|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
1.12.2010 13:11:04   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

dreamhorse, ti pa ne dajaj v navednice tvoje službe. Mislila sem v smislu srečka, jaz bi tut tako. V zadnji, ko sem bila-privatnik, nas je tok šponau, da si šel komaj na WC, smo imeli vse site blokirane, aktivni so bili samo tisti za potrebe službe.

Pri meni je to malj bolj zakompliciran (ja, spet sem tu) zelo bi bila vesela, če bi mela full, full za delat... ampak ,mi pač nočejo dat... pa vedo, kako je na stvari... potem pač takole preživljam dneve.. saj delo je.. ampak ga naredim hitro, taka sem. Nisem taka, da mi je fajn, če sem brez dela... raje imam gužvo in full full full dela, kot pa nič...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
1.12.2010 13:21:36   
mini86
Pri meni je to malj bolj zakompliciran (ja, spet sem tu) zelo bi bila vesela, če bi mela full, full za delat... ampak ,mi pač nočejo dat... pa vedo, kako je na stvari... potem pač takole preživljam dneve.. saj delo je

men je pa popravici povedan vseen a mam delo al ne..sam da je dnaruser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
1.12.2010 13:22:31   
manna
živjo
bjondi, oprosti za zamudooo.. VSE NAJ NAJBOLJŠE za rosnih 27 let! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Super ste se to zrihtal včeri. Verjamem da je pasalo! Kakšen je film ? Se splača it gledat al lohk počakam na črno verzijo? Drgač pa mimogrede, jaz sem tudi 10 let hodila k tabornikom, na koncu sem bila tudi vodnica prvčkom. Poletna taborjenja so bila pa itak nepozabna...oh..kje so časi

rabljena oblačila -kajpavem, od kakšne znanke in sorodnice bi že vzela, ampak mi nobena ni niti ponujala, ker rabijo.  Kupila pa rabljenih ne bi. Če človek pametno kupuje, se da čist lepo skozi pridet. Kar se pa tiče hrane...vsekakor je najboljš če je z domačega vrta, če pa ni, pa pač kupimo. Sigurno pa ne bom šla neke zadeve kupovat instant iz nevemkje, če pa lahko dobim vsaj slovensko in nepredelano...

večerje - naša miss dobi umešano jajce s sirčkom, polento s sirčkom, testenine s sirčkom, sadno skuto, rezine kuhanega pršuta, gosto govejo juho z rezanci, ali pa kar je ostalo od kosila. Včasih tudi hrenovko, ker jo po novem obožuje, najbolj pa sovraži krompir ?! nevem od kod ji to.. Totalno so se ji zamerili vsi čokolinoti, keksolinoti in podobne zadeve. No potem pred spanjem dobi pa še 210ml mleka.

Včeraj smo končno kupili skibucke. Naša miss ima tako majhne nogice, da zanjo skibucke pri cicibanu sploh ne obstajajo. Ima namreč številko 19. Nazadnje smo kupili v Deichmanu - Elefanten. Morm povedat, da sem drugač nad temle Elefanten čist navdušena. Prvič, so edini ki delajo tako majhne cifre, drugič, modeli so luštni in lahki za obuvat zaradi zadrge, tretjič, noter imajo 100% naravno volno, četrtič, cena je ugodna (39€). Tko da, če kjera še ne ve kje bi jih kupila, probajte v deichmanu.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
1.12.2010 13:25:04   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

še en trač..murko pride v BBuser posted image

hahaha...zdej pa z mastnimi prsti tipkam,sem ravn brala user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
1.12.2010 13:26:18   
bjondi

Pri meni je to malj bolj zakompliciran (ja, spet sem tu) zelo bi bila vesela, če bi mela full, full za delat... ampak ,mi pač nočejo dat... pa vedo, kako je na stvari... potem pač takole preživljam dneve.. saj delo je

men je pa popravici povedan vseen a mam delo al ne..sam da je dnaruser posted image

user posted image user posted image user posted image  ...evo iskreno povedano...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
1.12.2010 13:26:34   
manna
Že dolgo niste naše miss vidle a ne.. je ratala cela manekenka! evo
user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
1.12.2010 13:27:15   
mini86
umešano jajce s sirčkom, polento s sirčkom,

upam da mi nauš šele jutr odgovorilauser posted image
veš kva me zanima..a ji nardiš umešan jajc al na oko..pa kašn sir to uporabljaš..topljeni al un ribani..
k js mu nardim umešanga z mlekom da pride bol žmohtn pa pol kruh zmešam notr..k če je suho pr ns ne gre v rito

sir v polento umes zmešaš al daš povrh..

js mu sicer nardim polento na mleku-vidla v vrtcu..
nazadnje sem jo stran vrgla nakar mi drug dan pove vzg v vrtcu da je pojedu za zajtrk 2x polento

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
1.12.2010 13:27:19   
manna
A je luuuštnaaaa

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
1.12.2010 13:27:40   
Hanuši

meni je tut bl všeč, če je delo, ker ti posledično 8 ur VELIKO hitreje mine. Samo, če zdravo razmišljaš, pa ti tut 5 min čvek pol spet baterije nafila in je tvoje delo bolj učinkovito, če pa delaš v strahu, da ne boš šel prevečkrat na WC, pa sicer ful delaš, samo efekta pa vsaj pri meni ni takega.

No pa kje boš pa našel, da bo vsem pasalo user posted image

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
1.12.2010 13:30:38   
manna
mini, jajce naredim umešano z malo mlekca tako kot ti, in sicer tisti hip ko ga ubijem v ponev, vržem notri še en sirček Kiri. Nato se stopi ko mešam (no ja, pridejo mali koščki). V polento vržem sirček ko se kuha (naredim ful redko) ali pa naribam navaden sir (recimo gauda)po vrhu na koncu.
Tud pri nas je tako, da je kakšen dan navdušena nad polento, drug dan pa jo pljuva ven. Ampak jajce  s sirčkom pa zmaže zmeraj. Pa testenine so tudi zakon, jih lahko tudi vsak dan naredim..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
1.12.2010 13:31:05   
mini86
manna-ma je res cukr..

delo ali ne delo..ma ja res ti hitrej mine če delaš-seveda tisto ker te veseli, samo tudi če se dolgočasiš je vredo ker vseeno dobiš plačan..
js mam zdj plačilo na stimulacijo kar MI NI všeč sploh sam kaj čmo..
tko da dokler je zihr danr mi res dol visi a delam kej al ne..

u končni fazi je tud dolgočasenje delo aneuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
1.12.2010 13:31:15   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: manna

A je luuuštnaaaa

Fuuuuuulllllllllll. Pa saj je bla vedno s temi norimi okicami. Pa taka frajla je, čist po mojem okusu, ker si z roza nisva preveč domače.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
1.12.2010 13:32:19   
bjondi

živjo
bjondi, oprosti za zamudooo.. VSE NAJ NAJBOLJŠE za rosnih 27 let! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image  Super ste se to zrihtal včeri. Verjamem da je pasalo! Kakšen je film ? Se splača it gledat al lohk počakam na črno verzijo? Drgač pa mimogrede, jaz sem tudi 10 let hodila k tabornikom, na koncu sem bila tudi vodnica prvčkom. Poletna taborjenja so bila pa itak nepozabna...oh..kje so časi

Ej nikoli ni prepozno samo da je iz srca in da se spomniš...Film pa je za pogledat,mal za nasmejat,baje je moj možk zanč tud solze potoču user posted image ...jz jih nisem...matr je pa tok luškan en tamaučk notr-no ja najstnik user posted image ...so pa res zberal same različne obraze...eni so tok smešni...je za pogledat...loh pa tud na črno verzijo počakaš...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
1.12.2010 13:32:37   
mojsonček

Že dolgo niste naše miss vidle a ne.. je ratala cela manekenka! evo
user posted image

Manči je direkt za na Nextovo stran! Lepotička je!

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
1.12.2010 13:33:09   
Hanuši

u končni fazi je tud dolgočasenje delo aneuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
1.12.2010 13:33:20   
mini86

mini, jajce naredim umešano z malo mlekca tako kot ti, in sicer tisti hip ko ga ubijem v ponev, vržem notri še en sirček Kiri. Nato se stopi ko mešam (no ja, pridejo mali koščki). V polento vržem sirček ko se kuha (naredim ful redko) ali pa naribam navaden sir (recimo gauda)po vrhu na koncu.
Tud pri nas je tako, da je kakšen dan navdušena nad polento, drug dan pa jo pljuva ven. Ampak jajce  s sirčkom pa zmaže zmeraj. Pa testenine so tudi zakon, jih lahko tudi vsak dan naredim..

oh ja...nostalgijauser posted image tko sem mu kuhala ko smo uvajal HG..zdj pa že mal pozabla..no lepo da si me spomnla..
no mi mamo pa obdobje ko ne mara testenin..

sicer naš ne je neki hrenovk..dva koščka pa tko, tko da mu niti ne dam samostojno kot obrok, vseen pa e zanima a vaši jejo zravn kruh..pr ns ni šans..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
1.12.2010 13:34:21   
mojsonček
Kdaj se vidimo koke?

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
1.12.2010 13:34:40   
mini86
evo tako soledovanje mi je všeč..napišeš post, ga oddaš in maš novga za prebratuser posted image user posted image bravo viatoruser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
1.12.2010 13:35:02   
manna
Drugač pa moram povedat da je kljub temu da živim na primorskem pr nas najbolj bedno vreme. No, sej v ostalih delih slovenije pač sneži, ampak lahko vseeno pokukate ven in greste na sprehod v kombinezonu pa to.. Pr nas pa PIHA in to tako močno da ne morš niti do avta. Pol pa zraven še leden dež pada tko da je cesta katastrofalna, sploh klanci. No, tok da sm mal pojamrala.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
1.12.2010 13:35:24   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

Kdaj se vidimo koke?

pismu mam kao šiht zdj..

Neposredna povezava do sporočila: 3020
1.12.2010 13:35:37   
mojsonček
Bjondič lepo, da ste se mel fino user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3021
1.12.2010 13:36:31   
mojsonček

Kdaj se vidimo koke?

pismu mam kao šiht zdj..

dej ne mi s takimi bednimi izgovori... jst mam tut šiht, an

itak veš, da mora bjondič častit fruštk, an

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
1.12.2010 13:36:50   
mini86

No, tok da sm mal pojamrala.

paše gdaj a ne..no da te potolažm..trenutno pr ns tud ne mormo vn..sicer je sneg..samo dežujeuser posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
1.12.2010 13:37:45   
mini86

Kdaj se vidimo koke?

pismu mam kao šiht zdj..

dej ne mi s takimi bednimi izgovori... jst mam tut šiht, an

itak veš, da mora bjondič častit fruštk, an

ajaaa..no bom si neki zmislna ni problemauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3024
1.12.2010 13:38:49   
mini86
ej kaj ve rečete k vs gdo upraša kok je tamauček str..

a rečte en let pa pou al rečete 17 mesecev

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.