evangelie
|
Pravzaprav mi grejo te kupljene paštete v vrtcu rahlo na živce , ker se da narediti sto in en namaz, ki ni nič slabši od kupljenega (prav nasprotno) IZVIRNO SPOROČILO: pelin Točno tako...pa tudi cenovno ni nič dražji, tako da tudi tu ne more biti razlog... Tvoj lubek je najverjetneje staknil kakšno virozo, saj je prav za njih značilno to pogosto smrdeče kakanje...Glede na to, da je tvoj malček imel že predhodno razne težave ( krvave nitke na blatu kot praviš), se jaz ne bi s tem igrala in ga v ponedeljek pošiljala v vrtec...Že tako , če ima drisko cel teden, se čudim, da sta sploh še doma...takšne malčke namreč radi zelo hitro vtaknejo v bolnico zaradi dehidracij...razen, če vs skupaj ni tako grozno, kot si napisala...Aja, pa še to...če ga imaš šele od četrtka doma, dete pa ti že cel teden driska, potem ....eh... No, da razložim, se res sliši hujše, kot je bilo... V torek mi je vzgojiteljica povedala, da je 3x kakal zelo redko...da pa je normalno jedel in pil...Ker je bil doma v redu (kakal je še 1x popoldan - običajno kaka tudi popoldan, vendar čisto normalno blato), sem ga peljala v vrtec tudi v sredo in četrtek... (imel paje rdečo ritko, tako da sem vzgojitjico prosila, da ga umiva s kamilicami, ki sem ji h prinesla od doma) Oba dneva je popoldan kakal normalno, le bolj smrdeče, kar sem pripisovala drugačni prehrani...Iz četrtka na petek pa je zelo slabo spal, veliko je prdel...In sem ga seveda takoj obdržala doma, zjutraj pa poklicala P, ki mi je prav tako potrdila, da je verjetno reakcija na prehrano in da zaenkrat ni panike, če pa bo imel suho pleničko in/ali zavračal hrano in pijačo, pa nujno pokazat...No, v petek in včeraj je potem kakal tudi do 7x (ni pa bila vedno driska), ritko je imel tako rdečo kot še nikoli, jedel in pil pa je normalno in bil tudi na splošno dobrovoljen...Danes je bolje, kakal je sicer 2x, ampak ni bilo driske, blato pa še vedno malo neobičajno smrdi...Jutri imam prvi dan službe, ampak bom zjutraj še enkrat poklicala P, da mi pove ali se morava priti pokazat... Toliko....Bi pa seveda rada povedala, da moj namen ni bil, da mi svetujete kdaj naj malega vzamem iz vrtca, ker sem to popolnoma sposobna oceniti sama..Zanimalo me je le vaše mnenje o opisani prehrani....Pa tudi jaz upam, da ne bo hude krvi
< Sporočilo je popravil evangelie -- 28.11.2010 14:33:12 >
|