Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:42:52
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, pa ti nisi normalna, res zdaj kavo piješ? pa nisem tak dobesedno mislila, da ni normalna daj, če sem se res prejšnjič do 1h zjutraj premetavala po pojstli, pa nisem mogla zaspat.. če bi zdaj kavo spila, sploh spala ne bi Pa kak mi lahko to rečeš, bog ti oprosti Joj, preveč BBja, škoduje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:43:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ katy.. lepa slikica .. edino, ne izkoriščaj ga več kot tolk... , pa noč! Evo, tretja. Katyyyyyyyyyyyyyyyy!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:44:21
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, pa ti nisi normalna, res zdaj kavo piješ? pa nisem tak dobesedno mislila, da ni normalna daj, če sem se res prejšnjič do 1h zjutraj premetavala po pojstli, pa nisem mogla zaspat.. če bi zdaj kavo spila, sploh spala ne bi Pa kak mi lahko to rečeš, bog ti oprosti Joj, preveč BBja, škoduje. bog mi naj oprosti, kaj sem zaj naredla, ne? še dobro, da me nisi vidla, kak sem pogledala, ko sem to napisala meni tudi že počasi škoduje pa še 2 tedna bo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:45:54
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, pa ti nisi normalna, res zdaj kavo piješ? pa nisem tak dobesedno mislila, da ni normalna daj, če sem se res prejšnjič do 1h zjutraj premetavala po pojstli, pa nisem mogla zaspat.. če bi zdaj kavo spila, sploh spala ne bi jaz sem ista.. Kavo samo zjutraj pijem. Če bi jo pop. bi že mela probleme zvečer s spanjem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:47:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, pa ti nisi normalna, res zdaj kavo piješ? pa nisem tak dobesedno mislila, da ni normalna daj, če sem se res prejšnjič do 1h zjutraj premetavala po pojstli, pa nisem mogla zaspat.. če bi zdaj kavo spila, sploh spala ne bi Pa kak mi lahko to rečeš, bog ti oprosti Joj, preveč BBja, škoduje. bog mi naj oprosti, kaj sem zaj naredla, ne? še dobro, da me nisi vidla, kak sem pogledala, ko sem to napisala meni tudi že počasi škoduje pa še 2 tedna bo nore ste...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:47:26
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o &
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:47:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, pa ti nisi normalna, res zdaj kavo piješ? pa nisem tak dobesedno mislila, da ni normalna daj, če sem se res prejšnjič do 1h zjutraj premetavala po pojstli, pa nisem mogla zaspat.. če bi zdaj kavo spila, sploh spala ne bi Pa kak mi lahko to rečeš, bog ti oprosti Joj, preveč BBja, škoduje. bog mi naj oprosti, kaj sem zaj naredla, ne? še dobro, da me nisi vidla, kak sem pogledala, ko sem to napisala meni tudi že počasi škoduje pa še 2 tedna bo Hihihih .. mojemu nič ni jasno, no, pa saj mu itak ni, se glih zbudo, pa nogomet gleda, pa čokolino (ostanke od Nika) papca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:48:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Da se mi perilo opere....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:49:00
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:49:09
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, pa ti nisi normalna, res zdaj kavo piješ? pa nisem tak dobesedno mislila, da ni normalna daj, če sem se res prejšnjič do 1h zjutraj premetavala po pojstli, pa nisem mogla zaspat.. če bi zdaj kavo spila, sploh spala ne bi Pa kak mi lahko to rečeš, bog ti oprosti Joj, preveč BBja, škoduje. bog mi naj oprosti, kaj sem zaj naredla, ne? še dobro, da me nisi vidla, kak sem pogledala, ko sem to napisala meni tudi že počasi škoduje pa še 2 tedna bo Hihihih .. mojemu nič ni jasno, no, pa saj mu itak ni, se glih zbudo, pa nogomet gleda, pa čokolino (ostanke od Nika) papca. To tvoj tudi dela? Moj tudi čokolino za T je Moj pa je že ob 20h vgasno je na sedežni zaspo, pa sem ga komaj živa nagnala v spalnico smrčat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:49:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Da se mi perilo opere.... saj se bo.. do takrat, ko boš šla cote vesit, boš nazaj saj ti ne bo pobegnilo s stroja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:50:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go majakla, midve bova navijali, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:51:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:51:10
|
|
|
|
majakla
|
Še 10 min. Te pa da vidimo. Grem izpeljat, pridem poročat. (Ste čule: 5:0 za Barco!)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:52:24
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go majakla, midve bova navijali, ne? Vidve kar...samo se bojim,da bosta ostareli vmes...pri nas je proizvodnja definitivno zaključena...sem že kastrirana
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:52:25
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 10 min. Te pa da vidimo. Grem izpeljat, pridem poročat. (Ste čule: 5:0 za Barco!) pa o čem ti to daj, me zanimaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:52:37
|
|
|
|
majakla
|
Jaz že navijam, pa še Lenči coj. Sami go, ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:52:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go majakla, midve bova navijali, ne? Vidve kar...samo se bojim,da bosta ostareli vmes...pri nas je proizvodnja definitivno zaključena...sem že kastrirana
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:54:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go A ne bi mogla ti z mano držat??
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:55:05
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Še 10 min. Te pa da vidimo. Grem izpeljat, pridem poročat. (Ste čule: 5:0 za Barco!) pa o čem ti to daj, me zanimaaaaaaaaaaaaaaa jaz tud ne vem, kaj boš zdaj ušpičla... sem mislila, da sem tak zaspana, da nič več ne dojemam za kaj se gre... pa vidim, da nisem edina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:56:38
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ ene kupujete vozeke.. jaz sem pri tem kupila vozič: otr. vozički Lepi vozički ...bom še kaki dojenčkodiš dobila sami, kaj čakaš? hitro v pojstlo k tvojemu, pa drugi mesec gledj, da poročaš o ali ali kar o & Sami go, Sami go, Sami go A ne bi mogla ti z mano držat?? kaj zdaj me boš pa v šahu mela ??? Mislim, bog ti oprosti te besede!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 29.11.2010 22:56:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Vidve kar...samo se bojim,da bosta ostareli vmes...pri nas je proizvodnja definitivno zaključena...sem že kastrirana Pa ne,no...glej imam dva lepa otročka,pa še par-kaj si poleg mojega možeka lahko še drugega želim? Vse otroške sanje pa se tudi ne uresničijo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?