Anonimen
|
po pravici povedano sem jaz na začetku kolebala med Kranjem in Jesenicami, šla sem na ogled obeh porodnišnic ampak razlog, da sem sploh pomislila da bi šla drugam rodit je bila zastonj EA na Jesenicah in pa pisanje po forumu ako je kranjska P zanič. No, po ogledu jeseniške porodnišnice sem se še isto minuto odločila da je Kranj prava izbira. Vsaka ima svoje želje in videnja na porod oz. tako bom rekla vsaka je različna v tem, kaj ji je pomembno. Mene je na primer na Jesenicah zmotil sam izgled in pa funkcija porodne sobe. Prva misel (pa ne se smejat) ki me je prešinila ko sem zagledala porodno je bila klavnica. Ne res, mene osebno njihova porodna z tistimi grdimi ploščicami vsepovsod asociira na klavnico, sem si že predstavljala da po porodu samo z šlaufom sperejo vso kri stran hehe- tiste male nizke stene med porodnicami tudi niso ravno nek +, ker imaš filing da te kdo čez špega Za odnose sester sem slišala da so dobri, sama teh izkušenj nimam in tega ne bom komentirala-edino da za boga nočejo dodatkov dajat sem slišala in da se moraš prav skregati če nimaš mleka. Glede na kritike kranjske P tukaj na forumu sem se bala kaj bo, pa sem bila samo + presnečena. Porodna je bila super (velika kot moja soba doma), una nove postelja (vem da jo imajo tudi na Jesenicah) intimno, nihče ni uletaval noter, glasba po izboru, vsi tako prijazni da ni za povedat, vse so lepo razložili, odgovarjali na najbolj butasta vprašanja...skratka porodna 10+, na oddelku so bile pa tudi prijazne, vse razložile, skratka ni da ni. Verjamem pa da ima kakšna tudi slabe izkušnje. Meni je žal če bo res tako, ker imam do kranjske P 10 minut z avtom do jesenic pa krepke pol ure. Drugače pa sva midva ravno iz dooolgega sprehoda po sončku. Uživala sva še zadnji dan sončka preden se spet pooblači in začne padat sneg. po pravici povedano sem jaz na začetku kolebala med Kranjem in Jesenicami, šla sem na ogled obeh porodnišnic ampak razlog, da sem sploh pomislila da bi šla drugam rodit je bila zastonj EA na Jesenicah in pa pisanje po forumu ako je kranjska P zanič. No, po ogledu jeseniške porodnišnice sem se še isto minuto odločila da je Kranj prava izbira. Vsaka ima svoje želje in videnja na porod oz. tako bom rekla vsaka je različna v tem, kaj ji je pomembno. Mene je na primer na Jesenicah zmotil sam izgled in pa funkcija porodne sobe. Prva misel (pa ne se smejat) ki me je prešinila ko sem zagledala porodno je bila klavnica. Ne res, mene osebno njihova porodna z tistimi grdimi ploščicami vsepovsod asociira na klavnico, sem si že predstavljala da po porodu samo z šlaufom sperejo vso kri stran hehe- tiste male nizke stene med porodnicami tudi niso ravno nek +, ker imaš filing da te kdo čez špega Za odnose sester sem slišala da so dobri, sama teh izkušenj nimam in tega ne bom komentirala-edino da za boga nočejo dodatkov dajat sem slišala in da se moraš prav skregati če nimaš mleka. Glede na kritike kranjske P tukaj na forumu sem se bala kaj bo, pa sem bila samo + presnečena. Porodna je bila super (velika kot moja soba doma), una nove postelja (vem da jo imajo tudi na Jesenicah) intimno, nihče ni uletaval noter, glasba po izboru, vsi tako prijazni da ni za povedat, vse so lepo razložili, odgovarjali na najbolj butasta vprašanja...skratka porodna 10+, na oddelku so bile pa tudi prijazne, vse razložile, skratka ni da ni. Verjamem pa da ima kakšna tudi slabe izkušnje. Meni je žal če bo res tako, ker imam do kranjske P 10 minut z avtom do jesenic pa krepke pol ure. Drugače pa sva midva ravno iz dooolgega sprehoda po sončku. Uživala sva še zadnji dan sončka preden se spet pooblači in začne padat sneg.
|