Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:41:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ful sem zadovoljna z njo.Saj sem htela it k Mujezinoviču,samo mi je moja G dala od Pelkičke pa od nje št za naročanje,sta baje edini z licenco v MB,pa sem rekla,da grem kr k Kudrov,tak jo poznam iz P,sem jo imela pri Saš-u,pa na UZ-jih v P,ko sem hodla.
< Sporočilo je popravil sami0804 -- 30.11.2010 17:43:07 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:43:18
|
|
|
|
Blueberry
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek nuhalno. Komaj čakam,da zvem,kaj nosim pod srcem.(no,saj itak že vem,samo da mi potrdijo)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:43:47
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek nuhalno. Komaj čakam,da zvem,kaj nosim pod srcem.(no,saj itak že vem,samo da mi potrdijo) Aja,pa pozabla sem povedat,da grem k dr.Kudrov na NS. K Pelkički me mrtve ne dobijo. matcar... kaj pa je z pelkičko narobe?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:44:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ful sem zadovoljna z njo.Saj sem htela it k Mujezinoviču,samo mi je moja G dala od Pelkičke pa od nje št za naročanje,sta baje edini z licenco v MB,pa sem rekla,da grem kr k Kudrov,tak jo poznam iz P,sem jo imela pri Saš-u,pa na UZ-jih v P,ko sem hodla. Kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:45:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek nuhalno. Komaj čakam,da zvem,kaj nosim pod srcem.(no,saj itak že vem,samo da mi potrdijo) Aja,pa pozabla sem povedat,da grem k dr.Kudrov na NS. K Pelkički me mrtve ne dobijo. matcar... kaj pa je z pelkičko narobe? Mah,ne prenašam je še od Lee,pa bla sem na NS pri njej,ko sem bla s Saš-em,pa mi je ful komplicirala,razložla pa nič prav.Čudna ful.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:46:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek nuhalno. Komaj čakam,da zvem,kaj nosim pod srcem.(no,saj itak že vem,samo da mi potrdijo) Aja,pa pozabla sem povedat,da grem k dr.Kudrov na NS. K Pelkički me mrtve ne dobijo. matcar... kaj pa je z pelkičko narobe? Mah,ne prenašam je še od Lee,pa bla sem na NS pri njej,ko sem bla s Saš-em,pa mi je ful komplicirala,razložla pa nič prav.Čudna ful. meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:46:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ful sem zadovoljna z njo.Saj sem htela it k Mujezinoviču,samo mi je moja G dala od Pelkičke pa od nje št za naročanje,sta baje edini z licenco v MB,pa sem rekla,da grem kr k Kudrov,tak jo poznam iz P,sem jo imela pri Saš-u,pa na UZ-jih v P,ko sem hodla. Kaj? Čudi me,da Mujezinović nima licence
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:48:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek nuhalno. Komaj čakam,da zvem,kaj nosim pod srcem.(no,saj itak že vem,samo da mi potrdijo) Aja,pa pozabla sem povedat,da grem k dr.Kudrov na NS. K Pelkički me mrtve ne dobijo. matcar... kaj pa je z pelkičko narobe? Mah,ne prenašam je še od Lee,pa bla sem na NS pri njej,ko sem bla s Saš-em,pa mi je ful komplicirala,razložla pa nič prav.Čudna ful. meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo ma,jaz imam slabe izkušnje z njo že iz P.Ni mi je za gledat,res.Raje ne grem nikamor,če moram k njej.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:49:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa imam naslednji teden v ponedeljek nuhalno. Komaj čakam,da zvem,kaj nosim pod srcem.(no,saj itak že vem,samo da mi potrdijo) Aja,pa pozabla sem povedat,da grem k dr.Kudrov na NS. K Pelkički me mrtve ne dobijo. matcar... kaj pa je z pelkičko narobe? Mah,ne prenašam je še od Lee,pa bla sem na NS pri njej,ko sem bla s Saš-em,pa mi je ful komplicirala,razložla pa nič prav.Čudna ful. Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:49:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,ful sem zadovoljna z njo.Saj sem htela it k Mujezinoviču,samo mi je moja G dala od Pelkičke pa od nje št za naročanje,sta baje edini z licenco v MB,pa sem rekla,da grem kr k Kudrov,tak jo poznam iz P,sem jo imela pri Saš-u,pa na UZ-jih v P,ko sem hodla. Kaj? Čudi me,da Mujezinović nima licence Ne,nima,samo mi je pa čudno,kr pri saš-u pa sem dobila od Pelkičke pa njegovo št takrat.Je bil v Lauričevi,kot je zdaj Kudrov. Ne vem,ni mi za reskirat,grem raje k Kudrov,pa srečno kekec.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:51:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo Meni je bla na NS tudi fajn...neprimerno bolj,kot kasneje v bolnici
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:51:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo Ja,daj to je v P tudi,ne?A ona je tam,al kak? Joj,ne mi to delat,noooo.....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 17:58:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo Ja,daj to je v P tudi,ne?A ona je tam,al kak? Joj,ne mi to delat,noooo..... Ja,amb.za rizično nosečnost je v P v 1.nadstopju...saj,če boš imela srečo,se ji boš izognila-meni ni bilo všeč,ker je vsakič drugi zdravnik-potem pa moraš vedno znova razlagat,zakaj si sploh tam...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:00:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo Meni je bla na NS tudi fajn...neprimerno bolj,kot kasneje v bolnici ja v P je dosti bolj zategnjena in mrka
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:02:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo Meni je bla na NS tudi fajn...neprimerno bolj,kot kasneje v bolnici ja v P je dosti bolj zategnjena in mrka Saj za 60€ v 15 minutah t.j.240€/h bi jaz tudi bla nasmejana in prijazna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:03:10
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo Ja,daj to je v P tudi,ne?A ona je tam,al kak? Joj,ne mi to delat,noooo..... Ja,amb.za rizično nosečnost je v P v 1.nadstopju...saj,če boš imela srečo,se ji boš izognila-meni ni bilo všeč,ker je vsakič drugi zdravnik-potem pa moraš vedno znova razlagat,zakaj si sploh tam... no krasno... najbolje da se posnameš na diktafon.... zakaj pa si ne zabeležijo na ambulantni karton al kam že in imaš na novem pregledu to zraven... ne pa da kokodakaš ko pokvarjen kasetofon
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:04:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo Meni je bla na NS tudi fajn...neprimerno bolj,kot kasneje v bolnici ja v P je dosti bolj zategnjena in mrka Saj za 60€ v 15 minutah t.j.240€/h bi jaz tudi bla nasmejana in prijazna brez večjega problema... razen ko bi me fejst zob bolel
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:04:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo Ja,daj to je v P tudi,ne?A ona je tam,al kak? Joj,ne mi to delat,noooo..... Ja,amb.za rizično nosečnost je v P v 1.nadstopju...saj,če boš imela srečo,se ji boš izognila-meni ni bilo všeč,ker je vsakič drugi zdravnik-potem pa moraš vedno znova razlagat,zakaj si sploh tam... Ja,jaz grem samo enkrat,kolko mi je moja G rekla,pol pa bojo tam povedali,če bom mogla kaj več pregledov met itd...Upam,da ne bo ona takrat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:05:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka meni se je zdela ok... res pa je da imam samo eno izkušnjo z njo Meni je bla na NS tudi fajn...neprimerno bolj,kot kasneje v bolnici ja v P je dosti bolj zategnjena in mrka Saj za 60€ v 15 minutah t.j.240€/h bi jaz tudi bla nasmejana in prijazna brez večjega problema... razen ko bi me fejst zob bolel
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:06:50
|
|
|
|
ly117
|
Sami ti si že božično razpoložena?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:08:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ti si že božično razpoložena? Mater,rabim še ene špegle.Zaj sem vidla,da imaš novi avatar!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:10:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ti si že božično razpoložena? Mater,rabim še ene špegle.Zaj sem vidla,da imaš novi avatar! Pozabla povedat da je lepi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:10:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo Ja,daj to je v P tudi,ne?A ona je tam,al kak? Joj,ne mi to delat,noooo..... Ja,amb.za rizično nosečnost je v P v 1.nadstopju...saj,če boš imela srečo,se ji boš izognila-meni ni bilo všeč,ker je vsakič drugi zdravnik-potem pa moraš vedno znova razlagat,zakaj si sploh tam... no krasno... najbolje da se posnameš na diktafon.... zakaj pa si ne zabeležijo na ambulantni karton al kam že in imaš na novem pregledu to zraven... ne pa da kokodakaš ko pokvarjen kasetofon saj to je največji hec majo vse papirje tam...pa te še kar sprašujejo-ker se jim ne ljubi v papirje pogledat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:11:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami ti si že božično razpoložena? jap,praaazniki se bližajo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 18:12:27
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Boš jo pa še parkrat ziher srečala-v amb.za rizično nosečnost,edino,če se je kaj spremenilo Ja,daj to je v P tudi,ne?A ona je tam,al kak? Joj,ne mi to delat,noooo..... Ja,amb.za rizično nosečnost je v P v 1.nadstopju...saj,če boš imela srečo,se ji boš izognila-meni ni bilo všeč,ker je vsakič drugi zdravnik-potem pa moraš vedno znova razlagat,zakaj si sploh tam... Ja,jaz grem samo enkrat,kolko mi je moja G rekla,pol pa bojo tam povedali,če bom mogla kaj več pregledov met itd...Upam,da ne bo ona takrat. držim pesti,da je res ne bo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Koliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?gagagaKoliko na leto zapravite za zobozdravniske storitve ?10 € do 20 € (
9%)
30 € do 50 € (
7%)
50 € do 100 € (
15%)
100 € do 150 € (
10%)
več (
18%)
nič, vse naredim na koncesijo (
41%)
Število vseh glasov: 88Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!