|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
6.12.2010 19:40:56   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=S2NmKkwMCXU

samo titi štikl pa gre v uho.. sva si ga z mojim pela ravno prej, ko smo iz trgovine šli. M. pa se tudi ziba ob njem! user posted image user posted image user posted image

jaz sem si ga tudi že pelauser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
6.12.2010 19:44:13   
sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

BB-jaz pa ne verjamem tega,da je že vse odločeno o zmegovalcu,saj konec koncev publika izbira.Jaz pa niti malo ne prenesem Ines in niti ne bo zmagala.Sem absolutno za Činča in Sandro.user posted image

...potem pa svizec zavije čokolado....user posted image user posted image user posted image
žal sem pravljice že prerastlauser posted image

Saj jaz sem jih tudi,ampak tu pa to verjamem.No,bomo mogli počakat do nedelje,pa bomo takrat debatirale.Ok?user posted image

Ne boma rabile,ker se do nedelje moje mnenje o poštenem glasovanju gledalcev ne bo spremenilouser posted image

Tudi prav!user posted image

user posted image user posted image user posted image

daj ne krohotaj se tak močno s polnim želodcem user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
6.12.2010 19:51:56   
katy83

BB-jaz pa ne verjamem tega,da je že vse odločeno o zmegovalcu,saj konec koncev publika izbira.Jaz pa niti malo ne prenesem Ines in niti ne bo zmagala.Sem absolutno za Činča in Sandro.user posted image

...potem pa svizec zavije čokolado....user posted image user posted image user posted image
žal sem pravljice že prerastlauser posted image

Saj jaz sem jih tudi,ampak tu pa to verjamem.No,bomo mogli počakat do nedelje,pa bomo takrat debatirale.Ok?user posted image

Ne boma rabile,ker se do nedelje moje mnenje o poštenem glasovanju gledalcev ne bo spremenilouser posted image

Tudi prav!user posted image

user posted image user posted image user posted image

daj ne krohotaj se tak močno s polnim želodcem user posted image

user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
6.12.2010 19:53:36   
matcar

Matcar, user posted image za uspešno NS. Edino kar bi ti rada rekla, ne jemat tega o spolu tako resno, NS še tega ne pokaže. Vsaj meni je bilo rečeno, da na NS lahko sramne ustnice zamenjajo za jajčke. Mi je g takrat rekel, da ne ve zakaj nekateri g že na NS napovedujejo spol. Pa ne zameri, če sem to zdaj rekla. jaz sem zate full vesela, da je vse ok, spol pa bo itak user posted image user posted image

Ja,pri meni se do zdaj nikoli niso zmotli.Tudi Pelkička je pri Saš-u vidla luleka(pa zelo lepo se je vidlo jajčka pa piceka),pa tudi zdaj se je lepo vidlo,kaj ima med nogami.Tak,da jaz verjamem v to,da lahko že zdaj napovejo spol.Ni pa rečeno,da vsaki,ker je odvisno od ploda,kako je obrjen.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
6.12.2010 19:54:24   
matcar

danes smo imeli pregled! M. ima pri 9 mesecih 10040 g in 72 cm. Vlka baba. Je pa včeraj mela mini RD, pa je mama pozabla user posted image . Prav tako sem pozabla svečko prižgat. Zdaj pa jaz vas vprašam - zakaj me niste spomnile? Bog vam naj odpusti! user posted image

user posted image user posted image user posted image za dobre mere-je res konkretna dečvauser posted image
Sem šla pogledat mere mojih dveh pri 9 mesecih:M. 8920g, in 72 cm
                                                                         S..7920g in 70 cm
Kar se pa tiče pozabljanja mini obletnic-sčasoma postanejo stalnicauser posted image user posted image

Ja,čestitke za lepe mere. Moja 2 pa sta bla pri 9-h mesecih tak: Maks-10060 g in 72,5 cm;Saš-10410 g in 75,5 cm.

uuuuuu, Saš pa je pravi velikanuser posted image

Jap,glede na to,da je zdaj 20 mesecev star.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
6.12.2010 19:55:33   
katy83

Matcar, user posted image za uspešno NS. Edino kar bi ti rada rekla, ne jemat tega o spolu tako resno, NS še tega ne pokaže. Vsaj meni je bilo rečeno, da na NS lahko sramne ustnice zamenjajo za jajčke. Mi je g takrat rekel, da ne ve zakaj nekateri g že na NS napovedujejo spol. Pa ne zameri, če sem to zdaj rekla. jaz sem zate full vesela, da je vse ok, spol pa bo itak user posted image user posted image

Ja,pri meni se do zdaj nikoli niso zmotli.Tudi Pelkička je pri Saš-u vidla luleka(pa zelo lepo se je vidlo jajčka pa piceka),pa tudi zdaj se je lepo vidlo,kaj ima med nogami.Tak,da jaz verjamem v to,da lahko že zdaj napovejo spol.Ni pa rečeno,da vsaki,ker je odvisno od ploda,kako je obrjen.user posted image

ja, saj verjetno je res odvisno tudi kak je obrnjen plod. Itak pa da če so ti zdaj vedno prav povedli, zaupaš. Saj si vendar izkušena. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
6.12.2010 19:56:32   
katy83

danes smo imeli pregled! M. ima pri 9 mesecih 10040 g in 72 cm. Vlka baba. Je pa včeraj mela mini RD, pa je mama pozabla user posted image . Prav tako sem pozabla svečko prižgat. Zdaj pa jaz vas vprašam - zakaj me niste spomnile? Bog vam naj odpusti! user posted image

user posted image user posted image user posted image za dobre mere-je res konkretna dečvauser posted image
                                                                        S..7920g in 70 cm
Kar se pa tiče pozabljanja mini obletnic-sčasoma postanejo stalnicauser posted image user posted image

Ja,čestitke za lepe mere. Moja 2 pa sta bla pri 9-h mesecih tak: Maks-10060 g in 72,5 cm;Saš-10410 g in 75,5 cm.

ja saj vemuser posted image
ampak že pri 9.mesecih je bil velikuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
6.12.2010 19:58:14   
Lenči_

Čer!

Evo mene iz NS.Vse je super,srček bije na ful,vse se je lepo vidlo in že vemo,kaj bomo dobili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo!!user posted image user posted image
p.s.po tem ploskanju sodeč tudi mi vemo....user posted image

jaz ne vem... prišepni mi! user posted image

ok...ti prišepnem...matcar si želi user posted image ...ma naj ti sama prišepne,da ne bom kake kozlarije naredlauser posted image user posted image

Evo,da ti prišepnem.....user posted image !!!!user posted image

lepo! user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
6.12.2010 20:01:57   
Lenči_

Meni je Pelkička napovedala punco na NS in se ni zmotla. Bi pa rekla, da se lahko zmotijo, ker je to kr hitro za napovedat.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
6.12.2010 20:11:17   
botrca
Čeruser posted image ,

evo mene končno se javljam. Sem imela kar pester dan. Zjutraj sem šla v mesto, pa obiskala bivše sodelavke in sodelavce. Pol šla kupit darilo za Jana za r.d. pa domov na kosilo in popoldanski počitek. Pol smo pa šli gledat eno kolo za r.d. (gledala na bolhi) in ga dobila za 40€ (prvo pa je bila cena 50€) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . To pa je darilo od botrce in botrca user posted image . Pol smo ga nesli k sestri, spili kavo in je že večer. Zdaj pa mali gleda Nodija, počasi gremo večerjat, kopat pa spat.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
6.12.2010 20:13:19   
botrca
Koala user posted image  user posted image  user posted image da ste zdravi.
Sami0804
, matcar  in majakla za vajine pa ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kathy83, napotnica velja od prvega obiska...tak, da se ne sekiraj. Pa za tvojega sankača...sladki je res user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
6.12.2010 20:14:49   
botrca
Jaz sem se odločila, da Jana ne bom še dala v vrtec, ker me je ful strah pljučnice ker on pa je ne sme dobituser posted image ...saj veste zakaj. Bo kar decembra še doma.

< Sporočilo je popravil botrca -- 6.12.2010 20:15:33 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
6.12.2010 20:18:25   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz sem se odločila, da Jana ne bom še dala v vrtec, ker me je ful strah pljučnice ker on pa je ne sme dobituser posted image ...saj veste zakaj. Bo kar decembra še doma.

Se mi zdi,da bo kar nekaj naših otročekov december preživeli doma...naša je še ta teden doma,potem pa je tak še en teden,pa so že božične počitnice,ko itak ne bo v vrtcuuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
6.12.2010 20:21:13   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

v sredo dopoldan grem tud jaz k pediatru (po potrdilo o odsotnosti za november)... pol pa nesem v vrtec in ga takoj izpišem....

elevitka...ali pa katera druga,če veste-koliko časa mora bit otrok odsoten iz vrtca,da ti dajo potrdilo-14 dni ali 3 tedne?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
6.12.2010 20:31:12   
Blueberry
Jaz pa vas za danes zapuščam. Morem še naredit verižice pa zapestnice za božička.user posted image   Jaz napeljujem perlice, mama pa pol zakvačka. Lepo bodite!user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
6.12.2010 20:33:18   
matcar

S..7920g in 70 cm

ja saj vemuser posted image
ampak že pri 9.mesecih je bil velikuser posted image

Ja,saj ti pravim,smo na št. 92,pa tudi 98 mu je že katera stvar prav,če je manjši model.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
6.12.2010 20:34:00   
matcar

ja, saj verjetno je res odvisno tudi kak je obrnjen plod. Itak pa da če so ti zdaj vedno prav povedli, zaupaš. Saj si vendar izkušena. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
6.12.2010 21:22:57   
Sacherca
Meni se pa nos tako zabasal,glava boli...Pijem metin caj z medom user posted image

NS nama je tudi Pelkička rekla,da je prehitro,da bi ona rekla,da misli,da gre za lulcka ampak,da nic ni ziher...Na morfologiji ni bilo dileme user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
6.12.2010 21:26:11   
matcar
Nič,grem jaz počasi ajo-ajo.
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
6.12.2010 21:29:37   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Meni se pa nos tako zabasal,glava boli...Pijem metin caj z medom user posted image

NS nama je tudi Pelkička rekla,da je prehitro,da bi ona rekla,da misli,da gre za lulcka ampak,da nic ni ziher...Na morfologiji ni bilo dileme user posted image

To vreme nas bo ...  Baje je zunaj 5+. user posted image   Slišim pa, da piha ko ...

Meni je Pelkičeva pokazala nekaj kar naj bi bil lulček in res ga imamo. user posted image

Matcar: user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  in user posted image user posted image  za bolančka.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
6.12.2010 22:30:20   
ly117
Ku, ku je še kera tu. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
6.12.2010 22:32:28   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
6.12.2010 22:45:40   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

user posted image

O pa res. user posted image Kaj bo dobrega in kje si sami zgubla? user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
6.12.2010 22:57:50   
ly117
Ja te pa nič, če se nečeš z mano menit, pa grem spat. user posted image user posted image user posted image

Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
6.12.2010 23:09:22   
majakla
Pa saj veš - posodo sem pomivala user posted image user posted image user posted image .

Res ne vem kje se Sami skriva, me je
zapustila, tak da moram hodit prej spat. user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Moj otrok je spet bolan
Z vstopom v vrtec in šolo se pri otrocih poveča tudi možnost obolenj. Nekateri otroci prehajajo iz ene bolezni v drugo, ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?