![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 9:47:02
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy* Res sem nestrpna sedaj ko se približuje december, tako stiskam pesti za vse decembrke da zagledamo , za uspešno opravljene preglede, in za naše nosečke- da jim pikice pridno in zdravo rastejo v trebuščkih to si pa takooo lepo napisala hvala, hvala vsem, in upam, da bodo tudi vaše pikice kmalu rastle...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 10:44:43
|
|
|
|
tejchy*
|
Ja maš prav Katte naj nam hitro mine čas do prvih da nam da malo zagona, da bomo bolj vesele volje čakale na naše rezultate. Vesna_b, meni je prav super da klepetaš z nami in deliš z nami tvojo srečo + srečo v trebuščku . Jaz imam pa ta mesec občutek, kot da ni ratalo nič, nobenih znakov, nobenega slabega počutja ponavadi sem si še prsi preverjala če me kaj bolijo, skelijo, vedno je nekaj bilo.. tokrat pa nič .. Nočem niti obupat, ampak misliti si pa nočem nič, ker je kar obupno ko ni nobenih znakov, ne za PMS, ne za , ne za . - no boljše da jih ni, kot pa da so lažni, to je tudi res.. Pri nas pa še kar pada sneg, sedaj se je spet malo ojačal in je res kot da bi nekdo nebo odprl pozneje bom šla peš malo naokoli, da se naužijem tega vzdušja - se mi zdi da naslednjega snega še dolgo ne bo . No, upam da bo vsaj za božič, to pa res naredi eno praznično vzdušje Papa
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 11:05:52
|
|
|
|
jeanitte
|
Ja, ja - "kam le čas beži.... " - mi bi rekle, da še dobro, da beži. In to tako hitro. da ne morem verjeti, da bo že kar konec novembra in se začenja najlepši mesec v letu. Snegeca je nasulo (če ma katera pomanjkanje, ga mamo tut pri nas dovolj za izvoz ), po cimetu že diši, pa dobri možje so tut pripravljeni - predvsem Miklavž je že v nizkem štartu. Naj se čarobnost letošnjega decembra pokaže v pozitivizmu - v nas in na testkih.
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 11:49:44
|
|
|
|
sasek79
|
Pozdravljene! Sem šele danes videla, da nisem prilepila linka za nuhalno. Sem hotela prilepit ravno tega, ki ga je kasneje dodala Vesna_b. Lepo se imejte in čim več v decembru. Drugih daril sploh ne potrebujemo, a ne? Kako smo skromne.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 16:19:04
|
|
|
|
tejchy*
|
sasek79 se čist strinjam s tabo nič drugega ne rabimo kar se darilc tiče, ampak samo en lep, močen +!!!! Pri nas je zapadlo toliko snega, in še kar pada, tako da me je res kar malo strah kakšne bodo ceste glede na to, da plugov še ni slišati od nikoder no, zame ni problema, ker se doma na toplem grejem, moj pa mora priti iz službe tako da upam da ne bo kakšnih problemov na cesti - no, kakšnih večjih problemi že so!!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 18:36:55
|
|
|
|
witch
|
Jaz sem sem si v tem lepem zimskem dnevu vzela nekaj časa za sebe in šla res na dooolg sprehod. Ker zasnežena cesta in sonček zraven je res nekaj najlepšega. Saj sem pridna in zadnje čase si kar vzamem trenutek za sebe, ker včasih je bil to res problem. "Razdajam" se vsem, pomagam vsem, za mene pa vedno zmanjka časa. No punce kako ste/smo pridne s ? Bo kaj pluskov? Naj povem, da midva ta mesec podirava vse rekorde ma mene non stop nekaj matra in dragi mora migat ka pa hoče drugega zraven nore babe Tak da upam, da pa mogoče le kaj bo, ker sva res nadpovprečno pridna
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 18:49:23
|
|
|
|
tejchy*
|
witch vidva kar podirajta rekorde, da bomo lahko decembra me podrle rekord v +!
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 21:29:18
|
|
|
|
jeannetka
|
Pozdravljene, tako kot ste ene že napisale, december se kmalu začenja in upam, da ga bomo lepo odprle in tako tudi nadaljevale cel mesec. Tudi jaz ne rabim drugega darila kot en velik + Jaz si ne merem ali računam ovulacije, ker sma z mojim itak zelo pridna in slončkama vsaj na dva dni, če že ne vsak dan . Upam, da nama je ta mesec ratalo. Me pa že od sobote bolita križ in prsa, križ me danes boli skoraj nevzdržno in pa tako sem utrujena, da mi dragi ni hoto pustit, da se peljem z avtom, ker ga je bilo strah, da se mi bo kaj zgodilo . Pravi cuker je toti moj sonček. Upam, da niso vse to samo znaki pms-ja. Držim pesti tudi za vse ostale, ki čakate lepe novičke.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 29.11.2010 22:38:59
|
|
|
|
Katte
|
Hej, Jeannetka . Sem te kar pogrešala tukaj na forumu. Lepo, da sta bila pridna pri . Midva sva bila tudi. Ti imaš že kar kmalu dan za testek . Držim pesti za plusek in upam, da bo v tem krogu. Za vse nas. Smo res same super punce in bi rada, da se skupaj preselimo na druge teme. tejchy*, pri vas je še danes ful sneg padal? Pri nas se je pa bolj topil, pa še deževalo je malo vmes. Tako da v mestu na žalost ni bilo več zimske idile (kupi umazanega snega ob cestah), za kam dalj pa ni bilo časa danes. Tako da ti kar zavidam tvoj sprehod v naravi, witch. Lep preostanek večera vam želim, punce. Pridno in Think Pink.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 9:01:33
|
|
|
|
sasek79
|
Pozdravljene! Pri meni se je včeraj zvečer/ponoči vlilo. Sem dobila po dveh dneh manj kot dveh letih. Upam, da bo 29.11. prvi dan zadnje v naslednjih dveh letih. Sem se pa že par dni grozno počutila. Križ me je bolel, da nisem mogla spati. Imela sem bolečine v trebuhu, slabo mi je bilo, utrujena,... sem pomislila že na SS. Kaj predlagate, ali grem v petek na pregled, ali ne (sem se prejšnji petek dogovorila zanj, ke že dve let ni ). Ali pregleda g. kljub . Takrat bo verjetno že blaga, mogoče bo že končana. Ne vem kakšne bom imela sedaj po porodu. Upam, da ne bo vedno tak PMS kot torat.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 9:38:35
|
|
|
|
vesna_b
|
ojla no, sasek - si vsaj dobila in boš lažje štartala naprej. pokazat bi se pa jaz šla oz mal na posvet... pa saj zato so tam... jeannetka, katte - joj, mi obujata spomine kako smo bila midva neučakana in nervozna, a je kaj... super ste, babnce, in res vam privoščim, da zagledate + oz oz oz karkoli, ki bo potrdilo vašo nosečnost
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 10:36:06
|
|
|
|
Katte
|
sasek79, super, da je končno prišla. Škoda, ker še nisi , ampak kljub temu, da vedno jamramo čez , brez nje (poleg O seveda) ni možnosti za . Tako da greš lahko zdaj z lažjim srcem v boje za . Glede pregleda pa kar pokliči G, ti bodo tam povedali, kako in kaj. Vesna, hvala, ker si še vedno z nami, deliš naše strahove, upanje in žalost. Isto velja tudi za coris, portorož in _mavrico_.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:05:50
|
|
|
|
jeannetka
|
Pa res ste vse tako prijazne, ki navijate z nami in nam držite pesti. Hvala vam in upam, da se tudi me čimprej preselimo na druge teme in začnemo jamrat o drugih težavah (bruhanje, utrujenost,...) Bom vse z veseljem prenašala, samo naj se pokaže . Katte...sem se res malo distancirala od tukaj, ker bolj ko berem ta forum, bolj sem nervozna Drugače pa že odštevam dneve, do dneva, ko moje tečke ne bo Se pa poskušam maksimalno zaposliti, da dnevi hitreje minejo. Samo danes me je moj zašil, ker sma avto pustila v garaži, da mi gume menjajo in ga dobim komaj jutri, tako da bom mogla doma ostati. No, pa se bom vsaj končno lotla novoletnih čestitk. Pri nas za jutri ponovno napovedujejo sneg in zelo mrzlo (kar načeloma ne gre skupaj, ampak pravijo, da bo res tako) :) No, bomo vidli. Zdaj ko bom mela zimske gume gor, mi je tako vseeno :)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:05:52
|
|
|
|
sasek79
|
Hvala punce, super ste. Danes si bom nabavila še matični mleček in ga začela jesti. Sem si ga želela kupiti za dvig imunskega sistema, potempa sem nekje zasledila, da pomaga tudi pri plodnosti (tako kot pri matici ). Danes sem kooooonnnnččččnoooo dobila plačo in gremo v nakup. Ga bom nabavila pravega pri čebelarju - je menda ful neprijetnega okusa. Upam, da bom potem plodna kot matica in da nekaj časa ne bo več. Če nam to rata, bi bila pa res čista poezija. Rok bi imela potem 5.9., v prvo sem ga imela pa 7.9. To bi bila pa res fora. Mogoče bi celo rodila na isti dan kot prvič. Če bo pa kakšen mesec kasneje, pa ravno tako nič hudega, samo, da se je začelo dogajati.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:08:56
|
|
|
|
jeannetka
|
Sasek79..prehitela sem te točno za 2 sekundi Sem pozabla povedat, da sem si končno nabavla tudi neke vitaminske tablete, ki vsebujejo folno kislino. Plačala sem skoraj 6€ za njih (30 jih je noter) in se mi zdi ful drago. Kolko še kje pride folna kislina, če jo kupim v lekarni' Čisto so nori, kak služijo na nas bogih čakajočih bodočih mamicah. Kakšne so kaj cene folne kisline v Sloveniji? Mogoče naročim mojim, da mi jih pošljejo namesto božičnega darila :)
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:10:27
|
|
|
|
vesna_b
|
hm, punce... jaz imam elevit tablete, doma, ki mi nikakor ne pašejo (vitamini + folna), pa še nekaj folne kisline (tifol) viška. če katero zanima, naj mi pošlje ZS...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:15:03
|
|
|
|
jeannetka
|
Sem pravkar ugotovila, da stane tukaj folna kislina od 13€ naprej, odvisno kera znamka,...Lahko pa jo dobim tudi na recept in me ne stane skoraj nič. Tako da jih bom kr lepo izkoristla in si jih vzela na recept. Sem se pa razpisala danes. :) Lep dan vam želim.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:18:57
|
|
|
|
vesna_b
|
na recept? prvič slišim full dobr
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:27:31
|
|
|
|
sasek79
|
Od kod pa si ti jeannetka - iz tujine? Jaz jemljem že zelo dolgo folno kislino (Elevit), ker sem veliko dojila. Se mi zdi, da je to najboljše dopolnilo za doječe mamice. Občasno sicer pozabljam nanje ali naredim kakšen teden pavze. Se mi pa zdi Elevit kar drag. Folna na recept - to še tudi jaz nisem slišala.
< Sporočilo je popravil sasek79 -- 30.11.2010 11:28:31 >
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:30:08
|
|
|
|
vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 Jaz jemljem že zelo dolgo folno kislino (Elevit), ker sem veliko dojila. Se mi zdi, da je to najboljše dopolnilo za doječe mamice. Občasno sicer pozabljam nanje ali naredim kakšen teden pavze. Se mi pa zdi Elevit kar drag. tifol oddala, elevit pa ti lahko pošljem, sem pojedla sam 4, pa mi je bilo vsak večer takoooo slabo....
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:39:32
|
|
|
|
sasek79
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b IZVIRNO SPOROČILO: sasek79 Jaz jemljem že zelo dolgo folno kislino (Elevit), ker sem veliko dojila. Se mi zdi, da je to najboljše dopolnilo za doječe mamice. Občasno sicer pozabljam nanje ali naredim kakšen teden pavze. Se mi pa zdi Elevit kar drag. tifol oddala, elevit pa ti lahko pošljem, sem pojedla sam 4, pa mi je bilo vsak večer takoooo slabo.... A si sigurna? Kaj pa potem ti jemlješ?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:44:56
|
|
|
|
vesna_b
|
potem sem jedla tifol... sem sigurna, ker... jaz zihr ne bom več jedla. 4* sem vzela, pa 4* me je šraufalo po trebuhu, kar krče sem mela, mal je blo prebavnih motenj, počutila sem se ko ena cunja... pa še slabo mi je blo, ko sem pa nehala, se je pa nehalo. če jih kmalu ne oddam, romajo v koš...
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 11:50:49
|
|
|
|
sasek79
|
Sem ti poslala ZS.
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 12:28:16
|
|
|
|
jeannetka
|
sasek79...živim v tujini, v Franciji in sem maloprej na enem foruma zasledila, da se jih da dobit na recept pri osebnem zdravniku ali pa pri ginekologu. Koliko pa ve plačujete za folno kislino?
|
|
|
|
RE: Prvi poizkus zanositve 30.11.2010 12:39:15
|
|
|
|
vesna_b
|
elevit dobrih 11€, tifol pa okol 7€ škatlica notri je pa 30 tablet
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.