Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 30.11.2010 17:40:50
|
|
|
|
srečica17
|
tjanchika......kako to misliš če še vedno ??? Midva to počnva cel mesec , no ne ravno vsak dan......vsak drugi ali tretji pa prav gotovo.......sam me je zanimal če mam O zato sem nardila test......... Dejmo akcija jutri se začne najbolj pluskatst december:-))))))
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 30.11.2010 17:57:30
|
|
|
|
mladika
|
Jst mam tut en kup dela s tem faksom in prakso,tak da se vn ne vidim!!še dobr da si vzamem čas za !!! mam pa eno uprašanje za vas: a mogoče ktero sred ciklusa tak po O tut kaki maternični krči dajejo,tak kot med M??ker mene je dans tam spodi fulll bolel,full sem mela krče,pa me skrbi če je možna zanositev,če se ti maternica kr naprej krči sem pa šele dan-dva po O!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 30.11.2010 19:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce še par uric nas loči od veselega decembra! Jaz sem že tako nastrpna, kako bo kaj ta mesec. Upam, da bo poooolno rozik. Do moje O še je sicer kakšen teden, ampak se že veselo pripravljava na start. Res si želim, da bi ta mesec uspelo. Sem si že sama pri sebi rekla, da 24. (en dan prej) naredim testek in upam, da ga lahko zavijem v paketek. Joooj saj vem da si mislite, da sem čist zmešana, ampak res ful si želim te male štručke. Decembra bo že dve leti odkar več ne jem KT, sicer takrat sva še pazila ampak poleg tega, sem kar žalostna, saj sem že takrat bila nekako pripravljena, da če se "zgodi" bova ful vesela in sva odlašala, zdaj pa tako,... Uh sem se razpisala,.... Vglavnem punce močnoooo držim pesti za vse nas, da zagledamo . Lp,
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 30.11.2010 19:58:22
|
|
|
|
jolika
|
js tudi ko tako razmišljam, sva bila pripravljena že 2 leti nazaj, sva pač malo pazila, sedaj mi je tudi malo žal. Ampak, ker enostavno misliš, da zanositi je pa nekaj zelo preprostega, glede na to koliko ponesrečenih je. dokler ne zaslediš forumov in vidiš da lahko traja več let. Res škoda, da že prej nisem malo brskala po forumih. Danes mi je še posebej bad, ker vem, da jo bom jutri dobila, kot vedno... Še nisva danes, ker mi enostavno danes prvič ni blo do tega... Punce, ki jo ne pričakujete sedaj v kratkem, lepo prosim obarvajte ta mesec roza in otvorite december!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 30.11.2010 20:38:39
|
|
|
|
jasminčika
|
ja js sem tudi že precej nestrpna. danes me že vse ščipa v predelu maternica, tako, da sem kar slabe volje, ker bo verjetno prišla čez dan ali dva. upam, da je res NEEEE vidim.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 30.11.2010 22:51:06
|
|
|
|
*žurerka*
|
mladika evo kot bi brala svoj post...tud mene dajejo krči čeprav imam do še celih 17dni.... saj sineka sem zanosila takoj po tko da možno je vse ..... držim pesti tako zate kot zame da je to to .... jaz sem danes še skup padla k nikoli ne tko da vedi ga.... drugač pa nas loči še dobra urca do veselega decembra , upam da bodo tej možje radodarni s pluseki
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 6:53:06
|
|
|
|
srečica17
|
žurerka in mladika držim pesti , da ti krčki kej pomenijo. Jaz nisem imela nobenih takih znakov ob zanositvi, sem pa nekaj dni pred pričakovanno M hodila zelo pogosto lulat, pa napeta prsa, pa napet trbušček, ampak taki znaki so tudi pred M, tako da težko rečem, da bi jih ločila. Še mal pa bo za letos vse jasno . Nej zgleda tkole:
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 6:54:02
|
|
|
|
Natka23
|
DOBRODOŠLE V DECEMBER.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 6:55:26
|
|
|
|
Natka23
|
No midva sva naredila kar sva lahko, pa še delava, je pa res da sem 1. mesec poskusa imela bolj občutek da bo ta mesec pa se mi nekak ne zdi da bo, ampak pustmo se presenetit
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 7:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, danes sem testek delala in samo ena črtica. M se tudi že kaže, naj se čim prej vlije. Sem res upala, da bo december za nas vesel. No, saj ga bomo vseeno naredili veselega! Naslednjič bom mogoče testek delala na silvestrovo ali pa na prvi dan leta 2011. Glede na to, da imam cikle okrog 32 - 34 dni, bom itak padla že v januar. Punce, vam pa veliko veliko roza barve! a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 7:33:08
|
|
|
|
srečica17
|
anonimna Bo pa drugo leto prav gotovo več sreče. Ostani z nami ina navijaj za nas, me bomo pa januarja zate , al bomo pa spet skupaj čakale na pluske.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 7:54:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Po mojem boste vse januarja zame, ker boste že decembra pluske zagledale! Sej smo rekle, da bomo rekorde postavljale! Jst bi imela pa rok na lubijev RD, če bi bila zdej noseča. Zdej grem pa že v jesen... september... a
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 8:23:32
|
|
|
|
jolika
|
Zunaj takšna lepa bela zimska idila, pri meni pa vse rdeče. Spet je prišla točna kot urca. Me lahko prestavite na 26.12. Sicer bom spet v decembru , pa sedaj res upam, da bo pa božiček kaj prinesel. Res mi ni jasno zakaj nama ne uspe. Cikle imam že 2 leti 25 dni, ovulacijo vedno 12-13 dan, pa vsak dan oz. včasih vsak drugi dan ves mesec (pa to iz strasti, da ne bo pomote ). Sploh se ne spomnim, da bi kdaj imela kak dan kasneje ali prej. Zdaj ko je veseli december, pa stresa ne bo toliko, pa mi mogoče res rata. Kakega zakuhančka pa akcija Punce obilo užitkov na snegu pa čimveč roza barve!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 8:31:51
|
|
|
|
xoxox
|
jolika in anonimna Sem upala, da boste otvorile roza december. No ampak saj veste kaj pravijo. Slab začetek dober konec. Predvsem lahko to velja zate jolika, ki še ostajaš v decembru. Zunaj pa snegec in prav prečudovit decemberski dan. Bo treba malo snežakce delat. Gremo punce! Rozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 8:36:26
|
|
|
|
nadka30
|
tako punce sedaj pa da vidim čim več roza barve, pridno navijam in spodbujam vsak plus.Gremo punce barve je dovolj, ponaročilo za roza barvo se sprejema vse do 31.12. tako da gremo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 8:49:19
|
|
|
|
Katte
|
Ni se najbolje začel ta december. Anonimna , jolika, tukaj smo za vaju, da lahko potožita in obrišeta solzico preden gresta v nove boje. Anonimna , upam, da čimprej pride, če že mora. Bo kaj dobrih novičk, punce? Dajmo, za vse nas, rabimo vzpodbudo.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 8:57:22
|
|
|
|
tejchy*
|
Jeeeeeej punce, december je tu!! Zdaj pa zares, brez slabih novičk!! Kako ste pridne, en dan me ni na spregled, pa imam kar veliko za prebrat mladika - jaz sem imela prejšni mesec na O kot krče maternice (kot med M) potem pa je kakšen teden po O ponehalo in mi še danes ni jasno, kaj je bilo anonimna žal mi je in upam da bo prvi dan v začetku naslednjega leta, prinesel + jolika tako da imata čast otvorititi kar novo leto in resnično vama želim iz srca da ga bosta s pozitivnim testom Nas pa bo čisto zamedlo, sneg pada že celo noč, zunaj pa je toliko snega .. bo treba enga snežaka naredit da ne bo šel sneg v nič za vse punce, katerim se dan D vztrajno približuje, naj ne bo na spregled vsaj še 9 mesecev, in da na testku zagledate veselje !!!!!! Dejmo ROZAAAAA!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 9:00:51
|
|
|
|
sashy
|
No pa se je začel veseli december, naj bo res veseli v veliko roza barvi. Anonimna in jolika tudi za vaju pride čas. Jaz bom test delala kar 5.12., kar ravno ustreza temu kdaj sem imela O, ker itak ne vem kdaj sem imela nazadnje M. Ovulacijo sem pa prepoznala po izcedku. No upam, da je kaj ratalo, čeprav dvomim, ker sem imela danes že malo rdečega na hlačkah. za vse, ki upate!
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 9:07:11
|
|
|
|
Katte
|
sashy, čas je pravi za vgnezditveno. Držim pesti.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 9:12:29
|
|
|
|
xoxox
|
Evo punce. Mi je bilo malo dolgčas in sem naredila mal statistike. Primerjava leto 2009 in leto 2010. Če katero zanima. Mene je.
< Sporočilo je popravil xoxox -- 1.12.2010 9:13:02 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 9:16:03
|
|
|
|
tejchy*
|
xoxox - ful zanimivo, hvala da si nam prilepla ja resnično upam da bo seznam od daleč izgledal kot ena sama roza barva sashy - upam da je vgnezditvena in da ne pride več naslednjih 9 mesecev!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 11:45:17
|
|
|
|
dspela
|
mladika in žurerka, mogoče je to to. Pri meni je bilo tako, kot pri vama.takoj po O sem čutila, krče, kot med M, pa sem mislila da je MPS. pa je uspelo. Sem bila 100.......% prepričana da ne bo uspelo. Tako, da mogoče, pa bo +. Držim pesti anonimen jaz imam na možev RD rok. držim pesti da bo +. pri meni je bila kasnejša O(približno 1 teden) pa še dobro da sem počakala dlje, ker če bi delala takrat ko naj bi prišla( od ponedeljka 28 dan in nedelje 34 dan, test sem delala na 35 dan), vrjetno bi bil -. Tako, da je še upanje za ostale tudi držim pesti in navijam,da v veselem decembru, zagledate +++++++
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 11:46:41
|
|
|
|
witch
|
Jeeeeej pa je december še malo pa bomo postavljali pa božiček bo prišibal, in prinesel velikoooooo pluskastih PUNCE NAJ BO DECEMBER ČIM BOLJ ROZA
< Sporočilo je popravil witch -- 1.12.2010 11:47:23 >
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 11:49:34
|
|
|
|
witch
|
xoxox ta tabelca pa je super Zdaj pa dajmo podrimo lasnki decemberski rekord anonimna in jolika
|
|
RE: II pričakujemo decembra 2010 1.12.2010 11:58:41
|
|
|
|
Katte
|
03.12. anonimna (2. krog) jasminčika (x. krog) 5.12. smeška83 (11. krog) 06.12. xoxox (18. krog) fiala (36. krog) 07.12. anonimna (x. krog) 9.12. Pepa (11. krog) Katte (6. krog) 10.12. camino79 (x. krog) 12.12. tejchy* (x. krog) Nutry (x. krog) mladika (x. krog) Natka23 (2. krog) 17.12. srečica17 (x. krog) 20.12. TEDIGO (8. krog) amon (x. krog) anonimna (x. krog) 21.12. anonimna (22. krog/3. krog klomifena) 22.12. benji (7. krog) Sa.Ka (3. krog) pikicaa25 (7. krog) 25.12. anity_1 (x. krog) anonimna (4. krog) taja01 (x. krog) Nusyka ((x. krog) 30.12. Monstera (x. krog) Arual (x. krog) 31.12. thanchyka (x. krog) x.12. anonimna (x. krog) jeanitte (x. krog) sashy (1. krog) bubulina (x. krog) witch (13. krog) žvegla (x. krog) SKUPAJ NAS JE: 39 NOSEČK: ______ NAVIJAČICE: witch, Luna*, Lineta, lananai, tejchy*,nadka30, davorjeva pikica, amon, srečica17, bevcika
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
kovidLelly28 RRse boste ceplili proti corona virusu?da (
23%)
ne (
52%)
sem že cepljen/a (
26%)
se ne smem zaradi zdravstvenih omejitev (
0%)
Število vseh glasov: 31Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!