|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
25.11.2010 14:53:48   
branka81
lunka-čestitke za prespane noči,po moje sva našo princesko preveč razvadla glede spanja,ker včasih zaspi na joški,večinoma pa jo moram nosit,da zaspančkauser posted image ,bo treba nekaj ukrenit.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
25.11.2010 14:55:16   
Anonimen
ja lunka saj sva najprej razmišljala da bi mami prišla k nama ga pazit, samo to je taka žurka ki traja do zgodnjih jutranjih ur in  midva bi prišla domov recimo ob 3h, imava pa majhno stanovanje in nobene dodatne postelje za mami, tako da bo šel kar k našim. Tam ima že od rojstva prenosno posteljico v moji bivši sobi, spal je tam ko je šel moj jadrat in sva bila midva na"počitnicah"pri nas doma, res da je bil z mano, ampak mislim in upam da tudi zdaj ne bo prevelike panike. Čim manj starši kopliciramo tem boljše bo to sprejel otrok-po mojem.

spanje ob isti uri: ja naš že od rojstva hodi spat ob 8h, samo da se je prve mesece hranil še ob 11h, 2h, 5h,
Zdej ga pa malo čez 19 uro začneva rihtat. Kopanje, papcanje in spat. Nikoli ne gre kasneje kot ob pol 9h. Včasih je že ful prej zaspan in kadar to vidiva ga začneva prej kopat in zaspi že pred osmo, nekje povprečje je pa od 19h-20h
Smo imeli pa nekaj dni nazaj obdobje, ko ni hotel zaspati in sva ga umirjala do 10h...samo so bili pa zobki krivi, zdej ko so mu ven pogledali je vse OK.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3102
25.11.2010 15:08:54   
branka81
lunka-tvoja miška je pa res pridna glede spančkanja,najbrž smo mojo res razvadl,ker vaačsih zaspi na joški,večinoma pa se nosi in pol zaspančka.Bravo za tak d

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
25.11.2010 15:10:52   
branka81
Tale rr pa kr neki nagaja,pol pa 10-krat pišem heheuser posted image

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
26.11.2010 9:07:09   
Anonimen
Jutro!
Ste se že naspale! Mi smo imeli zelo pestro noč,Nina bruhala ,pa drisko imela ,ne vem a je kaj takega pojedla ali pa kakšen verus staknila.Ema se prebujala vsake pol ure in se premetavlala ,jokala nič.Po mojem joi ne paše ,ker ima dvignjeno ležišče in pol kar vstaja iz posteljice,ali pa ji je bilo pretoplo ne vem res neuser posted image user posted image user posted image user posted image .Sedaj je zaspal brez problemov.Drugače mene tudi malo zdravje matra glavoboli v trebuhu me boli ,peče .-spet kislina..bo treba po tablete.
Vzunaj smo bolj malo,nas sonček prehiti in gre prej dol,pa pol je takoj mrzlo,no danes sneg napovedan-ga še ne rabimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ste že kaj za miklavža kupovale?
Še malo komenteram...
spanje ob isti uri naše se kar drži ur ob 7 -8 zvečer zaspi ,pa do 8 -10 ure zutraj ,včasih manj ,včasih več.Je pridna res ,ponoči se že od 3 meseca ne hranimo več,noče jesti ponoči.
Branka81večkrat ji ponujaj tekočino ,posebej topli čaj ,če bo pomagalo .Pri nas je ,ko tudi ni hotela piti.Rada pije iz lončka z nastavkom ,mi imamo adventovga.
3sonček3 no pri nas še ni začelo ven kapljati pri teh lončkih ,pa jih že kar dolgo uporabljam.Ti ji že dolgo uporabljaš?
dihidracija najpprej se opazi v ustah ..
nosečka24 ja lepo ,da bo šel sinek malo v varstvo.Se drugače boji drugih ljudi!Res bi bilo najboljše ,da prideta tebi ,ko je že svoje posteljice navajen.Moja sploh noče zraven naju spat v posteljici.Moja še ni bila v varstvu čez noč ali cel dan,ne boji se nobenega ,tak ,da upam ,da ne bo problemov!
lunka1 super za spanje,le tako naprej!
posteljica spijo vaši sončki v svojih posteljicah!
Hvala za nasvete glede pikic in izpuščajev okoli ust,sem probala namazati ,pa je boljše...
No tako sem se malo razpisala,lepo se imejte ,uživajte..se še kaj javim!
Lp!

(odgovor članu branka81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3105
26.11.2010 9:42:10   
Anonimen
levinjica: Nejc se je že velikokrat pazil pri naših, prvič ko je bil star dva meseca in sva šla midva v ikeo po kuhinjo... ni naju bilo cel dan pa ni bilo panike-mali je užival. Zmeraj ko greva midva po nakupih ga peljeva k našim, ker nama ni najbolj všeč da bi z nama po teh trgovskih centrih hodil. Ne boji se nikogar-vsaj zaenkrat ne

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3106
26.11.2010 9:54:56   
Anonimen
ja naš že od začeta spi v svoji posteljici in dva meseca tudi že v svoji sobici. Edino zjutraj ko se okoli pol 8h zbudi ga nahranim in malo še k meni v posteljo odnesem, ampak ne spi, temveč se plazi po postelji, gleda  lučko...user posted image
Ponoči nikoli ni spal pri nama, ker enostavno ni hotel...očitno je tak otrok da rabi mir in svojo posteljo za spanje-HB

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
26.11.2010 14:33:43   
pinakolada
levinjica

mislim da sem jaz tista oseba, ki bi ti lahko dala največ informacij glede refluksa...;) No naši Neji so ga ugotovili, ko je bila stara 1 mesec in 7 dni (ni nič jedla, ne pila, neutolažljiv jok tudi po 8 ur skupaj brez predaha), vonjala se je želodčna kislina iz ust, zaleti se ji tako da neha dihat (prvič je bilo najhuje, ker ne veš kaj bi naredil)...user posted image

Že 3 x so ji delali ph- metrijo in CMCMR. Neja ima res HUD GER (refluks). Prvič je imela več kot 350 refluksov v 24 urah... ;(

Njena zdravnica na gastro dr. Kamhi, je rekla da je redko vidla dojenčka s tok močnim refluksom. Takrat so ji dali za terapijo antireflusne ukrepe in zdravilo Controloc 2 ml/dan. Sedaj pri skoraj 8 mesecih ima dozo še večjo in sicer 4 ml/dan. Poleg tega ima tudi potrjeno alergijo na kravje mleko in jajca.

Tega 15.11. sve bile zopet sprejete notri, ker cca. 3 tedne ni jedla skoraj ničesar (morda 1-2 dan po 100 mleka na obrok). Imela je tudi hudo drisko, ter v urinu številne bakterije in hemoglobin (kri) V VODI.

Zredila se ni nič zadnji mesec, še dol ji je šlo. Tako, da ima sedaj 6950 kg in 70 cm. GH sploh ne mara nobene. Tudi sedaj mi poje okoli 130-150 ml mleka ADC, ki ga gostim z Rižolinotom.Tako, da po moje ne bo kakšen hud jedec.
Očitno se bo po meni vrgla...user posted image  , saj imam jaz že cca. 6 mesecev 49 kg (24,5 kg manj kot pred porodom) user posted image

V kolikor te še kaj zanima glede tega, mi napiši ZS ali pa na forum...

lep snežen dan... ;)

30.03.2010 je prijokala na svet moja princeska Neja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
26.11.2010 15:27:58   
lenčy
lep zasnežen dan vam želim!

medva sva kar v mestu in aleks prav uživa v svoji bivši sobici, kamor je prišel direktno iz porodnišnice. tuki ima več prostora za igrat...

božični nakupi- aleks dobi že za miklavža avtosedež, za božička pa kakšno pametno igračo ala fisher price. oči dobi pa kakšne boxerce, ker jih rabi, pa verjetno kakšno majco z napisom ponosni očka ( najboljši očka na svetu že ima).

gremo pa naslednji teden v lj in bo že tam ka dobil, pa mami tudiuser posted image

ne morem zdj nadaljevat, ker mi mišek nagaja z miško, pridem pa kmalu še ostalo pokomentirat.

lepo se imejte

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu pinakolada)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
26.11.2010 15:35:05   
lunka1
pinakolada - upam, da se vaša miška čimprej pozdravi. se mi kar smili ubogi otročiček...

lenčy - zdaj si mi dala idejo, jaz bom tudi mojemu nabavila eno tako majico user posted image  mala pa bo prav tako dobila avtosedež (verjetno nisva edini user posted image user posted image ), nekaj luštkanih oblačilc, igrače, pri stari mami gugalnik itd...

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
26.11.2010 15:58:12   
strumf
čav punce. verjamem da pri vseh sneži, pri nas je nazadnje - vzhodna slovenija cca ob 13 uri. se ga je že kar lepo nabralo. dopoldne sva še malo postavala po mestu, sedaj pa se tople hiše drživauser posted image user posted image user posted image . ati je šel na službeno žurko, midva pa se grejeva sama domauser posted image . se pa bomo pa upam imeli super vsi trije naslednji teden, gremo namreč v kranjsko goro na počitnice. hura user posted image user posted image user posted image .

kar se tiče nakupov, bo tudi naš tamali dobil avtosedež, zaenkrat še izbiramo firmo, ne vem kaj bova izbrala. zaenkrat se zanimava za recaro 1,2,3. samo kaj ko je več kot 200€, ravno tako romer. pismo sta draga avtosedeža. katero firmo boste pa ve izbrale? pa tudi kombinacijo 1,2,3 ali samo 1,2? ati dobi za božička aktovko, stara je že v zelo obupnem stanju user posted image user posted image user posted image , mami pa si bo mogla še neki zmislit kaj bi radauser posted image .

pred enim tednom sva prenehala z dojenjem, ker mi je enostavno zmanjkalo mleka. na levi dojki je že pred tremi tedni nehal vlečt, pa mi je bilo hecno zakaj noče. pa si grem črpat, pa je bilo samo 20ml. na desni pa 180ml. ok hrane je bilo še dovolj. potem pa je tudi na desni mi začel strajkat, pa sem vedla da se ne naje dovolj, tako da sem mu dala zvečer potem 200ml umetnega mleka in še enkrat toliko zjutraj in tako smo prenehali z dojenjem. brez težav. dojke se mi niso napomnile niti čez ves dan. tako da smo sedaj na umetnem zjutraj in zvečer, čez dan imamo še 4 obroke GH. je pa res da odkar je mali na umetnem mleku mi spi od pol osmih zvečer do sedmih zjutraj brez prebujanja in brez nočnega hranjenja. saj je že prej dobro spal ampak se je obvezno vmes 2xprebudil za vodo in 1x za podoj.

spat pa hodi že cca 7 mesecev okoli pol osmih zvečer-že spi, se okoli sedmih greva kopat, potem dobi flašo - v naročju se mal pocartama na vmes (prej sem ga dojila) in potem ga dam napol spečega ali pa budnega  v posteljico kjer do konca sam zaspi. včasih zaspi takoj, včasih še malo kolovrati, vendar ga kar pustim v temi in potem najakasnje ob osmih spi.

sem ga pa ta teden izmerila in stehtala-doma in imamo pri osmih mesecih 10 kg in 73 cm. ja imamo res velikega fanta. čav user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
26.11.2010 17:45:18   
lenčy
lunka me veseli, da sem ti dala idejouser posted image  to mora pa ja vsak očka imet... hm pa mamica tudi, ampak na to se mora pa očka spomnituser posted image

hja vidim, da bodo naši malčki dobivali avtosedeže...medva sva se odločila za recaro 9-36 kg, ker ga res vsi hvalijo. cena pa res ni pomembna, sj če skp sešteješ najpreje sedež do 18 kg pa še pol do 36kg, ti pride skor isto. ne vem no medva sva se za recarota odločila , še ko sem bila noseča. je pač eden najboljših in na varnosti res ni za šparat. in nasledn teden, ko bova v lj, ga bova šla pogledat v njihovo trgovina, da nama ga malo razkažejouser posted image

strumf ti imaš pa res velikega fanta, aleks ima pri osmih mesecih nekje 9kg...

lp, moram it, je mišek lačen...

Rada te imava!!

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
26.11.2010 19:33:32   
lunka1
mi smo vzeli roemerja duo plus z isofixom, in sicer smo ga naročili iz nemčije - cena je bila 100€ nižja kot v babycentru user posted image

hehe, tudi naša Julia ima 10kg, še malo čez, velika pa je75cm user posted image user posted image user posted image  ta bo vse fante dala v red, hehe user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lunka1 -- 26.11.2010 19:34:20 >

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
26.11.2010 21:10:19   
strumf
ja sej midva greva v pon skozi lj, pa se bova ustvila v njihovem salonu (recaro), da nama ga malo razkažejo. sej vem da pri varnosti ne smemo varčevati, samo so cene sedežev res v velikem razponu od 80€ pa vse do 250€, potem pa se res malo zamisliš zakaj je to tako. mali že uro in pol drnjoha, jaz pa sem že kuhinjo pomila pa big brotherja sem si ogledala, sedaj pa napad na cunje user posted image user posted image user posted image in spet ne bom šla spat pred po enajsto.

drugače imam pa že v mislih jutrišnji dan, ko bo strumfek prvič na snegu, komaj že čakam, pa fotič obvezno zraven, baterije se že polnijo user posted image user posted image .

lahko nočko

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
26.11.2010 22:31:23   
Anonimen
Midva sva se ravno danes pogovarjala kaj bi malemu kupila za miklavža. Sedež ima in se v njem vozi že dva meseca, igrač je tudi že malo morje dobil...bova mogla mal še pomislit kaj takega rabi. Moja mami ima že pol omare stvari zanj, tko da midva ne bova lih pretiravalauser posted image

Naš je bil pri 6m 71cm velik in je tehtal 8700, zdej pri 8. mesecih je pa velik 77cm in tehta 10 kg. Dolg je ko ponedeljek, sploh noge-očitno je po dediju ki je dvometrašuser posted image

(odgovor članu strumf)
  Neposredna povezava do sporočila: 3115
26.11.2010 22:32:13   
branka81
Mmmm kok je lepo,ko zunaj snegec pada,sam ati je bogi ker dela nočno in mu ni nč toplo-še dobr da ga najina ljubezen grejeuser posted image ...
Naša frajerka je zaspala šele ob 22h,blagor vam ko malčki zaspijo že full zgodaj.
Mi že imamo avtosedež in sicer Maxi cosi tobi in sm tud full zadovoljna,mala pa je itak zadovoljna,ko ima več prostora in lahko tud ona uživa v vožnji..sm pa opazla,da zdej hitrej zaspančka not,ko se peljemo..zadnjič je celo pot v KK in iz KK do jesenic-2 urci ajalauser posted image .
Tud mi komaj čakamo,da gremo jutr na snegeca,sm že napovedala atiju kepanje hehe..pride še katera??user posted image
lepo nočko

(odgovor članu strumf)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
27.11.2010 8:20:44   
Jessy
Pozdravljene!

Naš dečko je včeraj prvič videl sneg. user posted image  Smo šli z nahrbtnikom na dolg sprehod, pa je samo opazoval in se čudil. user posted image

Naš ima avtosedež Kiddy Life Plus, v mojem avtu pa se še vedno prevaža v lupinici. Ko jo bo dokončno prerastel, bomo sedež selili iz avta v avto po potrebi, ker še enega ne mislim kupovati.

Za Miklavža bo dobil plenice, bodi in pižamco, ker to pač rabi. Če ne bi imeli starejšega otroka, mu niti ne bi dajali kot Miklavž, ampak bi pač dobil. Miklavža itak še ne razumejo in se mi zdi brez veze. user posted image

Lepo se imejte!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
28.11.2010 0:15:22   
lenčy
sj vem, da je pozno, ampak sem vas morala pozdravituser posted image

sem ravnokar diplomsko ponovno popravljala, tako da me ne bo konc, če sm par minut še na RR.

čist sm gotova, utrujena, ampak ne sam od diplomske temveč od ljudi,s katerimi živim. ne prenesem več brezobraznosti, ki sem jo tukaj deležna, zato sem se odločila, da se vrnem nazaj v mesto. tukaj eni res mislijo, da so bolj pomembni od enega dojenčka (mojega sina). niti malo se ne ozirajo na nas... ne bom se več obremenjevala in grem nazaj...

letos očitno ne bo še nič s stanovanjem, ker se morajo trenutni stanovalci najprej izselt vnuser posted image

grem pančat, mirno noč vam želim

Rada te imava!!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
28.11.2010 12:52:48   
3Sonček3
Živjo punce, pr nas sneži k pr norcih, moj je šu pa še v Lj Sanji čeveljčke kupit (sm jezna ko hudič, kot da nemore počakat do jutr ko naj nebi padalo, ne v največjem snegu je treba jit) no nebom se več jezila kar je je)
No da vem povem kaj je pa pr nas nouga. 3 dni nam že ratuje da ne jemo več ponoči, danes pa sem bla spet tko zmatrana da sm ji ob polpetih dala mal za jest, nism več mogla. Ampak se izboljšuje. Popije mi pa tolko da res nevem katere plenice naj kupm da bodo zdržale čez noč. Zdej uporablam Pampers active baby 4+ pa sm danes zjutraj ko sem jo odvila dobila pošiljko želeja iz plenic. Vs tist gel je vn steku polulana pa do ramen. Kaj naj nrdim, čist sm obupana. A sploh obstajajo plenice k bi to zdržale? Na teh k jih mi uporabljamo piše 12ur da naj bi zdržale, pr nas tut 9 ur ne zdržijo. Predlog da bi jo ponoči previjala se mi zdi neprimeren, zato ker pri nas tut če se zbudi je v trenutku nazaj v komi, tko da se mi zdi škoda da bi jo razbudilapol pa nazaj nebi hotla zaspat, kr ona bi se skos igrala pa vriskala (beri: hiperaktivnost od zadnjič :) )
Ućerej sm ji v pikapolonici kupila en pajacek za spat št. 74 in vam povem da bo čez 1 teden že v škatli, tko je mejhn!!! Mi smo bli v sredo na merjenju ...68cm, v soboto ji je pa 74 komaj prou, sej vem odvisno od firme, ampak je tko velik zgledou še moj je reku ah kdaj bo to njej prou kaj si tok veliko kupla, pa sm rekla da manjšaštevilka je bla samo 68 ta bi ji bla pa hitr premejhna ko sva pa probala je pa reku dobr da si uzela 74, mogoče bi blo bolš če bi biu še mal večji. Tko da je treba res čuvat kaj kupujete.
Mamo grozne probleme z obutvijo in zimskim nepremočljivim kombinezončkom. Rabmo copatke za notr, najbl bi bla js zadovoljna s cicibankami. Ne najdemo čeveljčkov za notr (s trdim podplatom) Ne najdemo škornčkov za vn, sej bi jih itak mela samo nataknjene gor nebi je dala hodit po snegu če še not nezna tko kot bi blo treba. A kaj ko sm zanč v pikapolonici kupila copatke 9-12 mesecev pa so ji bli preveliiki, jih nesem zamenjat uzamem škornčke 8iste firme) velikost 6-9 mesecev premajhni, pa js bom ****is fasala s temi čevlji. V celi Ljubljani nism našla nepremočljivega kombinezončka in po celem Kočevju sm brskala pa jih nimajo mislm katastrofa. Mal sm po internetu gledala rabljene pa pri vseh pipe samo velikost nikjer pa al je premočljiv al ne, jih je pa tolk da se mi neda pri vsakemu sprašvat al premoči al ne.
Nč grem še enga pokadit pol se bo pa itak že moja lubica zbudila pa bo treba jest.
Aja ena je spraševala kje spijo naši sončki ane...no naša že od majhnega vedno spi samo v svoji postelji al pa vvozičku, na nobeni drugi postelji nebo zaspala, edino če bo tko zmatrana da bi kr dol padla.

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
28.11.2010 21:23:08   
zoey
Čer!
Sem se morala malo v rit brcnit in spravit k pisanju user posted image Piškotek je prejšnji teden nekaj zakuhal, pri živahnosti se mu je minimalno poznalo user posted image , je pa bil precej jokica. Zdaj je že ok, samo kašlja še grdo. Najprej sem mislila, da so zobki, ampak še kar ni nič novega ven prišlo, od začetka septembra. Pa ga kar matra, ampak jih ni na spregled. Drugače je podivjan do fula, se mi kar trga, ker nič ne morem narediti. S spanjem je tudi cela štala, če hočem, da spi čez dan, ga moram najprej dol tiščat, da se umiri, potem pa ležat zraven, zvečer ima pa tudi veselico. Odkar vstaja je konec samostojnega spanja. Tudi ko se zbudi, je isto sekundo pokonci. Se pa kar večkrat zbudi ponoči in slej kot prej pristane pri nama. Pa sem mislila, da ne bo nikoli spal med nama, pa evo ga user posted image
Ker samo stanje ni več zabavno, se prav pogumno spušča, pa pleza čez ovire, pa se vzpenja, malo preveč je pogumen, ga je že fizioterapevtka tako ocenila. Pa prava klepetulja je user posted image Tudi neverbalna komunikacija se mu je odprla, včeraj je cel niz pokazal user posted image . Na splošno je en velik smejko in prijeten podivjanček.
Za avtosedež gledava samo skupino 1, ko sva se končno odločila za MC Tobija, jih je pa zmanjkalo v akciji user posted image Sem pa videla že modele 2011 in so full lepi, samo so pa 250, tumač. Tako da še razmišljava. V igri so tudi Romer in Recaro, ampak se še nisva ful poglobila user posted image Tako da ga mogoče ne bo prinesel Božiček, ampak kak gospod januarček. Lupinica mu je po višini še ok, je pa tudi suhec, tako da ni panike. Pa še zraven mami se lahko vozi in je zakon user posted image
Jaz se pa ne morem upret igračkam, tako da bo Miklavž, pa Božiček, pa mogoče še dedek Mraz user posted image Je pa to bolj zame, njemu še itak ni nič jasno user posted image
Dojiva se že kar dolgo samo zjutraj in zvečer, pa bom kar počasi nehala, ker se samo afna in zraven vstaja in se zvija in ni ničemur podobno. Si lahko mislite, kaj mi dela z bradavicami user posted image   Svoje so oddelale user posted image Zjutraj se je zdaj navadil na flaško (je prišlo obdobje hude lakote ponoči in smo uvedli flaško ob 2h, 3h user posted image , zdaj se je premaknilo na zjutraj).
Mirno nočko vsem user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
28.11.2010 21:33:27   
Anonimen
hey,heyuser posted image
Zamedlo nas bo in baje bo cel teden še sneg padal. Tko da bo bolj dolgčas, ker bova z malim omejena na stanovanje, ker si ga ne upam v takem vremenu z mojim twingotom vozit okoli po takih cestah in v takih razmerah.

Naš mali je uspešno preživel prve mini počitnice pri mojih starših. Mami mi je dans cel dan govorila kolk imava pridnega otroka. Spal je celo noč, pojedel je vse kar so mu dali, baje je bil ful dobre volje in pokal take face, da so se mu vsi smejali. Moja sestra ga je "naučila" dati petkouser posted image , baje je celo nekaj puzal (drugače ga ne pripraviš), skratka danes ko smo odhajali sploh ni hotel ituser posted image

Navduše je bil nad snegom. Gledal je kako moj ati in brat kidata sneg in zraven spuščal vreščeče navdušene krikeuser posted image , ko je pa plug mimo šel je bilo pa navdušenje še večje.

3sonček3: jst sem ene škorenjčke dobila poleg cunjic od sestrične, pa sem mu jih zadnjič gor tlačila pa mu nikakor niso šle gor. Na koncu sem ugotovila da so mu po velikosti prav, stlačit pa mu noge nisem mogla notri, ker naš mulček ima po mamici visoko nogouser posted image
Jst imam ful probleme s čevlji ker imam visoko nart in pa tudi široko nogo. Balerinke so mu pisane na kožouser posted image . HB da je fantek in mu ne bo potrebno salonarjev nosituser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3121
29.11.2010 13:07:05   
NM
Dan!

Gledam skozi okno in ni ni prav nič všeč, saj je začelo deževati oz. pada sodra. Pa smo si zadali, da danes, ko ne piha, krenemo na sneg. Niki je bil v soboto tako všeč, da se je čudila kar z odprtimi usti, tata ji je naredil snežaka in je prav pogumno stala zraven, hotela mu je spulit nosuser posted image .

Še vedno čakamo zgornji enkici, vse je napeto in belo, malo pa ponoči kr malo daje. Spet en podoj okol štirih, petih pa cartanje pri mami in potem tisto, kar pravi Zoey, pristane pri meni, da v miru zaspi. Res se mi ne da uspavat, da se prebudim. Jo bom že odvadla, čeprav sem si rekla, da ne bo pri naju. Pa vprašam mojega, kako bi on: "Daj jo k sebi in v miru zaspi." Zaenkrat sva še sklepčnauser posted image user posted image .

Zvečer pa tudi jaz zdaj vztrajam in jo držim, da zaspi, saj je sicer non stop v luftu.

Zoey in Jessy pa še katera, kam ste se izgubile???? Res so tile mali veliki pikci že okupacija 100 na uro.

Zoey - mi smo tudi vzeli Maxi cosi Tobija- belega s pikcami, zdaj v akciji. Si se pozanimala, če je še v kateri drugi trgovini. Lahk pogledamo v Postojni.

nosečka - bravo za lepo prespano noč na počitnicah

lenčy - držim pesti, da boste kmalu v boljšem okolju. Do takrat pa poskušaj kaj čez ramo vreči. Nikoli ni vse po godu, malo prilagajanja in zamaši si ušesa in se ne sekiraj.

lunka - še vedno lepo spite?

Nč, grem delat novoletne voščilnice. Sem jih že 80 spravila v promet.

Lep danuser posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
29.11.2010 14:42:08   
girl79
Čao,

Sem že par dni nazaj full napisala na RR, pol me je pa ven vrglouser posted image user posted image ...pa se mi ni dala še enkrat pisat.....bom tokrat za vsak slučaj najprej kopirala user posted image

Nežo je današnje plavanje očino čisto zmatralo, ker spi na kavču (v bundi user posted image user posted image ) že uro in pol....sem mislila da bo itak samo kake pol urce in sem ji kar pustila bundo gor....no sem pa zdaj dobila idejo da mogoče jo pa drugače zebe in se zato ponavadi prej zbudi čez dan- jo bom začela v bundo oblačit za spat user posted image user posted image user posted image

uspavanje- tudi Neža je otrok užitkov- to pomeni da zaspi če se trese rit (avto, voziček) ali pa če je v ustih joška user posted image user posted image user posted image ... no zadnje čase uspeva tudi varianta da se uležem na kavč ali posteljo in potem ona pleza po meni oz. se mi vleže na trebuh in tako zaspi

spanje ponoči - spat hodimo še vedno nekaj pred 22.00 uro, jo podojim in nato preložim v njeno posteljico....nato je običajno že okrog enih ali celo prej že prvo dojenje in potem do jutra ponavadi še dva dojenjauser posted image user posted image ....vstajamo pa okrog osmih zjutraj ....saj po mojem sicer ni lačna, ampak če je ne dojim lahko uspavanje traja tudi uro in pol, mi je pa potem lažje dojit...

Ali je katera že probala načrtno ukiniti nočno dojenje?? Kakšna je bila "tehnika" in kakšni so bili rezultati?

No čez dan pa običajno spi 2x po kakšno urico, eno rundo tudi do uro in pol.....sem s tem zelo zadovoljna glede na to da je ko je bila stara cca 2 meseca in potem kar nekaj mesecev spala samo 3x po pol ure čez dan...tako da bravo Nežka za dnevno spanje user posted image user posted image user posted image ...zdaj moramo samo še nočnega porihtatuser posted image

sonček- Sanja pa res fuuuuull veliko spije, tao da ni čudno da ti nobene plenice ne zdržijo čez noč....jaz sem čisto zadovoljna če Neža spije 1 deci čez dan- se bolj redkokdaj zgodi....no spije pa vsaj zdaj malo več ko ji dajem vodo za pit kot prej ko sem ji dajala čaj...

Je pa tolk fajn ko je tolk snega da sem se odločila da bo Nežki kar miklavž prinesel sanke, pa bo Božiček potem nosil pri babicah še kake druge stvari, itak otročki zdaj še ne vejo kdo in kdaj jim kaj prinese user posted image user posted image

Lepo se mejte s svojimi sončki in obilo zimskih radosti user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
29.11.2010 16:17:55   
NM
Jaz sem probala nekaj noči ukinjat in je bilo tolk vpitja, da sem se odločla, da bomo zaenkrat še spali. Se pa bojim, da je to nočno cartanje ratala že navada.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
29.11.2010 17:34:19   
branka81
Joj ta RR,že trikrat sm napisala pa me vn vrže..je...jim....!!user posted image user posted image
Zdej se mi pa ne da več pisat,pa še mala se je zbudila in ji morm neki za papcat naredit.
Jutri pa moj roj.danuser posted image user posted image komaj čakam,da pridete na kosilo kolegica in kolega iz KK,dobra sta da se jim da tko daleč vozit na gorenjsko-ampak tko vidiš kdo ti je pravi prijatelj.user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?