Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 7:48:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka boga T. in rina pri nas je isto ko mu grejo zobki ven (iz noska ji tud zato mogoče teče-vsaj pri našemu je tak kot nek nahod ko mu gre zobek ven-teče iz nosa, rahla vročina otečena dlesen, nič noče jest tečn pa 100/h samo jokca in nič kaj ne spimo) naj pride zobek čimprej ven da bo spet stara T. hvala jaz tudi upam, da čimprej pokuka ven.. čeprav do zdaj ni mela nekih težav, ko so ji šli zobki ven, samo sem pa slišala, da so 3-ke baje težke - da full mučijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 7:51:20
|
|
|
|
elevitka
|
ma nas vsi zobi mučijo.. oz. so ga vsi do sedaj...kolk zobkov pa že ima T.?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 7:57:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma nas vsi zobi mučijo.. oz. so ga vsi do sedaj...kolk zobkov pa že ima T.? bogi T Tak ga vsi mučijo? Naša jih ima 12. Koliko pa jih ima T.?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:04:42
|
|
|
|
sami0804
|
Morgen! A zdaj ste pa že vse v ilegali?? rina in elevitka Naša noč je bla znosna-Sara 3x auf,Mitja 1x-se da preživet Pijem kavo in študiram o oni drugi kavi,tak dolgo vas že nisem videla-ampak vleče me pa ravno ne vun v tako vreme,pa še sposojen avto mam-še vedno Kakorkoli bom počakala do devetih,če se vmes kaj spremeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:09:28
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma nas vsi zobi mučijo.. oz. so ga vsi do sedaj...kolk zobkov pa že ima T.? bogi T Tak ga vsi mučijo? Naša jih ima 12. Koliko pa jih ima T.? a že???? mi jih imamo 8 pa hudo zatečene dlesni že 2 meseca (vse trojke in vse štirke)- dere se v eno in čez dan in čez noč... nevem al grejo vsi naenkrat ven, al se sam premikajo malo določeni zobki... ja pri nas je tak pri vsakem zobu -tak kot je zdaj T.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:34:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! A zdaj ste pa že vse v ilegali?? rina in elevitka Naša noč je bla znosna-Sara 3x auf,Mitja 1x-se da preživet Pijem kavo in študiram o oni drugi kavi,tak dolgo vas že nisem videla-ampak vleče me pa ravno ne vun v tako vreme,pa še sposojen avto mam-še vedno Kakorkoli bom počakala do devetih,če se vmes kaj spremeni tnx za objemčke... ti jih vračam, kljub temu da praviš da tvoja ni bila tako huda, v upanju da bo jutri še bolje
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:42:40
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO Tudi ti Sami ILEGALKA!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:44:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma nas vsi zobi mučijo.. oz. so ga vsi do sedaj...kolk zobkov pa že ima T.? bogi T Tak ga vsi mučijo? Naša jih ima 12. Koliko pa jih ima T.? a že???? mi jih imamo 8 pa hudo zatečene dlesni že 2 meseca (vse trojke in vse štirke)- dere se v eno in čez dan in čez noč... nevem al grejo vsi naenkrat ven, al se sam premikajo malo določeni zobki... ja pri nas je tak pri vsakem zobu -tak kot je zdaj T. ojej, bogi upam, da res čimprej pririnejo ven,da ga bo nehalo mučit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:44:33
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! A zdaj ste pa že vse v ilegali?? rina in elevitka Naša noč je bla znosna-Sara 3x auf,Mitja 1x-se da preživet Pijem kavo in študiram o oni drugi kavi,tak dolgo vas že nisem videla-ampak vleče me pa ravno ne vun v tako vreme,pa še sposojen avto mam-še vedno Kakorkoli bom počakala do devetih,če se vmes kaj spremeni tnx za objemčke... ti jih vračam, kljub temu da praviš da tvoja ni bila tako huda, v upanju da bo jutri še bolje podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:47:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO Tudi ti Sami ILEGALKA!!! Z ilegalko me pa že ne boš zmerjala Jaz sem leteča...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:48:56
|
|
|
|
rina22
|
Gremo delat snežakaaaaaaaa Ne vem, kaj mi je danes.. Tak mi je fajn gledat sneg in tak bi šla norčije zganjat na sneg
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:49:18
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO Tudi ti Sami ILEGALKA!!! Z ilegalko me pa že ne boš zmerjala Jaz sem leteča... Aha, pa Rina tudi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:53:57
|
|
|
|
sami0804
|
Hvala za objemčke rina in elevitka! Saj ne vem,kaj naj vama napišem v tolažbo-edino to,da bo minilo,vem pa ,da ni fajn,ko se dogaja... dali skozi,pri mlajši v hujši obliki kot pri tavelkem (pa ne govorim o zobkih,ampak o nočnem zbujanju). Meni osebno zdaj ni priblem vstat 3x,4x,6x na noč in dat mali flaško ali se vlečt poleg tavelkega,da lažje spet zaspi,samo,ko je blo pa noč za nočjo dretje brez ene same logike-sem bla pa paf ...ko ne pomaga ama ništa,ne nosit,ne božat,ne trepljat po ritki,to me je pa ubijalo-saj pravim,rajše vstanem 10x,če vem,da bo v minuti,dveh spet spanje Eh,nič ne znam na kratko napisat...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:56:15
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 . Tak mi je fajn gledat sneg... Meni tudi....skozi okno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:56:56
|
|
|
|
majakla
|
Gori piše Sami Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:58:32
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 . Tak mi je fajn gledat sneg... Meni tudi....skozi okno Ja, meni tudi skozi okno, ker ven tak ne moreme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:59:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 . Tak mi je fajn gledat sneg... Meni tudi....skozi okno Meni tudi, pa boardanje mi že diši, sem ga itak lani in predlani skozi spustila. Ampak zdaj ko je Nik, pa me je strah na cesti in bi raje vidla sneg le na hribih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 8:59:22
|
|
|
|
katy83
|
jutro. evo, vstali smo se že, kar je pri nas redko, pripravljena, da grem na kafe, pogledam ven, pa... . Saj tak ko skozi okno gledaš, lepo zgleda, ampak da bi pa zdaj šla ven, pa avto pucat, ne, ne, ni to za mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:00:47
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla DOBRO JUTRO Tudi ti Sami ILEGALKA!!! Z ilegalko me pa že ne boš zmerjala Jaz sem leteča... Aha, pa Rina tudi. neeeeeeee, jaz nisem ilegalka ni mi fajn to in trenutno nimam potrebe po tem se pa večinoma odjavim, ko kaj napišem, okno pa imam res odprto. odjavim se pa zato, ker če sem dlje časa prijavljena, pa pol hočem kaj napisat, ne morem, mi napiše sorry,... in da naj se odjavim in ponovno prijavim rač. pa mam tak skozi prižgan, ker je itak v dnevni, midve pa se tudi večinoma tu zadržujeme
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:01:34
|
|
|
|
majakla
|
Glede spanja: Bogiceee steee, mene mantra že, ko moram ob 6.30 auf. Nik pa spi med nama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:02:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. evo, vstali smo se že, kar je pri nas redko, pripravljena, da grem na kafe, pogledam ven, pa... . Saj tak ko skozi okno gledaš, lepo zgleda, ampak da bi pa zdaj šla ven, pa avto pucat, ne, ne, ni to za mene. Meni pa je fajn avto pucat pa sneg kidat. Res Že od nekdaj Samo zdaj moram gledat na to, da je nekdo doma, da T popazi OK, ko ni prehlajena tak lahko gre z mano
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:04:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. evo, vstali smo se že, kar je pri nas redko, pripravljena, da grem na kafe, pogledam ven, pa... . Saj tak ko skozi okno gledaš, lepo zgleda, ampak da bi pa zdaj šla ven, pa avto pucat, ne, ne, ni to za mene. Meni pa je fajn avto pucat pa sneg kidat. Res Že od nekdaj Samo zdaj moram gledat na to, da je nekdo doma, da T popazi OK, ko ni prehlajena tak lahko gre z mano dobra si no, saj drugo leto, ko bo T hodil, bova midva tud vun šla avto pucat...to bo veselje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:05:22
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:05:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Gori piše Sami Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 1.12.2010 9:06:37
|
|
|
|
rina22
|
Presnet RR Spte mi je napisalo sorry banda IZVIRNO SPOROČILO: majakla Glede spanja: Bogiceee steee, mene mantra že, ko moram ob 6.30 auf. Nik pa spi med nama. Jaz sem pa ponoči naenkrat se zbudla in vidim T med nama Pol pa sem bla cela zmedena in prestrašena, če več ne vem, kaj delam spaje, ali kak je tja prišla pol pa seveda ugotovim, da jo je moj dal tja
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?