![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 10:59:06
|
|
|
|
jeannetka
|
xoxox, teychi...držim pesti, da vama je uspelo in da v ponedeljek obe zagledata en velik . Moje tečke še ni in resnično upam, da je ne bo. S testom pa ne vem, če bom zdržala do ponedeljka. Me je pa prav strah razmišljati o vsem tem in o tem, da bom kje zagledala tečko. Že tri dni ne spim. Pa sem bla tako v redu cel mesec in sploh "nisem" mislila na . Zdaj pa sem že konkretno nadoknadla. Punce, držite pesti.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 11:23:03
|
|
|
|
coris
|
bravo tatkica joj punce tako napeto pa že dolgo ni bilo na tem forumu jeannetka, xoxox in teychi..........zaradi vas sem vsake 5 sekund na forumu in preverjam kaj je novega ;) moram rečt, da sem imela jaz na first sign lističih črtico za nosečnost svetlejšo kot je tista kontrolna nikakor ne enako močno pa sem imela hormona beta hcg že 388. sem poskusila še cb digital isti dan malo kasneje in se je prikazal tako močan + da me je skor iz školjke vrglo sej so slikice v mojem albumu in si lahko pogledate nabolje bi bilo da poskusiš jutri še s kakim cenejšim testom če bo črtica kaj močnejša za CB pa po moje najprimernejši čas na dan izostanka oz kak dan kasneje. če bo črtica močnejša na cenejšem testu bi pa jaz v lonček potunkala še CB veliko za vse vas ki boste lulale in ki pričakujete
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 12:29:41
|
|
|
|
tejchy*
|
Joj punce hvala, kako pomaga pogovor ko si takole na trnih . xoxox, počutim se drugače ok, edino to da mi kruli po želodcu od lakote, pa čeprav sem že jedla zjutraj in vsakič ko me zaboli trebuh od lakote, se ustrašim da niso krči za prihod NEZAŽELJENE . Moj mi pravi da naj se sprostim in da naj čimbolj probam odmisliti, ampak kaj ko vsak prosti trenutek na wc-ju preverjam, da sigurno še ni prišla imam tak občutek v spodnjem delu kot da bo pritekla - upam da me vara občutek (vsaj ta da bo pritekla ) kot me je vsak mesec za kaj drugega. Ma kaj bi dala da se vse pobarvamo v roza, in da bo ponedeljek totalno rozast in s tem ne mislim da ostali dnevi ne bodo, samo bomo vsak dan posebej stiskali pesti, da bo ˝za zihr˝ . xoxox, ti si pa bruhala? Ma daj, jaz samo še čakam potrditev da je to pri tebi 100% z CB testom, ker rahla črtica, nima veze - ČRTICA JE ČRTICA! jeannetka - držim pesti, da bo ponedeljek naš dan če boš pa prej delala test, pa sporoči ker tudi jaz visim tukaj na RR in čakam novičke, kot coris - nosečka, kako si? lepo rasteta? lepo bodite, jaz pa grem jest nekaj malega da lahko počakam do kosila, mi kruli po želodcu kot da sem se cel teden stradala
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 12:37:12
|
|
|
|
Katte
|
xoxox, tejchy* in jeannetka, mislim na vas.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 12:51:57
|
|
|
|
tejchy*
|
Katte hvala, oh, ti bomo uslugo še prehitro vrnile. Kako pa si ti? Je že kaj drugače z znaki ?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:10:59
|
|
|
|
Katte
|
No, malo me že prsi bolijo, ampak ignoriram. Lahko je ali pa običajni pms. Bomo kmalu videli.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:19:50
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala punce, ker tako trdo stiskate pesti. Ma ni vrag, da ne bo december najbolj rozast. IZVIRNO SPOROČILO: coris joj punce tako napeto pa že dolgo ni bilo na tem forumu jeannetka, xoxox in teychi..........zaradi vas sem vsake 5 sekund na forumu in preverjam kaj je novega ;) moram rečt, da sem imela jaz na first sign lističih črtico za nosečnost svetlejšo kot je tista kontrolna nikakor ne enako močno pa sem imela hormona beta hcg že 388. sem poskusila še cb digital isti dan malo kasneje in se je prikazal tako močan + da me je skor iz školjke vrglo sej so slikice v mojem albumu in si lahko pogledate nabolje bi bilo da poskusiš jutri še s kakim cenejšim testom če bo črtica kaj močnejša za CB pa po moje najprimernejši čas na dan izostanka oz kak dan kasneje. če bo črtica močnejša na cenejšem testu bi pa jaz v lonček potunkala še CB veliko za vse vas ki boste lulale in ki pričakujete Se mi zdi, da odkar sem na RR je ta tema trenutno res najbolj napeta. Samo si me pa nasmejala coris s tistim, ko si napisala, da te je skoraj iz školjke vrglo. Sem si že živo sebe predstavljala. Me mika, da digitalnega že jutri uporabim. No saj drugače naj bi jaz M dobila včeraj. Za ponedeljek sem si napisala, da bom test delala ravno zaradi tega, ker raje pozneje delam kot pa, da sem potem razočarana. V ponedeljek je res skrajen datum ko naj bi dobila. Čeprav se mi zdi to malo verjetno, saj imam povprečno ciklus na 32 dni. Ampak sem imela tudi že daljšega, prav tako krajšega. tejchy* tvoj dragi ima prav. Sprosti se. Bo že kar bo. Najverjetneje si srečka nosečka. Držim pesti. Midva sva bila pridna in sva vse pospravila. Vmes sem skoraj skupaj padla, ker sem bila nenormalno lačna. Se mi je kar stemnilo pred očmi. Pa sva se že najedla in sedaj sem zadovoljna kot sveže previt dojenček.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:20:50
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte No, malo me že prsi bolijo, ampak ignoriram. Lahko je ali pa običajni pms. Bomo kmalu videli. Mene ful bolijo. Ampak samo na pritisk. Drugače ne.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:25:02
|
|
|
|
Katte
|
Mene pa že tako. Ampak ni to nič novega. Ful občutljive imam pa že itak, najbolj srečna sem, če se jih pusti pri miru .
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:30:29
|
|
|
|
xoxox
|
To je dober znak Katte.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:37:08
|
|
|
|
coris
|
hej punce jaz upam da midve/midva lepo rasteva. nazadnje na pregledu je bilo vse ok, samo od takrat je ze zelooo dolgo (9.november) in kolikor berem se mi naslednji UZ obeta šele 10 januarja. če bo tako, bom šla pred tem kar samoplačniško v Dravlje na 3D-4D ultrazvok. to mi je predolgo za čakat- 2 meseca ravnokar sem začutila našega ko se je premaknil v mojem trebuščku, ki pa je še kar zelo majhen. izgledam kot takrat ko se pač malo bolj najem
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 13:43:50
|
|
|
|
xoxox
|
IZVIRNO SPOROČILO: coris hej punce jaz upam da midve/midva lepo rasteva. nazadnje na pregledu je bilo vse ok, samo od takrat je ze zelooo dolgo (9.november) in kolikor berem se mi naslednji UZ obeta šele 10 januarja. če bo tako, bom šla pred tem kar samoplačniško v Dravlje na 3D-4D ultrazvok. to mi je predolgo za čakat- 2 meseca ravnokar sem začutila našega ko se je premaknil v mojem trebuščku Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... A res? Je to prvič? Komaj čakam na te občutke. Pomojem morabiti nekaj najlepšega.
< Sporočilo je popravil xoxox -- 4.12.2010 13:45:18 >
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 15:18:16
|
|
|
|
sasek79
|
Opa, tukaj se pa dogaja nekaj velikega. Očitno se bo statistika letos potrdila - mogoče celo popravila. Videt bo naslednji teden rdeč seznamček nekoliko krajči, roza pa daljši. Držim pesti za vse. Dobri možje so že na delu, enim bodo prinesli , drugim pa oploditev in bodo pluski malce kasneje - bolj proti Dedku Mrazu. Ponedeljek je super dan za delat test punce. Si boste zapomnile, da ste dobile na Miklavža.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 15:30:35
|
|
|
|
tejchy*
|
ja res je napeto na tej temi. bolj se spravljam stran od računalnika, bolj hodim nazaj kukat če je kaj novega naj mi vsaj net crkne!! Tudi mene prsi zelo bolijo na dotik, drugače pa ne. Ni pa to moj znak PMS - vsaj dosedanji ne čeprav saj veste kako je, vsak cikel, vsaj 1 nov znak, tako da je res težko biti pameten kaj vsi ti znaki lahko pomenijo . coris - se čisto strinjam z xoxox, to je pomoje eden izmed najlepših občutkov za občutit - v tebi raste življenje, neprecenljivo no če bom v ponedeljek doživela presenečnje na polulanem listku, me bo sigurno vrglo na rit pa še tak človek sem, da ne znam biti tiho ko me kaj razveseli.. sem skoraj že na temu, da si delam scenarije kako bom komu povedala, pa se rajši malo ustavljam - najprej bom držala pesti da teta ne prilomasti !! bom zaenkrat ostala tu, potem pa naprej.. Decembra moramo res podreti rekord Punce, lepo se grejte notri, kakšen čajček, dober film, noge v ˝luft´.. ahhhh jaz pa za knjige zadnji čas!!!!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 15:32:09
|
|
|
|
tejchy*
|
in še enkrat hvala vsem puncam, za vse te besede
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 4.12.2010 22:44:24
|
|
|
|
coris
|
hej xoxox in ostale ja mislim da bo to kar prvič ko sem začutila da naš mali mišek/miška telovadi v mojem trebuhu. tak smešen občutek. to niso brcike ampak kot bi se mi čreva premikala le malo drugače in ker sem imela ravno dlani na trebuhu sem začutila kako se je neka trša "gmota" premikala po bušiju ja super filing res ko se tkole hecate naj vam povem da sem iz obupa ta mesec ko sem zanosila samo 5x in sem po tem vedno delala stojo na glavi kot bi bila malo zmešana
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 9:20:40
|
|
|
|
xoxox
|
Dobro jutro punce! Da še tukaj sporočim, da kar nisem mogla zdržati do jutri tako, da sem že danes naredila test. No pa smo dobili en lep +. Sem se tako razjokala od sreče, da je moj mislil, da je nekaj narobe. Jaz sem tako srečna, da se to ne da opisati. No pa še slikica.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 9:51:03
|
|
|
|
Katte
|
xoxox, še tukaj ti čestitam in ti želim brezskrbno nosečnost.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 10:04:00
|
|
|
|
sasek79
|
xoxox: ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 10:32:16
|
|
|
|
coris
|
xoxox oujeeeeaaaaaaahhhhhhh šubidubibdu jupajdiiiii jupajdaaaaa ma kako lepo nedeljsko jutro tebi je pa miklavžek prinesel eno noč prej k je ve del da si bla ful pridna in da si full neučakana bravo res končno se seznam barva bolj intenzivno v lepih ti želim , pa zdravega in čim manj slabosti aja pa ne nam pobegnit še kaj pridi nas pogledat na to temo in nam sporočaj potek svoje
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 10:50:18
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala punce! Veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Ne morem verjeti. Itak pa, da ne bom kar tako za vedno zapustila te teme. Bom poročala kako stvari potekajo. . Kar ne morem verjeti, da je to res.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 11:05:41
|
|
|
|
tejchy*
|
Še tukaj seveda, iskrene čestitke bravo xoxox!! No upam da se nam boš res še oglasila in povedala kako si - kako rasteta Upam da vam jutri tudi jaz lahko sporočila veselo novičko, zdaj me je tako strah ker sem prisegla da bom pomagala k rekordu - pa kaj če nisem . Kaj pa ostale? Kako kaže?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 5.12.2010 11:24:15
|
|
|
|
xoxox
|
Hvala še tukaj tejchy*! Kako to, da boš že testek delala? Ti M že zamuja? Držim pesti, da se mi pridružiš.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.