Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:43:06
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no... tole verjetno velja za makija Kako moški sortirajo svoje spodnje perilo? Na dva kupa: umazano in umazano, toda še uporabno hahaha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:43:39
|
|
|
|
Blueberry
|
Jaz tudi rada gledam zone reality. Še rajši pa Investigation discovery. To pa mi je zakon. Umori, obdukcije, razne bolzni..
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:45:31
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuuuu, zdaj se je začela super oddaja na reality zone: BEYOND CHANCE. Gleda katera? Jaz vedno rabim robčke zraven. Gledam ja...deluje na mene podobno kot na tebe ravno zdaj bo neka zgodba o dojenčku al o splavu... zakaj gledate tako žalostne stvari Jaz raje pogledam kaj smešnega... to so življenjske stvari. življenje ni samo komedija. saj veš, kaj kmislim.. meni osebno paše, če gledam kaj takega - življenjskega Saj tudi sama rada pogledam kaj življenskega.. paše, samo če pa je preveč žalostno in mi gre na jok oz. mi je prehudo, pa kr obrnem. Itak nas že tolko hudega doleti v našem življenju, zakaj bi jokala, takrat, ko sem lahko srečna in se lahko raje smejim?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:50:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uuuuuuu, zdaj se je začela super oddaja na reality zone: BEYOND CHANCE. Gleda katera? Jaz vedno rabim robčke zraven. Gledam ja...deluje na mene podobno kot na tebe ravno zdaj bo neka zgodba o dojenčku al o splavu... zakaj gledate tako žalostne stvari Jaz raje pogledam kaj smešnega... to so življenjske stvari. življenje ni samo komedija. saj veš, kaj kmislim.. meni osebno paše, če gledam kaj takega - življenjskega Saj tudi sama rada pogledam kaj življenskega.. paše, samo če pa je preveč žalostno in mi gre na jok oz. mi je prehudo, pa kr obrnem. Itak nas že tolko hudega doleti v našem življenju, zakaj bi jokala, takrat, ko sem lahko srečna in se lahko raje smejim?! to maš prav.. jaz sem tudi bila taka, da sem se velikokrat obrnila stran. zdaj pa na to gledam drugače
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:53:19
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 to maš prav.. jaz sem tudi bila taka, da sem se velikokrat obrnila stran. zdaj pa na to gledam drugače Aja? Zakaj pa, če smem vpraša? Kaj gledam jaz napačno? Res me zanima... itak se učimo celo življenje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:01:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 to maš prav.. jaz sem tudi bila taka, da sem se velikokrat obrnila stran. zdaj pa na to gledam drugače Aja? Zakaj pa, če smem vpraša? Kaj gledam jaz napačno? Res me zanima... itak se učimo celo življenje! nisem rekla, da ti gledaš napačno. pravim, da sem jaz bila taka, da sem se vedno, ko je kje bilo prikazano trpljenje in bolečina, obrnila stran, zdaj pa to pogledam in sem tako, kot pravi katy, vesela, da imam to, kar imam. pač se zamislim nad dogodki in vsem, ko tole gledam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:06:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ... vesela, da imam to, kar imam. pač se zamislim nad dogodki in vsem, ko tole gledam. tu pa se kar podpišem. Premalo se zavedamo, kako smo lahko srečni da imamo to kar imamo. To se komaj zavedamo, ko nas kaj doleti ipd. Jaz tudi rada gledam take življneke oddaje. se sicer jočem kot nora ampak vseeno Jaz se jočem že ko gledam Extreme Makeover: Home Edition na TV 3.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:13:47
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: rina22 to maš prav.. jaz sem tudi bila taka, da sem se velikokrat obrnila stran. zdaj pa na to gledam drugače Aja? Zakaj pa, če smem vpraša? Kaj gledam jaz napačno? Res me zanima... itak se učimo celo življenje! nisem rekla, da ti gledaš napačno. pravim, da sem jaz bila taka, da sem se vedno, ko je kje bilo prikazano trpljenje in bolečina, obrnila stran, zdaj pa to pogledam in sem tako, kot pravi katy, vesela, da imam to, kar imam. pač se zamislim nad dogodki in vsem, ko tole gledam. aja... oke Se strinjam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:21:33
|
|
|
|
majakla
|
Cmere jere ... Hecam se, jaz se znam tudi zjokat že pri najmanjši bedariji, kaj še le kaj o otrocih, živalih, ... Je pa tak, da včasih mi je za gledat, včasih pa ne. Pa še to: tega programa jaz nimam, al' ja? Jaz imam kabelsko. Zdaj sem se spomnila: Ko sem bila še ledig pa fraj, sem večkrat sama skočila do mojih na morje, te pa mi je 1x ata zrihtal ABC ploščico, pa jaz glavna frajerka pripeljem do rampe, šipo dol, na hebl, da ne bo pomote, pa onemu stričeku rečem (oziroma neki mladi fant je bil): "Jaz ne bom plačala, jaz imam ABC." PS: To ni za širšo javnost!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:26:06
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Končno mi je ratalo vse prebrat. Kava ob 10-h? Upam,da boma hitro porihtala z Saš-em v B,drugače bom malo zamudila.Ja,še do četrtka morama vsak dan noetr hodit na aspiracije in inhalacije.Brez veze vglavnem.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:31:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Cmere jere ... Hecam se, jaz se znam tudi zjokat že pri najmanjši bedariji, kaj še le kaj o otrocih, živalih, ... Je pa tak, da včasih mi je za gledat, včasih pa ne. Pa še to: tega programa jaz nimam, al' ja? Jaz imam kabelsko. Zdaj sem se spomnila: Ko sem bila še ledig pa fraj, sem večkrat sama skočila do mojih na morje, te pa mi je 1x ata zrihtal ABC ploščico, pa jaz glavna frajerka pripeljem do rampe, šipo dol, na hebl, da ne bo pomote, pa onemu stričeku rečem (oziroma neki mladi fant je bil): "Jaz ne bom plačala, jaz imam ABC." PS: To ni za širšo javnost!!! te pa si bla asica ha?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:33:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Cmere jere ... Hecam se, jaz se znam tudi zjokat že pri najmanjši bedariji, kaj še le kaj o otrocih, živalih, ... Je pa tak, da včasih mi je za gledat, včasih pa ne. Pa še to: tega programa jaz nimam, al' ja? Jaz imam kabelsko. Zdaj sem se spomnila: Ko sem bila še ledig pa fraj, sem večkrat sama skočila do mojih na morje, te pa mi je 1x ata zrihtal ABC ploščico, pa jaz glavna frajerka pripeljem do rampe, šipo dol, na hebl, da ne bo pomote, pa onemu stričeku rečem (oziroma neki mladi fant je bil): "Jaz ne bom plačala, jaz imam ABC." PS: To ni za širšo javnost!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 13:57:26
|
|
|
|
ly117
|
Grem po malega. Čao.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 14:15:09
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Dan! Končno mi je ratalo vse prebrat. Kava ob 10-h? Upam,da boma hitro porihtala z Saš-em v B,drugače bom malo zamudila.Ja,še do četrtka morama vsak dan noetr hodit na aspiracije in inhalacije.Brez veze vglavnem. da je boljse pa,da ne rabita notr bit http://bigbrother.si/clanek/novice/9-teden/sandra-se-zgraza-zaradi-grozenj-in-hudobije.html Hvala,samo odkrito povedano,bi raje vidla da bi noter bil,pa ga rihtajo,kot pa to cijazenje vsak dan tja pa domov.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:12:44
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca http://bigbrother.si/clanek/novice/9-teden/sandra-se-zgraza-zaradi-grozenj-in-hudobije.html ok,so zaprti..jim malo živčki delajo,pa na k....si že grejo en drugemu...samo HALO! še dobro,da gledam vedno manj in manj...pa še to je preveč men tud že grejo počasi na organ ki ga nimam (beri penis)... Sa ndro bi takoj poslala domov po hitrm postopku.... še prej pa bi jo narezala -za dušo, ker mi živce pije že lep čas
< Sporočilo je popravil elevitka -- 30.11.2010 16:13:12 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:24:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kava ob 10-h? Upam,da boma hitro porihtala z Saš-em v B,drugače bom malo zamudila. Jaz bom tudi bolj pozna...pride ata iz nočne,pa ga moram pustit malo spat,preden mu otroka podturim . Seboj pa je nebi vzela.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:34:51
|
|
|
|
elevitka
|
mater sem vam fauš kave ju3....jaz bi tudi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:38:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater sem vam fauš kave ju3....jaz bi tudi Saj zaradi mene lahko vajo oz. seanso ponovimo še v petek popoldan.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:46:19
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater sem vam fauš kave ju3....jaz bi tudi Saj zaradi mene lahko vajo oz. seanso ponovimo še v petek popoldan. Ly... brezpredmetno...tud v petek mi ne gre ven...sem tud popoldan odsotna oz. zasedena.... vem ja samo jamram ...prit pa tak ne morem nena me poslušajte...v mislih bom z vami ...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:56:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kava ob 10-h? Upam,da boma hitro porihtala z Saš-em v B,drugače bom malo zamudila. Jaz bom tudi bolj pozna...pride ata iz nočne,pa ga moram pustit malo spat,preden mu otroka podturim . Seboj pa je nebi vzela. Neeeeee...ker potem nisem na tekočem,o čem vse bo tekla beseda
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 16:57:56
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mater sem vam fauš kave ju3....jaz bi tudi Saj zaradi mene lahko vajo oz. seanso ponovimo še v petek popoldan. Ly... brezpredmetno...tud v petek mi ne gre ven...sem tud popoldan odsotna oz. zasedena.... vem ja samo jamram ...prit pa tak ne morem nena me poslušajte...v mislih bom z vami ... Meni to "smrdi" na izogibanje...
|
Gosta hranathe lauraKdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane4 mesec (
41%)
5 mesec (
21%)
6 mesec (
30%)
drugo (
8%)
Število vseh glasov: 549Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!