mini86
|
seznam..khm bom napisala kaj mam js skos doma oz gledam da kar se da redno hladilnik jajca,maslo, margarina, mleko, navadni+zeliščni namaz, kšna pašteta, zelenjavne(btw js jem samo ta rdeče iz hoferja-rdeča pločevinka), sir(navadni+paški), salama, pršut, stvari v kozarcu (ajver, zenf, rdeča pesa, majoneza...),zelenjava (paprika, korenje, koleraba, solata, kitajsko zelje..)jogurti (uni v lončku pa še kšn tekoč), kefir, paradižnik v tubi, topljeni sir, parmezan če sm še kej pozabla sori skrinja zelenjava, meso(sv+piščanc), pomfri, kaneloni, ričet, segedin, peteršilj, zelena, pol pa razni dodatki k se pa menjajo-skuta, listnato testo, meso za rečmo ričet, meso za marcela začimbe obvezno česen v prahu, majaron, vegeta, timijan a to si mislna an no js morm jt tud v kratkem spet v nabavo..pa morm kupt še sestavine za sarme.. piškoti..no za božično peko piškotov sem si pa prvo nardila seznam katerih piškotov bom delala potem pa še seznam sestavin posebi..