Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:18:23
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka sem mislila,da si Ampak so samo staro temo ven potegnile zakaj že? Bila je ena tema v ospredju Mariborske nosecke,ki si jo ti mislim,da 2009 prva odprla,pa sem med zadnjimi objavami zasledila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:19:01
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Danes so pa prav smešni vsi po vrsti ...tukaj se vidi nivo vsakega posameznika...soditi nekoga po narodnosti, je pa res primitivno in nizko. Pa Murkotova izjava kdo bo zmagal danes...mislim . Bi dala Angleco in Ivota noter pa da vidim kakšna bi bila po 9 tednih. Za moje pojme sta onadva večja sramota in od Murkota in od vseh "slavnih" tam noter. tule se pa moram podpisat... kak mi gre na jetra cinizem od Ivota (alaham mi....) Podpis pod obe
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:23:07
|
|
|
|
Sacherca
|
Boste imeli veliko zabavo? Kdaj pa ima J rojstni dan? Moje dete je danes zaspalo v 10minutah...sem sla nazaj v spalnico cez cca 10min,da preverim,da ga ni kaj strah zaradi parklja,pa ovi ze spi ko klada ...saj kako dolgo pa drugace rabi pa ne vem...Vedno mu preberem kratko pravljico,dam lubcka in grem ven iz spalnice...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:24:26
|
|
|
|
Blueberry
|
Sandra pa res "zna" pet...
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:24:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca elevitka sem mislila,da si Ampak so samo staro temo ven potegnile zakaj že? Bila je ena tema v ospredju Mariborske nosecke,ki si jo ti mislim,da 2009 prva odprla,pa sem med zadnjimi objavami zasledila iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sem šla spomine obujat ... hvala ti da si opazila.... sem se vrnila malo nazaj
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:25:18
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:25:26
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Sandra pa res "zna" pet...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:25:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Sandra pa res "zna" pet... katastrofa od katastrofe... mko ovca ko jo zebe.. meeee meeeee meee bbbeeeeee beeee ...kr neki
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:27:34
|
|
|
|
Sacherca
|
nehajte,mene bo pobralo od smeha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:28:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca nehajte,mene bo pobralo od smeha pa daj če pa res... kot da bi v balon prdel....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:29:41
|
|
|
|
Sacherca
|
Činč mi je edini favorit za zmagovalca
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:30:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca nehajte,mene bo pobralo od smeha pa daj če pa res... kot da bi v balon prdel.... Zdaj sem še jaz prižgala tv da vidim to meketanje.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:31:17
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca nehajte,mene bo pobralo od smeha pa daj če pa res... kot da bi v balon prdel....
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:31:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Činč mi je edini favorit za zmagovalca tud jaz mu privoščim
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:34:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Sandra pa res "zna" pet... to ona misli... ...sem pa glih to petje zamudila
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:36:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Boste imeli veliko zabavo? Kdaj pa ima J rojstni dan? Ne ne bo velika zabava samo najožji člani nekje 10 nas bo. Ima ga v sredo, praznujemo pa v nedeljo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:36:15
|
|
|
|
Lenči_
|
Jaz pa sem za Ines! Edina pristna, prava baba! Dedi so pa bolj taki, da bi lahko rekli, da so babe!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:36:19
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Sandra pa res "zna" pet... to ona misli... ...sem pa glih to petje zamudila Pa kako se je drzala..Ko petelinka na kupu ...........
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:37:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Činč mi je edini favorit za zmagovalca pa Ines
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:39:05
|
|
|
|
Sacherca
|
zdej bom pa res hin
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:39:25
|
|
|
|
elevitka
|
če pa zaj nem crknila lej kak plešejo
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:40:08
|
|
|
|
botrca
|
Svetovni so ...danes imajo pa super točke.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 21:40:41
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|