zoey
|
Čer! Sem se morala malo v rit brcnit in spravit k pisanju Piškotek je prejšnji teden nekaj zakuhal, pri živahnosti se mu je minimalno poznalo , je pa bil precej jokica. Zdaj je že ok, samo kašlja še grdo. Najprej sem mislila, da so zobki, ampak še kar ni nič novega ven prišlo, od začetka septembra. Pa ga kar matra, ampak jih ni na spregled. Drugače je podivjan do fula, se mi kar trga, ker nič ne morem narediti. S spanjem je tudi cela štala, če hočem, da spi čez dan, ga moram najprej dol tiščat, da se umiri, potem pa ležat zraven, zvečer ima pa tudi veselico. Odkar vstaja je konec samostojnega spanja. Tudi ko se zbudi, je isto sekundo pokonci. Se pa kar večkrat zbudi ponoči in slej kot prej pristane pri nama. Pa sem mislila, da ne bo nikoli spal med nama, pa evo ga Ker samo stanje ni več zabavno, se prav pogumno spušča, pa pleza čez ovire, pa se vzpenja, malo preveč je pogumen, ga je že fizioterapevtka tako ocenila. Pa prava klepetulja je Tudi neverbalna komunikacija se mu je odprla, včeraj je cel niz pokazal . Na splošno je en velik smejko in prijeten podivjanček. Za avtosedež gledava samo skupino 1, ko sva se končno odločila za MC Tobija, jih je pa zmanjkalo v akciji Sem pa videla že modele 2011 in so full lepi, samo so pa 250, tumač. Tako da še razmišljava. V igri so tudi Romer in Recaro, ampak se še nisva ful poglobila Tako da ga mogoče ne bo prinesel Božiček, ampak kak gospod januarček. Lupinica mu je po višini še ok, je pa tudi suhec, tako da ni panike. Pa še zraven mami se lahko vozi in je zakon Jaz se pa ne morem upret igračkam, tako da bo Miklavž, pa Božiček, pa mogoče še dedek Mraz Je pa to bolj zame, njemu še itak ni nič jasno Dojiva se že kar dolgo samo zjutraj in zvečer, pa bom kar počasi nehala, ker se samo afna in zraven vstaja in se zvija in ni ničemur podobno. Si lahko mislite, kaj mi dela z bradavicami Svoje so oddelale Zjutraj se je zdaj navadil na flaško (je prišlo obdobje hude lakote ponoči in smo uvedli flaško ob 2h, 3h , zdaj se je premaknilo na zjutraj). Mirno nočko vsem