Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:11:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Spet sem sama? te pa grem še jaz na vice... · Pojavil se je nov položaj v seksu,imenovan rodeo. Ženska gre na vse štiri in moški vstopi vanjo od zadaj. Potem jo moški prime okoli pasu. In zašepeta:”Imaš najbolj debelo rit,kar sem jih videl.” Nakar se poskuša osem sekund obdržati v tem položaju. totega poznam jaz malo drugače: da jo prime od zadaj, pa reče, da ima njena kolegica boljšo rit. Oooo, tota verzija pa ... turbo rodeo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:11:45
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Spet sem sama? te pa grem še jaz na vice... · Pojavil se je nov položaj v seksu,imenovan rodeo. Ženska gre na vse štiri in moški vstopi vanjo od zadaj. Potem jo moški prime okoli pasu. In zašepeta:”Imaš najbolj debelo rit,kar sem jih videl.” Nakar se poskuša osem sekund obdržati v tem položaju. totega poznam jaz malo drugače: da jo prime od zadaj, pa reče, da ima njena kolegica boljšo rit. to da mi reče da mam debelo rit..... bi še prenesla..... ampak da ima kolegica boljšo.... TEGA PA NE mamicu mu spalim bezobrazno !!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:11:46
|
|
|
|
rina22
|
končnooooooooooo je mala zaspala mati pa crknjena pa dajte no s temi vici sem se tak nasmejala že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:12:44
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ste dobile ta mail v katerem je ta slika?? Aleluja, kaj si nena vse zmislijo.. --> Now that we're all here, photo ? adijoooooo pamet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:13:37
|
|
|
|
rina22
|
pa kaj se ta sandra res samo prepira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:14:05
|
|
|
|
elevitka
|
V VEDNOST: Tokrat poučna lekcija o ženski in moški slovenščini. Ženska slovenščina: Kaj se resnično skriva za njenimi besedami? 1. Da = Ne 2. Ne = Da 3. Mogoče = Ne 4. Rabiva = Hočem 5. Oprosti = Še žal ti bo! 6. Pogovoriti se morava = V težavah si 7. Seveda, ti kar = Bolje, da niti ne pomisliš na to 8. Naredi, kar hočeš = Za to boš še plačal 9. Nisem razburjena = Seveda sem razburjena, ti kreten! 10. Danes si zelo pozoren = Ali res misliš samo na seks in nič drugega? Moška slovenščina: Kar moški reče, to misli 1. Lačen sem = Lačen sem 2. Zaspan sem = Zaspan sem 3.. Utrujen sem = Utrujen sem 4. Dobra obleka = Super dekolte! 5. Ljubim te = Seks, tukaj in zdaj! 6. Dolgčas mi je = Si za seks? 7. Smem prositi za ples? = Rad bi spal s teboj 8. Te lahko kdaj pokličem? = Rad bi spal s teboj 9. Bi šla z menoj v kino? = Rad bi spal s teboj 10. Te lahko peljem na večerjo? = Rad bi spal s teboj 11. Ti čevlji ne gredo skupaj z obleko = Sem homoseksualec
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:14:05
|
|
|
|
katy83
|
tasa imaš ZS
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:14:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Spet sem sama? te pa grem še jaz na vice... · Pojavil se je nov položaj v seksu,imenovan rodeo. Ženska gre na vse štiri in moški vstopi vanjo od zadaj. Potem jo moški prime okoli pasu. In zašepeta:”Imaš najbolj debelo rit,kar sem jih videl.” Nakar se poskuša osem sekund obdržati v tem položaju. totega poznam jaz malo drugače: da jo prime od zadaj, pa reče, da ima njena kolegica boljšo rit. to da mi reče da mam debelo rit..... bi še prenesla..... ampak da ima kolegica boljšo.... TEGA PA NE mamicu mu spalim bezobrazno !!!! boljše ne bi mogla povedat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:15:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Spet sem sama? te pa grem še jaz na vice... · Pojavil se je nov položaj v seksu,imenovan rodeo. Ženska gre na vse štiri in moški vstopi vanjo od zadaj. Potem jo moški prime okoli pasu. In zašepeta:”Imaš najbolj debelo rit,kar sem jih videl.” Nakar se poskuša osem sekund obdržati v tem položaju. totega poznam jaz malo drugače: da jo prime od zadaj, pa reče, da ima njena kolegica boljšo rit. to da mi reče da mam debelo rit..... bi še prenesla..... ampak da ima kolegica boljšo.... TEGA PA NE mamicu mu spalim bezobrazno !!!! boljše ne bi mogla povedat podpis
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:16:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka mi pa bomo jedli panirane rakove klešče in krompirjevo solato to je to http://www.najcena.si/product/9536/kvibo-panirane-rakove-klesce-250g mnjami čudim se ker tega ne jem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:17:29
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka V VEDNOST: Tokrat poučna lekcija o ženski in moški slovenščini. Ženska slovenščina: Kaj se resnično skriva za njenimi besedami? 1. Da = Ne 2. Ne = Da 3. Mogoče = Ne 4. Rabiva = Hočem 5. Oprosti = Še žal ti bo! 6. Pogovoriti se morava = V težavah si 7. Seveda, ti kar = Bolje, da niti ne pomisliš na to 8. Naredi, kar hočeš = Za to boš še plačal 9. Nisem razburjena = Seveda sem razburjena, ti kreten! 10. Danes si zelo pozoren = Ali res misliš samo na seks in nič drugega? Moška slovenščina: Kar moški reče, to misli 1. Lačen sem = Lačen sem 2. Zaspan sem = Zaspan sem 3.. Utrujen sem = Utrujen sem 4. Dobra obleka = Super dekolte! 5. Ljubim te = Seks, tukaj in zdaj! 6. Dolgčas mi je = Si za seks? 7. Smem prositi za ples? = Rad bi spal s teboj 8. Te lahko kdaj pokličem? = Rad bi spal s teboj 9. Bi šla z menoj v kino? = Rad bi spal s teboj 10. Te lahko peljem na večerjo? = Rad bi spal s teboj 11. Ti čevlji ne gredo skupaj z obleko = Sem homoseksualec ok zaj mi pa solze tečejo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:19:23
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ok,dobis za kilo.Mam tolk ja hvalaaaaa!!!! a ti moram naslov javit??? A ti bi rada ,da ti jih po posti posljem pa sva par ulic narazen doma ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:19:41
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka V VEDNOST: Tokrat poučna lekcija o ženski in moški slovenščini. Ženska slovenščina: Kaj se resnično skriva za njenimi besedami? 1. Da = Ne 2. Ne = Da 3. Mogoče = Ne 4. Rabiva = Hočem 5. Oprosti = Še žal ti bo! 6. Pogovoriti se morava = V težavah si 7. Seveda, ti kar = Bolje, da niti ne pomisliš na to 8. Naredi, kar hočeš = Za to boš še plačal 9. Nisem razburjena = Seveda sem razburjena, ti kreten! 10. Danes si zelo pozoren = Ali res misliš samo na seks in nič drugega? Moška slovenščina: Kar moški reče, to misli 1. Lačen sem = Lačen sem 2. Zaspan sem = Zaspan sem 3.. Utrujen sem = Utrujen sem 4. Dobra obleka = Super dekolte! 5. Ljubim te = Seks, tukaj in zdaj! 6. Dolgčas mi je = Si za seks? 7. Smem prositi za ples? = Rad bi spal s teboj 8. Te lahko kdaj pokličem? = Rad bi spal s teboj 9. Bi šla z menoj v kino? = Rad bi spal s teboj 10. Te lahko peljem na večerjo? = Rad bi spal s teboj 11. Ti čevlji ne gredo skupaj z obleko = Sem homoseksualec ok zaj mi pa solze tečejo študiram kam bi to postavila na VIDNO MESTO da lahk sam z prstom pokažem kje se lahko informira ko mu kaj ne bo jasno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:20:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 tasa imaš ZS sem poslala že sms
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:20:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Ok,dobis za kilo.Mam tolk ja hvalaaaaa!!!! a ti moram naslov javit??? A ti bi rada ,da ti jih po posti posljem pa sva par ulic narazen doma ? nevem... glede na to da sem malo doma sem vprašala... razen če se ker dan usput ustavim iz službe ko grem... ali pa če greš na kafe ju3... če daš Tasi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:20:58
|
|
|
|
katy83
|
uuuuuuu, zdaj se je začela super oddaja na reality zone: BEYOND CHANCE. Gleda katera? Jaz vedno rabim robčke zraven.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:21:03
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka jaz sem ti tudi na FB napisala, da mam za 400g Lino medvedkov. Tak da saherca če boš jutri na kofeju lahko meni daš za elevitko. Zvecer bom vedala,ce imam jutri tecaj ali ne..Drugace pa v vsakem primeru lahko tebi dam,ti si malo bolj leteca ko ona,pol pa ti njej
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 12:21:46
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m elevitka jaz sem ti tudi na FB napisala, da mam za 400g Lino medvedkov. Tak da saherca če boš jutri na kofeju lahko meni daš za elevitko. Zvecer bom vedala,ce imam jutri tecaj ali ne..Drugace pa v vsakem primeru lahko tebi dam,ti si malo bolj leteca ko ona,pol pa ti njej ja, se bove slišale, če ne druge bove z Lijo mimo vas šle na sprehod
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
PleničkaInes_LKdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?pred 1. letom (
15%)
med 12. in 18, mesecem (
21%)
po 18 mesecu (
64%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!