|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
1.12.2010 20:01:25   
hel32
Kako sem zračunala porodno težo, čist izi, otrok se bi naj zredil približno 200gr na teden pomnožiš s tedni, in to je touser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
1.12.2010 20:02:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa
Se spomnim da je ena jamrala da jo boli noga, živec, nekaj takega. No meni se je kuhalo in skuhalo, ne vem ali mi na živec pritiska otrok (prvič mi tamala je), ali sem pa soet za nagrado fasala išijasuser posted image in komaj hodim. do včeraj je blo še kar znosno (čeprav mi je na ledu malo spodrsnilo in je bilo le še slabše), dans pa sem se kar fajn narivala tega vozička po snegu in sem naju s tamalo komaj domov spravla. Sem razmišljala da je jutri ne bi peljala v vrtec ampak mislim da jo bom, ker je sedaj spluženo in mi je lažje odkorakat do vrtca kot cel dan skakat z njo domauser posted image bomo vidli kaj bo zjutraj.
Lepo bodite!

Joj pazi se ledu, da se ne boš lovila... urgenca je baje polna. Jaz od kar sem padla, se tko tresem kam kej jit pa vse okol gledam, ker me je res strah, tisti teden je zame bil trauma!

(odgovor članu hayabusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
1.12.2010 20:50:01   
MoSoNi
Hej čveke!

Da še js mal poročam... danes bila na pregledu, mi je samo naredila vaginalni pregled, poslušala srčka in izmerila trebuh. Menda sem fasala vnetje (neki je omenjala cele kolonije user posted image ), tako da sem dobila Daktarin, pri merjenju trebuha pa mi je G omenila, da je user posted image že zelo visoko, že čist pri želodcu... se mi res zdi da se mi je trebuh kr na hitro dvignil v zadnjih 14 dneh...
Mal je omenila kg, me je blo kr strah... ampak je rekla da mojih groznih +11 zaenkrat niti ni preveč user posted image Ja no, samo upam lahko da ne bo šlo v teh 2 mesecih še bolj strmo navzgor...

Za seznam: naslednji pregled 5.1.2011, takrat imam tudi UZ - seveda samoplačniški, ker po novem baje pri nas ne delajo več UZ v 32. tednu in mi NE PRIPADA user posted image , tako da bom pač plačala, ker hočem še vsaj enkrat videt user posted image , preden se srečava v živo user posted image Pa da ugotovimo lego in približno težo. Takrat imam tudi prvič CTG, pa potem do konca user posted image enkrat na teden.

No, da se še mal pohvalim... KONČNO smo zaklučli s knaufom v dnevni sobi in kuhinji, danes smo položli še parket, jutri do konca zvežemo elektriko, popoldne pripeljejo novo sedežno (bi jo morali že danes, pa so bli problemi zaradi snega, ker smo tud mi doma mal bolj "bogu za hrbtom" in do nas niti Garmin ne pripelje user posted image ). V petek pridejo montirat kuhinjo in sem si vzela kr dopust, ker hočem bit zraven pri montaži, mam kr neki slabih izkušenj...  V soboto grema z user posted image v Graz, v Ikeo nabavit prve stvari za v kuhinjo, pa mal pogledat v Toys R us, če bo kaj fajnega za user posted image ... komi čakam! user posted image

Pri nas še kr sneži, ne vem kako bo kaj zjutraj s cesto - bo treba mal prej v službo.

Lep večer, pa sladke sanje!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
1.12.2010 22:11:09   
Anonimen
Nekaj me zanima, ko ste delale test za cukrček prvi test ste imele 50g ali 75g ?

(odgovor članu MoSoNi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
1.12.2010 22:16:24   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7

Jaz sem pa mojemu dragemu za v petek kupila, da greva gledat Fotr! (od Bizovičarja) user posted image Upam, da ne bo preveč snega user posted image

Boš poročala, kako vama bo všečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

pilotgirl glede odtekanja plodovnice so nam v MŠ svetovali, da gremo takoj v P (nič tuširanja, britja, preoblačenja ...), da vidijo tam kakšno je stanje. Potem pa če je vse ok, se še lahko sprehajaš in vse ostalo. Bolj je problem pri tem, da pride do kakšne infekcije, ker user posted image ni več v plodovnici. Tako da to, da ti voda odtekla še ne pomeni, da boš tudi kmalu rodila, se lahko še vleče. user posted image

Nam je prvič v MŠ v LJ porodnišnici rekla, da moramo po odteku vode takoj se uležt na bok in poklicat rešilca. Če mamo do izhoda stopnice, da moramo celo zahtevat, da nas nesejo dol, ker lahko pride do izpada popkovine (otroku pretisneš dotok kisika in hrane) ali kakšnega uda. No, jaz sem iz 2. nadstropja vseeno šla sama prav počasi, peljal me je mož, ulegla sem se na zadnji sedež in ko sva prišla v LJ, sem rekla naj gre vprašat, če me bojo prišli s kakšno pojstlo iskat ali pa vsaj vozičkom ... po parih minutah se je vrnil in rekel, da je sestra rekla naj grem kar sama. Tolk o kakšni panikiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa

sem pa soet za nagrado fasala išijasuser posted image in komaj hodim. do včeraj je blo še kar znosno (čeprav mi je na ledu malo spodrsnilo in je bilo le še slabše), dans pa sem se kar fajn narivala tega vozička po snegu in sem naju s tamalo komaj domov spravla. Sem razmišljala da je jutri ne bi peljala v vrtec ampak mislim da jo bom, ker je sedaj spluženo in mi je lažje odkorakat do vrtca kot cel dan skakat z njo domauser posted image bomo vidli kaj bo zjutraj.
Lepo bodite!

Jaz imam občasno po par dni te bolečine. Nekje sem prebrala, da pomaga da stisneš ritne mišice, ko sediš in meni je res pomagalo. Pa veliko magnezija, da se mišice sprostijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
1.12.2010 22:26:15   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

naslednji pregled 5.1.2011, takrat imam tudi UZ - seveda samoplačniški, ker po novem baje pri nas ne delajo več UZ v 32. tednu in mi NE PRIPADA user posted image , tako da bom pač plačala, ker hočem še vsaj enkrat videt user posted image , preden se srečava v živo user posted image Pa da ugotovimo lego in približno težo

Do leta 2007 so zavarovalnice častile 3 UZ-je od takrat pa samo 2 (8. in 22. teden), ta v 32. tednu pa se jim menda ne zdi potreben. Tudi jaz sem odštela 40 eurčkovuser posted image

(odgovor članu MoSoNi)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
1.12.2010 22:35:51   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

IZVIRNO SPOROČILO: MoSoNi

naslednji pregled 5.1.2011, takrat imam tudi UZ - seveda samoplačniški, ker po novem baje pri nas ne delajo več UZ v 32. tednu in mi NE PRIPADA user posted image , tako da bom pač plačala, ker hočem še vsaj enkrat videt user posted image , preden se srečava v živo user posted image Pa da ugotovimo lego in približno težo

Do leta 2007 so zavarovalnice častile 3 UZ-je od takrat pa samo 2 (8. in 22. teden), ta v 32. tednu pa se jim menda ne zdi potreben. Tudi jaz sem odštela 40 eurčkovuser posted image

Že leta 2003/2004 sta bila samo dva. Ta tretjega je moja G takrat dobesedno izsilila, da kao ni mogla ocenit ali se je že obrnil na glavo.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
1.12.2010 23:21:46   
babynitka
Dober večer souser posted image
Tudi jaz bi se pridružila klubu februark katerih user posted image so deloholiki...tudi moj je ves čas vsaj z mislimi na šihtu...kadar mu pa kaj rečem jih pa poslušam da ne vem kako je če delaš, ker sem pač še študentka in ne hodim na šiht...
v gimnaziji sva bila sošolca, tako da mi je rekel tudi že, da ima občutek, da ne bom zaključila faksa.sploh zdaj ne, ko bo prišla še štručka na svet. kot da se že brez da mi on to govori ne sekiram dost...sploh zato ker mi odkar sem noseča user posted image sploh ne gre ker se ne morem zbrat pa spravit za knjige.
me pa moj user posted image tudi ves čas zbada, da sem se zelo zredila, da sem debela, da skos nekaj jem, da bi se morala nehati rediti... rekel je celo,kolikšen še mislim imeti trebuh...HALO - kot da imam kaj veliko vpliva na to...user posted image mi je pa tudi rekel, da mi bo po porodu kupil motivacijske hlače, da bom vedela kok morm še shujšat. ne vem kaj naj si mislim...res je, da se ves čas nekaj zafrkava-samo meni to njegovo zbadanje ni nič smešno... user posted image
no...dovolj o tem...malo sem vam morala pojamrat...paše malo spravit vse to iz sebe...

drugače je pa vse kr fajn... user posted image pridno brca, sploh ko bi jaz rada zaspala. user posted image ampak kar naj - samo da pridno zraste in pride v moje naročje. user posted image
vreme mi pa ni kaj preveč všeč...je tako ledeno zunaj, da ne upam it kaj veliko hodit ker se bojim, da bi padla in bi bilo kaj narobe. tako da sem kar bolj notri in opazujem sneg skozi okno. user posted image
lepo je slišati da je delfinka še vedno 3 v 1 - naj še nekaj časa ostane tako. mislimo nanjo in na njene user posted image user posted image .
jaz sem pa prej spekla malo piškotkov, ker mi sladko res nenormalno paše že celo nosečnost. user posted image zdaj jih moram pa skriti pred sabo, da jih ne zmanjka prehitro... user posted image počasi bom začela tuhtati, da bi bilo mogoče fino, če bi me G poslala na kontrolo za cukrček...da bi vsaj vedela, če pretiravam s sladkarijami.ampak glede na to da me še ni poslala, me verjetno tudi ne bo.ali kako?user posted image

joj sem se razpisala...ups...user posted image
saj grem zdaj počasi pod user posted image potem pa probat še malo brat za faks, če me ne ujame spanec prej. user posted image

pridno božajte svoje bušeke - še malo pa jih ne bo več ampak bodo namesto tega user posted image v posteljicah...
lepo se imejte pa še naprej tako pridno čvekajte.
nočka user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
2.12.2010 7:16:10   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

vipercat; ne se bat poporodne depresije. itak, da bo vse super. ti itak že vse obvladaš user posted image

user posted image

registrirana - kinderjajček user posted image  ta je pa dobra. prenesi ji moje najbolše želje ko se kaj slišita

včeraj je bil moj možek tako pozoren user posted image  - prej je prišel iz službe, da me je lahko peljal na pošto, v trgovino, pa po opravkih (da nisem v takem vremenu vozila). v trgovini je vsako stvar on položil dol v košaro (imamo eno tako na koleščih) da se meni ni bilo potrebno sklanjat, potem je skuhal kosilo, pospravil... midva z malim pa sva sestavljala sestavljanko user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
2.12.2010 7:30:11   
vipercat
hel čestitke za punčko, sedaj pa na seznamčku že lepo vodijo punčare user posted image

eno vprašanje za vse, ki imate doma že kakšnega otročička. ali ste opazile, da se vaše obnašanje in ravnanje med nosečnostjo prenese na otroka (ali obratno, da ste se ve drugače obnašale med nosečnostjo zaradi njega)?
primer: jaz sem med nosečnosatjo z tevvžem jedla samo krofe - mali je nor nanje, prebrala sem tono knjig (ki jih prej nikoli nisem maarala brati) in mali je čisti odvisnik od knjig. vedno je bilo veliko lkjubezni okoli mene v nosečnosti in mali je čisti otrok ljubezni, skos se objema, carta, vsakemu pove kako gai ma rad...po porodu so se oglasili ljudje, s katerimi nismo imeli stikov več kot desetletje in sedaj so čisto nori na malega in smo skos v kontaktu.

sedaj med to nosečnostjo, je zadeva čisto drugačna, jedla bi samo sendviče, brati sploh ne morem, od rok mi gredo bol praktične zadeve (spet sem se lotila znamk, našla sem 50000 kosovno sestalvjanko in se je lotila), sem veliko bol živčna, tečna, razdražena... haha se vidi da bo punčara

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
2.12.2010 7:37:17   
vipercat
IZVIRNO SPOROČILO: babynitka

Tudi jaz bi se pridružila klubu februark katerih user posted image so deloholiki...tudi moj je ves čas vsaj z mislimi na šihtu...kadar mu pa kaj rečem jih pa poslušam da ne vem kako je če delaš, ker sem pač še študentka in ne hodim na šiht...
v gimnaziji sva bila sošolca, tako da mi je rekel tudi že, da ima občutek, da ne bom zaključila faksa.sploh zdaj ne, ko bo prišla še štručka na svet. kot da se že brez da mi on to govori ne sekiram dost...sploh zato ker mi odkar sem noseča user posted image sploh ne gre ker se ne morem zbrat pa spravit za knjige.
me pa moj user posted image tudi ves čas zbada, da sem se zelo zredila, da sem debela, da skos nekaj jem, da bi se morala nehati rediti... rekel je celo,kolikšen še mislim imeti trebuh...HALO - kot da imam kaj veliko vpliva na to...user posted image mi je pa tudi rekel, da mi bo po porodu kupil motivacijske hlače, da bom vedela kok morm še shujšat. ne vem kaj naj si mislim...res je, da se ves čas nekaj zafrkava-samo meni to njegovo zbadanje ni nič smešno... user posted image
no...dovolj o tem...malo sem vam morala pojamrat...paše malo spravit vse to iz sebe...

drugače je pa vse kr fajn... user posted image pridno brca, sploh ko bi jaz rada zaspala. user posted image ampak kar naj - samo da pridno zraste in pride v moje naročje. user posted image
vreme mi pa ni kaj preveč všeč...je tako ledeno zunaj, da ne upam it kaj veliko hodit ker se bojim, da bi padla in bi bilo kaj narobe. tako da sem kar bolj notri in opazujem sneg skozi okno. user posted image
lepo je slišati da je delfinka še vedno 3 v 1 - naj še nekaj časa ostane tako. mislimo nanjo in na njene user posted image user posted image .
jaz sem pa prej spekla malo piškotkov, ker mi sladko res nenormalno paše že celo nosečnost. user posted image zdaj jih moram pa skriti pred sabo, da jih ne zmanjka prehitro... user posted image počasi bom začela tuhtati, da bi bilo mogoče fino, če bi me G poslala na kontrolo za cukrček...da bi vsaj vedela, če pretiravam s sladkarijami.ampak glede na to da me še ni poslala, me verjetno tudi ne bo.ali kako?user posted image

joj sem se razpisala...ups...user posted image
saj grem zdaj počasi pod user posted image potem pa probat še malo brat za faks, če me ne ujame spanec prej. user posted image

pridno božajte svoje bušeke - še malo pa jih ne bo več ampak bodo namesto tega user posted image v posteljicah...
lepo se imejte pa še naprej tako pridno čvekajte.
nočka user posted image

oprosti samo pri meni bi bil eden od teh komentarjev dovolj da vidi kakšen user posted image  sem ,kaj šele vse tole kar si naštela. meni se je mar malo dvignil pritisk ko sem tole brala. tvojemu dragemu lepo povej, da je otročji, neotesan in nekulturen. ali se sploh zaveda da nosiš njegovega otroka????????????? moral bi ti biti v oporo, sploh v teh časih, ko si še toliko bolj ranjiva. če ne bo  nič pomagalo, ga pošlji malo k menni user posted image

oprosti samo včasih me pa kakšen takle primitiven moški zelo vrže iz tira. ti kar pridi sem pojamrat če ti bo hudo user posted image

(odgovor članu babynitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
2.12.2010 7:41:22   
Akilene
Dobro jutro!

Vipercat - spomnila si me, da imam tudi jaz še eno sestavljanko na zalogi, ne vem, če se je ne bom lotila. Si ti tudi v bolniški?

Babynitka - tudi moj user posted image  mi namiguje na kile, sicer ne direkt ampak recimo: Bom rajši jaz to čokolado pojedel... ali pa: Marca ti pa kupim novo kolo. Ali pa kar znenada: O, si pa res okrogla. In danes bom spet spekla piškote, če pa tako pašejo zraven kave user posted image

"Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls."

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
2.12.2010 8:35:08   
FoxyLady

Jutro!

Hmmm,,,,babynitka in akilene,ta vajina user posted image ,zelo rada bi jih mal v roke dobila! Da lahko sploh kej takšnega omenita,pri meni bi samo enkrat in nikol več.

PilotGirl-jz sm pila prvo 50g glukozo potem pa 100g glukozo.

Super za Delfinko da so še 3v1.

Hel32-hmmm ta tvoj izračun teže pa men ne gre v glavo! Če jz zračunam 200g krat 30 tednov dobim 6000g!!!!!!! Že zdej????? Kje sm se zmotla?

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
2.12.2010 8:42:48   
maurica
Jutro! user posted image

Malo po spominu ...

tršica; upam, da bo vse OK, pa da boste čim dlje 3 v 1.

user posted image za vse preglede!! Važno, da je z user posted image vse ok.

kopanje; jaz sem se kopala v morju poleti, v termah jeseni (samo ne v tistih bazenčkih s 40 stopinjami), pa tudi doma se velikokrat.

vipercat; jaz se pa malo bojim, da ne bi bil moj user posted image po "tvoji teoriji" malo preveč odvisen od TV user posted image user posted image .

po tem snegu hodit je tudi mene malo strah. greva na sprehod samo z skupaj z mojim, da me drži za roko

danes grem na pregled, ki sem ga prestavila od včeraj na danes. upam, da bodo ceste splužene in posute. še dobro, da nisem šla včeraj, kakšen kaos je spet bi. po pregledu pa grem še malo porodnišnico PO pogledat (upam, da bodo imeli čas zame)

še en vic: a veste, kako rečejo ljudožerci nosečnici? Kindersurprise user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
2.12.2010 8:45:38   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: babynitka

Midva sva imela enako situacijo v prvi nosečnosti. Pa še kar nekaj let starejši je od mene.
To, da ne razume, kako je biti noseč in kako se spreminja telo, mi je razumljivo. Ampak bi lahko povedal na kakšen bolj kulturen način. Vsekakor si postavi svoje prioritete (ki v tem treutku ne morejo biti, da doštudiraš ali shujšaš) in jih pelji dalje ne glede na njegove besede. In to mu moraš tudi povedat. Umiri se zdaj, da te po porodu ne prime depresija.

Da se potem povežem na naslednji post:

IZVIRNO SPOROČILO: vipercat
eno vprašanje za vse, ki imate doma že kakšnega otročička. ali ste opazile, da se vaše obnašanje in ravnanje med nosečnostjo prenese na otroka (ali obratno, da ste se ve drugače obnašale med nosečnostjo zaradi njega)?
primer: jaz sem med nosečnosatjo z tevvžem jedla samo krofe - mali je nor nanje, prebrala sem tono knjig (ki jih prej nikoli nisem maarala brati) in mali je čisti odvisnik od knjig. vedno je bilo veliko lkjubezni okoli mene v nosečnosti in mali je čisti otrok ljubezni, skos se objema, carta, vsakemu pove kako gai ma rad...po porodu so se oglasili ljudje, s katerimi nismo imeli stikov več kot desetletje in sedaj so čisto nori na malega in smo skos v kontaktu.

sedaj med to nosečnostjo, je zadeva čisto drugačna, jedla bi samo sendviče, brati sploh ne morem, od rok mi gredo bol praktične zadeve (spet sem se lotila znamk, našla sem 50000 kosovno sestalvjanko in se je lotila), sem veliko bol živčna, tečna, razdražena... haha se vidi da bo punčara

Jaz sem v prvi nosečnosti veliko prejokala. Name so izvajali pritiske, obračali moža proti meni, skoraj sva se razšla (je pa vse skupaj zelo pripomoglo k moji samozavesti). Imela sem ogromno energije, pa tudi jedla sem veliko in izpite delala za malico. user posted image Sinko je precej podoben. Joka za vsako nepravico/grdo besedo/če mu kaj ne uspe. Ima pa toliko energije, da ga tudi trening nogometa in plavanja v istem dnevu ne utrudita, da bi zaspal ob normalni uri. Edino za njegovo učenje še ne vem, ker je šele prvošolec. Doma mi pa bolj malo pove. user posted image
V tej nosečnosti pa sem ful umirjena, lenuharim na veliko, bolj malo jem. O spominu in možnostih zapomnitve tinimini podatka pa ne bi. user posted image Upam, da ta dva otroka ne bosta tega podedovala po meni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2190
2.12.2010 9:23:56   
tamy82
Jutro!

babynitka se strinjam s tem, kar so ti punce že napisale glede user posted image . Pri nama je ravno obratno, se jaz pritožujem, da sem debela in mi on pravi, da nisem (pa še vem, da resno misli). user posted image Tudi glede faksa in tega kaj delam mi najbrž še nikoli ni nič očital, vsaj ne preveč očitno. Tako da najboljše, da mu to kar poveš.

vipercat resnično upam, da to tvoja teorija ne drži, ker v tem primeru bo najin user posted image prava živčna razvalina! user posted image

maurica a greš pogledat danes v PO P? Dej poročaj kaj kako je blo ... jaz tudi pravim, da moram kej k njim na obisk. Sam res ne vem kdaj bo to. Glede na to, da bi rada rodila tam pa vem samo to kje približno je PO, bi blo najbrž fajn, da se malo pobližje seznanim s tem user posted image

Uživajte danes, pri nas je prav lepo vreme, tako da bom šla po dolgem času malo na sprehod! user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
2.12.2010 9:25:49   
Teyla
Dobro jutro punce

Kaj je zdaj to, neke slabe novičke se tu bere zadnje čase. Najprej inzulini, trsica gre v porodnišnico, pilotgirl je zasulo.... Tale veseli december ni prav nič veseli. Upam, da se vam vse porihta tako kot je treba. user posted image

meta21 nopčno vstajanje kot stalna praksa sem mislila hojo na wc, ko se bo (predvidevam) kmalu začela. Za zdaj grem enkrat, pa mi tisto plezanje čez mojega še ne predstavlja težav. Drugače pa veš da ga bom izkoristila, ko bo otroček tu. user posted image

Nina33 jutri delam, povej kje te najdem. Čak, saj to si že razlagala, menda nekam proti kranju, potem pa - ne vem več kam... Lahko se dobiva na pijački, če si za oz imaš cajt. Sem prav socialno razpoložena in je treba izkoristit. user posted image

Midva sva pa včeraj user posted image potem pa nekaj časa ni bilo brcik in sva se malce ustrašla user posted image . Še posebej moj se je bal, da ga nisva "deformirala" - njegov izraz.

Danes bom šla pa darilo za mojega delat naprej, da mi vsaj nekaj uspe, tako kot sem načrtovala.  

Še delfinko moram obiskat, ker sem ji obljubila, pa ta teden ne bo šlo. Naslednji teden, če bo imela čas. Je še katera zaintereseirana? Torek ali sreda?

Registirana super za pregled in merice. Upam, da se ti vnetje hitro porihta.

hel32 super za pregled in mere ter da je sladkor v mejah normaleuser posted image . Sem ti kar fouš, ker imaš tako redne preglede, Jaz komaj čakam čez dva tedna naslednjega.

cukica upam, da se ti ja jutranji sladkor porihta čim prej. user posted image

babynitka mislim, da hormoni povzročajo, da smo tako občutljive.user posted image Meni tudi zbadanje nikoli ni prišlo do živega, zdaj sem pa včasih kar užaljena, ko mi kaj reče. Pa včeraj me je spravil v jok, oz so me hormoni bolje rečeno. Kar ena cmera sem non stop. user posted image   Pa tvoj user posted image je res malce netaktičen, se strinjam s puncami.

< Sporočilo je popravil Teyla -- 2.12.2010 9:27:51 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
2.12.2010 10:23:55   
hayabusa
IZVIRNO SPOROČILO: PilotGirl7
Joj pazi se ledu, da se ne boš lovila... urgenca je baje polna. Jaz od kar sem padla, se tko tresem kam kej jit pa vse okol gledam, ker me je res strah, tisti teden je zame bil trauma!

Hvala za skrb ampak sva itak ostali doma. Gospodična je ponoči bruhala, jaz pa komaj hodim in je tako ali tako ne bi mogla odšlepat v vrtec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
2.12.2010 11:08:28   
Teyla
Jaz sem pridna, merim, žagam, šmirglam in kašljam zraven. user posted image
Upam, da tale škatlica ne bo polomija.
Takole izgleda načrt:

user posted image

Takole pa moje delovno mesto:

user posted image

(odgovor članu hayabusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
2.12.2010 11:18:50   
babynitka
Ojla user posted image
Pri nas imamo zunaj tako meglo, da se skoraj nič ne vidi.
vipercat - sem mu že večkrat povedala svoje...potem ko vidi kakšen user posted image znam biti pa poslušam samo še: a smo tečni, hormončki nagajajo ali pa saj bo kmalu februar pa boš spet "normalna"... ma če se bo tako obnašal ne vem kako bo... user posted image
akilene - user posted image te razumem - tudi meni zaradi mojga user posted image in njegovih zbadljivk še bolj paše jest, sploh ko je zraven...zanalašč! user posted image
foxylady in vipercat - hvala vama za ponudbo, samo ne vem, če bi bilo pametno da ga dobite v roke...ker se res non stop in iz čisto vseh norčuje...bi vama preveč pritisk dvignu-to je pa lohk nevarno zdaj...že meni ga dviguje pa sva že skor 7 let skupaj in ga načeloma že zelo dobro poznam...ampak me včasih tako preseneti, da ne vem kaj sploh tuhta...user posted image no glavni problem pri njem je itak, da ne tuhta preden reče...
trsica - saj sem si postavila prioritete, no eno: user posted image ... fax in kilce se bojo že enkrat uredile... saj mu vsakič povem samo kaj ko ne more iz svoje kože... saj imam med tednom čas da se pomirim in spočijem od njegovih komentarjev, ker še ne živiva skupaj in sva med tednom vsak pri svojih starših...samo včasih potem med vikendom, ko je pri meni vse not prinese - še malo za nazaj in za naprej... user posted image
teyla - sigurno imajo hormoni nekaj pri tem, da me tako razjezi...samo bog ne daj da mi potem user posted image še hormončke naprej meče...ker potem se mi pa zares dvigne pokrov!!!user posted image

hvala vsem za nasvete in user posted image . se takoj bolje počutim in sem vesela, da vas imam tukaj da se lahko malo izkašljam. user posted image
lepo se imejte grem jaz malo pospravljat in potem malo za knjige-če mi bo uspelo... user posted image če mi pa ne bo bom pa kaj drugega našla za počet. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
2.12.2010 11:37:30   
Teyla
babynitka tudi jaz se tukaj izkašljam kot nikomur drugemu. Dobro, da vas imam. user posted image

Faks pa kg bomo že porihtale. user posted image Jaz sem dobila motivacijo nazaj, mojemu sem rekla, da me mora malo spodbujat, pa je končno začel upoštevat. Je pri meni malce drugače, ker mam mentorja kar doma, pa se zdi, da je lažje, ampak je zaradi tega še dosti težje, še posebej če ne dobiš nobene pohavle. No, njemu ni nič jasno, ker tudi še ni bil v taki situaciji. Pa imava občasno kakšen kreg zaradi tega. Se bova že zbrihtala. Kot kaže bim diplomirala februarja, pred ali pa po porodu, to pa še ne vem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
2.12.2010 11:49:44   
hel32
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Hel32-hmmm ta tvoj izračun teže pa men ne gre v glavo! Če jz zračunam 200g krat 30 tednov dobim 6000g!!!!!!! Že zdej????? Kje sm se zmotla?

Ej, to ni za računat od začetka, to je od enega 30 tedna dalje, ker se različno redi, v zadnjam trimesečju se redi po 200gr na teden, tako, da računaš čist od zadnjega Uz-ja, upam, da sem razumljiva!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
2.12.2010 11:55:44   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady

Ej, to ni za računat od začetka, to je od enega 30 tedna dalje, ker se različno redi, v zadnjam trimesečju se redi po 200gr na teden, tako, da računaš čist od zadnjega Uz-ja, upam, da sem razumljiva!

Ja, sam če nismo imele UZ pred kratkim, lahko še zmeraj samo ugibamo. user posted image Moj zadnji UZ je bil morfologija, pa še takrat mi ni teže izračunala. Res upam, da bom otročka videla na naslednjem pregledu, da se prepričam, če ga res nisva deformirala včeraj. user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
2.12.2010 13:11:36   
prvičmami
Čao!

Vidim, da ve tudi rade hodite na predstave. Js sem šla gledat Fotra januarja in morem rečt da sem res umirala od smeha, res ne moreš verjet da še ni fotr tk se vživiuser posted image . Verjetno bi ga blo pa zdj zanimivo še enkrat pogledat, ko so nam te situacije s hormoni še bližjeuser posted image
Nad Svobodnim zakonom sem bla pa mal razočaranauser posted image Sj parkrat sem se nasmejala, sploh Tošu, sam v celoti gledano mi pa ni blo nevem kaj, vsaj ne v primerjavi s Fotrom, 5.žensk.com, Jamskim človekom.... Sicer pa vsak ma svoje mnenje, kolegom s katerimi smo gledali predstavo jim je bla všeč (da ne bom kero odvrnala od nje)
Mojuser posted image je pa kr razumevajoč glede moje nosečnosti, glede faksa mi sploh ne teži, glede kg še manj-prav da ni hudo (čeprav jeuser posted image ) še sreča, ker če bi mi kj rekel bi se najbrž kr zjokala. Me zadnje čase zgleda konkretno dajejo hormoni - ves čas razmišljam kk bo s financami- porodniško bom sicer imela lepo ker sem bla zaposlena, po poteku te sem pa brez šihta in v teh časih tk vemo kk je s temuser posted image . Faksa do februarja ziher ne bom uspela končat in me skrbi kk nama bo zneslo z eno plačo dokler se ne najde kj pametnegauser posted image user posted image user posted image . Sj vem da se sekiram za več kot eno leto naprej ko sploh nevem kako bo stanje, ampak si tega sploh ne morem izbit iz glave, ker sem totaln ziheraš! Bi mogla ciganom mal na inštrukcije ko so vsi brez dela pa se vsem j....user posted image
Se opravičujem ker sem vam zamorila, ampak to pa res nevem komu drugmu naj se skašljam... Upam, da me tole razmišljanje čim prej mine!user posted image
Glede porodne teže pa men še nikol niso povedali kolk je težka, velika.... si bom pa na naslednjem pregledu plačala UZ in bom mal povprašala o tem. Tud js že komi čakam da vidim user posted image na UZ, se mi zdi da je že tk dolgo nisem, pa še preglede mam na 5 tednov, ma res špara tole zdravstvouser posted image .
Pa res upam da moja user posted image ne bo taka kot sem js v nosečnosti, ker drugač sem bla polna energije in polno zaposlena- faks, šiht, telovadba, rada sem brala skratka ful aktivna in optimistična, odkar sem šla pa na bolniško se pa doma smilim sama seb, za učit kr ne najdem energije, komi nardim nujno-pospravit itd, skratka lena in kot sem že napisala sam študiratm kk bo, če ne bo šihta...
Dans sem pa še posebi taka (tile hormoni), bom jutr boljš volje pa se oglasim!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
2.12.2010 14:23:30   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Midva sva pa včeraj user posted image potem pa nekaj časa ni bilo brcik in sva se malce ustrašla user posted image . Še posebej moj se je bal, da ga nisva "deformirala" - njegov izraz.

Ja, kaj pa naj bi delal drugega kot spal, če sta ga tako lepo zibalauser posted image . Bejži, bejži! Vidva kar uživajta!

Sem se spomnla na en star vic, ko se dvojčka v trebuhu pogovarjata, da ju zanima, kaj je zunaj in da bi šla počasi ven. Ko se končno zmenita, kateri bo šel prvi, ta že po nekaj trenutkih prihiti nazaj in poroča, da boljše, da počakata, ker najverjetneje dežuje. user posted image  V nasprotno stran namreč prihaja en z dežnim plaščemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?