klupko
|
IZVIRNO SPOROČILO: j.b. klupko tašča , mislim da se lahko povrne tekmovanje za naj taščo al m_o_i sigurno še zaseda prvo mesto, al jo že prehitevaš??? Hehehe s čikom u ustih in lopato u rokah, kt cestarji Ko mu daš malemu kivi, a une pečke tut al ne? Še nikoli nisem videla cestarja ženskega spola, tako da je tu vprašanje ženstvenosti moje taščice. Da ne omenjam kakšen glas ima...ona pa Big Brother sta tam-tam. Kivi - poskušam ga malo bolj obrezat od strani, da je čimveč samega "mesa", ampak gre zraven tudi kar nekaj pešk, pa se ne sekiram kaj dosti, ker malega nič ne napenja, nima izpuščajev, lepo kaka, pa zaletava se mu tudi ne. Edino kar je...slabo je zadnje čase..res redko kdaj poje več kot par žličk..sem mislila, da so norice krive, ker je bil tudi malo vročičen pa to, ampak zdaj je to že mimo..no, hrastice so še, ampak on pa še vedno nima nobenega apetita. Pa že tako je bolj suhec, zdaj od teh noric se mi pa zdi da je še shujšal. IZVIRNO SPOROČILO: deveta Joj, kako je že gibčen in močen vaš Enej . ANEJ!! Si taka kot moja tašča...ko ga začne klicat z raznimi imeni, mi grejo kar lasje pokonci. Najhuje mi je, ko zabije NEJKO j.b. - vse bo ok, nič bat..tvoj ve, da ima čudovitega sina doma in se ne bo izpostavljal nepotrebni nevarnoti. No, pa tudi luštno ženo ima. moi - upam, da ti je ratalo uredit sobico. Jaz sem že ene 10_x_ prestavila kavč in te njegove puzle, ker mi nikakor ni prav, kakorkoli naštimam. Če ga dam v en kot, imamo mi malo prostora za mizico in kavč in smo bolj stisnjeni kot ne..če ga dam v tadrug kot pa ima premalo svetlobe (strešna okna), v tatretjem kotu je posteljica, v četrtem pa vrata. Razmišljam, da bi pisala na tisto revijo Dom ali kaj je že, ko ti svetujejo, kako najboje izkoristiti prostor. Kar se pa telovadbe tiče - res raztura..on se že ene 3m sam obrača na trebuh, ma hrbet mu pa ni šlo, no zdaj je tudi to dobro preštudiral in to tudi gre, pa tudi plazi se že na polno in po malem kobaca. Vaja dela mojstra. No, je pa res, da moj nima nobenih problemov, edino zadnjič je rekla v razvojni, da je malo zategnjen oz. rokice v ramenih zateguje nazaj in da naj ga pestvam z rokicama naprej. Mission impossible! On ni nikoli pri miru in ni variante, da bi bil pri miru z obema rokicama naprej.. Mislim, da je k taki gibčnosti pripomogla tudi lahka ritka. Slab mesec nazaj je imel 7,2kg pa 71cm, tako da je res maneken. Sem se mu pa prej takooooo nasmejala kot se že dolgo nisem. Sem bila v kuhinji in si pripravljala zajtrk, on pa v svoji sobici na tleh in naenkrat slišim nekaj škripa Pridem v sobo, on pa priplezal do mize, prijel za nogo in vleče, te noge pa drgnejo po parketu in je to ropotalo. Padla sem od smeha.
< Sporočilo je popravil klupko -- 2.12.2010 9:40:05 >
|