Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 11:51:13
|
|
|
|
Hanuši
|
Lej se čist strinjam dh s tabo. Če bi šli v nulo, pol smo goli i bosi i gladni. Sigurno. Sam zadnje čase mene to vse bolj mori. Recimo par let nazaj na to sploh pomislila nisem. Sam mislm, da počasi bomo moral malo pa po malo, da se bo mogoče kaj na bolje obrnilo. Pa ne, nočem nobenmu moje obsesije uturavat, sploh ne. Samo groza me pa je, če bo šlo tako naprej in, če se ne bo nič spremenilo, kok časa bo ta naš planet še zdržal???? Kako bodo naši sončki živeli, v to smer mene sedaj vedno bolj mori. Loh, da je že tut EMŠO, sam vsako stvar sedaj obrnem v smer, ja kako bosta pa moja zakladka živela?!?!
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:04:07
|
|
|
|
Hanuši
|
Imam pa podobno finto s čevlji kot ti, dreamhorse. Lansko leto smo kupili Hani rabljene smučke, ker sedaj, ko moj otrok raste kot konoplja, jih moramo menjat vsako leto, pa mi je lubi rekel, da še za pancarje poglejmo. Me ja pa kar streslo, da bo moj otrok imel na nogi pancar v katerem ne vem kdo je prej švical?!?!. Pa smo tam. No pa vseeno, po najboljših močeh se mormo začet trudit. Pa če čisto malo, je bolje kot nič.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:20:41
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Glede tega, koliko nafte gre, da določene stvari pridejo k nam, pa jaz sploh ne razmišljam. Jest, oblačit in določene stvari se pač moramo. Tako je. In ena stvar potegne drugo s sabo. Če bi se poglabljala v take stvari, potem bi se najprej vprašala, koliko more pretrpet ena boga žival, preden se znajde na krožniku. In če bi se v to poglabljala, ne bi poskusila več koščka mesa... Ampak... tako je.. se podpišem pod tole..nism vedla kako nj napišem..no in si ti names mene..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:22:10
|
|
|
|
dreamhorse
|
No vidiš... tak primer... smučke, bi kupila rabljene, ker nihče ni sedel na njih ali pa jih imel obute. Tudi palice, ok. Pancarjev pa ravno iz tega razloga ne... In zato tudi oblačil ne. Že zato ker sama vidim, da jih je dosti spranih, raztegnjenih, popackanih.. ne rečem št. 56 do 74, ko jih res ne more uničit, pa še to ne vem če bi... Ja, jaz mam pa "prav fajn" službo a ne? Grem zdaj nekaj počet... Pa še snežit je nehalo. Lp
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:25:00
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Glede tega, koliko nafte gre, da določene stvari pridejo k nam, pa jaz sploh ne razmišljam. Jest, oblačit in določene stvari se pač moramo. Tako je. In ena stvar potegne drugo s sabo. Če bi se poglabljala v take stvari, potem bi se najprej vprašala, koliko more pretrpet ena boga žival, preden se znajde na krožniku. In če bi se v to poglabljala, ne bi poskusila več koščka mesa... Ampak... tako je.. se podpišem pod tole..nism vedla kako nj napišem..no in si ti names mene.. Če pa je res tako... Mene bolj skrbi, da moj otrok ne bo zapadel v slabo družbo, droge itd, na kar lahko vplivam. Na konec sveta bolj težko In zato se s tem ne obremenjujem, ker je v življenju toliko lepih stvari s katerimi smo lahko srečni, in ne, da se obremenjujemo s stvarmi, na katere ne moremo vplivat. Potem bi se lahko razburjala, zakaj celo leto ni poletje, ker ne maram zime. Pa na to ne morem vplivat, a ne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:29:32
|
|
|
|
mini86
|
sonček-ja na mojalbum.si so zelo lepe cune..in žal zmeri vse oddane.. dh-ja madona res..kakšn job maš tole..js bi tud..no sj k kličm okol tud mam skos net pržgan pa sm js tud na tekočem..mi je pa všeč da še gdo tko aktivno sodeluje kokr js..no dons sta se mal popravle hanuši pa mojsonček..bačko pa sodeluje z mano takrat ko je na bolniški-da nimam samogovorov.. no ja čevljev tud js nebi rabljenih-čeprav hvala tecka še enkrat-edine rabljene sem dobila od tecke kot nove..ampak vem da so od nje..js drgač pa tud men tole švicanje ne diši prveč..no pa tud dejstvo je da se noga oblikuje po čevlju ane..in če je nekdo "švedrau" prej v njih je velka verjetnost da začne še tko otrok.. oblačila jasno da če so od tvoje familije ti ni bed..samo pr men je tko da mam js-tko taščica prav en svoj okus in mi ni glih vsaka stvar ušeč.. itak ma marcel tud zame lepe cunce in jih bom vsekakor porabila za naslednjega.. ja sonček zoja ma res lepe cunce-mogoče če bi mi kšno dala bi še marcelu gor navlekla smučke-ja rabljene, pancarje pa tud js ne....ma sj mnenja so deljena in HB je tako..mogoče se ko bom naslednič noseča tud men mnenje spremeni..če je stvar kot nova js pravm-zakaj pa ne.. no priznam no..ko sem bila noseča in še en let nazaj nism tko razmišljala
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:30:48
|
|
|
|
mini86
|
hanuši..mogoče k bom mela tak emšo kt ti se ti prdružm pr isti miselnosti pa ne zamert, ok do takrt se pa prdružujem dh..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:32:20
|
|
|
|
mini86
|
že cel dopoldan se ubadam z mislijo kaj hudiča skuhat.. no in sm se neki spomnla.. v tako stekleno posodo za v pečico bom dala spodi meso, pol posula z šampinjoni in OGROMNO sira in zalila z smetano..no neki tazga..ko se bom lotla bom zihr še kej do improvizirala..zravn pa riž.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:33:33
|
|
|
|
dreamhorse
|
Skos imam prižgan RR in skos delam na računalniku. Ženske pa mamo sposobnost, da delamo več stvari hkrati a ne... Zdaj pa akcija... konec dneva je vse narejeno tako kot treba.. Zdajle pa spidirat, grem danes prej domov.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:34:26
|
|
|
|
mini86
|
dons sm bla že pr zobarju ker mam tm neki pr unmu zobu k gre feb vn otečen..dobila sm trakec..je pa rekla da bi mi ga ona dala vn samo ta zob k rase vodoravno v druzga prekriva dva živca in si ne upa..sm rekla da če je zakomplicirana operacija pa je rekla da ne samo da lah pride do komplikacij..mene je tako presrala da sm kr utihnla in zdj si belim glavo do kakšnih komplikacij
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:35:56
|
|
|
|
mini86
|
Skos imam prižgan RR in skos delam na računalniku IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse ja sj js tud tko grem pa stavt da kera misl da cele dneve gor visim
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:36:23
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no priznam no..ko sem bila noseča in še en let nazaj nism tko razmišljala ja mini mogoče, tko kot sem napisala, jaz pri Hani nisem imela ene sposojene stvari. Pol, ko pa vidiš, kok enih skoraj novih stvari otrok v momentu prerase, od opreme, do oblek, se pa mal zamisliš. Pa saj roko na srce, jaz še vedno preveč zapravljam, ko je pa vse tko leeepooooo. Mogoče so moji posti preveč svetniški izpadli. dreamhorse, ti pa ne dajaj v navednice tvoje službe. Mislila sem v smislu srečka, jaz bi tut tako. V zadnji, ko sem bila-privatnik, nas je tok šponau, da si šel komaj na WC, smo imeli vse site blokirane, aktivni so bili samo tisti za potrebe službe.
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.12.2010 12:39:23 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:36:27
|
|
|
|
mini86
|
uuuau kaj mi js ratal s temi okni-grem stavt da ve to ne znate
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:37:34
|
|
|
|
mini86
|
Mogoče so moji posti preveč svetniški izpadli. neeee to si pač ti ane zdj te pa že mal poznamo ane
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:47:29
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ane zdj te pa že mal poznamo ane a si zdej čist pozabla na an. Sem bla ravn na telefonu z bivšo sošolko iz Kranja in mi on reče an, pa kaj ne bi ravn takrat tvoj post prebrala in sem se spomnla, da ti je blo neki časa od mojsonček an tok fin .
< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.12.2010 12:48:06 >
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:49:40
|
|
|
|
mini86
|
in sem se spomnla, da ti je blo neki časa od mojsonček an tok fin user posted image user posted image user posted image . sam mi je res faj a n...no še bol fajn je ko dejansko njo slišš to rečt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 12:59:18
|
|
|
|
mini86
|
ajaaaa..vsem želim vse najbolše za 1.december
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:00:40
|
|
|
|
bjondi
|
Eeej,evo mene...velika hvala vsem pupikam ,ki ste mi včerej zaželele vse lepo ob mojih rosnih 35-ih letih ,aja pa unim zamudnicam ki mi boste še čestitale ...najprej smo šli k moji mami pa dedatu na kosilo-vsi ,seveda je bil tam tudi brat dvojček z družino...in ko smo pojedli smo šli kot ponavadi midva z bratom in tastaradva brez pamžekov in boljših polovic najprej gledat v koloseja Gremo mi po svoje-hodili smo k tabornikom 12 let...no in nato še v areno na dve uri bovlinga...ja itak je blo spet luštn...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:02:40
|
|
|
|
mini86
|
lepo ob mojih rosnih 35-ih letih pššššš..reče se ob 27-tih
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:04:09
|
|
|
|
bjondi
|
Rabljena oblačilca-jaz pa samo dodajam nikoli ne reci nikoli ...pri karin nisem od nobenega nič dobila,sem pa veliko sama naredila...sedaj v drugo sem pa od kolega dobila gore oblekc in mi je bilo to tako lepo ,da kdaj pa lahko tud kej od koga dobiš...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:05:09
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ajaaaa..vsem želim vse najbolše za 1.december Pinčič kam gre cajt...se mi je včerej kar mal prekmalu zdel tale moj r.d ....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:06:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 lepo ob mojih rosnih 35-ih letih pššššš..reče se ob 27-tih Pa se mi je res zatipkal ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:06:44
|
|
|
|
bjondi
|
...pa kje je zdej un obljubljen burek...matr sem lačna...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:08:03
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...pa kje je zdej un obljubljen burek...matr sem lačna... gužva za čez cesto pridt
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 1.12.2010 13:08:53
|
|
|
|
mini86
|
še en trač..murko pride v BB
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.