|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra 2010
30.11.2010 17:40:50   
srečica17
tjanchika......kako to misliš če še vednouser posted image ???
Midva to počnva cel mesecuser posted image user posted image user posted image , no ne ravno vsak dan......vsak drugi ali tretji pa prav gotovo.......sam me je zanimal če mam O zato sem nardila test.........user posted image

Dejmo akcija jutri se začne najbolj pluskatst december:-))))))

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 351
30.11.2010 17:57:30   
mladika
Jst mam tut en kup dela s tem faksom in prakso,tak da se vn ne vidim!!še dobr da si vzamem čas za user posted image !!!user posted image mam pa eno uprašanje za vas: a mogoče ktero sred ciklusa tak po O tut kaki maternični krči dajejo,tak kot med M??ker mene je dans tam spodi fulll bolel,full sem mela krče,pa me skrbi če je možna zanositev,če se ti maternica kr naprej krčiuser posted image sem pa šele dan-dva po O!!

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 352
30.11.2010 19:42:05   
Anonimen
Punce še par uric nas loči od veselega decembra! user posted image

Jaz sem že tako nastrpna, kako bo kaj ta mesec. Upam, da bo poooolno rozik.
Do moje O še je sicer kakšen teden, ampak se že veselo pripravljava na start. user posted image Res si želim, da bi ta mesec uspelo. Sem si že sama pri sebi rekla, da 24. (en dan prej) naredim testek in upam, da ga lahko user posted image zavijem v paketek. Joooj saj vem da si mislite, da sem čist zmešana, ampak res ful si želim te male štručke. Decembra bo že dve leti odkar več ne jem KT, sicer takrat sva še pazila ampak poleg tega, sem kar žalostna, saj sem že takrat bila nekako pripravljena, da če se "zgodi" bova ful vesela in sva odlašala, zdaj pa tako,... user posted image

Uh sem se razpisala,....

Vglavnem punce močnoooo držim pesti za vse nas, da zagledamo user posted image .

Lp,
user posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 353
30.11.2010 19:58:22   
jolika
js tudi ko tako razmišljam, sva bila pripravljena že 2 leti nazaj, sva pač malo pazila, sedaj mi je tudi malo žal. Ampak, ker enostavno misliš, da zanositi je pa nekaj zelo preprostega, glede na to koliko ponesrečenih je. dokler ne zaslediš forumov in vidiš da lahko traja več let. Res škoda, da že prej nisem malo brskala po forumih. Danes mi je še posebej bad, ker vem, da jo bom jutri dobila, kot vedno... Še user posted image nisva danes, ker mi enostavno danes prvič ni blo do tega... Punce, ki jo ne pričakujete sedaj v kratkem, lepo prosim obarvajte ta mesec roza in otvorite december!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 354
30.11.2010 20:38:39   
jasminčika
ja js sem tudi že precej nestrpna. danes me že vse ščipa v predelu maternica, tako, da sem kar slabe volje, ker bo verjetno prišla user posted image čez dan ali dva. upam, da je res NEEEE vidim.

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
30.11.2010 22:51:06   
*žurerka*
mladika evo kot bi brala svoj post...tud mene dajejo krči čeprav imam do user posted image  še celih 17dni.... saj sineka sem zanosila takoj po user posted image  tko da možno je vse ..... držim pesti tako zate kot zame da je to to .... jaz sem danes še skup padla k nikoli ne tko da vedi ga....

drugač pa nas loči še dobra urca do veselega decembra , upam da bodo tej možje radodarni s pluseki user posted image

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 356
1.12.2010 6:53:06   
srečica17
žurerka in mladika držim pesti , da ti krčki kej pomenijo. Jaz nisem imela nobenih takih znakov ob zanositvi, sem pa nekaj dni pred pričakovanno M hodila zelo pogosto lulat, pa napeta prsa, pa napet trbušček, ampak taki znaki so tudi pred M, tako da težko rečem, da bi jih ločila.
Še mal pa bo za letos vse jasnouser posted image .

Nej zgleda tkole:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 357
1.12.2010 6:54:02   
Natka23
DOBRODOŠLE V DECEMBER.

Neposredna povezava do sporočila: 358
1.12.2010 6:55:26   
Natka23
No midva sva naredila kar sva lahko, pa še delava, je pa res da sem 1. mesec poskusa imela bolj občutek da bo ta mesec pa se mi nekak ne zdi da bo, ampak pustmo se presenetituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 359
1.12.2010 7:21:06   
Anonimen
Evo, danes sem testek delala in samo ena črtica. M se tudi že kaže, naj se čim prej vlije. Sem res upala, da bo december za nas vesel. No, saj ga bomo vseeno naredili veselega! user posted image Naslednjič bom mogoče testek delala na silvestrovo ali pa na prvi dan leta 2011. user posted image Glede na to, da imam cikle okrog 32 - 34 dni, bom itak padla že v januar.

Punce, vam pa veliko veliko roza barve!

auser posted image

(odgovor članu Natka23)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
1.12.2010 7:33:08   
srečica17
user posted image  anonimna
Bo pa drugo leto prav gotovo več sreče.
Ostani z nami ina navijaj za nas, me bomo pa januarja zateuser posted image , al bomo pa spet skupaj čakale na pluske.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
1.12.2010 7:54:17   
Anonimen
Po mojem boste vse januarja zame, ker boste že decembra pluske zagledale! user posted image Sej smo rekle, da bomo rekorde postavljale! Jst bi imela pa rok na lubijev RD, če bi bila zdej noseča. Zdej grem pa že v jesen... september...

auser posted image

(odgovor članu srečica17)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
1.12.2010 8:23:32   
jolika
Zunaj takšna lepa bela zimska idila, pri meni pa vse rdeče.user posted image Spet je prišla točna kot urca. Me lahko prestavite na 26.12. Sicer bom spet v decembruuser posted image , pa sedaj res upam, da bo pa božiček kaj prinesel. Res mi ni jasno zakaj nama ne uspe. Cikle imam že 2 leti 25 dni, ovulacijo vedno 12-13 dan, user posted image pa vsak dan oz. včasih vsak drugi dan ves mesec (pa to iz strasti, da ne bo pomoteuser posted image ). Sploh se ne spomnim, da bi kdaj imela kak dan kasneje ali prej. Zdaj ko je veseli december, pa stresa ne bo toliko, pa mi mogoče res rata. Kakega zakuhančka pa akcijauser posted image
Punce obilo užitkov na snegu pa čimveč roza barve!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
1.12.2010 8:31:51   
xoxox
jolika in anonimna user posted image user posted image user posted image

Sem upala, da boste otvorile roza december. No ampak saj veste kaj pravijo. Slab začetek dober konec. Predvsem lahko to velja zate jolika, ki še ostajaš v decembru. user posted image user posted image user posted image

Zunaj pa snegec in prav prečudovit decemberski dan. Bo treba malo snežakce delat.
user posted image

Gremo punce! Rozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 364
1.12.2010 8:36:26   
nadka30
tako punce sedaj pa da vidim čim več roza barve, pridno navijam in spodbujam vsak plus.Gremo punce barve je dovolj, ponaročilo za roza barvo se sprejema vse do 31.12. tako da gremo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 365
1.12.2010 8:49:19   
Katte
Ni se najbolje začel ta december. Anonimna user posted image , jolika, tukaj smo za vaju, da lahko potožita in obrišeta solzico preden gresta v nove boje. Anonimna user posted image , upam, da čimprej pride, če že mora.
Bo kaj dobrih novičk, punce? Dajmo, za vse nas, rabimo vzpodbudo.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu jolika)
Neposredna povezava do sporočila: 366
1.12.2010 8:57:22   
tejchy*
Jeeeeeej punce, december je tu!! user posted image user posted image
Zdaj pa zares, brez slabih novičk!! user posted image Kako ste pridne, en dan me ni na spregled, pa imam kar veliko za prebrat user posted image

mladika - jaz sem imela prejšni mesec na O kot krče maternice (kot med M) potem pa je kakšen teden po O ponehalo in mi še danes ni jasno, kaj je bilo user posted image
anonimna user posted image žal mi je in upam da bo prvi dan v začetku naslednjega leta, prinesel + user posted image
jolika user posted image tako da imata čast otvorititi kar novo leto user posted image in resnično vama želim iz srca da ga bosta s pozitivnim testom user posted image

Nas pa bo čisto zamedlo, sneg pada že celo noč, zunaj pa je toliko snega user posted image ..  bo treba enga snežaka naredit da ne bo šel sneg v nič user posted image user posted image

za vse punce, katerim se dan D vztrajno približuje, naj user posted image ne bo na spregled vsaj še 9 mesecev, in da na testku zagledate veselje user posted image user posted image !!!!!!

Dejmo ROZAAAAA!! user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 367
1.12.2010 9:00:51   
sashy
No pa se je začel veseli december, naj bo res veseli v veliko roza barvi. Anonimna in jolika user posted image  tudi za vaju pride čas.

Jaz bom test delala kar 5.12., kar ravno ustreza temu kdaj sem imela O, ker itak ne vem kdaj sem imela nazadnje M. Ovulacijo sem pa prepoznala po izcedku. No upam, da je kaj ratalo, čeprav dvomim, ker sem imela danes že malo rdečega na hlačkah.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki upate!

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 368
1.12.2010 9:07:11   
Katte
sashy, čas je pravi za vgnezditveno. Držim pesti.

Still hoping.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 369
1.12.2010 9:12:29   
xoxox
Evo punce. Mi je bilo malo dolgčas in sem naredila mal statistike. Primerjava leto 2009 in leto 2010. Če katero zanima. Mene je. user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil xoxox -- 1.12.2010 9:13:02 >

...An Angel in the book of life wrote down my baby's birth... And whispered as she closed the book: "Too beautiful for earth..." ...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 370
1.12.2010 9:16:03   
tejchy*
xoxox - ful zanimivo, hvala da si nam prilepla user posted image ja resnično upam da bo seznam od daleč izgledal kot ena sama roza barva user posted image
sashy - upam da je vgnezditvena in da user posted image ne pride več naslednjih 9 mesecev!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 371
1.12.2010 11:45:17   
dspela
mladika in žurerka, mogoče je to to. Pri meni je bilo tako, kot pri vama.takoj po O sem čutila, krče, kot med M, pa sem mislila da je MPS. pa je uspelo. Sem bila 100.......% prepričana da ne bo uspelo.

Tako, da mogoče, pa bo +. Držim pesti

anonimen user posted image  jaz imam na možev RD rok. držim pesti da bo +. pri meni je bila kasnejša O(približno 1 teden) pa še dobro da sem počakala dlje, ker če bi delala takrat ko naj bi prišla( od ponedeljka 28 dan in nedelje 34 dan, test sem delala na 35 dan), vrjetno bi bil -. Tako, da je še upanje

za ostale tudi držim pesti in navijam,da v veselem decembru, zagledate +++++++

(odgovor članu tejchy*)
Neposredna povezava do sporočila: 372
1.12.2010 11:46:41   
witch
Jeeeeej pa je december user posted image user posted image user posted image user posted image še malo pa bomo user posted image postavljali pa božiček user posted image bo prišibal, in prinesel velikoooooo pluskastih user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE NAJ BO DECEMBER ČIM BOLJ ROZA user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 1.12.2010 11:47:23 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 373
1.12.2010 11:49:34   
witch
xoxox ta tabelca pa je super user posted image user posted image
Zdaj pa dajmo podrimo lasnki decemberski rekord user posted image

anonimna in jolika user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu xoxox)
Neposredna povezava do sporočila: 374
1.12.2010 11:58:41   
Katte

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

03.12.
anonimna user posted image (2. krog)user posted image
jasminčika (x. krog)

5.12.
smeška83 (11. krog)

06.12.
xoxox (18. krog)
fiala (36. krog)

07.12.
anonimna user posted image (x. krog)

9.12.
Pepa (11. krog)
Katte (6. krog)

10.12.
camino79 (x. krog)

12.12.
tejchy* (x. krog)
Nutry (x. krog)
mladika (x. krog)
Natka23 (2. krog)

17.12.
srečica17 (x. krog)
*žurerka* (1. krog)

18.12.
Rebeka_ (2. krog)

20.12.
TEDIGO (8. krog)
amon (x. krog)
anonimna user posted image  (x. krog)

21.12.
anonimna user posted image  (22. krog/3. krog klomifena)

22.12.
benji (7. krog)
Sa.Ka (3. krog)

23.12.
pikicaa25 (7. krog)

25.12.
anity_1 (x. krog)
anonimna user posted image  (4. krog)
taja01 (x. krog)
Nusyka ((x. krog)

26.12.
jolika (6. krog)

28.12.
Luna* (x. krog)
spelca82 (10. krog)

30.12.
Monstera (x. krog)
Arual (x. krog)

31.12.
thanchyka (x. krog)

x.12.
anonimna (x. krog)
jeanitte (x. krog)
sashy (1. krog)
bubulina (x. krog)
witch (13. krog)
žvegla (x. krog)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39
user posted image

NOSEČK: ______

NAVIJAČICE:
witch, Luna*, Lineta,
lananai, tejchy*,nadka30,
davorjeva pikica, amon,
srečica17, bevcika 

user posted image

Still hoping.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

kovid
Lelly28 RR

se boste ceplili proti corona virusu?

da (23%)

ne (52%)

sem že cepljen/a (26%)

se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!