|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/V.del
2.12.2010 11:44:52   
Urša08
hoj, hoj

Pikica jaz sem v dnevni eno omaro spraznila, da mata sedaj vse lego igrače notriuser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela držim pestke da te mami pokliče, sem pa vesela da si naredila korak user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm spet slaba nočka user posted image upam, da je vsaj kavica prijela user posted image

Ajvy si danes tudi prosta?

Punce jaz pa upam, da je Birdy v porodnišnici in da se ne matra več.

Sem danes upala na malo sončka, pa nč ne kaže na to.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 351
2.12.2010 11:46:16   
Urša08
Očitno ne bom dobla teh vlakcev od sončka tko da morm kaj drugega naumituser posted image mah sem kr žalostna. Tako lepo splaniraš potem pa v vodo padeuser posted image . Grem mal po netu brskat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 352
2.12.2010 12:12:10   
Čebel@
urša....a si kej klicala na sončka?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 353
2.12.2010 13:41:32   
birdy
Urša, nič bat, sem še tukiuser posted image  Sva včer mal štopala popadke,  trije so bili na 15 minut, en na 10 minut, pa en na 20... Mah, čist brezvezeuser posted image  Zdej sem jih pa čist odmislila, zvija me itak skoz ampak se ne sekiram več.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 354
2.12.2010 13:54:43   
Ajvy
Urša..na bolniški sem......
JA...lego svet...he he...še malo pa bo premajhna omara user posted image user posted image pr nas pa box-i

Birdy...joj...revčka ena...pa se pejdi v KR porodnišnico pokazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 355
2.12.2010 14:28:29   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Urša, nič bat, sem še tukiuser posted image  Sva včer mal štopala popadke,  trije so bili na 15 minut, en na 10 minut, pa en na 20... Mah, čist brezvezeuser posted image  Zdej sem jih pa čist odmislila, zvija me itak skoz ampak se ne sekiram več.

Ojej Birdy tebe pa res heca tole dete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Boš očitno res za miklavža v porodnišnici.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 356
2.12.2010 14:29:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

JA...lego svet...he he...še malo pa bo premajhna omara user posted image user posted image pr nas pa box-i

Birdy...joj...revčka ena...pa se pejdi v KR porodnišnico pokazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ups sem pozabila user posted image drži se, počivaj in čajčke pij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si drugače kaj boljše?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 357
2.12.2010 14:32:09   
Urša08
Pri nas spet sneži k pr norcih. Ma dobr da mi ni treba po otroke hodit v takem. Moj je šel po Nejca in Žiga, Eva spančka, jaz pa čajček pijem. Danes popoldan mislim da nimamo nobenih obiskov tko da bomo po svoje uživali. Tamaledva bosta mal na snegu z user posted image , potem bomo pa mal se z igračkami igrali. En dan imam pa plan mal piškotke pečt. Sem dons že čist v veseli december padla. Sem poslušala božične pesmi in mi je Jelenček Rudolf ful všečuser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 358
2.12.2010 14:33:37   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

urša....a si kej klicala na sončka?

Sem že dvakrat. Pa mi je rekel da me bo obvestil če bo še en vlakec dobil no in je spet teden naokoli in ne duha ne sluha. Ma sem bla kr jezna, vsaj pokliče naj pa pove da ni in lahko kej druzga najdem.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 359
2.12.2010 14:35:34   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ajvy ups sem pozabila user posted image drži se, počivaj in čajčke pij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A si drugače kaj boljše?

sem sem....sem se pomirila...tko kot Tarja pravi.....sej bo....
Sej počivam....hvala...

LEPO Se imejte na snegecu danes user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 360
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 15:45:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 361
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 15:46:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 15:49:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 363
   [Brisano sporočilo]
2.12.2010 15:52:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 364
2.12.2010 15:58:37   
sjmm
dan!

dopoldne u litiji, pol pa kr na brzake nazaj, mali nazaj grede zašlafal...pol smo hitr juhco..špinačno nardil, pa pice smo pekli, zdele še neo rundo mafinčkov vn vzamem...pol pa mau udihnem...pol bo pa že cajt za na delavnice

v glavnem...moj bo ceu vikend malar pri moji sestrični u frizeraju.....sm kr mau user posted image ..no, sej se bomo šli mau k moji mami pocrkljat....sam jz bi rada doma kej pospravla, pa kej miklavževega spekla d ne rečem d nimava razn za majkija še nobenih darilc, pa še Janko ima Rd drug teden...tko d upam, da mi ju3 uspe kar največ posoriti in nabaviti...sicer bi moral moj spet na Kras...sam šele zju3 okol 8h izve, če so tlaki dost suhi d nebo zastojn dol lezel...po eni strani upam, da še niso in bova šla kr u šoping že dopoldneuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 365
2.12.2010 16:00:22   
sjmm
čebelc@...držim pesti d se tole predpraznično zvdušje prime tud tvoje mami in se lepo sporazumete skupaj!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

no, šibam...mafinčki so fertik...zvečer pa naprej!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 366
2.12.2010 16:13:44   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

POŽRLA SEM VES PONOS,KI GA KOT OVEN PREMOREM, IN POSLALA MAMI SMS DOLG 3 STRANI!ZDEJ JE PA ONA NA POTEZIuser posted image ....SEM PONOSNA NASEuser posted image

jst tut nateuser posted image , sej ne mormo zmerej z glavo skos zid.......jst morm tut moji mamici zahvalt, k je že 2 dni pr men, js pa tečna ko dreeek- egoistično sej vešuser posted image ...dobr d mam tebe, d se kdaj pa kdaj u špeglu vidmuser posted image user posted image user posted image
ma midve sva res ista patronauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uglavnem:mami mi je nazj poslala sms,da je full vesela da sem se ji oglasila in da pogreša Hano....tko da sem takoj Hano slikala med risanjem in ji poslala slikico

Neposredna povezava do sporočila: 367
2.12.2010 16:18:06   
Čebel@
tule imajo full duplotov zdele znižanih:

http://nakup.pikapolonica.com/novo-letak-december

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 368
2.12.2010 16:31:42   
Katjusa
punce dan....
čebela za tvojo mamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kolumbo nčs e ne sekiri zaradi čajnika bo miklavž novega prinesu.... sam da ni blo kej hujšega....
birdy sem iskala če si šla rodit pa vidim, da te heca.... si ne predstavljam popadkov tok časauser posted image drži se in počivaj sej še mal pa boš cartala.....
zdej šibam pa na snegeca pogledat kaj Florjan dela...

LP

Aja za miklavža nimam pojma če bo al ne bo... no neki bo sam sem žalostna ker benija ne bo domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 369
2.12.2010 17:21:47   
Pikica_82
Adijo pamet, kako vreme. Mi smo v naši ulici čist odrezani, ni blo pluga že kak dan. Bi si mogla it danes prometno podaljšat pa zavarovanje za avto, sem kr na AMZS klicala, če mam kake penale, če tega danes ne nardim. K sreči ne, pač policija me ne sme dobit. Ni panike,  itak avta ne spravim ven iz ulice user posted image  Pa saj ne, da sem skor v centru Mbja doma ne...

Aleks je končno začel jest. Ga sploh ne uspem nahranit, revčka user posted image   Tak da očitno gre na boljše, čeprav še ful bogi zgleda.

Čebela super, da sta kontaktirali z mami user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 370
2.12.2010 18:40:02   
Čebel@
aja:pa mami sem poslala,da lahko kadarkoli pride pogledat Hano,tko da zdej je ona na vrstiuser posted image

sva bili v vrtcu na bazarju-luštno,ampak vroče tko da sva jo kar hitro popihali....zdele mala tanka mleko,pol pa via pančevo

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 371
2.12.2010 19:27:59   
Čebel@
tudi vas prosim za kakšen nasvetuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/jok_med_previjanjem/m_5495857/tm.htm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 372
2.12.2010 20:05:30   
Ajvy
čerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

Sjmm...upam,da ti ,torej vam , lepo uspe vse porihtat.....

Čebela...full the best za takšen krasen odgovor od mami

KOlumbo...tale tvoj link nov ,je krasen ..samo ima zelo darge kocke....

Katjuša...verjamem ,da ti ni lahko...pa a ni nobene možnosti ,da bi bili skupaj?

Ribica82...superca za hranjenje...superca

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 373
2.12.2010 20:39:59   
TAMIKA3
čer iz zasneženega Prekmurja user posted image

pri nas je prava zimska idila ... mulčki navdušeni ... smo danes kidali sneg, kepali, metali po snegu, Tristan se je vozil na sankah, mami je bila vlečna mula user posted image ... skratka uživancija user posted image user posted image user posted image user posted image .. ju3 ponovi vajo, komaj čakamo na vikend user posted image

drugače smo ŠE zdravi user posted image in leteči user posted image ... za vse bolančke pošiljamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bodite v cvetju user posted image user posted image user posted image user posted image ... lahko in mirno nočko user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 374
2.12.2010 20:45:41   
Ajvy
Tamika...iiii čist zimski....the best....lepo uživajte tudi jutri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?