Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:40:39
|
|
|
|
bjondi
|
fotkice vitae in manna...iiiiiiii... manna-kapca je pa od pupe a n...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:41:50
|
|
|
|
manna
|
mini, ne pri nas ne gre kruh zraven nikoli. Kruh pride v poštev edino če je gor namazana nutela (in še to jo najprej dol poliže) al pa če ji dam kar tko mal en kos kruha za poglodat in ga pol mečka celo uro.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:42:42
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Kdaj se vidimo koke? pismu mam kao šiht zdj.. dej ne mi s takimi bednimi izgovori... jst mam tut šiht, an itak veš, da mora bjondič častit fruštk, an Itak...sam drug tedn k ta tedn bo tamau še doma...pa bi šla z veseljem mal na relex pojest pa spit kakav...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:43:30
|
|
|
|
bjondi
|
Jz najprej pomislim ,pol pa rečem 17mesecev...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:43:45
|
|
|
|
manna
|
bjondi, ja kapa je od pupe. Plašček in hlače od mothercare.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:47:10
|
|
|
|
bjondi
|
Pri nas zgleda sobotni zajtrk takole...najprej dobi od enega para hrenovk en konc...k to poje mu dam sir na kocke narezan...k to poje pa dobi še kruh z marmelado...tako poje tri različne stvari ,ker če mu dam vse skupaj na krožnik ,jasn da poje tanajtaboljš in pol nas fehta za še hrenovke in ne poje nič ostalega....uau ful ritual ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:48:06
|
|
|
|
dreamhorse
|
Pridno ste pisale, zdajle, ko nisem brala. Ja, po eni strani je fajn, da si plačan pa nič ne delaš. Ampak meni pa ne... mi je dc, in se mi meša... ne bom se pa spuščala v podrobnosti zakaj je tako... bo že bolje... še malo pa grem domov in to je najbolj važno...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:48:09
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna bjondi, ja kapa je od pupe. Plašček in hlače od mothercare. Sem delala pri pupi 5 let ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:51:25
|
|
|
|
dreamhorse
|
Zakaj ne vidim slikic?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:51:36
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Pri nas zgleda sobotni zajtrk takole...najprej dobi od enega para hrenovk en konc...k to poje mu dam sir na kocke narezan...k to poje pa dobi še kruh z marmelado...tako poje tri različne stvari ,ker če mu dam vse skupaj na krožnik ,jasn da poje tanajtaboljš in pol nas fehta za še hrenovke in ne poje nič ostalega....uau ful ritual ... haloooo? kam pa Žigi požoka vs ta futr Zoja pri hrenovkah dobi kruh in sicer ji hrenovko narežem na kolobarje, na vsak kolobar dam malo kruha in pol on to pika z vilicami... in vsakič, k nabode reče: pik drgač pa rajš k kruh je rogljičke, ti so lahko tut prazni... no, pa mal putrčka pa čez nutela... to je tut zakon... marmelada, med tut... paštete pa niti povohat noče, nobene... sej ne, da se bunim...
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:52:33
|
|
|
|
bačko
|
Manna zelo lepa je vaša manekenka. A hlače si kupla v Motherceru?Take jaz iščem za Loro.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:53:18
|
|
|
|
dreamhorse
|
Žana pa, takoj ko vidi, da je nekaj na kruhu reče neeeee, sploh noče poskusit... nič
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:53:44
|
|
|
|
mini86
|
drgač pa rajš k kruh je rogljičke, ti so lahko tut prazni... no, pa mal putrčka pa čez nutela... to je tut zakon... marmelada, med tut... paštete pa niti povohat noče, nobene... sej ne, da se bunim... sm vm fouš k sto mater.. pr ns ajde če bi mal poglodu rogliček-pa še to v vozičku v štacuni..ostalo pa..ccccc ne
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:54:04
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček Kdaj se vidimo koke? pismu mam kao šiht zdj.. dej ne mi s takimi bednimi izgovori... jst mam tut šiht, an itak veš, da mora bjondič častit fruštk, an Itak...sam drug tedn k ta tedn bo tamau še doma...pa bi šla z veseljem mal na relex pojest pa spit kakav... ma itak, da lahko tut drug teden čebelca... sam da se kej vidmo, an... sej res... kje se pa mkv skriva?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:55:22
|
|
|
|
mini86
|
sej res... kje se pa mkv skriva? ni je slišat že par dni
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:55:28
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: manna bjondi, ja kapa je od pupe. Plašček in hlače od mothercare. Sem delala pri pupi 5 let ... ok, jst sm s kmetov... kje je ta pupa?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:55:33
|
|
|
|
bjondi
|
Saj to da poje...no ja dans je po nevem kolikih mesecih celo pol banane na suh pojedel ...mislim rečt samo banano ,brez da jo vmešam v skuto...pr mandarini ga je pa kar navijal,tako da jo je samo ene parkrat polizal in se nakremžil...jaz mu paštete še nisem dala aja pa nutele tud ne...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:55:58
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sej res... kje se pa mkv skriva? ni je slišat že par dni bo treba smsnt, al kva?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:56:16
|
|
|
|
bačko
|
No jaz sem malo kidala.Lora panča.Bom pa počasi šla po Žano v vrtec.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:57:22
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sej res... kje se pa mkv skriva? ni je slišat že par dni Pomoje se uči... Pupa-je pa na brodu...zalagali so pa BC pa emporium...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:57:34
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Saj to da poje...no ja dans je po nevem kolikih mesecih celo pol banane na suh pojedel ...mislim rečt samo banano ,brez da jo vmešam v skuto...pr mandarini ga je pa kar navijal,tako da jo je samo ene parkrat polizal in se nakremžil...jaz mu paštete še nisem dala aja pa nutele tud ne... naši jo dobijo v vrtcu in do zdej ni hotla še nobene... ne tunine, ne jetrne al kjerokol že majo... da greš pa otroka za nutelo prkrajšat... cccc
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 14:00:09
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko No jaz sem malo kidala.Lora panča.Bom pa počasi šla po Žano v vrtec. Luštna, pa na večini fotk nasmejana Jst tvoji dve lepotički na FB občudujem, pa Jakoba tut...pa Žigija, Celija in Veroniko občasno v živo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 14:01:07
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 drgač pa rajš k kruh je rogljičke, ti so lahko tut prazni... no, pa mal putrčka pa čez nutela... to je tut zakon... marmelada, med tut... paštete pa niti povohat noče, nobene... sej ne, da se bunim... sm vm fouš k sto mater.. pr ns ajde če bi mal poglodu rogliček-pa še to v vozičku v štacuni..ostalo pa..ccccc ne prpel ga na inštrukcije... zaenkrat so še zastonj
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 14:01:43
|
|
|
|
mini86
|
Jst tvoji dve lepotički na FB občudujem, pa Jakoba tut...pa Žigija, Celija in Veroniko občasno v živouser posted image špijunka a n
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 14:18:46
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček da greš pa otroka za nutelo prkrajšat... cccc ...sej je jeru včer čokoladno torto ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Radi ustvarjate ankete?nada56'da, tako veliko izvem, kar me zanima (
24%)
da, me zabava (
29%)
nepotrebno (
47%)
Število vseh glasov: 55Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!