|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
19.11.2010 10:49:07   
lunka1
se strinjam s capyko! no, midva sicer imava uni izobrazbo, a pri oddaji vloge ni igralo nobene vloge. potrebno je, da si lastnik stanovanja, ker je potrebno oddat tudi kupoprodajno pogodbo.
obstajajo pa tudi subvencije za najemnike, tam pa mislim, da je potrebna višja izobrazba, ampak ne samo uni, ampak višja (turej specializacija, magisterij,..). res pa tam na tisti povezavi vse piše.

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
19.11.2010 12:27:31   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: Capyka

IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

ja sej pinakolada, važno je le, da ima eden visoko,višjo, uni.... izobrazbo, čeprav sej pravim, poznam tudi obratni primer, pa sta vseeno dobila subvencijo.

To ni res... To drži samo pri subvenciji najemnine. Če si pa lastnik, potem pa izobrazba nima nobene vloge.

lp

user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.11.2010 14:12:17   
vekybel
...napišem cel roman potem me pa vrže ven, obupuser posted image

meti.v čestitke iz srca za user posted image  in čuvaj se. Kako se počutiš? Pa si odprla krog, katera je naslednja???

branka81 kako je z službo? Bo? Držim pestke. Pa z sestrco obdržita stike pa srečno naprej.

jessy kako je bilo na krstu? Pa čestitke Tobiji za Sv. krst.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
19.11.2010 14:16:46   
vekybel
7lina7 mater ste pridni, vi to kr 6 zobekuser posted image  ja bravo kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image

lenčy držim pestke da čim prej najdete svoj kotiček.

nosečka24 upam da se ne ponovi tako hudo pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sestrco.

levinjica dobrodošla med nas.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
19.11.2010 21:10:53   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: vekybel

7lina7 mater ste pridni, vi to kr 6 zobekuser posted image  ja bravo kaj naj rečem user posted image user posted image user posted image

7! user posted image   5-i v novembru.... mislim, da bo ju3 spet eden! user posted image

Lin@

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.11.2010 21:15:59   
Anonimen
Lina blagor se vam ki vam zobki kot po tekočem traku ven lezejo. Našega pa enkici zgoraj tko matrata, da je ves bogi. Zdle sem ga eno uro nosila okoli in sem mu mogla na koncu spet svečko dat, ker je bil čist fertik. Drl se je, brcal z nogicama...kot prejšnja dva večera. Nisem vedela da tolk časa traja da ven pokukajo. Dlesen ima otečeno že dva tedna, siten je pa že cel mesec, zdej se pa samo še stopnjujeuser posted image

(odgovor članu 7lina7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3056
19.11.2010 21:59:18   
lucika
naj na kratko napišem, ker ne vem, kaj tukaj ni jasno. subvencijo se dobi za 3 stvari:
1. nakup (rabiš kupoprodajno pogodbo z datumom kot je določeno)
2. gradnja (rabiš pravnomočno gradbeno dovoljenje z določenim datumom)
3. tržni najem (pomembna tudi izobrazba9

tak da sonček, če vama bodo hišo prepisali, ali le del, in bosta dobila GRADBENO DOVOLJENJE za gradnjo (karkoli boste dozidavali ali kaj), potem boste upravičeni do subvencije. kupili je verjetno ne boste a ne...žal.

naš je še brez zob. mati brez menstruacije. plazit pa je začel, vsaj nekaj:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.11.2010 13:43:12   
Anonimen
Pozdravljene mamice!
Se nič ne javljam,smo z Emo v bolnišnici od četrtka.Mi je en teden gh zavračala,pa čisto malo tekočine pila.Ne vejo še kaj bi bilo .Jav ,ko kaj več izvemo.Hvala mamicam za dobrodošlico!
Lep pozdrav klub  temu kislemu vremenu!

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.11.2010 16:50:55   
3Sonček3
lucika ja pri nama sm si js to predstavlala da bi od njegove mame kupla del hiše, ker darilna pogodba ali dedovanje ne pride v poštev. Ampak mislm da to nebo šlo. Ma bo že.
7lina7 bravo za 7. zobek, nemorm vrjet, kam se vam mudi? user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.11.2010 22:29:25   
NM
levinjica - veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da boste čimprj doma in da ugotovijo,kaj je narobe.

7lina7 - tile vaši zobki pa res rastejo kot gobe po dežju user posted image user posted image user posted image

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.11.2010 22:33:46   
NM
Ojla!

Na kratko - pri nas ni pretresljivih sprememb, čakamo zgornji enkici. Ne vem, ali je bilo povezano z njima, samo ene dve noči pa res ni bilo miru. Nisem navajena na stalno vstajanje in sem bla čist paf.
user posted image user posted image user posted image obupala nad tem, da bi še sama zaspala v posteljici. Odkar vstaja, ne pozna ležanja. Lahko že drema na stranici pa bo še kar stala.

Držim pesti za lepše vreme in vam želim mirno nočko.

Pa pokukajte iz luknjic, kamor ste se skrile. Se pomanjkanje časa verjetno pozna, ker so naši pikci postali zelo zelo aktivni in nam ne dajo miru.user posted image

< Sporočilo je popravil NM -- 20.11.2010 22:36:09 >

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
21.11.2010 11:10:56   
lunka1
NM, verjetno ste manj spali zaradi lune...mali cvergelji so še posebaj dojemnljivi za polno in prazno luno. našo zmeri vrže...

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
21.11.2010 11:14:37   
lunka1
...ah, sem prezgodaj oddala..

No, pri nas nič novega. Smo na 2 zobkih, čakamo še zgornja 2. Recimo, da spimo, čeprav se še nekajkrat zbudi. Danes se je najprej zbudila ob pol dveh, pa nama je potem šele po tem, ko je prišla k mamici, uspelo jo ponovno uspavat nazaj in jo dat nazaj v njeno posteljico. Vedno jo gre ati dat nazaj spat, pa se ji čist utrga, se zvija in dere na ves glas. Potem jo pa jaz vzamem in mi zaspi v par minutah nazaj... No, potem sva se dojili pvrič ob 4h, ob 6h spet auf, sta se previla, spet na joško in spat do 8h. Zdaj pa spet spi...

Danes gremo na RD od moje tašče... Julia bo po dolgem času spet videla bratranca, ki je 2 mesca mlajši in sestrično,ki je 1 mesec starejša. To bo zanimivo user posted image  Obvezna oprema - fotič.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
21.11.2010 11:22:10   
lunka1
AAAH, sem pozabila povedat, da bom verjetno prej zaključila porodniško in jo bo moj prevzel do konca... Hehe, očka na porodniški user posted image
Obstaja šansa, da dobim službo na šoli v podaljšanem bivanju s 1.1.2010 user posted image user posted image user posted image  Ko bi vsaj bog dal... To bi bila moja prva redna zaposlitev. Saj mi je hudo, ker bo Julia takrat stara šele 9,5 mesecev, ampak ker je težko dobit službo v šolstvu med letom, raje ne bom čakala na sredino februarja, ko se izteče porodniška... Potem bi lahko ostala brez...

Saj podaljšano bivanje je fajn. Delala bi od pol 12h do 16h, časih še manj. Ko bo Julia šla v vrtec, jo bom parkrat tedensko peljala že zjutraj in jo bo šla stara mama iskat (je tudi učiteljica in ima zgodaj konec službe), ostalokrat jo bom pa peljala ob 11h, ravno pred mojo službo, da bova lahko malo več skupaj. Drugače je ne bom videla do pol petih, ob 7h pa hodimo že spančkat... 

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
22.11.2010 10:56:49   
3Sonček3
Mene pa zanima če kera doma dela čokoladni liker? Rada bi ga nrdila za božično darilo, pa me zanima kakšne sestavine date not, kako ga pripravite in kolk časa mora stat da je dobr, to mislm tko da vrjetno ni dobr da ga en dan prej nrdiš ane?

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
23.11.2010 11:46:06   
Anonimen
Da se malo javi..Včeraj prišle iz bolnišnice .Smo dale vse preiskave skozi .Malo je bil urin slabi-bakterije malo ,pa malo refluksa so ji ugotovili,tak ,da imamo dvojna zdravila na 12 ur do petka.Potem imamo še eno kontrolo.Mogoče je to keri kaj znano-refluks.Jesti mi je že bolj začela ,piti pa tudi ,sedaj malo več mleka AP pije...Sam da je boljše .Se še kaj javim grem kosilo skuhati naprej.Še pozneje kaj napišem!
Lep dan..
Lp.

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3066
23.11.2010 15:06:34   
lakaya
hojla :))

Smo pa postale skromne s pisanjem... ja meni res kar zmanjkuje časa, vas pa dokaj redno vsaj prebiram user posted image

Levinjica mi2 s tamalo sva ble tud v bolnici, ker je mela vnetje ledvic in sum na refluks. Tako, da naju v decembru čaka preiskava pod rentgenom za ugotavljanje refluksa user posted image

Pridne bit punce, pa čim bolj uživat z user posted image

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
24.11.2010 9:02:46   
Anonimen
Dobro jutro!
Ste se naspale mamice z sončki.Tukaj je pa res bolj zamrla tema ,ni časa,pa sončki veliko zahtevajo itn.
Mi smo spali ,kar uredu od 20 ure -4 ure pa od5ur -8 ur ,sedaj pa spet spi.Je pridna.Malo jo moti ,ker imamo v kinderpetu ležišče dvigjeno ,pa založeno pri nogicah ,da dol ne zleze,pa saj se bo navadila.
Boste šle kaj ven na sprehod,je kar hladno vzunaj!
lakaya kako so pa ugotovila na sum refluksa ,a je bilo kaj zavračanje hrane itn...
Eno vprašanje..S čim mažete svoje sončke ,če se jim okoli ust kaj spusti ,kakšne pikice!
No tako sedaj grem jest,pol pa za kosilo pripravit počasi.lp.

(odgovor članu lakaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
24.11.2010 9:11:19   
Anonimen
Našemu malemu je pa predvčerajšnjim končno ven pokukal 5. zobek in sicer leva zgornja enkica....od takrat vsako noč spi od 8h zvečer do 8h zjutrajuser posted image ...upam da bo trajalo nekaj časauser posted image

Zdle sem na 24 ur prebrala nekaj kar me je ful pojezilouser posted image : http://24ur.com/novice/slovenija/minister-se-je-lotil-reorganizacije-porodnisnic.html
Nočem hodit rojevat na Jesenice, ker smo imeli (sicer ne z porodnišnico) kar nekaj slabih izkušenj z Jeseniško bolnišnico (ena izmed stvari je bila ta, da jim je moj takrat 18. letni brat skoraj umrl zaradi malomarnosti) in se ji na daleč izogibamo! Če se bo to uresničilo grem definitivno naslednjič v LJ. Ne vem, zakaj ni ravno obratno, saj sem bila jaz osebno s kranjsko porodnišnico zelo, zelo zadovoljna!

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3069
24.11.2010 11:39:16   
branka81
nosečka24-jz sm rodila na Jesenicah in sm več kot zadovoljna,sestre so bile super,hrana še boljš,sam glede obiskov mal komplicirajo,ampak nasplošno super
Drugače smo pa po enemu tednu dopusta v mojem rodnem kraju končno le doma,sm že poom grešala malo miru in domačo posteljo,sm se pa vsaj malo odpočila,so se vsi tok ukvarjal  z malo-je kr mal pasalo.user posted image
Zobkov še kr nimamo,spančkamo kokr kdaj,se pa obvezno zbudi do dvakrat na noč.V 14 dneh je pa full napredovala naša princeska,ko jo za rokice držim tok hitr raca,da kr ne morm verjet,pa tud vstane se že sama,če še drži recio za omarco ali mizico.Dans bom mogla umaknit rožo,ki jo imamo na tleh v dnevni,ker je takoj pr njej,pa še par malenkosti,drugače bo vse polomljeno.Se je pa naučila dat pa-pa,pa ploska skoz za bravouser posted image user posted image ,imamo pa že skor 9kg,tko da je že kr težka za nosit.

Glede službe pa še neč ne vem,enkrat decembra mi javijo-upam da dobim,drugač jih po rit heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
24.11.2010 12:33:53   
lunka1
IZVIRNO SPOROČILO: branka81

nosečka24-jz sm rodila na Jesenicah in sm več kot zadovoljna,sestre so bile super,hrana še boljš,sam glede obiskov mal komplicirajo,ampak nasplošno super

se več kot samo strinjam... jaz pa sem za kranj slišala same slabe stvari, tako da, HB jesenice ostanejo!!

(odgovor članu branka81)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
24.11.2010 13:49:15   
plamen
Evo nas po dooolgem času, sem bralka, pisalka pa malo manjuser posted image .

Refluks - mislim da je treba razčistit, ker lakaya mislim da govori o refluksu vračanja urina nazaj, levinjica pa o mišiči požiralnika. Je pa skupno, da ne eden ne drug nista nič fajn. Levinjica mi imamo ta refluks, samo brez zdravil in sedaj z GH se je močno izboljšalo. Samo še sem pa tja kdaj kaj nazaj pride. S hranjenjem pa nisva imela težav, bila pa sva na ph-metriji že pri 4 tednih.

Pikice okoli ust - tudi mi jih imamo, skoz roke po obrazu, preden zaspi si mane očke in so pikice še tam. Rok pa res ne morem vsake 5 minut umivat. Namažem pa z Bepantenom, pa je boljše, ampak se vedno znova pojavijo. Še kakšen nasvet?

Mi2 sva bila že zunaj ene 2h, zdele se igra in iutruja, da bo lažje zaspal.

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
24.11.2010 14:10:34   
Anonimen
po pravici povedano sem jaz na začetku kolebala med Kranjem in Jesenicami, šla sem na ogled obeh porodnišnic ampak razlog, da sem sploh pomislila da bi šla drugam rodit je bila zastonj EA na Jesenicah in pa pisanje po forumu ako je kranjska P zanič. No, po ogledu jeseniške porodnišnice sem se še isto minuto odločila da je Kranj prava izbira. Vsaka ima svoje želje in videnja na porod oz. tako bom rekla vsaka je različna v tem, kaj ji je pomembno. Mene je na primer na Jesenicah zmotil sam izgled in pa funkcija porodne sobe. Prva misel (pa ne se smejat) ki me je prešinila ko sem zagledala porodno je bila klavnica. Ne res, mene osebno njihova porodna z tistimi grdimi ploščicami vsepovsod asociira na klavnico, sem si že predstavljala da po porodu samo z šlaufom sperejo vso kri stran hehe- tiste male nizke stene med porodnicami tudi niso ravno nek +, ker imaš filing da te kdo čez špega
Za odnose sester sem slišala da so dobri, sama teh izkušenj nimam in tega ne bom komentirala-edino da za boga nočejo dodatkov dajat sem slišala in da se moraš prav skregati če nimaš mleka.
Glede na kritike kranjske P tukaj na forumu sem se bala kaj bo, pa sem bila samo + presnečena. Porodna je bila super (velika kot moja soba doma), una nove postelja (vem da jo imajo tudi na Jesenicah) intimno, nihče ni uletaval noter, glasba po izboru, vsi tako prijazni da ni za povedat, vse so lepo razložili, odgovarjali na najbolj butasta vprašanja...skratka porodna 10+, na oddelku so bile pa tudi prijazne, vse razložile, skratka ni da ni. Verjamem pa da ima kakšna tudi slabe izkušnje. Meni je žal če bo res tako, ker imam do kranjske P 10 minut z avtom do jesenic pa krepke pol ure.

Drugače pa sva midva ravno iz dooolgega sprehoda po sončku. Uživala sva še zadnji dan sončka preden se spet pooblači in začne padat sneg.

po pravici povedano sem jaz na začetku kolebala med Kranjem in Jesenicami, šla sem na ogled obeh porodnišnic ampak razlog, da sem sploh pomislila da bi šla drugam rodit je bila zastonj EA na Jesenicah in pa pisanje po forumu ako je kranjska P zanič. No, po ogledu jeseniške porodnišnice sem se še isto minuto odločila da je Kranj prava izbira. Vsaka ima svoje želje in videnja na porod oz. tako bom rekla vsaka je različna v tem, kaj ji je pomembno. Mene je na primer na Jesenicah zmotil sam izgled in pa funkcija porodne sobe. Prva misel (pa ne se smejat) ki me je prešinila ko sem zagledala porodno je bila klavnica. Ne res, mene osebno njihova porodna z tistimi grdimi ploščicami vsepovsod asociira na klavnico, sem si že predstavljala da po porodu samo z šlaufom sperejo vso kri stran hehe- tiste male nizke stene med porodnicami tudi niso ravno nek +, ker imaš filing da te kdo čez špega
Za odnose sester sem slišala da so dobri, sama teh izkušenj nimam in tega ne bom komentirala-edino da za boga nočejo dodatkov dajat sem slišala in da se moraš prav skregati če nimaš mleka.
Glede na kritike kranjske P tukaj na forumu sem se bala kaj bo, pa sem bila samo + presnečena. Porodna je bila super (velika kot moja soba doma), una nove postelja (vem da jo imajo tudi na Jesenicah) intimno, nihče ni uletaval noter, glasba po izboru, vsi tako prijazni da ni za povedat, vse so lepo razložili, odgovarjali na najbolj butasta vprašanja...skratka porodna 10+, na oddelku so bile pa tudi prijazne, vse razložile, skratka ni da ni. Verjamem pa da ima kakšna tudi slabe izkušnje. Meni je žal če bo res tako, ker imam do kranjske P 10 minut z avtom do jesenic pa krepke pol ure.

Drugače pa sva midva ravno iz dooolgega sprehoda po sončku. Uživala sva še zadnji dan sončka preden se spet pooblači in začne padat sneg.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3073
24.11.2010 14:45:02   
lunka1
hehe, nosečka24, se popolnoma strinjam glede izgleda ploščic, ampak, ko si enkrat v porodni sobi in čakaš na otročka, te niti malo ne zanima IZGLED, ampak funkcionalnost vsega user posted image ... no, vsaj pri meni je bilo tako in nisem bila ravno malo časa tam notri... v 14 urah, kar sem jih preživela v porodni sobi, mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi bila v klavnici user posted image user posted image ... niti pomisliti nisem upala na kaj takega... no, v "klavnico" so me peljali potem ob enih zjutraj po 17 urah, ko so mi naredili CR.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
24.11.2010 14:46:40   
lunka1
punce, bližajo se božični prazniki (.... ja veeeeeeeeem, da je še en mesec user posted image user posted image ), ampak jaz počasi začenjam z nakupi daril. grem pač malokrat kam in potem izkoristim vsak šoping. kaj boste kupile vašim srčkom? (otročkom in partnerjem)

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?