi.. In sem našla.. http://www.alaja.si/trgovina/zdravje-in-prehrana/zdravilna-olja/100-laneno-olje-250-ml/
In pa da čist na kratko kopiram, kar je za nas najbolj pomembno.. Laneno olje pomaga:
  • Laneno olje vsebuje rastlinske estrogene – fitoestrogene -, ki posnemajo ženski spolni spolni hormon estrogen, zato laneno olje ugodno vpliva na menstrualni ciklus, saj uravnovesi telesne količine estrogena in progesterona.
  • Pripomore k boljšemu delovanju maternice, zato zdravi težave z neplodnostjo.
  • Izkazalo se je dokaj obetavno pri zdravljenju moške neplodnosti in težavah s prostato.
Mislim, da si ga bom šla kar hitro nabavit, če za Božič ne zagledam user posted image .. Ampak vseeno upam, da bosta dve črtici:)
Merim si BT, in tudi na strani Fertility Friend Online mi kaže, da je v teh dneh ovulacija - z mojim pa pridno slončkava user posted image pa maternični vrat je tudi lepo odprt, tako da upam, da nama bo uspelo.

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2402
    5.12.2010 14:12:31   
    sasek79
    Laneno olje bi pa tudi jaz imela. Kje se ga pa to kupi? Ali je to kaj podobnega kar ste se že pogovarjale in kupujete v obliki tablet v DM-ju? Koliko stane, kako se ga uživa?

xoxox - Ali si ti tudi jemala kaj od tega in matični mleček? Kako hitro vama je ratalo?

(odgovor članu anity_1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2403
    5.12.2010 14:24:09   
    xoxox
    tejchy* če pa zamuja potem pa jutri go for it. user posted image Sem prepričana, da bo en lep plusek. Te počakam, da se skupaj seliva drugam a prav? user posted image komaj čakam jutri zjutraj. user posted image user posted image user posted image

Hvala anity_1 in sasek79! user posted image sasek79 uspelo nama je v približno 18. krogu. Nisem prepričana, saj sem imela vmes SS in potem operacijo pregrade. Nisem pa nič od naštetega jemala. Sem pa pila koprivin čaj. Ne vem koliko je to kaj pripomoglo k temu. Verjetno bolj malo. Sem pa že kar dobro spoznala svoje telo v tem času. Kar se mi zdi najbolj bistveno. Ni nekega recepta. Nekaterim rata takoj, nekatere se moramo malo bolj potruditi, nekatere se pa kar fejst namatrajo. Opazujte svoje telo in user posted image redno na 2 dni. Vem, da je to včasih nemogoče ampak poskusite se tega držati vsaj en teden pred predvideno O in potem še kakšen dan po predvideni  O. Pa čim manj sekirati. Sekiranje ne spremeni rezultatov. In pa predvsem mislite pozitivno. To je pri meni zelo pomagalo. Ker stvari v katere zares vejamemo se uresničijo. Sem živi dokaz za to. user posted image

< Sporočilo je popravil xoxox -- 5.12.2010 14:25:01 >

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu sasek79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2404
    5.12.2010 16:05:19   
    tejchy*
    anity_1 hvala user posted image jaz sem par dni nazaj tudi nekaj brskala po internetu, pa nisem našla nič od lanenega olja user posted image hvala za info user posted image
    xoxox - prav solze so mi prišle v oči, ko sem videla da si napisala da bi me počakala da se bova skupaj selili user posted image sej se naju bodo avgustovke čisto ustrašile - take ˝čveke˝ user posted image user posted image . Z največjim veseljem upam da jutri lahko tukaj sporočim srečno novičko in greva skupaj med avgustovke, seveda, ostale punce pa za nama user posted image !!!! Kako pa se drugače počutiš?

Punce kakšno vreme imate kaj? Pri nas je bilo še kakšno urico nazaj toplo, sedaj pa se že spušča mrak in je spet tisti mraz zunaj, ki te kar reže v kosti brrrr user posted image . Zadnje dni sem na forumu več kot uredniki pomojem user posted image , se moram malo spraviti še za knjige in pridem kasneje pogledat, če je kaj novega user posted image .

Lep popoldan punce user posted image

(odgovor članu xoxox)
    Neposredna povezava do sporočila: 2405
    5.12.2010 16:21:30   
    xoxox
    Hehe tejchy*. Te počakam res. Ti se le potrudi in nalulaj en lep +. Mislim pa, da avgustovke rabijo ene take čvekice kot smo punce na tej temi. Takih pozitivk se noben ne brani. Tako, da boste ostale vedele, da vas s tejchy* čakava za skupno selitev na temo avgustovke. user posted image

Jaz sem kar vredu. Malo utrujena. Ne vem ali je to od nosečnosti ali pa mojih čustvenih izbruhov danes. Sem parkrat že jokala. Zjutraj za plus, potem pa še parkrat zaradi raznih filmov in oddaj. Me je en film tako v jok spravil, da nisem mogla nehat jokat. Hormončki delajo sto na uro. user posted image Me pa nenormalno zebe danes. Čisto sem premražena. Je bilo tako lepo sonce zunaj pa sem raje doma ostala, ker me je že na toplem tako zeblo.

Aja ti tejchy* se pa spravi za knjige. Da ne boš potem nas krivila. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2406
    5.12.2010 17:12:02   
    anity_1

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

Laneno olje bi pa tudi jaz imela. Kje se ga pa to kupi? Ali je to kaj podobnega kar ste se že pogovarjale in kupujete v obliki tablet v DM-ju? Koliko stane, kako se ga uživa?

xoxox - Ali si ti tudi jemala kaj od tega in matični mleček? Kako hitro vama je ratalo?

sasek79, v DMu sem jaz že kupila Olje svetlina - to bi naj pomagalo pri pomanjkanju progesterona (za to je lahko znak, če imaš med ciklusom rjave izcedke - ampak če imaš to, ni nujno, da imaš ravno pomanjkanje progesterona).. To bi se naj uživalo mislim da 3× na dan po 1 do 2 tableti.. Ampak jaz sem nekje zasledila, da bi naj bil dnevni odmerek 500 mg, kar pa že vsebuje ena kapsula, jem samo eno kapsulo pred zajtrkom.. Tudi to mora biti ok user posted image Da se ne predoziram..
    Laneno olje pa sem jaz videla že v Sparu.. Ampak kot sem malo brskala, ni vsako ravno dobro.. Tako da bo to treba še naštudirati.
    Laneno olje pa mislim da moraš jemati skupaj z kakšnim jogurtom, skuto - tako je menda najboljše.

(odgovor članu sasek79)
    Neposredna povezava do sporočila: 2407
    5.12.2010 17:16:49   
    coris
    pa še to morate biti pozorne. laneno olje ohrani svoje dobre lastnosti le na hladnem, zato mora biti vedno na hladnem in s praženjem, kuhanjem,... izgubi vse te lastnosti zato se ga mislim dodaja k jedem ob koncu. to se le pozanimajte, sicer je pač olje kot olje.

ostale punce jutri pričakujemo še dobr novice od ostalihuser posted image

(odgovor članu anity_1)
    Neposredna povezava do sporočila: 2408
    5.12.2010 18:04:36   
    jeannetka
    Xoxox...čestitam in ti želim lepih, blaženih 9 mesecev.

No, jaz sem še enkrat pogledla kdaj bi naj dobila tečko (skoraj sem vam napisala v francoščiniuser posted image ) in to bi naj bilo 2.12., tako da mi že par dni zamuja. Sem danes naredla test in je negativen, tečke pa še vedno ni. Tako sem tudi jaz imela čustveni izbruh in sicer od žalosti.user posted image   Zdaj upam, da tečka čimprej pride, da gremo v nove boje. Kako je nepravično vso to čakanje in razmišljanje. Zakaj nam ne rata takoj, ko si želimo? user posted image Pa saj bo. "Oni tam nekje" že ve kdaj je pravi čas.

teychi...držim pesti, da tudi tebi rata jutri zagledati en velik in lep +.

Lep večer in zaključek nedelje.

(odgovor članu coris)
    Neposredna povezava do sporočila: 2409
    5.12.2010 18:12:44   
    tejchy*
    jeannetka - probaj se malo sprostiti in čimveč početi ta čas, ker saj veš, vsako prosto sekundo potem izkoristimo za premislek ˝če bo ta mesec pa uspelo˝user posted image - bo pomagalo v vsakem primeru user posted image . Upam da se ti nabira hormon in da tečka zamuja iz pravega razloga, ter da je ne bo na spregled naslednjih 9 mesecev user posted image user posted image . Počakaj še kakšne 2 dni, in probaj potem ponoviti test - me pa držimo pesti, da se takrat pojavi na testu user posted image ! user posted image
    Za vsako od nas čaka ena zvezdica, ki nam bo rasla v trebuščkih user posted image user posted image (čeeeeeeeeeeeprav decembra - bi nam jih lahko malo več razdelili user posted image )

(odgovor članu jeannetka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2410
    5.12.2010 18:31:01   
    Katte
    jeannetka, kaj naj rečem... Točno vem, kako se počutiš. Sem bila jaz na istem prejšnji mesec. user posted image se nam maščuje, ker je nočemo in se potem obotavlja... No, še vedno obstaja tudi možnost, da bo čez par dni test pokazal plus. Držim pesti.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
    First loss in May 2014, at 6+2 wks.
    Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
    2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
    3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
    Still hoping.

(odgovor članu jeannetka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2411
    5.12.2010 23:00:19   
    tejchy*
    Oh punce, mene je začelo prav skrbeti kaj bo jutri pokazal test .. Po glavi mi sedaj hodijo dogodki zadnjih dni (roza izcedek, boleča prsa (kar je kamot lahko tudi nov znak za PMS, in čisto možno da sem staknila še vnetje), samo premišljujem in prav grozno mi je da moram it spat, ker bi rada da se ali ulije user posted image - za katero sem vedno bolj prepričana ali pa da jutri zagledam user posted image . Če sem bila do zdaj pozitivna, se je obrnilo user posted image kar v mislih imam da itak ne bo uspelo, sedaj toliko mesecev ni, zakaj bi zdaj.. No, morala sem se malo izpovedat, če user posted image do jutri ne bo, zjutraj delam test in sporočim rezultat user posted image . Se tolažim s tem, da če tokrat ni uspelo - bom pa december izkoristila kot veseli in lahko spila še kakšen kozarček več user posted image .  držim pesti za vse ostale punce user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 2412
    6.12.2010 0:11:52   
    študentka86
    Živjo punce user posted image

Sem nova na forumu, tako da bi se za začetek malo predstavila. Sm 24 letna študentka iz Ljubljane, in s fantom, s katerim sva skupaj že 10 let, načrtujeva dojenčka :) Trudiva se že 7 mesecev in upam, da nama bo tokrat uspelo :))  user posted image   pa naj bi dobila 12.12.

Tejchy, naj se jutri pokaže plusek user posted image

Xoxox, čestitke za plusek user posted image

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2413
    6.12.2010 6:15:24   
    tejchy*
    študentka86 - dobrodošla user posted image upamo s tabo, da se ti 12.12. pokaže + user posted image

Jaz pa sem se sredi noči zbudila, ker nisem mogla spati in ko sem šla vmes na wc - ja izgleda da je prišla user posted image . Sicer tiha kot še noben mesec, ampak evo jo user posted image tako da jaz se osebno ne morem zanašati niti na krče, niti na boleče prsi, na več ali manj nič več - ker se je telo začelo preveč igrati z mano user posted image . Res sem hotela z vami na drugo temo, ampak izgleda, da mi še ni usojeno in da moram tole leto ostati še na zgornjem delu seznama user posted image . xoxox, žal mi je, z največjim veseljem bi se selila s tabo na drugo temo, no, ampak se bodo pa druge punce user posted image jaz pa upam da kmalu za vami. Zvečer mi je bilo kar zelo hudo, ampak ko sem pa ponoči videla user posted image pa ne, ker sem se že pripravila da bo prišla in me ni presenetilo.

9.1.2011. upam da bom zagledala user posted image   user posted image

(odgovor članu študentka86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2414
    6.12.2010 7:22:25   
    Katte
    tejchy*, user posted image  user posted image  user posted image . Kaj delajo ti trije možje... Mogoče je pa bilo prezgodaj za to, da bi ti prinesli plusek v decembru, mogoče ga bodo pomagali v decembru vstaviti v trebuščka. Pa se bo novo leto začelo lepše, boš videla. Boš pa še malo invadirala to temo in se med septembrkami pridružila puncam, ki bodo plusek zagledale konec meseca. Mogoče pa se ti pridružim tudi jaz, vsaj tak občutek imam.
    študentka86, dobrodošla na temi, rekla ti bom to, kar velja za vse. Vesele smo te, ampak te tu ne želimo dolgo gledati.

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2415
    6.12.2010 7:58:44   
    tejchy*
    Katte - bomo navijali do konca, čeprav upam da te tokrat vara občutek user posted image in da user posted image , ne bo na spregled!!!! user posted image

Pomojem ti 3 možje že vejo zakaj tako user posted image bom počakala in upala še naprej, sicer v naslednjem mesecu veliko manj upanja vložila v vse skupaj ampak še vseeno mi ga je dovolj ostalo da vsak mesec z veseljem pričakujem če bo + na testu. Danes zjutraj sem iz jeze vrgla en test CB stran user posted image ja res se obnašam kot da sem lekarna in da imam neomejeno zalogo user posted image ker vsak mesec upam da ga lahko izkoristim, pa ne uspe ker me tečka prehiti user posted image . Ko je naslednjič ne bo, pa bom letela po zalogo da preverimo situacijo user posted image . Živčki, saj veste user posted image . Ampak moram pa reči da sem res vredu sprejela tole tečko, z malo jeze, ampak vsaj nič solz in tistega razočaranja ko ti je prve 2 dneva preden se spet postaviš na noge, preveč težko - vsaj to user posted image . Mogoče mi bodo pa za moj rojstni dan v januarju dali najlepše darilo, to možnost še imajo user posted image - za popravek situacije user posted image .

Dejmo punce, jaz čakam na user posted image in jeannite da nam sporoči kaj je novega.

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 2416
    6.12.2010 8:47:54   
    vesna_b
    no, par dni me ni, pa kaj vse zamudim...

xoxox - pravijo, da če je črtica, da je to to, tako da... upam,d a ti bo CB pokazal en velik, močan + user posted image
    no, sem brala do konca. čestitkeeeeeee, mami user posted image user posted image user posted image  lepih 9 mesecev user posted image  ti želim... in ja, jok bo sedaj malo bolj pogost. tudi od sreče... he he he
    mene je moj prvič kar mal debelo gledal, sedaj je že navajen user posted image

tejchy - user posted image  vem, kako je, če pride M, ko si jo najmanj želiš. mogoče bo pa res januarja, za tvoj RD...

jeannetka - user posted image  ej, dokler ne pride M, je še vedno upanje, čeprav če ti že zaostaja... naj se ti ali pokaže + ali pride user posted image , da boš lahko šla naprej...

katte - ne obupuj že vnaprej... ne smeš!!!!!

o tem, kako lepo je, ko začutiš premik svojega otročka... ma to ni za opisat. to vidiš šele, ko doživiš. neverjetno, neprecenljivo. pa saj boste same videle. in upam da boste to veselje delile z nami...

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 6.12.2010 8:48:23 >

(odgovor članu xoxox)
    Neposredna povezava do sporočila: 2417
    6.12.2010 8:58:17   
    Katte
    Saj sem uredu, vesna_b, ne skrbi. Samo pripravljam se na to, da ne bom preveč razočarana, če user posted image  pride. Pričakuj najslabše, upaj na najboljše. Saj vse poznamo tak način razmišljanja, kajne? Vse tukaj bomo prej ko slej šle za tabo in začutile prvo premikanje otročička v trebuščku user posted image . Pa naj uspe ta mesec ali pa malo kasneje. Obupale pa ne bomo, a ne, punce? user posted image

Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
    Neposredna povezava do sporočila: 2418
    6.12.2010 9:03:30   
    tejchy*
    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 2419
    6.12.2010 9:04:40   
    Katte
    Seznam nezaželenih 
    user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
    user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
    user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image  
    user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
    user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
    user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
    user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
    user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image
    user posted image  jeannetka..........4.12.2010user posted image   
    user posted image Katte..........9.12.2010user posted image  
    user posted image mladika..........12.12.2010user posted image
    user posted image   študentka86..........12.12.2010user posted image
    user posted image čebelica1984........16.12.2010user posted image
    user posted image anity_1........19.12.2010user posted image
    user posted image benji........22.12.2010user posted image
    user posted image Luna*..........28.12.2010user posted image
    user posted image kejt2........29.12.2010user posted image
    user posted image sasek79........30.12.2010user posted image
    user posted image jeanitte.........x.12.2010user posted image
    user posted image  žvegla.........x.12.2010user posted image
    user posted image witch........x.12.2010user posted image
    user posted image  tejchy*..........9.1.2011user posted image      
    user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
    user posted image
    user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
    user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
    user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
    user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
    user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
    user posted image naja17 30.6.2010user posted image
    user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
    user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
    user posted image
    Jackie 7.8.2010user posted image
    user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
    user posted image coris 10.9.2010user posted image
    user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
    user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
    user posted image dspela 13.10.2010user posted image
    user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
    user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image
    user posted image
    petrussa x.11.2010user posted image
    user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
    user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image  
    user posted image xoxox 6.12.2010user posted image

Seznam mamic
    user posted image
     Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 2420
    6.12.2010 9:17:15   
    vesna_b
    IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Saj sem uredu, vesna_b, ne skrbi. Samo pripravljam se na to, da ne bom preveč razočarana, če user posted image  pride. Pričakuj najslabše, upaj na najboljše. Saj vse poznamo tak način razmišljanja, kajne? Vse tukaj bomo prej ko slej šle za tabo in začutile prvo premikanje otročička v trebuščku user posted image . Pa naj uspe ta mesec ali pa malo kasneje. Obupale pa ne bomo, a ne, punce? user posted image

tako se govori user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 2421
    6.12.2010 9:30:44   
    Anonimen
    Punce, tudi jst držim pesti za vse vas (nas)! user posted image

auser posted image

(odgovor članu vesna_b)
      Neposredna povezava do sporočila: 2422
    6.12.2010 9:49:15   
    študentka86
    IZVIRNO SPOROČILO: Katte

študentka86, dobrodošla na temi, rekla ti bom to, kar velja za vse. Vesele smo te, ampak te tu ne želimo dolgo gledati.

Se bom potrudla it čim prej stran user posted image

(odgovor članu Katte)
    Neposredna povezava do sporočila: 2423
    6.12.2010 10:20:34   
    tejchy*
    Katte - imam eno vprašanje, ta testerček ki ga imaš na profilnem imenu (daisypath) - nisem tip računalničarja user posted image tako da bi prosila čim bolj preprosto razlago kako si ga vstavim v profil user posted image

(odgovor članu študentka86)
    Neposredna povezava do sporočila: 2424
    6.12.2010 10:29:23   
    Katte
    Je luštna stvar, a ne? user posted image
    No, jaz tudi nisem (sploh) računalniški tip, ampak res ni težko, se da. Pogooglala sem Daisypath oz. Lillypie, potem te pa itak usmerja. Če pa boš imela kakšno konkretno vprašanje, pa še vprašaj.

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Poljubljanje otroka na usta.
    пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.