|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
7.12.2010 9:24:39   
bačko
Hanuši nisem šla k zdravniku.Imam vročino in kašljam.Čeprav zdajle ko sem si merila pa je nimam več.Kar neki.l
Jaz sem vlogo osebno nesla samo pri nas smo jo mogli oddati do konca novembra in ne do 15.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
7.12.2010 9:32:36   
bačko
EVo to si malo preberite:
http://www.najdi.si/news/preview.jsp?ql=Porodni%C5%A1ki+dopust+ostaja+po+starem+Delo&purl=http%3A%2F%2Fwww.delo.si%2Fclanek%2F131762

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
7.12.2010 9:53:34   
Mala_princeska
bačko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje in zdravje tvojih pikic.
porodniška.....ja bi bil kar šok po 4 mesecih porodniške oditi v službo oz. tako je bilo včasih, da so po 3 mesecih ženske odhitele v službo - mi je tašča razlagala.

miklavž....pri nas je bilo v nedeljo pestro...seveda kar se igrač tiče - Manca je dobila poganjalčka iz Baby centra (tistega za 10 EUR) pri tašči, pa od strička Abrick kocke kmetija, pa od tete povšterček :-) od mene pa pižamico in prstne barve....Nina pa kocke - Hello Kity hiško,...Jagodko,...to je bilo vse od Veselih mož - dobita še v službi Dedka mraza pri možu v službi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
7.12.2010 10:05:08   
dreamhorse
Zanimivo, pri nas se za miklavža obdaruje le kaka čokoladica, ali pa sploh nič. Ima božiček večjo vlogo. Dedek Mraz pa tudi nič ....
V vrtcu imajo dedka Mraza, doma bo božiček, pa še to samo za otroke. Stari imajo tako in tako polno rit vsega... :) se hecam malo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
7.12.2010 10:07:02   
dreamhorse
Aja, jaz si tudi ne predstavljam po 4 mesecih it v službo... Mi je pa sestrična, ki živi v NY, povedala, da imajo tam porodniško 6 tednov. Zato se veliko parov sploh ne odloči za otroka. Si to predstavljate. Pš 6 tednih, ne da greš v službo, da moreš otroka dat tujcu v varstvo.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
7.12.2010 10:19:17   
Mala_princeska
razgovori.....sedaj, ko veliko hodim naokoli dobivam različne slike-predstave.

mini pokliči zobarja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3206
7.12.2010 10:25:07   
mini86

neeeeeeeeeeeee ni še 11

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3207
7.12.2010 10:29:59   
Mala_princeska
HVALAAA vsem, ki držite pestke za mojo službo.

Hanuši....tudi tebi srečno :-)
Trgovina - vse je odvisno od vodstvenega razmišljanja - od glavnih vodij, kako zastavijo delo v trgovini. Nazadnje so mi rekli (služba, ki jo čakam), da bodo zaposlili 3 delavke za redno in to mi je všeč, da ni študentov, ker so včasih res nesigurni - pa veliko si dovolijo. Mini, ne leti to nate in ne na vse študente, da ne bo pomote.
Delovni čas - res je žal v večini primerov neprijazno do družin - sobote, nedelje, prazniki, sploh decembra se dela na polno.
Odgovori na prošnje - so po večini primerov neodgovorjeni, po zakonu morajo vsakemu odgovorit (vendar tam, kjer nimajo razdelane kadrovske službe, ni vedno tako).
Razgovori - če ga dobiš - greš in povsod je bilo (vsaj pri meni do sedaj)vprašanje: "ali se vidite v tem in tem....." "kje se vidite čez 5 let, kje se vidite..." ???
Po končanem razgovoru je dobra tehnika - ZAHVALNO PISMO po e-mailu - na ta račun lahko dobiš službo
najbolj pa je dobro napisana prijava oz. vloga na del. mesto

Neposredna povezava do sporočila: 3208
7.12.2010 10:30:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

neeeeeeeeeeeee ni še 11

bo pa čez cca. pol urce, glej na uro user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
7.12.2010 10:31:34   
dreamhorse
Mini, ti še kr nisi nič rešla s svojim zobkom... Le pohiti, preden bo kaj resnega.

Neposredna povezava do sporočila: 3210
7.12.2010 10:32:05   
Mala_princeska
meni je pomagala knjiga:
http://delo.mojedelo.com/kariera09/prirocnik3.html

sem si jo v knjižnjici sposodila, pa na Zaposlitvenem sejmu 1.12. sem bila na Gospodarskem raztavišču in sem šla k svetovalcu, mi je postregel s par konkretnimi nasveti glede prošnje za zaposlitev.

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 7.12.2010 10:33:06 >

Neposredna povezava do sporočila: 3211
7.12.2010 10:35:14   
Mala_princeska
Kaj sem zasledila?
Da Lino kar Avstralija mikaaa???? AAAA....hudo....my dream land ;-) No, moja bivša sošolka dol živi in se mi kar sline pocedijo, ko se oglaša iz Avstralije user posted image  No Lino srečno. In kako sedanja služba? Sem ujela na FB pri kalanteji, da so neke težavice?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3212
7.12.2010 10:41:34   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Jz sem se pa skoraj dokončno, 98% odločila, da gre Marcel v privatno varstvo. Do sedaj je bil pri moji mami, pa je skoz polno nesoglasij in se tega ne grem več. Mi je všeč in komaj čakam, da bo imel družbo še treh punčk in enega fantka. Bi ga dala v vrtec, samo trenutno ni nobenega prostega mesta. Upam, da bo tudi on tako dobro sprejel kot jz user posted image  Čaka me še najhujše, povedat moji mami user posted image

Evo iz moje strani dobiš 100% podporo...vse bo v redu samo pozitivno razmišlej ,važi...

Tudi tukaj je podpora :-)))

Manca se je od srede-petka čuvala pri tašči in ji je pasalo jit včeraj nazaj v vrtec, je z veseljem tekla v igralnico - ima zelo rada vrstnike in rezultat tudi vrtca je čeblanje :-)))
Vedno bolj in vedno več. Je tako simpatična, ko na postelji zleze k atiju in ga vleče za "šesi" in bibipa po nosku :-))) Ima resnično več besed v svojem zakladu že :-)))

A sem sfalila? Kje si mk8? Se mučiš na praksi???

manna kako kaj primorska? imate kaj bolj znosno vreme ali piha?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
7.12.2010 10:48:26   
Mala_princeska
bačko- sem napisala neki o herbalifu pa me je ven vrglo, ti na ZS napišem
jest se najbrž ne bom odločila, ne za uživanje, ne za delo.

Neposredna povezava do sporočila: 3214
7.12.2010 10:49:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, ti še kr nisi nič rešla s svojim zobkom... Le pohiti, preden bo kaj resnega.

ne boj se....mini use porihta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3215
7.12.2010 10:50:51   
Mala_princeska
obdarovanje.....pri nas je miklavž letos bolj bogat, samo vidim da bi bilo bolje nastavit palico in koren, da bi moja Nina začela razmišljat da ni vse v darilih - to je dobila njena sošolka za darilo + čokoladico, se mi zdi da se je pomen miklavža čist izgubil

Neposredna povezava do sporočila: 3216
7.12.2010 10:52:16   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

js mam antibiotike in gre POČASI na bolje..
morm marcela naročit, čeprav sem se že slišala enkrat k še ni mel zob s to dr-sm tud js hodila k njej in je rekla da ko bo star tri leta..
zdj nama je pa odebna dr rekla da si zberemo zobarjauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3217
7.12.2010 10:53:00   
Mala_princeska
zdej pa po dolgem času akcija.....btw mini a veš, bi te rabla??? da mi pogospodinjiš user posted image user posted image user posted image  cunj imam na kupe, pa za kuhanje bi te ponucala....
nič danes bom vse poštimala....moja mantra za danes: stanovanje je pospravljeno, kosilo je skuhano, otroci so pridni, mož me crklja :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 3218
7.12.2010 10:56:36   
Mala_princeska
aja mini: ko boš imela čas napiši nakupovalni seznam za hladilnik user posted image  ker zmer kej pozabim.
bova šla pa najbrž spet v Hofra, pa po kakšno stvar še v Špar, meso v mesnico - Mercator...
pa piškotke bo treba kej spečt-še za to rabim sestavine (najbrž modelčki + vanilijevi rogljički) - me že celo večnost sprašuje kdaj bomo piškotke pekle

Hofer...večini folka ni všeč njihova norma, ko na blagajni tak hitijo, pa sem danes na razg. za Mercator izvedela da je to fora diskontnih prodajaln.

Zdej pa res grem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3219
7.12.2010 10:57:10   
mini86
moja mantra za danes: stanovanje je pospravljeno, kosilo je skuhano, otroci so pridni, mož me crklja :-)))

že vnaprej ti čstitam za uspeh ker s takim razmišljanjem vedno uspeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3220
7.12.2010 11:30:37   
dreamhorse
Joj, meni se pa tako nič ne da delat. Nimam volje. Konec leta mi poteče pogodba, pa še nihče nič ni govoril o tem. Pa bi že moral, glede na to, da imamo zadnji teden kolektivni... Tako da ni več dosti časa. In zato nočem več nič delat. Kaj pa če ne ostanem tu... Kar me pa sploh ne skrbi.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
7.12.2010 11:50:03   
mini86
evo klicala zobarja ampak ma ta k hočm da celi hod k njej šele oD TRETJEGA LETA DALJE..
JOJ SPET ČRKE..

zdj pa ne vem a se grem naročit k unmu pedentologu al kva je že al počakam..sj nima kej kokr da mi razlaga o škodljivih razvadah

Neposredna povezava do sporočila: 3222
7.12.2010 12:01:28   
mini86
seznam..khm bom napisala kaj mam js skos doma oz gledam da kar se da redno

hladilnik
jajca,maslo, margarina, mleko, navadni+zeliščni namaz, kšna pašteta, zelenjavne(btw js jem samo ta rdeče iz hoferja-rdeča pločevinka), sir(navadni+paški), salama, pršut, stvari v kozarcu (ajver, zenf, rdeča pesa, majoneza...),zelenjava (paprika, korenje, koleraba, solata, kitajsko zelje..)jogurti (uni v lončku pa še kšn tekoč), kefir, paradižnik v tubi, topljeni sir, parmezan       če sm še kej pozabla sori

skrinja
zelenjava, meso(sv+piščanc), pomfri, kaneloni, ričet, segedin, peteršilj, zelena, pol pa razni dodatki k se pa menjajo-skuta, listnato testo, meso za rečmo ričet, meso za marcela

začimbe
obvezno česen v prahu, majaron, vegeta, timijan

a to si mislna an

no js morm jt tud v kratkem spet v nabavo..pa morm kupt še sestavine za sarme..
piškoti..no za božično peko piškotov sem si pa prvo nardila seznam katerih piškotov bom delala potem pa še seznam sestavin posebi..

Neposredna povezava do sporočila: 3223
7.12.2010 13:36:46   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Lora panča! Tole vreme je res grozno.user posted image

Ej backo ti bomo iz kompa še tele smeške dal ven ,ki imajo usta na dol...vreme je res bedno,pa zato ni treba da si slabe volje-no tako sem razbrala iz posta s smeškom ,ki ima usta na dol...bomo mi tebe kmal spravl v bolj smejoče stanje...ej lora ti je lahko za zgled user posted image  ...al mormo teb tud omaro s piškoti odpret...al...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  vidš da se da user posted image  ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
7.12.2010 13:37:09   
bjondi

Zdajle sem velikoooooooo bolje! user posted image user posted image Vročino imam še vedno in kašljam kot stari ata ampak sem super!

Evo pa se negativna energija iz tebe puca user posted image  ...da boš čim prej boljš pa izvajaj user posted image  ...smeh...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......