tejchy*
|
Ojla puncee pa smo dočakale december Glede svetlinovega ojla, mislim isto kot anity_1, ampak sem ga iz varnostnih razlogov raje nehala jemati po O me pa zanima, je pripročljivo tudi po O, ali ne.. BT si nikoli nisem merila in si rajši ne bom, ker sem se že preveč preobremenila z vsem tem, vsemi podatki, kaj lahko, kaj ne, kaj je priporočljivo, kaj je komu škodilo, ja res se ti lahko samo še zmeša jaz sem par mesecev, predvidevam da na O, čutila rahlo špikanje in zbadanje, bilo pa je sredi cikla. vsake 2-3 dni, ali pa ko nama zapaše, ker je žal to edina šansa da ohraniva strast in užitek tudi pri , da ne postane vse mehansko in zaradi . Potem pa bo, kar bo!!! Kar se pa vitaminov tiče, sem pa jedla tifol, evitol, centramedmami, in pa šumeče tablete (posebej z vitaminom D, E..), pa sem se res že preveč naveličala vsak dan zjutraj ene kapsule tlačiti usta ampak pomaga pa izgleda bolj ne kot ja.. no ja, da neham jamrat Nazadnje sem kupila Maca kapsule, edino te sva jemala skoraj 4 mesece in da vidimo rezultate držim pesti da bo kaj.. Mene pa zanima kje ste kupile matični mleček, in za koliko te ˝udari˝ po žepu?? Dejmo punce, decembra se bomo vse pobarvale v roza !!! Nestrpno čakam na prve +, da bom na svojega lažje počakala !!!!!
|