|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
4.12.2010 10:59:06   
jeannetka
xoxox, teychi...držim pesti, da vama je uspelo in da v ponedeljek obe zagledata en velik user posted image .

Moje tečke še ni in resnično upam, da je ne bo. S testom pa ne vem, če bom zdržala do ponedeljka. user posted image Me je pa prav strah razmišljati o vsem tem in o tem, da bom kje zagledala tečko. Že tri dni ne spim. Pa sem bla tako v redu cel mesec in sploh "nisem" mislila na user posted image . Zdaj pa sem že konkretno nadoknadla. Punce, držite pesti.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
4.12.2010 11:23:03   
coris
bravo tatkicauser posted image user posted image user posted image user posted image

joj punce tako napeto pa že dolgo ni bilo na tem forumu user posted image

jeannetka, xoxox in teychi..........zaradi vas sem vsake 5 sekund na forumu in preverjam kaj je novega ;) moram rečt, da sem imela jaz na first sign lističih črtico za nosečnost svetlejšo kot je tista kontrolna nikakor ne enako močno pa sem imela hormona beta hcg že 388. sem poskusila še cb digital isti dan malo kasneje in se je prikazal tako močan + da me je skor iz školjke vrglo user posted image  sej so slikice v mojem albumu in si lahko pogledate user posted image  nabolje bi bilo da poskusiš jutri še s kakim cenejšim testom če bo črtica kaj močnejša za CB pa po moje najprimernejši čas na dan izostanka oz kak dan kasneje. če bo črtica močnejša na cenejšem testu bi pa jaz v lonček potunkala še CBuser posted image

veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas ki boste lulale in ki pričakujeteuser posted image

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
4.12.2010 12:29:41   
tejchy*
Joj punce hvala, kako pomaga pogovor ko si takole na trnih user posted image . xoxox, počutim se drugače ok, edino to da mi kruli po želodcu od lakote, pa čeprav sem že jedla zjutraj user posted image in vsakič ko me zaboli trebuh od lakote, se ustrašim da niso krči za prihod NEZAŽELJENE user posted image user posted image . Moj mi pravi da naj se sprostim in da naj čimbolj probam odmisliti, ampak kaj ko vsak prosti trenutek na wc-ju preverjam, da sigurno še ni prišla user posted image user posted image imam tak občutek v spodnjem delu kot da bo pritekla - upam da me vara občutek (vsaj ta da bo pritekla user posted image user posted image ) kot me je vsak mesec za kaj drugega. user posted image

Ma kaj bi dala da se vse pobarvamo v roza, in da bo ponedeljek totalno rozast user posted image in s tem ne mislim da ostali dnevi ne bodo, samo bomo vsak dan posebej stiskali pesti, da bo ˝za zihr˝ user posted image .

xoxox, ti si pa bruhala? Ma daj, jaz samo še čakam potrditev da je to pri tebi 100% z CB testom, ker rahla črtica, nima veze - ČRTICA JE ČRTICA! user posted image user posted image
jeannetka - držim pesti, da bo ponedeljek naš dan user posted image če boš pa prej delala test, pa sporoči ker tudi jaz visim tukaj na RR in čakam novičke, kot coris - nosečka, kako si? lepo rasteta? user posted image user posted image

lepo bodite, jaz pa grem jest nekaj malega da lahko počakam do kosila, mi kruli po želodcu kot da sem se cel teden stradala user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
4.12.2010 12:37:12   
Katte
xoxox, tejchy* in jeannetka, mislim na vas.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
4.12.2010 12:51:57   
tejchy*
Katte user posted image hvala, oh, ti bomo uslugo še prehitro vrnile. Kako pa si ti? Je že kaj drugače z znaki user posted image ?

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
4.12.2010 13:10:59   
Katte
No, malo me že prsi bolijo, ampak ignoriram. Lahko je user posted image ali pa običajni pms. Bomo kmalu videli.

Still hoping.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
4.12.2010 13:19:50   
xoxox
Hvala punce, ker tako trdo stiskate pesti. Ma ni vrag, da ne bo december najbolj rozast. 

IZVIRNO SPOROČILO: coris

joj punce tako napeto pa že dolgo ni bilo na tem forumu user posted image

jeannetka, xoxox in teychi..........zaradi vas sem vsake 5 sekund na forumu in preverjam kaj je novega ;) moram rečt, da sem imela jaz na first sign lističih črtico za nosečnost svetlejšo kot je tista kontrolna nikakor ne enako močno pa sem imela hormona beta hcg že 388. sem poskusila še cb digital isti dan malo kasneje in se je prikazal tako močan + da me je skor iz školjke vrglo user posted image  sej so slikice v mojem albumu in si lahko pogledate user posted image  nabolje bi bilo da poskusiš jutri še s kakim cenejšim testom če bo črtica kaj močnejša za CB pa po moje najprimernejši čas na dan izostanka oz kak dan kasneje. če bo črtica močnejša na cenejšem testu bi pa jaz v lonček potunkala še CBuser posted image

veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse vas ki boste lulale in ki pričakujeteuser posted image

Se mi zdi, da odkar sem na RR je ta tema trenutno res najbolj napeta. Samo si me pa nasmejala coris s tistim, ko si napisala, da te je skoraj iz školjke vrglo. user posted image Sem si že živo sebe predstavljala. user posted image Me mika, da digitalnega že jutri uporabim. user posted image

No saj drugače naj bi jaz M dobila včeraj. Za ponedeljek sem si napisala, da bom test delala ravno zaradi tega, ker raje pozneje delam kot pa, da sem potem razočarana. V ponedeljek je res skrajen datum ko naj bi dobila. Čeprav se mi zdi to malo verjetno, saj imam povprečno ciklus na 32 dni. Ampak sem imela tudi že daljšega, prav tako krajšega.

tejchy* tvoj dragi ima prav. Sprosti se. Bo že kar bo. Najverjetneje si srečka nosečka. user posted image Držim pesti.

Midva sva bila pridna in sva vse pospravila. Vmes sem skoraj skupaj padla, ker sem bila nenormalno lačna. Se mi je kar stemnilo pred očmi. Pa sva se že najedla in sedaj sem zadovoljna kot sveže previt dojenček. user posted image

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
4.12.2010 13:20:50   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: Katte

No, malo me že prsi bolijo, ampak ignoriram. Lahko je user posted image ali pa običajni pms. Bomo kmalu videli.

Mene ful bolijo. Ampak samo na pritisk. Drugače ne.

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
4.12.2010 13:25:02   
Katte
Mene pa že tako. Ampak ni to nič novega. Ful občutljive imam pa že itak, najbolj srečna sem, če se jih pusti pri miru user posted image .

Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
4.12.2010 13:30:29   
xoxox
To je dober znak Katteuser posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
4.12.2010 13:37:08   
coris
hej punce user posted image  jaz upam da midve/midva lepo rasteva. nazadnje na pregledu je bilo vse ok, samo od takrat je ze zelooo dolgo (9.november) in kolikor berem se mi naslednji UZ obeta šele 10 januarja. če bo tako, bom šla pred tem kar samoplačniško v Dravlje na 3D-4D ultrazvok. to mi je predolgo za čakat- 2 mesecauser posted image user posted image  ravnokar sem začutila našega user posted image  ko se je premaknil v mojem trebuščku, ki pa je še kar zelo majhen. izgledam kot takrat ko se pač malo bolj najemuser posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
4.12.2010 13:43:50   
xoxox

IZVIRNO SPOROČILO: coris

hej punce user posted image  jaz upam da midve/midva lepo rasteva. nazadnje na pregledu je bilo vse ok, samo od takrat je ze zelooo dolgo (9.november) in kolikor berem se mi naslednji UZ obeta šele 10 januarja. če bo tako, bom šla pred tem kar samoplačniško v Dravlje na 3D-4D ultrazvok. to mi je predolgo za čakat- 2 mesecauser posted image user posted image  ravnokar sem začutila našega user posted image  ko se je premaknil v mojem trebuščku

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... user posted image A res? Je to prvič? Komaj čakam na te občutke. Pomojem morabiti nekaj najlepšega.

< Sporočilo je popravil xoxox -- 4.12.2010 13:45:18 >

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
4.12.2010 13:54:18   
Katte
Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image  
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image
user posted image  jeannetka..........4.12.2010user posted image   
user posted image  xoxox..........6.12.2010user posted image
user posted image Katte..........9.12.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........12.12.2010user posted image
user posted image mladika..........12.12.2010user posted image
user posted image čebelica1984........16.12.2010user posted image
user posted image anity_1........19.12.2010user posted image
user posted image benji........22.12.2010user posted image
user posted image Luna*..........28.12.2010user posted image
user posted image kejt2........29.12.2010user posted image
user posted image sasek79........30.12.2010user posted image
user posted image jeanitte.........x.12.2010user posted image
user posted image  žvegla.........x.12.2010user posted image
user posted image witch........x.12.2010user posted image    
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image
user posted image
petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image  

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image

< Sporočilo je popravil Katte -- 4.12.2010 13:58:17 >

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
4.12.2010 15:18:16   
sasek79
Opa, tukaj se pa dogaja nekaj velikega. user posted image  Očitno se bo statistika letos potrdila - mogoče celo popravila.

Videt bo naslednji teden rdeč seznamček nekoliko krajči, roza pa daljši. user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti za vse. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobri možje so že na delu, enim bodo prinesli user posted image , drugim pa oploditev in bodo pluski malce kasneje - bolj proti Dedku Mrazu. user posted image  Ponedeljek je super dan za delat test punce. Si boste zapomnile, da ste dobile user posted image  na Miklavža. user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
4.12.2010 15:30:35   
tejchy*
user posted image ja res je napeto na tej temi. bolj se spravljam stran od računalnika, bolj hodim nazaj kukat če je kaj novega user posted image naj mi vsaj net crkne!!
Tudi mene prsi zelo bolijo na dotik, drugače pa ne. Ni pa to moj znak PMS - vsaj dosedanji ne user posted image čeprav saj veste kako je, vsak cikel, vsaj 1 nov znak, tako da je res težko biti pameten kaj vsi ti znaki lahko pomenijo user posted image .
coris - se čisto strinjam z xoxox, to je pomoje eden izmed najlepših občutkov za občutit - v tebi raste življenje, neprecenljivo no user posted image
če bom v ponedeljek doživela presenečnje na polulanem listku, me bo sigurno vrglo na rit user posted image pa še tak človek sem, da ne znam biti tiho ko me kaj razveseli.. sem skoraj že na temu, da si delam scenarije kako bom komu povedala, pa se rajši malo ustavljam - najprej bom držala pesti da teta ne prilomasti user posted image !! bom zaenkrat ostala tu, potem pa naprej..

Decembra moramo res podreti rekord user posted image user posted image user posted image
Punce, lepo se grejte notri, kakšen čajček, dober film, noge v ˝luft´..  ahhhh user posted image jaz pa za knjige user posted image user posted image zadnji čas!!!!!

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
4.12.2010 15:32:09   
tejchy*
in še enkrat hvala vsem puncam, za vse te besede user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
4.12.2010 22:44:24   
coris
hej xoxox in ostale user posted image

ja mislim da bo to kar prvič ko sem začutila da naš mali mišek/miška telovadi v mojem trebuhu. tak smešen občutek. to niso brcike ampak kot bi se mi čreva premikala le malo drugače in ker sem imela ravno dlani na trebuhu sem začutila kako se je neka trša "gmota" premikala po bušijuuser posted image  ja super filing resuser posted image

ko se tkole hecate naj vam povem da sem iz obupa ta mesec ko sem zanosila samo 5x user posted image  in sem po tem vedno delala stojo na glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image  kot bi bila malo zmešanauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2392
5.12.2010 9:20:40   
xoxox
Dobro jutro punce! user posted image

Da še tukaj sporočim, da kar nisem mogla zdržati do jutri tako, da sem že danes naredila test. No pa smo dobili en lep +. Sem se tako razjokala od sreče, da je moj mislil, da je nekaj narobe. Jaz sem tako srečna, da se to ne da opisati. No pa še slikica. user posted image

user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
5.12.2010 9:51:03   
Katte
xoxox, še tukaj ti čestitam in ti želim brezskrbno nosečnost.
user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
5.12.2010 10:04:00   
sasek79
xoxox: ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
5.12.2010 10:06:03   
Katte

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image  k812......20.10.2010user posted image
user posted image metuljcica25........x.10.2010user posted image
user posted image Žirafica*......x.10.2010user posted image  
user posted image Lineta........11.11.2010user posted image
user posted image Arual.........16.11.2010user posted image
user posted image  Etee.........21.11.2010user posted image
user posted image  bevcika.........29.11.2010user posted image
user posted image  ribica77.........30.11.2010user posted image
user posted image  jeannetka..........4.12.2010user posted image   
user posted image Katte..........9.12.2010user posted image
user posted image  tejchy*..........12.12.2010user posted image
user posted image mladika..........12.12.2010user posted image
user posted image čebelica1984........16.12.2010user posted image
user posted image anity_1........19.12.2010user posted image
user posted image benji........22.12.2010user posted image
user posted image Luna*..........28.12.2010user posted image
user posted image kejt2........29.12.2010user posted image
user posted image sasek79........30.12.2010user posted image
user posted image jeanitte.........x.12.2010user posted image
user posted image  žvegla.........x.12.2010user posted image
user posted image witch........x.12.2010user posted image    
user posted image user posted image SmInCa... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image
user posted image Ula33 17.9.2010user posted image
user posted image dspela 13.10.2010user posted image
user posted image  nati29 20.10.2010user posted image
user posted image  anonimna user posted image  5.11.2010user posted image
user posted image
petrussa x.11.2010user posted image
user posted image  _Mavrica_ 20.11.2010user posted image
user posted image  Tatkica 2.12.2010user posted image  
user posted image xoxox 6.12.2010user posted image

Seznam mamic
user posted image
 Nadinne 24.11.2010 - Evelina user posted image

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
5.12.2010 10:32:16   
coris
xoxox  user posted image user posted image user posted image  oujeeeeaaaaaaahhhhhhhuser posted image user posted image user posted image šubidubibduuser posted image user posted image jupajdiiiii jupajdaaaaauser posted image user posted image user posted image  ma kako lepo nedeljsko jutro tebi je pa miklavžek prinesel eno noč prej k je veuser posted image del da si bla ful pridna in da si full neučakanauser posted image user posted image

bravo res user posted image user posted image  končno se seznam barva bolj intenzivno vuser posted image user posted image user posted image user posted image

lepihuser posted image  ti želim , pa zdravegauser posted image  in čim manj slabostiuser posted image  aja pa ne nam pobegnit še kaj pridi nas pogledat na to temo in nam sporočaj potek svoje user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
5.12.2010 10:50:18   
xoxox
Hvala punce! user posted image Veselaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... user posted image Ne morem verjeti. Itak pa, da ne bom kar tako za vedno zapustila te teme. Bom poročala kako stvari potekajo. . Kar  ne morem verjeti, da je to res. user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
5.12.2010 11:05:41   
tejchy*
Še tukaj seveda, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image bravo xoxox!! user posted image user posted image
No upam da se nam boš res še oglasila in povedala kako si - kako rasteta user posted image user posted image

Upam da vam jutri tudi jaz lahko sporočila veselo novičko, zdaj me je tako strah ker sem prisegla da bom pomagala k rekordu - pa kaj če nisem user posted image . Kaj pa ostale? Kako kaže?

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
5.12.2010 11:24:15   
xoxox
Hvala še tukaj tejchy*! user posted image Kako to, da boš že testek delala? Ti M že zamuja? Držim pesti, da se mi pridružiš. user posted image

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.