|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
29.11.2010 9:47:02   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: tejchy*

Res sem nestrpna sedaj ko se približuje december, tako stiskam pesti za vse decembrke da zagledamo user posted image , za uspešno opravljene preglede, in za naše nosečke- da jim pikice pridno in zdravo rastejo v trebuščkih user posted image user posted image

to si pa takooo lepo napisala user posted image

hvala, hvala vsem, in upam, da bodo tudi vaše pikice kmalu rastle...

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
29.11.2010 10:44:43   
tejchy*
Ja maš prav Katte user posted image naj nam hitro mine čas do prvih user posted image da nam da malo zagona, da bomo bolj vesele volje čakale na naše rezultate.
Vesna_b, meni je prav super da klepetaš z nami in deliš z nami tvojo srečo + srečo v trebuščku user posted image user posted image .

Jaz imam pa ta mesec občutek, kot da ni ratalo nič, nobenih znakov, nobenega slabega počutja user posted image ponavadi sem si še prsi preverjala če me kaj bolijo, skelijo, vedno je nekaj bilo.. tokrat pa nič user posted image .. Nočem niti obupat, ampak misliti si pa nočem nič, ker je kar obupno ko ni nobenih znakov, ne za PMS, ne za user posted image , ne za user posted image . user posted image user posted image -  no boljše da jih ni, kot pa da so lažni, to je tudi res..

Pri nas pa še kar pada sneg, sedaj se je spet malo ojačal in je res kot da bi nekdo nebo odprl user posted image pozneje bom šla peš malo naokoli, da se naužijem tega vzdušja - se mi zdi da naslednjega snega še dolgo ne bo user posted image . No, upam da bo vsaj za božič, to pa res naredi eno praznično vzdušje user posted image user posted image

Papa user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
29.11.2010 11:05:52   
jeanitte
Ja, ja - "kam le čas beži.... " - mi bi rekle, da še dobro, da beži. user posted image In to tako hitro. da ne morem verjeti, da bo že kar konec novembra in se začenja najlepši mesec v letu.
Snegeca je nasulo (če ma katera pomanjkanje, ga mamo tut pri nas dovolj za izvoz user posted image ), po cimetu že diši, pa dobri možje so tut pripravljeni - predvsem Miklavž je že v nizkem štartu. user posted image

Naj se čarobnost letošnjega decembra pokaže v pozitivizmu - v nas in na testkih. user posted image

... in vse najlepše že prihaja :)

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
29.11.2010 11:49:44   
sasek79
Pozdravljene!

Sem šele danes videla, da nisem prilepila linka za nuhalno. user posted image  Sem hotela prilepit ravno tega, ki ga je kasneje dodala Vesna_b.

Lepo se imejte in čim več user posted image  v decembru.  Drugih daril sploh ne potrebujemo, a ne? user posted image  Kako smo skromne. user posted image

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
29.11.2010 16:19:04   
tejchy*
sasek79 se čist strinjam s tabo user posted image nič drugega ne rabimo kar se darilc tiče, ampak samo en lep, močen +!!!! user posted image user posted image

Pri nas je zapadlo toliko snega, in še kar pada, tako da me je res kar malo strah kakšne bodo ceste glede na to, da plugov še ni slišati od nikoder user posted image no, zame ni problema, ker se doma na toplem grejem, moj user posted image pa mora priti iz službe tako da upam da ne bo kakšnih problemov na cesti - no, kakšnih večjih user posted image problemi že so!! user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.11.2010 18:36:55   
witch
Jaz sem sem si  v tem lepem zimskem dnevu vzela nekaj časa za sebe in šla res na dooolg sprehod. Ker zasnežena cesta in sonček zraven je res nekaj najlepšega. user posted image user posted image user posted image
Saj sem pridna in zadnje čase si kar vzamem trenutek za sebe, ker včasih je bil to res problem. "Razdajam" se vsem, pomagam vsem, za mene pa vedno zmanjka časa.
No punce kako ste/smo pridne s user posted image ? Bo kaj pluskov? Naj povem, da midva ta mesec podirava vse rekorde user posted image user posted image user posted image user posted image ma mene non stop nekaj matra in dragi mora migat user posted image user posted image user posted image ka pa hoče drugega zraven nore babe user posted image user posted image user posted image Tak da upam, da pa mogoče le kaj bo, ker sva res nadpovprečno pridna user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
29.11.2010 18:49:23   
tejchy*
witch user posted image user posted image user posted image vidva kar podirajta rekorde, da bomo lahko decembra me podrle rekord v +! user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
29.11.2010 21:29:18   
jeannetka
Pozdravljene,

tako kot ste ene že napisale, december se kmalu začenja in upam, da ga bomo lepo odprle in tako tudi nadaljevale cel mesec. Tudi jaz ne rabim drugega darila kot en velik + user posted image

Jaz si ne merem ali računam ovulacije, ker sma z mojim itak zelo pridna in slončkama vsaj na dva dni, če že ne vsak dan user posted image user posted image . Upam, da nama je ta mesec ratalo. Me pa že od sobote bolita križ in prsa, križ me danes boli skoraj nevzdržno in pa tako sem utrujena, da mi dragi ni hoto pustit, da se peljem z avtom, ker ga je bilo strah, da se mi bo kaj zgodilouser posted image . Pravi cuker je toti moj sonček. Upam, da niso vse to samo znaki pms-ja.

Držim pesti tudi za vse ostale, ki čakate lepe novičke.

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
29.11.2010 22:38:59   
Katte
Hej, Jeannetka user posted image . Sem te kar pogrešala tukaj na forumu. Lepo, da sta bila pridna pri user posted image . Midva sva bila tudi. Ti imaš že kar kmalu dan za testek user posted image . Držim pesti za plusek in upam, da bo v tem krogu. Za vse nas. Smo res same super punce in bi rada, da se skupaj preselimo na druge teme.
tejchy*, pri vas je še danes ful sneg padal? Pri nas se je pa bolj topil, pa še deževalo je malo vmes. Tako da v mestu na žalost ni bilo več zimske idile (kupi umazanega snega ob cestah), za kam dalj pa ni bilo časa danes. Tako da ti kar zavidam tvoj sprehod v naravi, witch.
Lep preostanek večera vam želim, punce. Pridno user posted image in Think Pink.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.11.2010 9:01:33   
sasek79
Pozdravljene!

Pri meni se je včeraj zvečer/ponoči vlilo. Sem dobila user posted image  po dveh dneh manj kot dveh letih. Upam, da bo 29.11. prvi dan zadnje user posted image  v naslednjih dveh letih. user posted image

Sem se pa že par dni grozno počutila. Križ me je bolel, da nisem mogla spati. Imela sem bolečine v trebuhu, slabo mi je bilo, utrujena,... sem pomislila že na SS.

Kaj predlagate, ali grem v petek na pregled, ali ne (sem se prejšnji petek dogovorila zanj, ke že dve let ni user posted image ). Ali pregleda g. kljub user posted image .  Takrat bo verjetno že blaga, mogoče bo že končana. Ne vem kakšne user posted image  bom imela sedaj po porodu. Upam, da ne bo vedno tak PMS kot torat.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.11.2010 9:38:35   
vesna_b
ojla
no, sasek - si vsaj dobila user posted image  in boš lažje štartala naprej. pokazat bi se pa jaz šla oz mal na posvet...
pa saj zato so tam...

jeannetka, katte - joj, mi obujata spomine user posted image  kako smo bila midva neučakana in nervozna, a je kaj...
super ste, babnce, in res vam privoščim, da zagledate + oz user posted image  oz user posted image  oz karkoli, ki bo potrdilo vašo nosečnost user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.11.2010 10:36:06   
Katte
sasek79, super, da je končno prišla. Škoda, ker še nisi user posted image , ampak kljub temu, da vedno jamramo čez user posted image , brez nje (poleg O seveda) ni možnosti za user posted image . Tako da greš lahko zdaj z lažjim srcem v boje za user posted image . Glede pregleda pa kar pokliči G, ti bodo tam povedali, kako in kaj.
Vesna, hvala, ker si še vedno z nami, deliš naše strahove, upanje in žalost. Isto velja tudi za coris, portorož in _mavrico_.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.11.2010 11:05:50   
jeannetka
Pa res ste vse tako prijazne, ki navijate z nami in nam držite pesti. Hvala vam in upam, da se tudi me čimprej preselimo na druge teme in začnemo jamrat o drugih težavah (bruhanje, utrujenost,...) Bom vse z veseljem prenašala, samo naj se pokaže user posted image .

Katte...sem se res malo distancirala od tukaj, ker bolj ko berem ta forum, bolj sem nervozna user posted image Drugače pa že odštevam dneve, do dneva, ko moje tečke ne bo user posted image Se pa poskušam maksimalno zaposliti, da dnevi hitreje minejo. Samo danes me je moj zašil, ker sma avto pustila v garaži, da mi gume menjajo in ga dobim komaj jutri, tako da bom mogla doma ostati. No, pa se bom vsaj končno lotla novoletnih čestitk.

Pri nas za jutri ponovno napovedujejo sneg in zelo mrzlo (kar načeloma ne gre skupaj, ampak pravijo, da bo res tako) :) No, bomo vidli. Zdaj ko bom mela zimske gume gor, mi je tako vseeno :)

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.11.2010 11:05:52   
sasek79
Hvala punce, super ste.

Danes si bom nabavila še matični mleček in ga začela jesti. Sem si ga želela kupiti za dvig imunskega sistema, potempa sem nekje zasledila, da pomaga tudi pri plodnosti (tako kot pri matici user posted image ). Danes sem kooooonnnnččččnoooo dobila plačo in gremo v nakup. Ga bom nabavila pravega pri čebelarju - je menda ful neprijetnega okusa. Upam, da bom potem plodna kot matica in da user posted image  nekaj časa ne bo več. Če nam to rata, bi bila pa res čista poezija. Rok bi imela potem 5.9., v prvo sem ga imela pa 7.9. user posted image  To bi bila pa res fora. Mogoče bi celo rodila na isti dan kot prvič. user posted image

Če bo pa kakšen mesec kasneje, pa ravno tako nič hudega, samo, da se je začelo dogajati.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.11.2010 11:08:56   
jeannetka
Sasek79..prehitela sem te točno za 2 sekundiuser posted image

Sem pozabla povedat, da sem si končno nabavla tudi neke vitaminske tablete, ki vsebujejo folno kislino. Plačala sem skoraj 6€ za njih (30 jih je noter) in se mi zdi ful drago. Kolko še kje pride folna kislina, če jo kupim v lekarni' Čisto so nori, kak služijo na nas bogih čakajočih bodočih mamicah.

Kakšne so kaj cene folne kisline v Sloveniji? Mogoče naročim mojim, da mi jih pošljejo namesto božičnega darila :)

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.11.2010 11:10:27   
vesna_b
hm, punce...
jaz imam elevit tablete, doma, ki mi nikakor ne pašejo (vitamini + folna), pa še nekaj folne kisline (tifol) viška. če katero zanima, naj mi pošlje ZS...

Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.11.2010 11:15:03   
jeannetka
Sem pravkar ugotovila, da stane tukaj folna kislina od 13€ naprej, odvisno kera znamka,...Lahko pa jo dobim tudi na recept in me ne stane skoraj nič. user posted image Tako da jih bom kr lepo izkoristla in si jih vzela na recept.

Sem se pa razpisala danes. :)

Lep dan vam želim.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.11.2010 11:18:57   
vesna_b
na recept? prvič slišim

full dobr

Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.11.2010 11:27:31   
sasek79
Od kod pa si ti jeannetka - iz tujine?

Jaz jemljem že zelo dolgo folno kislino (Elevit), ker sem veliko dojila. Se mi zdi, da je to najboljše dopolnilo za doječe mamice. Občasno sicer pozabljam nanje ali naredim kakšen teden pavze. Se mi pa zdi Elevit kar drag.

Folna na recept - to še tudi jaz nisem slišala.

< Sporočilo je popravil sasek79 -- 30.11.2010 11:28:31 >

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.11.2010 11:30:08   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: sasek79
Jaz jemljem že zelo dolgo folno kislino (Elevit), ker sem veliko dojila. Se mi zdi, da je to najboljše dopolnilo za doječe mamice. Občasno sicer pozabljam nanje ali naredim kakšen teden pavze. Se mi pa zdi Elevit kar drag.

tifol oddala, elevit pa ti lahko pošljem, sem pojedla sam 4, pa mi je bilo vsak večer takoooo slabo.... user posted image

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.11.2010 11:39:32   
sasek79
IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

IZVIRNO SPOROČILO: sasek79

tifol oddala, elevit pa ti lahko pošljem, sem pojedla sam 4, pa mi je bilo vsak večer takoooo slabo.... user posted image

A si sigurna? user posted image  Kaj pa potem ti jemlješ?

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
30.11.2010 11:44:56   
vesna_b
potem sem jedla tifol...

sem sigurna, ker... jaz zihr ne bom več jedla. 4* sem vzela, pa 4* me je šraufalo po trebuhu, kar krče sem mela, mal je blo prebavnih motenj, počutila sem se ko ena cunja... pa še slabo mi je blo, ko sem pa nehala, se je pa nehalo. če jih kmalu ne oddam, romajo v koš...

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
30.11.2010 11:50:49   
sasek79
Sem ti poslala ZS. user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
30.11.2010 12:28:16   
jeannetka
sasek79...živim v tujini, v Franciji in sem maloprej na enem foruma zasledila, da se jih da dobit na recept pri osebnem zdravniku ali pa pri ginekologu.

Koliko pa ve plačujete za folno kislino?

(odgovor članu sasek79)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
30.11.2010 12:39:15   
vesna_b
elevit dobrih 11€, tifol pa okol 7€ škatlica
notri je pa 30 tablet

Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.