Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 11:44:52
|
|
|
|
Urša08
|
hoj, hoj Pikica jaz sem v dnevni eno omaro spraznila, da mata sedaj vse lego igrače notri čebela držim pestke da te mami pokliče, sem pa vesela da si naredila korak Sjmm spet slaba nočka upam, da je vsaj kavica prijela Ajvy si danes tudi prosta? Punce jaz pa upam, da je Birdy v porodnišnici in da se ne matra več. Sem danes upala na malo sončka, pa nč ne kaže na to.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 11:46:16
|
|
|
|
Urša08
|
Očitno ne bom dobla teh vlakcev od sončka tko da morm kaj drugega naumit mah sem kr žalostna. Tako lepo splaniraš potem pa v vodo pade . Grem mal po netu brskat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 12:12:10
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....a si kej klicala na sončka?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 13:41:32
|
|
|
|
birdy
|
Urša, nič bat, sem še tuki Sva včer mal štopala popadke, trije so bili na 15 minut, en na 10 minut, pa en na 20... Mah, čist brezveze Zdej sem jih pa čist odmislila, zvija me itak skoz ampak se ne sekiram več.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 13:54:43
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša..na bolniški sem...... JA...lego svet...he he...še malo pa bo premajhna omara pr nas pa box-i Birdy...joj...revčka ena...pa se pejdi v KR porodnišnico pokazat
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 14:28:29
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Urša, nič bat, sem še tuki Sva včer mal štopala popadke, trije so bili na 15 minut, en na 10 minut, pa en na 20... Mah, čist brezveze Zdej sem jih pa čist odmislila, zvija me itak skoz ampak se ne sekiram več. Ojej Birdy tebe pa res heca tole dete Boš očitno res za miklavža v porodnišnici.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 14:29:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..na bolniški sem...... JA...lego svet...he he...še malo pa bo premajhna omara pr nas pa box-i Birdy...joj...revčka ena...pa se pejdi v KR porodnišnico pokazat Ajvy ups sem pozabila drži se, počivaj in čajčke pij A si drugače kaj boljše?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 14:32:09
|
|
|
|
Urša08
|
Pri nas spet sneži k pr norcih. Ma dobr da mi ni treba po otroke hodit v takem. Moj je šel po Nejca in Žiga, Eva spančka, jaz pa čajček pijem. Danes popoldan mislim da nimamo nobenih obiskov tko da bomo po svoje uživali. Tamaledva bosta mal na snegu z , potem bomo pa mal se z igračkami igrali. En dan imam pa plan mal piškotke pečt. Sem dons že čist v veseli december padla. Sem poslušala božične pesmi in mi je Jelenček Rudolf ful všeč .
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 14:33:37
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ urša....a si kej klicala na sončka? Sem že dvakrat. Pa mi je rekel da me bo obvestil če bo še en vlakec dobil no in je spet teden naokoli in ne duha ne sluha. Ma sem bla kr jezna, vsaj pokliče naj pa pove da ni in lahko kej druzga najdem.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 14:35:34
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Urša..na bolniški sem...... JA...lego svet...he he...še malo pa bo premajhna omara pr nas pa box-i Birdy...joj...revčka ena...pa se pejdi v KR porodnišnico pokazat Ajvy ups sem pozabila drži se, počivaj in čajčke pij A si drugače kaj boljše? sem sem....sem se pomirila...tko kot Tarja pravi.....sej bo.... Sej počivam....hvala... LEPO Se imejte na snegecu danes
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2010 15:45:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2010 15:46:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2010 15:49:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.12.2010 15:52:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 15:58:37
|
|
|
|
sjmm
|
dan! dopoldne u litiji, pol pa kr na brzake nazaj, mali nazaj grede zašlafal...pol smo hitr juhco..špinačno nardil, pa pice smo pekli, zdele še neo rundo mafinčkov vn vzamem...pol pa mau udihnem...pol bo pa že cajt za na delavnice v glavnem...moj bo ceu vikend malar pri moji sestrični u frizeraju.....sm kr mau ..no, sej se bomo šli mau k moji mami pocrkljat....sam jz bi rada doma kej pospravla, pa kej miklavževega spekla d ne rečem d nimava razn za majkija še nobenih darilc, pa še Janko ima Rd drug teden...tko d upam, da mi ju3 uspe kar največ posoriti in nabaviti...sicer bi moral moj spet na Kras...sam šele zju3 okol 8h izve, če so tlaki dost suhi d nebo zastojn dol lezel...po eni strani upam, da še niso in bova šla kr u šoping že dopoldne
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 16:00:22
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@...držim pesti d se tole predpraznično zvdušje prime tud tvoje mami in se lepo sporazumete skupaj!!!!!!!!!!!! no, šibam...mafinčki so fertik...zvečer pa naprej!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 16:13:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ POŽRLA SEM VES PONOS,KI GA KOT OVEN PREMOREM, IN POSLALA MAMI SMS DOLG 3 STRANI!ZDEJ JE PA ONA NA POTEZI ....SEM PONOSNA NASE jst tut nate , sej ne mormo zmerej z glavo skos zid.......jst morm tut moji mamici zahvalt, k je že 2 dni pr men, js pa tečna ko dreeek- egoistično sej veš ...dobr d mam tebe, d se kdaj pa kdaj u špeglu vidm ma midve sva res ista patrona uglavnem:mami mi je nazj poslala sms,da je full vesela da sem se ji oglasila in da pogreša Hano....tko da sem takoj Hano slikala med risanjem in ji poslala slikico
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 16:31:42
|
|
|
|
Katjusa
|
punce dan.... čebela za tvojo mami kolumbo nčs e ne sekiri zaradi čajnika bo miklavž novega prinesu.... sam da ni blo kej hujšega.... birdy sem iskala če si šla rodit pa vidim, da te heca.... si ne predstavljam popadkov tok časa drži se in počivaj sej še mal pa boš cartala..... zdej šibam pa na snegeca pogledat kaj Florjan dela... LP Aja za miklavža nimam pojma če bo al ne bo... no neki bo sam sem žalostna ker benija ne bo doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 17:21:47
|
|
|
|
Pikica_82
|
Adijo pamet, kako vreme. Mi smo v naši ulici čist odrezani, ni blo pluga že kak dan. Bi si mogla it danes prometno podaljšat pa zavarovanje za avto, sem kr na AMZS klicala, če mam kake penale, če tega danes ne nardim. K sreči ne, pač policija me ne sme dobit. Ni panike, itak avta ne spravim ven iz ulice Pa saj ne, da sem skor v centru Mbja doma ne... Aleks je končno začel jest. Ga sploh ne uspem nahranit, revčka Tak da očitno gre na boljše, čeprav še ful bogi zgleda. Čebela super, da sta kontaktirali z mami
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 18:40:02
|
|
|
|
Čebel@
|
aja:pa mami sem poslala,da lahko kadarkoli pride pogledat Hano,tko da zdej je ona na vrsti sva bili v vrtcu na bazarju-luštno,ampak vroče tko da sva jo kar hitro popihali....zdele mala tanka mleko,pol pa via pančevo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 20:05:30
|
|
|
|
Ajvy
|
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. Sjmm...upam,da ti ,torej vam , lepo uspe vse porihtat..... Čebela...full the best za takšen krasen odgovor od mami KOlumbo...tale tvoj link nov ,je krasen ..samo ima zelo darge kocke.... Katjuša...verjamem ,da ti ni lahko...pa a ni nobene možnosti ,da bi bili skupaj? Ribica82...superca za hranjenje...superca _____________________________
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 20:39:59
|
|
|
|
TAMIKA3
|
čer iz zasneženega Prekmurja pri nas je prava zimska idila ... mulčki navdušeni ... smo danes kidali sneg, kepali, metali po snegu, Tristan se je vozil na sankah, mami je bila vlečna mula ... skratka uživancija .. ju3 ponovi vajo, komaj čakamo na vikend drugače smo ŠE zdravi in leteči ... za vse bolančke pošiljamo in bodite v cvetju ... lahko in mirno nočko
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/V.del 2.12.2010 20:45:41
|
|
|
|
Ajvy
|
Tamika...iiii čist zimski....the best....lepo uživajte tudi jutri
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?