Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:21:40
|
|
|
|
rina22
|
evo mene, že nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:22:38
|
|
|
|
elevitka
|
si boš zaželela novo štručko IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kak lepo..... moj pa se samo zadere iz sobe (ker mali res pogosto cvili ponoči) pa dobro kaj je normaln, kaj spet ne misli spat-mali kao in nobenega nošenja... obrne se na drugo stran in to je to ... razen če že jaz popizdim (čuje ko sem glasna-te pride v zamenjavo za kake pol ure) ker ko meni poči, te ve da je sodu izbilo dno Ja, res je vzoren očka! Dobi danes masažo hrbta. Vsake tolko mu jo morem dat, ker je tak priden. elevitka , saj bo vrjetno kmalu boljše, pol pa ti bo dolgčas ponoči in si boš zaželela novo štručko in jovo na novo bo zbujanje ponoči saj jaz si jo full želim, čeprav nevem če bi glih blo pametno, glede na to da je T. ful problematičen mulc-no zahteva ogromno časa in cartanja, in glede na to da sem za vse skoraj sama.... se včasih vprašam če mi je treba še en nagajivec'? ata pa zaenkrat bog vari da bi razmišljal o še enem naraščaju... enkrat kasneje (vsaj 5 let po njegovem pa bi mogoče- odvisno kaki bi T. bil takrat, če bi se stanje kaj normaliziralo)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:23:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pri nas pa ponoči ati nosi M. oz. mi jo prinsese na zizo. Imam zadnje čase slabo vest zaradi tega. Se počutim slaba mati zaradi tega, samo paše ležat, pa da ati skoči. Nimaš je zakaj imet, saj si pa nonstop s svojo pikico ne. Mi tudi imamo takega pridnega atija, samo kaj, ko je pa mama taki , da včasih kaj raje ne naredi, kot pa da je spet nahruljen.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:23:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz sem doma, on hodi v službo, sicer samo 6 ur, vačsih več, če pride kaj izrednega. Se pa zadnji mesec nekaj ven meče. Je reko, da je študiral, da bo ziher to nošenje in uspavanje pogrešal, ko se M. ne bo več zbujala in da mu ni težko. Ma te pa naj gre. Mater je čuden in hvala bogu, da je . priden ati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:24:02
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz sem doma, on hodi v službo, sicer samo 6 ur, vačsih več, če pride kaj izrednega. Se pa zadnji mesec nekaj ven meče. Je reko, da je študiral, da bo ziher to nošenje in uspavanje pogrešal, ko se M. ne bo več zbujala in da mu ni težko. Ma te pa naj gre. Mater je čuden in hvala bogu, da je . Ja, kaj naj rečem? Super, ne Moj pa (pa ne, da bi ga zagovarjala-bog ne daj, ker se tak okrog tega dovolj prepirava) dela po 12 ur, včasih še več, s tem, da ma res tako delo, da mora biti zbran in spočit, zato pa je zdaj že par dni zaspal ob 20h in spal do 4.30, ko vstane
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:25:21
|
|
|
|
arabela*
|
dan bljak, bljek..kako vreme..........naj ga stopi čimprej Rihtala čez dopoldan ....mi je en tipček prišel okna pogledat, malo namazal..in je to to.....tak da upam,da bo za prvo silo...rekel, da niso ravno AJM okna in da to pač tak je...****t ga Zdaj sem pospravla...pikem drugo kavico...pa čakam na prevoz, moram na elekrto....pucat pa se mi ne da avta
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:25:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kak lepo..... moj pa se samo zadere iz sobe (ker mali res pogosto cvili ponoči) pa dobro kaj je normaln, kaj spet ne misli spat-mali kao in nobenega nošenja... obrne se na drugo stran in to je to ... razen če že jaz popizdim (čuje ko sem glasna-te pride v zamenjavo za kake pol ure) ker ko meni poči, te ve da je sodu izbilo dno to pa zveni kot moj sosed
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:26:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ata pa zaenkrat bog vari da bi razmišljal o še enem naraščaju... enkrat kasneje (vsaj 5 let po njegovem pa bi mogoče- odvisno kaki bi T. bil takrat, če bi se stanje kaj normaliziralo) tak smo mi študirali, pa evo, kaj imamo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:26:26
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya dan bljak, bljek..kako vreme..........naj ga stopi čimprej PODPIS!!!!!! Rihtala čez dopoldan ....mi je en tipček prišel okna pogledat, malo namazal..in je to to.....tak da upam,da bo za prvo silo...rekel, da niso ravno AJM okna in da to pač tak je...****t ga Zdaj sem pospravla...pikem drugo kavico...pa čakam na prevoz, moram na elekrto....pucat pa se mi ne da avta
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:27:10
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kak lepo..... moj pa se samo zadere iz sobe (ker mali res pogosto cvili ponoči) pa dobro kaj je normaln, kaj spet ne misli spat-mali kao in nobenega nošenja... obrne se na drugo stran in to je to ... razen če že jaz popizdim (čuje ko sem glasna-te pride v zamenjavo za kake pol ure) ker ko meni poči, te ve da je sodu izbilo dno glede še enega - (če se bosta odločila zanj) pa bo mogoče čisto nasprotje T. In bo vse drugače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:28:21
|
|
|
|
arabela*
|
punce....meni pa bo tak čudno, ko bo M imela kmalu svojo sobo...Jaz sem se tak navadla, da zleze vsako noč k meni, da ne znam opisat.....res mi je to nekaj najlepšega, če detece zraven ajčka.....pri A nismo tega prakticirali.....tu pa zmeraj.....vem...da se enkrat mora osamosvojit...ampak vseeno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:28:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj jaz si jo full želim, čeprav nevem če bi glih blo pametno, glede na to da je T. ful problematičen mulc-no zahteva ogromno časa in cartanja, in glede na to da sem za vse skoraj sama.... se včasih vprašam če mi je treba še en nagajivec'? Glede na to,da so otroci različni-je lahko drugi priden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:28:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz sem doma, on hodi v službo, sicer samo 6 ur, vačsih več, če pride kaj izrednega. Se pa zadnji mesec nekaj ven meče. Je reko, da je študiral, da bo ziher to nošenje in uspavanje pogrešal, ko se M. ne bo več zbujala in da mu ni težko. Ma te pa naj gre. Mater je čuden in hvala bogu, da je . Ni čuden, pliden je vaš ati. Saj pa tu vse vemo, kak mamo atije rade. Mi je zadnjič kolegica rekla, ima 5 let staro pupo, da mala nonstop atija hoče, ati jo bo previl, ati ji bo jesti naredil, ati to - ono ... Pa se mala enega jutra dere, MAMI, MAMI, pa ona tak cela vesela, JAAA, mala pa: KAJ JE ATI DOMA? hihihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:29:02
|
|
|
|
Blueberry
|
Dan! Še malo pa bomo že na 16. delu! Pridne ste s čvekanjem. Kolko se vas je danes na kavi dobilo? Meni po takem sploh ni ven za it. Pa še splužit nam niso nič prišli.. Zgleda si bomo mogli sami.. Popoldne pa bom delala voščilnice. Me je spet neka ustvarjalnost prijela.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:29:56
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kak lepo..... moj pa se samo zadere iz sobe (ker mali res pogosto cvili ponoči) pa dobro kaj je normaln, kaj spet ne misli spat-mali kao in nobenega nošenja... obrne se na drugo stran in to je to ... razen če že jaz popizdim (čuje ko sem glasna-te pride v zamenjavo za kake pol ure) ker ko meni poči, te ve da je sodu izbilo dno to pa zveni kot moj sosed nič lepo ne... pa kaj mu naj saj sem mu že 100 x rekla da mu ne morem usta zalepit... je edinec-razvajen do amena in doma nikoli ni rabil poslušat brata ali sestre... pa še z zdravjem ima težave (zastoje dihanja med spanjem-zbuja se še bolj utrujen kot gre spat) saj po eni strani ga razumem... po drugi pa spet ne .... zato raje sama poskrbim za T. in pač dežuram skoz
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:30:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj jaz si jo full želim, čeprav nevem če bi glih blo pametno, glede na to da je T. ful problematičen mulc-no zahteva ogromno časa in cartanja, in glede na to da sem za vse skoraj sama.... se včasih vprašam če mi je treba še en nagajivec'? Glede na to,da so otroci različni-je lahko drugi priden pri nas je A spala od prvega dneva...po 12 ur ....nikoli zbujala...M pa čist kontra......pa verjemi tud to se sčasoma porihta
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:31:14
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Rihtala čez dopoldan ....mi je en tipček prišel okna pogledat, malo namazal..in je to to.....tak da upam,da bo za prvo silo...rekel, da niso ravno AJM okna in da to pač tak je...****t ga mi jih mamo, pa niso to tudi ne taka UAU okna so nam jih prišli enkrat že nekaj naštelavat (ok, napaka pri montaži), + tega še kondenzirajo tak, da vse po policah teče pa lahko luftam eno uro, pa bo nekaj časa ok, te pa spet začne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:31:27
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj jaz si jo full želim, čeprav nevem če bi glih blo pametno, glede na to da je T. ful problematičen mulc-no zahteva ogromno časa in cartanja, in glede na to da sem za vse skoraj sama.... se včasih vprašam če mi je treba še en nagajivec'? Glede na to,da so otroci različni-je lahko drugi priden to je za nas velik riziko ... glede na to da sta ati in mami oba bolj živa.... sam tak hudičev ni bil noben (zato glih pridnega ne moremo pričakovat)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:32:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz sem doma, on hodi v službo, sicer samo 6 ur, vačsih več, če pride kaj izrednega. Se pa zadnji mesec nekaj ven meče. Je reko, da je študiral, da bo ziher to nošenje in uspavanje pogrešal, ko se M. ne bo več zbujala in da mu ni težko. Ma te pa naj gre. Mater je čuden in hvala bogu, da je . Ja, kaj naj rečem? Super, ne Moj pa (pa ne, da bi ga zagovarjala-bog ne daj, ker se tak okrog tega dovolj prepirava) dela po 12 ur, včasih še več, s tem, da ma res tako delo, da mora biti zbran in spočit, zato pa je zdaj že par dni zaspal ob 20h in spal do 4.30, ko vstane res je priden! Ej, samo tvoj pa res preveč dela. Meni bi se zmešalo! Nočem olja prilivat, ker vem, da ti je bed zaradi tega, samo, res preveč za moj okus! Upam, da bota čim prej to rešla.. boga ste vsi.. ti, mičkena in tudi tvoj, ker ziher ni lahko tak garat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:32:41
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Pri nas pa ponoči ati nosi M. oz. mi jo prinsese na zizo. Imam zadnje čase slabo vest zaradi tega. Se počutim slaba mati zaradi tega, samo paše ležat, pa da ati skoči. Nimaš je zakaj imet, saj si pa nonstop s svojo pikico ne. Mi tudi imamo takega pridnega atija, samo kaj, ko je pa mama taki , da včasih kaj raje ne naredi, kot pa da je spet nahruljen. vidiš, sama si si kriva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:32:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya punce....meni pa bo tak čudno, ko bo M imela kmalu svojo sobo...Jaz sem se tak navadla, da zleze vsako noč k meni, da ne znam opisat.....res mi je to nekaj najlepšega, če detece zraven ajčka.....pri A nismo tega prakticirali.....tu pa zmeraj.....vem...da se enkrat mora osamosvojit...ampak vseeno Saraya ti si tak čudna kot midva z mojim... Ko sem bila drugič noseča sva se spomnila,da bi lahko dala M.v svojo sobo spat:rečeno-storjeno.... Dete je spalo,midva pa sva ležala v spalnici in se smilila sama sebi,kaka prazna postelja je naenkrat-drugi večer sma ga selila nazaj v spalnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:33:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi je zadnjič kolegica rekla, ima 5 let staro pupo, da mala nonstop atija hoče, ati jo bo previl, ati ji bo jesti naredil, ati to - ono ... Pa se mala enega jutra dere, MAMI, MAMI, pa ona tak cela vesela, JAAA, mala pa: KAJ JE ATI DOMA? hihihi že vidim čez 4 leta isto zgodbo ko je moj doma, tudi vse ati, ati, ati pa skoz dan velikokrat reče ki je ati? že zaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:34:37
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jaz sem doma, on hodi v službo, sicer samo 6 ur, vačsih več, če pride kaj izrednega. Se pa zadnji mesec nekaj ven meče. Je reko, da je študiral, da bo ziher to nošenje in uspavanje pogrešal, ko se M. ne bo več zbujala in da mu ni težko. Ma te pa naj gre. Mater je čuden in hvala bogu, da je . Ni čuden, pliden je vaš ati. Saj pa tu vse vemo, kak mamo atije rade. Mi je zadnjič kolegica rekla, ima 5 let staro pupo, da mala nonstop atija hoče, ati jo bo previl, ati ji bo jesti naredil, ati to - ono ... Pa se mala enega jutra dere, MAMI, MAMI, pa ona tak cela vesela, JAAA, mala pa: KAJ JE ATI DOMA? hihihi hahaha... samo, to ni kr tako. Upam, da me to ne doleti. Bom ljubosumna!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:35:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Mi je zadnjič kolegica rekla, ima 5 let staro pupo, da mala nonstop atija hoče, ati jo bo previl, ati ji bo jesti naredil, ati to - ono ... Pa se mala enega jutra dere, MAMI, MAMI, pa ona tak cela vesela, JAAA, mala pa: KAJ JE ATI DOMA? hihihi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 11:35:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ vidiš, sama si si kriva Vem ja.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?