manna
|
živjo bjondi, oprosti za zamudooo.. VSE NAJ NAJBOLJŠE za rosnih 27 let! Super ste se to zrihtal včeri. Verjamem da je pasalo! Kakšen je film ? Se splača it gledat al lohk počakam na črno verzijo? Drgač pa mimogrede, jaz sem tudi 10 let hodila k tabornikom, na koncu sem bila tudi vodnica prvčkom. Poletna taborjenja so bila pa itak nepozabna...oh..kje so časi rabljena oblačila -kajpavem, od kakšne znanke in sorodnice bi že vzela, ampak mi nobena ni niti ponujala, ker rabijo. Kupila pa rabljenih ne bi. Če človek pametno kupuje, se da čist lepo skozi pridet. Kar se pa tiče hrane...vsekakor je najboljš če je z domačega vrta, če pa ni, pa pač kupimo. Sigurno pa ne bom šla neke zadeve kupovat instant iz nevemkje, če pa lahko dobim vsaj slovensko in nepredelano... večerje - naša miss dobi umešano jajce s sirčkom, polento s sirčkom, testenine s sirčkom, sadno skuto, rezine kuhanega pršuta, gosto govejo juho z rezanci, ali pa kar je ostalo od kosila. Včasih tudi hrenovko, ker jo po novem obožuje, najbolj pa sovraži krompir ?! nevem od kod ji to.. Totalno so se ji zamerili vsi čokolinoti, keksolinoti in podobne zadeve. No potem pred spanjem dobi pa še 210ml mleka. Včeraj smo končno kupili skibucke. Naša miss ima tako majhne nogice, da zanjo skibucke pri cicibanu sploh ne obstajajo. Ima namreč številko 19. Nazadnje smo kupili v Deichmanu - Elefanten. Morm povedat, da sem drugač nad temle Elefanten čist navdušena. Prvič, so edini ki delajo tako majhne cifre, drugič, modeli so luštni in lahki za obuvat zaradi zadrge, tretjič, noter imajo 100% naravno volno, četrtič, cena je ugodna (39€). Tko da, če kjera še ne ve kje bi jih kupila, probajte v deichmanu.
|