|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
1.12.2010 11:51:13   
Hanuši
Lej se čist strinjam dh s tabo. Če bi šli v nulo, pol smo goli i bosi i gladni. Sigurno. Sam zadnje čase mene to vse bolj mori. Recimo par let nazaj na to sploh pomislila nisem. Sam mislm, da počasi bomo moral malo pa po malo, da se bo mogoče kaj na bolje obrnilo. Pa ne, nočem nobenmu moje obsesije uturavat, sploh ne. Samo groza me pa je, če bo šlo tako naprej in, če se ne bo nič spremenilo, kok časa bo ta naš planet še zdržal???? Kako bodo naši sončki živeli, v to smer mene sedaj vedno bolj mori. Loh, da je že tut EMŠO, sam vsako stvar sedaj obrnem v smer, ja kako bosta pa moja zakladka živela?!?!

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
1.12.2010 12:04:07   
Hanuši
Imam pa podobno finto s čevlji kot ti, dreamhorse. Lansko leto smo kupili Hani rabljene smučke, ker sedaj, ko moj otrok raste kot konoplja, jih moramo menjat vsako leto, pa mi je lubi rekel, da še za pancarje poglejmo. Me ja pa kar streslo, da bo moj otrok imel na nogi pancar v katerem ne vem kdo je prej švical?!?!. Pa smo tam. user posted image

No pa vseeno, po najboljših močeh se mormo začet trudit. Pa če čisto malo, je bolje kot nič.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
1.12.2010 12:20:41   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Glede tega, koliko nafte gre, da določene stvari pridejo k nam, pa jaz sploh ne razmišljam. Jest, oblačit in določene stvari se pač moramo. Tako je. In ena stvar potegne drugo s sabo. Če bi se poglabljala v take stvari, potem bi se najprej vprašala, koliko more pretrpet ena boga žival, preden se znajde na krožniku. In če bi se v to poglabljala, ne bi poskusila več koščka mesa... Ampak... tako je..

se podpišem pod tole..nism vedla kako nj napišem..no in si ti names mene..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 2978
1.12.2010 12:22:10   
dreamhorse
No vidiš... tak primer... smučke, bi kupila rabljene, ker nihče ni sedel na njih ali pa jih imel obute. Tudi palice, ok. Pancarjev pa ravno iz tega razloga ne... In zato tudi oblačil ne. Že zato ker sama vidim, da jih je dosti spranih, raztegnjenih, popackanih.. ne rečem št. 56 do 74, ko jih res ne more uničit, pa še to ne vem če bi...

Ja, jaz mam pa "prav fajn" službo a ne? Grem zdaj nekaj počet... Pa še snežit je nehalo.

Lp

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
1.12.2010 12:25:00   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Glede tega, koliko nafte gre, da določene stvari pridejo k nam, pa jaz sploh ne razmišljam. Jest, oblačit in določene stvari se pač moramo. Tako je. In ena stvar potegne drugo s sabo. Če bi se poglabljala v take stvari, potem bi se najprej vprašala, koliko more pretrpet ena boga žival, preden se znajde na krožniku. In če bi se v to poglabljala, ne bi poskusila več koščka mesa... Ampak... tako je..

se podpišem pod tole..nism vedla kako nj napišem..no in si ti names mene..user posted image

Če pa je res tako... Mene bolj skrbi, da moj otrok ne bo zapadel v slabo družbo, droge itd, na kar lahko vplivam. Na konec sveta bolj težko In zato se s tem ne obremenjujem, ker je v življenju toliko lepih stvari s katerimi smo lahko srečni, in ne, da se obremenjujemo s stvarmi, na katere ne moremo vplivat. Potem bi se lahko razburjala, zakaj celo leto ni poletje, ker ne maram zime. Pa na to ne morem vplivat, a ne.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
1.12.2010 12:29:32   
mini86
sonček-ja na mojalbum.si so zelo lepe cune..in žal zmeri vse oddane..

dh-ja madona res..kakšn job maš tole..js bi tud..no sj k kličm okol tud mam skos net pržgan pa sm js tud na tekočem..mi je pa všeč da še gdo tko aktivno sodeluje kokr js..no dons sta se mal popravle hanuši pa mojsonček..bačko pa sodeluje z mano takrat ko je na bolniški-da nimam samogovorov..user posted image

no ja čevljev tud js nebi rabljenih-čeprav hvala tecka še enkrat-edine rabljene sem dobila od tecke kot nove..ampak vem da so od nje..js drgač pa tud men tole švicanje ne diši prveč..no pa tud dejstvo je da se noga oblikuje po čevlju ane..in če je nekdo "švedrau" prej v njih je velka verjetnost da začne še tko otrok..
oblačila jasno da če so od tvoje familije ti ni bed..samo pr men je tko da mam js-tko taščica prav en svoj okus in mi ni glih vsaka stvar ušeč..user posted image itak ma marcel tud zame lepe cunce in jih bom vsekakor porabila za naslednjega..
ja sonček zoja ma res lepe cunce-mogoče če bi mi kšno dala bi še marcelu gor navleklauser posted image user posted image

smučke-ja rabljene, pancarje pa tud js ne....ma sj mnenja so deljena in HB je tako..mogoče se ko bom naslednič noseča tud men mnenje spremeni..če je stvar kot nova js pravm-zakaj pa ne..
no priznam no..ko sem bila noseča in še en let nazaj nism tko razmišljalauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
1.12.2010 12:30:48   
mini86
hanuši..mogoče k bom mela tak emšo kt ti se ti prdružm pr isti miselnostiuser posted image user posted image pa ne zamert, ok
do takrt se pa prdružujem dh..user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
1.12.2010 12:32:20   
mini86
že cel dopoldan se ubadam z mislijo kaj hudiča skuhat..
no in sm se neki spomnla..

v tako stekleno posodo za v pečico bom dala spodi meso, pol posula z šampinjoni in OGROMNO sira in zalila z smetano..no neki tazga..ko se bom lotla bom zihr še kej do improvizirala..zravn pa riž.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
1.12.2010 12:33:33   
dreamhorse
Skos imam prižgan RR in skos delam na računalniku. Ženske pa mamo sposobnost, da delamo več stvari hkrati a ne...
Zdaj pa akcija... konec dneva je vse narejeno tako kot treba.. Zdajle pa spidirat, grem danes prej domov.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
1.12.2010 12:34:26   
mini86
dons sm bla že pr zobarju ker mam tm neki pr unmu zobu k gre feb vn otečen..dobila sm trakec..je pa rekla da bi mi ga ona dala vn samo ta zob k rase vodoravno v druzga prekriva dva živca in si ne upa..sm rekla da če je zakomplicirana operacija pa je rekla da ne samo da lah pride do komplikacij..mene je tako presrala da sm kr utihnla in zdj si belim glavo do kakšnih komplikacijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
1.12.2010 12:35:56   
mini86
Skos imam prižgan RR in skos delam na računalniku

ja sj js tud tkouser posted image user posted image grem pa stavt da kera misl da cele dneve gor visimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2986
1.12.2010 12:36:23   
Hanuši

no priznam no..ko sem bila noseča in še en let nazaj nism tko razmišljalauser posted image

ja mini mogoče, tko kot sem napisala, jaz pri Hani nisem imela ene sposojene stvari. Pol, ko pa vidiš, kok enih skoraj novih stvari otrok v momentu prerase, od opreme, do oblek, se pa mal zamisliš. Pa saj roko na srce, jaz še vedno preveč zapravljam, ko je pa vse tko leeepooooo. Mogoče so moji posti preveč svetniški izpadli.

dreamhorse, ti pa ne dajaj v navednice tvoje službe. Mislila sem v smislu srečka, jaz bi tut tako. V zadnji, ko sem bila-privatnik, nas je tok šponau, da si šel komaj na WC, smo imeli vse site blokirane, aktivni so bili samo tisti za potrebe službe.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.12.2010 12:39:23 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
1.12.2010 12:36:27   
mini86
uuuau kaj mi js ratal s temi okni-grem stavt da ve to ne znateuser posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
1.12.2010 12:37:34   
mini86
Mogoče so moji posti preveč svetniški izpadli.

neeee to si pač ti aneuser posted image zdj te pa že mal poznamo ane

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.12.2010 12:47:29   
Hanuši

aneuser posted image zdj te pa že mal poznamo ane

a si zdej čist pozabla na an. Sem bla ravn na telefonu z bivšo sošolko iz Kranja in mi on reče an, pa kaj ne bi ravn takrat tvoj post prebrala in sem se spomnla, da ti je blo neki časa od mojsonček an tok fin user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 1.12.2010 12:48:06 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.12.2010 12:49:40   
mini86
in sem se spomnla, da ti je blo neki časa od mojsonček an tok fin user posted image user posted image user posted image .

sam mi je res faj a n...no še bol fajn je ko dejansko njo slišš to rečtuser posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
1.12.2010 12:59:18   
mini86
ajaaaa..vsem želim vse najbolše za 1.december

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
1.12.2010 13:00:40   
bjondi
Eeej,evo mene...velika hvala vsem pupikam ,ki ste mi včerej zaželele vse lepo ob mojih rosnih 35-ih letih user posted image ,aja pa unim zamudnicam ki mi boste še čestitale user posted image ...najprej smo šli k moji mami pa dedatu na kosilo-vsi ,seveda je bil tam tudi brat dvojček z družino...in ko smo pojedli smo šli kot ponavadi midva z bratom in tastaradva user posted image  brez pamžekov in boljših polovic najprej gledat v koloseja Gremo mi po svoje-hodili smo k tabornikom 12 let...no in nato še v areno na dve uri bovlinga...ja itak je blo spet luštn...

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
1.12.2010 13:02:40   
mini86
lepo ob mojih rosnih 35-ih letih

pššššš..reče se ob 27-tihuser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
1.12.2010 13:04:09   
bjondi
Rabljena oblačilca-jaz pa samo dodajam nikoli ne reci nikoli user posted image ...pri karin nisem od nobenega nič dobila,sem pa veliko sama naredila...sedaj v drugo sem pa od kolega dobila gore oblekc in mi je bilo to tako lepo ,da kdaj pa lahko tud kej od koga dobiš...

Neposredna povezava do sporočila: 2995
1.12.2010 13:05:09   
bjondi

ajaaaa..vsem želim vse najbolše za 1.december

Pinčič kam gre cajt...se mi je včerej kar mal prekmalu zdel tale moj r.d user posted image ....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
1.12.2010 13:06:00   
bjondi

lepo ob mojih rosnih 35-ih letih

pššššš..reče se ob 27-tihuser posted image user posted image

Pa se mi je res zatipkal user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
1.12.2010 13:06:44   
bjondi
...pa kje je zdej un obljubljen burek...matr sem lačna...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
1.12.2010 13:08:03   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

...pa kje je zdej un obljubljen burek...matr sem lačna...

gužva za čez cesto pridtuser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
1.12.2010 13:08:53   
mini86
še en trač..murko pride v BBuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.