|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
5.12.2010 11:14:55   
ula77
ojla, pozdrav!

Hja, mi smo še skupaj, naše dete noče  na ta mraz, pa ker je itak naročen za božič, naj še kar počaka. Edino tisto, 10.12.,z mag3 v nm pride v poštev. user posted image

Čestitke vsem mamicam  za njihove zaklade! Sedaj se pa bo odprla sezona, a ne?

Tiste, ki ste prvesnice, kaj tudi vi  poslušate svojega bušija, pa čakate,  če vas bo kje kaj zašpikalo mal drugače kot ponavadi?????
Jaz sem skozi na preži, pa nič takega, sam  brcike pa želodec!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
5.12.2010 11:22:08   
alma82
Meni je trenutno bistvo mojega življenja poslušanje bušija in čakanje če mogoče pa kaj bo user posted image  user posted image
Jaz tudi vsako brciko preštudiram (al je to normalna brcika al znanilec česa) user posted image  user posted image
Pa  ugotavljam, da so zmeraj samo brcike in ritka naše princeske user posted image  user posted image

Ritko mi pa skoz pod nos moli user posted image  user posted image
da se kdorkoli dotakne bušija mu ona štuli ritko user posted image  user posted image  ... je prav smešno za videti user posted image
Ni pa tako smešno, če pomislim, da mi ravno ta ritka tam dela tudi strije user posted image
ma pa naj jih dela, samo da naša princeska uživa v čohanju ritke user posted image  user posted image  včasih tudi kakšen podplatek ponudi za počohat user posted image  user posted image

mogoče mal smešno vprašanje user posted image  ... kaj so/smo to prvesnice? user posted image
a smo to prvorodke? user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alma82 -- 5.12.2010 11:24:19 >

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
5.12.2010 11:24:34   
betricija
saška, birdy in rubica iskrene čestitke za vaše otročičke. sedaj pa res vsak dan kaplja kakšna vesela novica...supercauser posted image user posted image user posted image .

jaz sem ok, edino teli gibi tamale me malce skrbijo...a se je keri tudi otrok umiril??skoz ene skrbi a ne?

lep dan

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
5.12.2010 11:28:50   
alma82
Betricija mislim da je tudi po ''šolsko'', da se gibi pred rojstvom umirijo.
Enim bodo otročički brcali še na porodni mizi, enim se pa že kar prej umirijo.
To da se umirijo pravijo da je po ''šolsko'' oziroma  ''pravilno''.
mislim da je nekaj takšnega.
Kako pa ti ctg kaže?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
5.12.2010 11:31:01   
Dadi

Ojla se še jaz javim tudi 2 v1user posted image ...mogoče bom šla pa v naslednjem tednu, zdaj imam končno vse poštimano in pripravljeno za dete naše.
user posted image Čestitke našim mamicam, ki že crtljajo štručke.....user posted image

Tudi mene pošteno grabi strah, samo k sreči, ko bo šlo zares so tukaj hormoni, ki to zadevo mal omilijouser posted image . Pa saj ni kaj, vsi morajo ven. Včeraj smo bili na fešti za prvo svečko, pa so me vsi hecali da zdej je pa že ta tretji bo šlo pa kot po toboganuuser posted image ...Bomo videli kakšen tobogan bo.

Drugače se je pa tudi naše dete umirilo, manj gibov, pač nima več prostora, edino včeraj ponoči me je kar naprej pobrcavalouser posted image , da sem se zbudila.

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

Neposredna povezava do sporočila: 3730
5.12.2010 11:40:49   
BabyKitty
Čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Ne mi zamerit ampak sem samo preletela malo zadnje strani na hitrco... Hvala vsem za čestitke...

Drugače sva pa z malim včeraj prišla domov... je tok fino bit doma s tako kepico malo... res nepopisni občutki. Punce, ki še imate čas... polagam vam na srce, pejte na posvet za EA user posted image že z EA me je bolelo, kaj bi bilo brez si nočem predstavljati... 2 ure popadkov brez EA so se mi zdele k meseci, bolelo je k... Vglavnem back up plan mejte user posted image

Več pa drugič user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3731
5.12.2010 12:22:38   
betricija
alma vem da se umirijo, mene predvsem bega to, da sem bila v petek sprejeta v kranjsko porodnišnico, ker imam premalo plodovne vode in to 3t pred PDP...kar naj bi bilo tudi nekje v mejah normale oz. šolsko. so me odpustili domov, ker je ctg bil ok, je pa ginekolog rekel, da v kolikor se otroka ne bo čutilo, gibov ne bo, je treba priti nazaj...samo klinc ko je nekaj časa gibčna, včeraj pa potem od 12 do večera ni gibala prav nič in sem že skoraj paniko naredila...

babykitty, lepo da ste doma. jaz sem se v petek z anesteziologom lepo pogovorila, sam mi pa ni naredil UZ hrbtenice, tako kot so tebi..je rekel, da to redko naredijo.a na oddelku si imela svojo sobo?vas je bilo veliko gor? gin.oddelek je bil na pol prazen...

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
5.12.2010 12:27:40   
Mjavmjav
Čestitke saska26!!

alma82 da bi se navadila na nočno vstajanje.. hihi, seveda da ne user posted image predvsem ni simpl zato ker mali še nima nekega utečenega ritma... ampak pa ni moteče, ker vsakič ko se zbudiš vidiš svojo malo štručko in ti je skorajda vseeno koliko je ura...
jaz ga pa potem včasih proti jutru kar pustim da spi še malo z nama v postelji user posted image user posted image to je spet en tak zeeelooooo poseben občutek... Sej pravijo, da se prve pol leta ne da razvaditi otročka user posted image user posted image

slikice imam na FB... hm, bom pa mogoče res še sem dala kakšno.. za motivacijo ane user posted image

se strinjam glede selitve čveka... bi bilo škoda da bi zamrlo...

uživajte v sončku!!! jaz planiram, da gremo danes prvič po porodu za par minut ven.. juuhuuu!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3733
5.12.2010 13:13:03   
Mjavmjav
Evo, slikica je v mojem albumu!
Joj, kok mi je luškan... boste videle, vsaka rodi najlepšega otroka! user posted image user posted image

(odgovor članu Mjavmjav)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
5.12.2010 13:13:14   
zaljubljena23
Rubica, iskrene čestitkeuser posted image user posted image

Frutiq, midva se na koncu nisva odločila za nič (kar se shranitve matičnih celic tiče)

Saška, sikrene čestitke tudi tebi..

Glede foruma pa se popolnoma strinjam z Arwenko..Da vztrajamo do konca tukaj in se potem skupaj preselimo...Konec koncev se me še nosečke ne bomo branile, če bomo že prej prebrale kakšen nasvet ali kaj podobnega...

Betricija, moje dete se je umirilo...Je bilo včeraj popoldan tudi čist mirno, ene 2x se ji je kolcalo, pa potem se me je pred spanjem usmislila še z dvema brcikama...Danes je zjutraj že bila malo aktivna, zdja spet miruje, ampak kakšno brco še mi bo morala nameniti čez dan, da bo tistih magičnih 10user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
5.12.2010 16:04:32   
Rosi*
pozdravljene user posted image , vidim, da se je veliko dogajalo v teh dneh. Jaz imam končno tudi doma internet. user posted image  Dolgo smo se borili, v glavnem sedaj, da dela tak kak treba. ;)

Jaz sem še vedno 2v1. Včeraj sem celo na poroki še plesala. user posted image  Rok imam pa tak danes teden.

Vsem novopečenim mamicam iskrene čestitke. Čimprejšnje okrevanje pa veliko veliko cartanja s sončki.

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
5.12.2010 17:22:45   
KOLIBRI
Joj, kako vam velja tistim, ki že cartate!!! user posted image  Jaz sem prav nestrpna, pa imam še 3 tedne do roka.

Kaj EA brez poprejšnjega posveta pa ni možna? Je obvezno priti prej na posvet? Jaz vsakič, ko sem pri G, pozabim vprašati za to možnost, bolečino pa slabo prenašam. user posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
5.12.2010 21:23:53   
DeVilla
Jaz tudi še 2 v 1, se kr nič posebnega ne dogaja. razen da mogoče malo več na WC hodim pa imam filing, da se je moj trebuh mal spustil... user posted image  Moj je že čist živčen, ker ne ve, kdaj se bo dete odločilo na dan pridit, službo ima pa tud tolk daleč, da rabi več kot pol ure do doma, če bi me čez d<an kaj prijelo... Jaz sem čisto mirna, se tolažim, da če bom že vedla, kdaj bo šlo zares... Ta teden naj bo še malo mir, moramo še ene papirje zrihtat... user posted image  Ali ve katera za stanje v LJ P?

lp vsem!

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
5.12.2010 23:39:57   
BabyKitty
No sem si vzela malo časa in vam napišem porodno zgodbo user posted image

ob cca. 16.00 so se začel popadki... taki kot ponavadi... otrdevanje in krčki... močnejši niti niso postajali so bili pa precej redni. Ker so te moji popadki bli že stalnica nisem mislila, da se kaj zares dogaja... mojega sem ob 18.00 poslala v službo, jaz sem se pa šla stuširat pa glavo umit ipd. za vsak slučaj... okoli 20ih začnejo te moji popadki mal bolj bolet kot običajno.. ampak nič posebnega... in si rečem ma nč, grem se jst v porodnišnico pokazat... zgubit nimam kej... ker je bil moj dragi v službi 30 km stran, sem se jst odločila da grem proti porodnišnici peš :) in to v 30cm snega :) na poti ugotovim, da sem šla čez cesto in cca. 200m pregazila po snegu, namesto da bi hodila po nasprotni strani kjer je bilo spluženo :) skratka pridem pred porodnišnico pozvonim, me spustijo notri, priklopijo na ctg. Popadki so... ampak niso dovolj dolgi... doktor reče, da naj grem domov, če sem blizu doma in pridem nazaj če se okrepi, odprta sem bila 3cm. Preden grem mi še izmeri vročino in vidi, da je rahlo povišana. Doktor zaradi vročine reče, da naj grem potem vseeno na oddelek, za vsak slučaj. Ob cca. 21.30 grem na oddelek... popadki se okrepijo, so že na 3 minute... nič pretirano bolečega, ampak se je pa dogajal.. rečem sestri, da bi šla mogoče še enkrat dol na CTG. Mi je bilo kar nerodno it rečt :) in ko sem pograbila svoje stvari mi je rekla, da ni treba, da se itq vrnem :) dobr da je nism poslušala :) ko me priklopi na CTG, mi v parih minutah odteče voda... in to ZELOOOO veliko vode, zelene barve, saj se je moj mali že pokakal vame. No v tistem trenutku se odločim poklicati najdražjega in mu povedati, da sem v porodnišnici, da naj pršiba :) kok je bil jezen name, ker sem šla peš :))) Vglavnem babica me pobrije, sklistira in akcija. OB 23.30 sem prišla v porodno... takrat so se pa začele bolečine in hudiiii popadki, kakšno uro sem hodila, potem pa nisem imela več moči stati, ker je tako svinjsko bolelo. Čakala sem na trenutek, da pride anesteziologinja in me odreši muk... ob cca. 1ih mi da EA... balzam... bolečin ni več. Samo še taki rahli krčki, da vem da je popadek... Vglavnem noro... potem sva se kakšne 3 urce z mojim v porodni hecala :) pride babica in pove, da gremo že potiskat... jupiiii :) vglavnem ob 4.22 se je rodil moj angelček. Sam iztis neboleč, da mi je prerezala presredek sploh nisem opazila, tudi šivanje presredka potem, je bilo popolnoma neboleče... vglavnem super... Mali ob rojstvu ni zadihal in ker je popil zeleno plodovnico, so ga odpeljali stran od mene na oddelek na opazovanje... ni bilo časa za prvo dojenje ipd. Grozen občutek, ko ti vzamejo kepico, ampak ko sem ga okoli 8ih zjutaj dobila v naročje, je bilo vse pozabljeno :)

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
6.12.2010 9:26:03   
ula77
BabyKitty, torej res priporočaš EA?

Hja,mene je malo strah, da mi kaj  v hrbtenici ne zašušmarijo,  pa iščem opcije, da je ne bi  imela, vem pa, da bom rabla kako pomoč.....

Kje ste ostale zaspanke?

mag3, si še 2v1?

Neposredna povezava do sporočila: 3740
6.12.2010 9:29:47   
obcinarka
dannnnnnn, jutrooo, kje pa ste dans???user posted image  al so bli parklji kje al je pa miklavž še kar na obhodu??user posted image user posted image .. lep vikend za nami, ta sonček včeri je bil zakon!!!!!!!!!!.. kosilo, sprehod, me je tak držalo da bi se valjala po snegu ( ampak le kako???user posted image user posted image )...
dans sm na offf... bom zgolj kakšno malenkost postorila... ker čez 20dni bo pa žur , ne??? ahahahahahahahuser posted image user posted image .. miklavž prinesu nekaj lepega.. zdej pa bomo nestrpno pričakovali že drugega dobrega moža v vrsti, ki bo postregel z najlepšim darilom kar jih je ( pa ne glede na datum, nooo).. tako da... punce dejmo uživat v teh dneh še na polno..
jaz se zdej na polno pogovarjam z našo bejbico, ampak me pozorno posluša... ( bomo vidli čez 10let, hahah)
mejte se, v pričakovanju lepih novičk...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeVilla)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
6.12.2010 9:36:21   
ula77
občinarka, medve imava pa skupaj rok, a ne? 25.12.?

Se je tebi že trebušček spustil? Včeraj se mi je zazdelo,da ni več tam kjer je bil,  temveč malo nižje.....je to kakšna napoved,  da naj pripravim torbo??????

(odgovor članu obcinarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
6.12.2010 9:56:45   
alma82
Dobro jutro user posted image

Betricija jaz bi na tvojem mestu šla vsakič do porodnišnice, ko otročička ne bi čutila. Nimaš kaj zgubit. Men je moja G rekla, da če me bo karkoli skrbelo, naj pridem k njej, če pa ona ne bo delala pa direkt v porodnišnico. Pol je pa še rekla, da če bodo pa komplicirali (očitno ve, da znajo bit zelo pametni v P) pa naj jim kar zabrusim, da se gre tukaj samo za mojega otroka ....
Tako da jaz se držim tega - gre se za mojega otroka in nihče na tem svetu mi ne bo preprečil da se prepričam, da je z mojim otročičkom vse ok....
Ko bodo vidli v P, da težiš in se postavljaš zase in za svojega otročička, se bodo tudi oni mal drugače (bolj prijazno) do tebe obnašali. Boš vidla.

Mjavmjav jaz nisem na FB-ju (očitno sem ena redkih na temu svetu user posted image  ) sem vidla pa tukaj slikco..... ma je tak cukrček... kakšna usteca ma user posted image   tolk je lepi user posted image  user posted image
Jaz sem tudi slišala da se otročička ne da razvadit do 6m.
Komaj čakam svojo princesko.... user posted image

BabyKitty a ti pa kr peš v P user posted image  user posted image  . K sem mojmu rekla, je rekel ''ma ve ženske pa res niste normalne. Sem mislil, da imaš samo ti takšne fore'' user posted image  user posted image  (jaz sem takrat, ko sem mislila, da mi je odtekla voda ... hotla rečt svojmu, da pač grem v Lj, pa sm se hotla sama odpeljat do P user posted image  .... ampak sem se potem premislila, pa sem mu povedala kaj se je zgodilo - komaj ... od joka - ampak sem povedala user posted image  user posted image
Drugače pa še enkrat čestitke. Dobro da ni bilo nič hujšega zaradi zelene vode....
Ti bi tudi lahko dala kakšno slikco svojga princa user posted image

Čist iskreno punce.... jaz vam prav zavidam, da že crkljate svoje zakladke user posted image
Jaz bi tudi  user posted image  ... se počutim kot otrok... sem toooooolk neučakana user posted image

Ula mogoče je pa res že cajt da pripraviš torbo za P user posted image  user posted image
Teb se pa res nikamor ne mudi user posted image  jaz sem svojo pripravila že doooolgo časa nazaj user posted image

Mag se tudi očitno že crklja user posted image  s svojo princesko user posted image

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
6.12.2010 9:57:41   
jona klara
jutro

baby kitty, saška, rubica, birdy-čestitke za velike, male šrtučke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

občinarka-wau, samo, da sta z kepico malo obe superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !no ti si pa imela dobro izkušnjo v ce P, jaz ne in mi kr ni za iti tja....pa čakam kaj mi jutri napovejo, jutri imam ctg, če si ne premislijo, moj mali kaj giba, pa spet ne v glavnem če to skoz šteješ, študiraš živa psihoza.Ti pišempol kaj na zs, papa lepo bodi

betricija-a ti pa kr doma???? tvoja mala beba noče ven, ker ve , da ji je notri zelo lepo...bo še mal počakala, tako kot moj mislim, da še kr dolgo ne bo ničuser posted image user posted image user posted image , glede gibov se pa ti ne sekirsaj, poglej mene, ko so že bili 3 dnevi brez, pa nonstop težave okoli tega, ker ko šteješ je vse narobe, še manj jih je, par jih pričakam, pol pa neham, če te pa skrbi, pa pojdi prej v kranj, ne čakaj na petek ker vem kaka živčna vojna je, če te skrbi ti je ena ura dolga, kaj šele par dni...
mene skoz skrbi, sam sem že navajena, da imam to težavo z gibi, ko bi vsaj pol tam bili malo bolj človeški.No pa le ne bo za miklavža....user posted image user posted image kako si pa drugače?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
6.12.2010 10:09:45   
mag3
Čestitke vsem novim mamicam in atijem in otročkom. user posted image user posted image user posted image

Ja mi smo še vedno 2v1. Sploh še nobenih popadkov, pa čeprav imam danes rok. user posted image

Je Miklavžek prinesel samo sladkarije mamici, princeska pa še spi na toplem. user posted image

No ob 11.15 imam kontrolo pri G, upam, da me kaj pregleda al pa kak UZ, ker ni bilo nič konkretnega od 22.7., ko sem imela morfologijo. Vam javim kaj smo ugotovili. Upam, da pošljem sms iz P Arwenko. user posted image

Lepo se pestvajte z otročki in druge z bušiji. user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
6.12.2010 10:10:55   
ula77
alma, za dete imam, za sebe pa ne,  ker me je precej strah vsega in ker bi znala bit  panik inklicat moža, da  bomo rodili prec, zdaj in takoj, bo to eno tako opravilo, da bom v miru zadihala, pregledala kaj rabim in dihala, tako da bo šlo vse lažje....hja,taki so plani...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aha,  kaj zdaj, so se vam že posedli bušiji?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
6.12.2010 10:14:18   
maca81
IZVIRNO SPOROČILO: ula77

Aha,  kaj zdaj, so se vam že posedli bušiji?

Meni še ne, še fejst me brca pod rebra. Rok pa imam 22.12.
Imela sem pa prejšnjo sredo zvečer lažne popadke, potem pa ne več. Bi jih morala imeti večkrat?

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
6.12.2010 10:19:49   
ula77
ej, jaz se nisem imela ne lažnih, ne pravih, tudi v  porodnišnici še nisem bila.....
In mora dete še malo počakat, ker sem se vendarle odločla za rezervni načrt in grem jutri šele na predavanje glede EA. user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj mora še počakat....čeprav teh tednov že zmanjkuje.....user posted image

(odgovor članu maca81)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
6.12.2010 10:27:55   
obcinarka
ula... ti kar pripravi torbo... tiste osnovne stvari namečeš vanjo-od kozmetike ( osnovne), pa tiste drobnarije.. osebno higieno.. boš vidla da bo občutek fajni... če si zdaj v miru pripraviš in si rečeš.. vauuuuuuuuu zdej smo pa nared)))user posted image user posted image user posted image . ker po mojem ko je enkkrat panika, si zmeda na kubik.. take smo, ne??
povesil?' po mojem neeeeeeeeee, sam je pa nesimetričen ker mi rit skoz tišči nekam .. tu pa tam otrdeva in pol se zmeniva da naj bo pridna še 14 dni noooooooo pol pa gremo žurat v P... ja kaj pa čmo... nekak bomo že potiskale, ne??? user posted image user posted image user posted image user posted image .. če bi šlo skupinsko ni vrag da ne bi razturale, ha??user posted image user posted image
jona klara... ja, zaenkrat nimam pripomb za CE... morm dans še 1x poklicat za G, ta teden se vidiva( mi je odpisal v 1 dnevu)... tko da...
kako se že piše tista dr. v celju za akupunkturo?' ker jaz sm mela termin v petk v dobrni, pa sm odpovedla, no pol so me pa domov dali, ta teden pa dr. ocvirkove ni..

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
6.12.2010 10:29:43   
enček
Čestitke vsem novim mamicam in atijem, seveda pa velika dobrodošlica vsem sončkom!!!!!!
Veliko cartanja!!!!!!

BabyKitty, he he vsaka čast....tak k v starih časih, si šla kr peš po visokem snegu, pa še gazit je bilo treba user posted image Sem vesela, da že zibate in cartate!!! Me pa zanima, če si našla senen drobir? Si ga uporabila?

Mag3 prazna luna in miklavž.....jst sem tud računala na to, hm, sladkarije so bile, največjega cukrčka pa še ne.
Jaz imam tudi danes pregled, me zanima kaj bo na CTG, ker mene je pa sedaj že ene dvakrat začelo tko kr fajn šraufat...samo potem mine. UZ mi je danes obljubljen, upam da bo vse ok in čakam naprej doma na popadke....velik sreče na pregledu, UZ mu pa le omeni!

Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?