|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
1.12.2010 13:29:15   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Sreckica super, da je vse uredu zdj.user posted image user posted image user posted image pa čestitam za pupiko.user posted image user posted image

se podpišem

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
1.12.2010 13:32:14   
majčica1508
srečkica..........sam,da je vse bp in čestitke za pupiko
bušek...........user posted image  danes se mi pa res nič neda,bo pa tamala imela za večerjo juhico,ki jih tok obožuje,pa kroglice obvezno noter.............
Tinchy...........sem mal album pokukala....luštkani ste
no pa sem še hotla komentirat,pa pozabim user posted image  to so pa že leta user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
1.12.2010 13:32:51   
majčica1508
sesil...........kaj pa,če ji učko spiraš s fiziološko

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
1.12.2010 13:37:01   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

ma to nardim zjutraj, ko je vsa zalimana. je pa rekla dohtarca da to ne pomaga  za sam izcedek...in treba zdravit, da ne gre potem naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3404
1.12.2010 13:43:14   
Peli
Pride kera na piškotke? A bi rajš na kej bl konkretnga počakale, jutr je v planu eno pecivo...user posted image

Jest mam kuhinjo zdej nazaj v stanju, kot je bla pred začetkom, s taščo sva še eno kavico spile, nazadnje je bla že huda, da sm jo vabila, ker hujša user posted image , men pa tud zdele nč ni za jest, tko da dons ne bom imela kosila, si bom kasnej eno solato nardila.

srečkica, samo da je vse dobr s tabo, ti ga sam fajn pij user posted image user posted image user posted image ! Kok sm ti fouš, zdej greš loh že u roza šopinguser posted image !

sesil - ti kr lepo hčerkico razvajaj, pa čimprej nej se pozdrav!

Men je pa danes Urban od 6h naprej cvilu, najprej je hotu k atiju - pa je že šu v službo, in je il jok, nato je hotu da pržgem TV da bo gledal Telebajske, ma se mu ni dal dopovedat da ni nedelja in ni risank na TVju, pred vrtcem se mi je spet drl, ker je hotu bombone user posted image , me je že zjutraj ob živce spravil, se tolažim da bo bolš - ampak ne pred nedeljo, ko bo mlaj user posted image , da nebi o tem, da je Aljaž že mal čez dve prjokov k men v spalnico - je mož še na kavču spal... user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
1.12.2010 13:48:31   
Tincy90
Peli pol te bodo dans tvoji otroc kr teroriziral oz so te že zjutri začel.user posted image user posted image upam, da popoudne lepo preživiš z njimauser posted image , sicr pa sj veš, da so pouni vseh muh.user posted image

Majčica heh hvala lepa.user posted image to pozabljivost in starost pa tud js poznam.user posted image

Sesil user posted image user posted image user posted image za tvojo punčko, da bo čim prej zdrava.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
1.12.2010 14:37:38   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

ma to nardim zjutraj, ko je vsa zalimana. je pa rekla dohtarca da to ne pomaga  za sam izcedek...in treba zdravit, da ne gre potem naprej.

men je moj varovanec tud mel vnetje oči, v četrtek se je pojavlo, včeraj zginlo. smo mu pa samo z fiziološko na sterilni gazi čistil pa je šlo. je bil pa čist zalepljen, bogi. upam da se vama porihtajo te učke. user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
1.12.2010 14:44:43   
pižmovka
ojla!
Kuk vam vsem zavidam! Vse pišete o snegu, pri nas pa sam dež in še enkrat dež! user posted image
Srečkica čestitke z malo športnico! user posted image

Danes zjutraj sem  bla pozitivno presenečena! Moja TV še vedno lovi vsaj SLO 1 po analognem signalu! Mi vsaj nekaj ropota , ko sem sama... Ostali kanali pa snežijo... No do 15. bomo zdržal!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
1.12.2010 14:53:42   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

ojla!
Kuk vam vsem zavidam! Vse pišete o snegu, pri nas pa sam dež in še enkrat dež! user posted image

pri nas je tudi sam dež in leduser posted image
snega je veliko pobralo

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
1.12.2010 17:00:38   
jacki
Če kero zanima masaža za nosečnice... Akcija user posted image user posted image user posted image

http://si.kolektiva.net/ljubljana/24/60-popust-na-tajsko-masazo-v-hotelu-ambient

< Sporočilo je popravil jacki -- 1.12.2010 17:03:58 >

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
1.12.2010 17:20:04   
sreckica
tiste, ki ste na bolniški : ravn sm na odpustnem listu iz bolnice opazla, da gor piše non potens - kar nej bi pomenl da sm nezmožna za delo (torej bolniška). a ktera kej ve, kaj to pomen - do poroda al do kontrole? user posted image men se sanja ne, reku mi tut ni noben nič.

poleg tega se sprašujem, s čim zaboga obdarovat bližnje za božička???? user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
1.12.2010 17:24:16   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

tiste, ki ste na bolniški : ravn sm na odpustnem listu iz bolnice opazla, da gor piše non potens - kar nej bi pomenl da sm nezmožna za delo (torej bolniška). a ktera kej ve, kaj to pomen - do poroda al do kontrole? user posted image

verjetno do naslednje kontrole, če boš pa še naprej na bolniški pod komisijo, pa ti bodo že oni povedali datum oz. ti bo povedala tvoja osebna zdravnica.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
1.12.2010 17:49:20   
jacki

tiste, ki ste na bolniški :
poleg tega se sprašujem, s čim zaboga obdarovat bližnje za božička???? user posted image

Jest bom letos obdarila bližnje s knjigami, ki sem jih naročila po netu.
Glede na to, da ima tud Baby center al pa Pikapolonica e-trgovino za igrače bi se tud dal nabavit igrače. Dobiš jih po pošti, plačaš poštarju in tako imaš darila za vseuser posted image user posted image user posted image   Druge ideje nisem imela...

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
1.12.2010 18:29:23   
sesil

pri nas bo vse uporabno. moj bo dobil pižamo, tamala kako igračo - ma itak bo dobila vsega preveč še od žlahte. ostalim kako kozmetiko al kej takega, kar pač tej osebi paše

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
1.12.2010 20:33:50   
Peli

tiste, ki ste na bolniški : ravn sm na odpustnem listu iz bolnice opazla, da gor piše non potens - kar nej bi pomenl da sm nezmožna za delo (torej bolniška). a ktera kej ve, kaj to pomen - do poroda al do kontrole? user posted image men se sanja ne, reku mi tut ni noben nič.

Ti morš k svoji zdravnici da ti da bolniško, nad 30dni, pa ti mora napisat G predlog in tvoja zdravnica potem skupaj s kartoteko pošlje na komisijo, potem pa čakaš na odgovor, za koliko časa ti odobrijo bolniško - mislm da še nobena ni dobila bolniške do začetka porodniške user posted image

Jest sm bla pa zdele pr tašči, dons sva mele že en "kratek stik", ko je šla ona otrokom sobo pospravlat, k je slišala da se dereta, k sm rekla da ne smeta iz sobe dokler ni pospravljena...user posted image sej ne vem, al mene tud že mlaj trka user posted image

Nč, grem pred TV, zdej sm že pol BBja zamudla.

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
1.12.2010 20:54:32   
womanpolice
Evo nas.... Danes smo imeli morfologijo. Je vse ok. Vse kot mora biti. Moj možek je bil zraven - je komaj uspel priti, ker je bila gužva in poledica na cesti - je tko strmel v ekran in gledal to naše dete, ki nama je mahalo z rokicami in nogicami. Nama je še pokazala kak zgleda 3D - mal za lušte - in je res luškano. Videli pa smo tudi spol in bomo imeli punčko. Bi pa vas prosila ali imate kakšne ideje za ime punčke? Midva sva imela rezervirano ime za fantka, za punčko pa ne (moj je bil prepričan, da bo fantek, jst pa sem bila tud mal vraževerna v te kitajske karte in tisto varinato z verižico - je kazalo vse na fanta). Zato prosim kakšno idejo....

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
1.12.2010 20:55:42   
womanpolice
Aha, naslednji pregled imamo 3.1.2011.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
1.12.2010 21:33:19   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

ali imate kakšne ideje za ime punčke?

Wp...idej je neomejeno!!!  Vprašanje je kaj ti/vama je všeč... al kratko al dolgo, al slovensko al tujo, al starodobno al novodobno, katera prva črka... Miljon varjant, miljon imen...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.12.2010 8:37:38   
fragola
Dobro jutro vam želim!

Kar se tiče snega tudi jaz bi ga!!!! Pri nas je sam dežžžžž!!!!
Kar se pa tiče daril jaz imam svojo trgovinco z darilnim in poročnim programom, tako, da kupim vse pri sebi user posted image .
če boste kaj potrebovale za krste delam vseuser posted image

Drugače sem jaz prehlajena že tolk časa, da ne morem več, ta kašelj mi gre že pošteno na živce.

Aja če je katera blizu ali bi rada šla je ta teden v ctari gorici v italiji andrejev sejem (karočke rečemo mi)

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.12.2010 8:43:47   
majčica1508
Evo tamala v vrtcu,mami že vse nabavila za današnje kosilo.....bo pa goveja juha,meso iz juhe,kuhan krompir,dušeno zelje(mnjami)..........včeraj pridem po tamalo,pa mi pravi da ni smela ven,ker ni imela kombinezona s seboj,ja kar na jok mi je šlo,pol je pa še vzgojiteljica rekla,da tisti ki niso imeli,da so sam skozi okno gledali in,da so bili žalostni,jaz pa še boljuser posted image ,ker ponavad mi najprej da ljubčka,pa fajn objame,včeraj pa najprej razlagat,da ni smela ven.......

Darila.....pri nas se samo otroke obdari tako smo se odločili.....nič pretiravanja..........no,za našo tamalo smo pa spet pretiravaliuser posted image ........

Cesta je pa taka,da človek misli,da je na drsališču............Sem čist pozabla,včeraj se pripeljeva z našo tamalo domov,prej je bil dvorišče spucan v nulo in se je peljau striček,ki čisti ceste in mi je dovoz zasul na dvoriščeuser posted image user posted image  še dobro,da sva si šla nasprot in sem ga pol prosila,če mi to odrine stran,ker res ne morem kidat,pa še same sva bile.....no pa se me je usmilu

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.12.2010 8:45:55   
majčica1508
WP...............čestitke za uspešno morfologijo in punčko
Fragola....no vidiš pa imaš problem z darili rešen,za kašelj pa probaj črno redkev z medom-pomaga

Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.12.2010 8:58:54   
sreckica
wp midva mava trenutni ožji izbor treh imen, potem se boma pa odločla za enega, ko bova vidla malo dekletce, kaj ji najbolj pristaja user posted image sma pa rekla, da o imenih z ostalimi ne bova razpravljala, ker izbrana so nama res všeč in ne bi rada, da pol komu omenma ime, on/ona bi pa reku: ja pa fak, ne more ji bit tko ime no... user posted image čeprou so čist normalna imena, ampak vseen. bojo pač pol hinavl kako lepo ime ma user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.12.2010 9:09:13   
Peli
user posted image user posted image user posted image
We are sorry...

You are seeing this message because of one of the following reasons:

Your session timed out.
The server was restarted before you made a HTTP POST (posting a message, registering an account, login, etc.)

Dobro jutro!
Jest sm danes pozajtrkovala en sladoled user posted image , se mi gaje tolk zaluštal user posted image , trenutno počakam sušilca, da grem cune zložit, potem pa grem pečt eno pecivo. Danes se nam kažejo že eni žarki med oblaki, upam da nam ne bo vsega snega pobral, je pa kr fino "skup sedu" k je šel ponoči mal dež.

womanpolice - men je za punčko všeč - Neža, Manca in Tjaša.

majčica - a kr tkole ti strice po cesti ustavlaš, ko moža ni doma user posted image .
Jest tud ne vem kako otroke oblečt za v vrtec, jima dam zdej kr vsak dan s sabo v vrečko smučarske hlače pa rokavice, če bi šli vn, nam je pa poslala vzgojiteljica v nedeljo zvečer mail, da morjo otroc imet "zimsko opremo" s sabo.

Jest pa zadnje čase ugotavljam da je spet cel kup user posted image tle naokol, torej že par let drži babyboom user posted image .

Darila mam jest tud samo za otroke, no za 8 otrok user posted image , sicer sm najprej misnla samo za svojedva in tri nečake, pa nism mogla da nebi še za tri "ta male nečake" (al kako bi temu rekla), katerih stara mama stanuje nad nami, in vedno prtečejo tud k nam... Je pa potem kr dobr zalogaj tokle dnarja dat za darila, danes ima še nečakinja od moža 1 leto, jutri moj mož RD, sm pa zelo zgodaj začela z nakupovanjem, ker v enem mesecu mi vsega nebi uspel kupit, sploh pa... - kdaj bomo 15. user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.12.2010 9:42:40   
bušek33
jaz pa komaj čakam vikenda, sem tak utrujena user posted image od tega zgodnjega vstajanja, vožnje, službe, včeraj popoldne pa še ta mal siten do konca. sploh ne vem, kaj mu je bilo. danes se je baje ful dobre volje zbudil. no, samo da ni zbolel.  jaz sem mu danes dala zraven v vrečko take zimske hlače, če bodo šli v sneg. zgoraj ima pa tako ali tako bundo,na nogah pa ski bucke. tako da je opremljen. včeraj niso šli ven, po moje ravno zaradi tega, ker niso imeli vsi opreme. včeraj so nas vzgojiteljice prosile, naj jim damo zraven, tako da zdaj ne bi smelo biti več ovir. majčica kar ne morem verjeti, da so eni šli ven, eni pa ostali noter. kruto. pa bi ja en dan počakale in opozorile starše naj prinesejo vso opremo. eh ja....bodo pa danes uživali user posted image

darila, letos me pa kar zmrazi, še nikoli tako na tesnem z denarjemuser posted image  mi kar ni jasno

imena, midva imava izbrana, ampak sem mnenja, da mora vsak najti, kar je njemu všeč, ker ima itak vsak svoj okus. tako da jaz izdam po rojstvuuser posted image

fragola  jaz sem tudi zelo dolgo zelo močno kašljala, na koncu mi ni preostalo drugega, kot da grem na antibiotik, potem sem bila pa takoj ok.

naslednji pregled 4.1.2011

jaz bom danes skuhala špinačo, pire krompir in pečena jajčka 

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.12.2010 9:49:05   
ovčka11
Jaz pa grem zdaj po bolniški list.... glede na to, da moram do Ljubljane, bi prej peš prišla tja pa nazaj user posted image

Fragola - sočustvujem s tabo - meni se je ta prehlad oz. viroza vlekla cele 3 tedne in upam, da je zdaj dovolj za celo zimo. Itak, da sem zbolela lih ob nepravem času, ko sem bila naročena na AC in sem bila zato še bolj zoprna in tečna... Meni so sicer dali v lekarni prsni čaj in en sirup za kašelj od Propolisa - ampak sem potem dobila krče (materina dušica). Čajčki, med, lekadol C... in naj te tvoj user posted image  pridno razvaja...

Moja šolarka tudi vsak dan tovori "zimsko opremo" v šolo in nazaj. Se nam je enkrat v vrtcu zgodilo, da so imeli naročene kombinezone in lopate - zunaj je zjutraj deževalo in sva šli brez opreme, ker snega ni bilo. Prideva v LJ v vrtec, tam pa 10 cm snega in je tudi bogica samo čez okno gledala user posted image .

Ne se sekirat za sneg - jutri bo nova pošiljka. Škoda samo, da ga bo drugi teden pobralo, ko se bo otoplilo. Je pa lepo videt, kako se vse blešči na sončku (je tudi pri nas pokukal)

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.