|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
26.11.2010 13:43:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Da vam zaupam, da zunaj očitno še ni dovolj mrzlo, ker se mi liter kave že eno uro hladi, pa še je mlačna!user posted image

Da ni? Jaz sem se čisto premražena vrnila iz "malice".

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
26.11.2010 13:44:36   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ja, pisker, to poznam, sam zdaj Lia že doseže na radiatoruser posted image user posted image user posted image

Pa saj to daš samo zvečer gor, ko že spi! No, vsaj jaz tako delamuser posted image

Ampak zvečer ugasnem kurjavo!user posted image  Ni finta ravno v tem, da toplota izpareva vodo? Če so radiatorji mrzli, predvidevam, da to ne paliuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
26.11.2010 13:47:58   
Tulipan12

Da vam zaupam, da zunaj očitno še ni dovolj mrzlo, ker se mi liter kave že eno uro hladi, pa še je mlačna!user posted image

Meni kaže 1 stopinja, ampak kava ne gre nikamuser posted image  sem jo zdaj prelila, mogoče bo prej, me čas malo bašeuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
26.11.2010 13:55:44   
KOKICA32

Ja, pisker, to poznam, sam zdaj Lia že doseže na radiatoruser posted image user posted image user posted image

Pa saj to daš samo zvečer gor, ko že spi! No, vsaj jaz tako delamuser posted image

Ampak zvečer ugasnem kurjavo!user posted image  Ni finta ravno v tem, da toplota izpareva vodo? Če so radiatorji mrzli, predvidevam, da to ne paliuser posted image

Aja, to je pa druga pesem...jaz imam še potem cca 2 urci prižgano, ko dam Valentina spati...pa je dovolj, da ovlaži našo malo spalnico

Neposredna povezava do sporočila: 2954
26.11.2010 13:56:18   
KOKICA32

Meni kaže 1 stopinja, ampak kava ne gre nikamuser posted image  sem jo zdaj prelila, mogoče bo prej, me čas malo bašeuser posted image

led v njo vržiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2955
26.11.2010 14:17:37   
Najaa

Evo me nazaj, malo sem se morala vsest, ker čakam, da se mi skuha liter kave za tiramisu!user posted image  Srečala sem Taso in Lijo v trgovini, smo lahko malo počvekale, samo kaj ko čas tak beži, jaz pa večnem muvingu!user posted image
Detece v mojem trebuščku zaostaja za 1 teden (čeprav je to točno po mojih izračunih) in če slučajno ne bo napredovalo do naslednjega tedna, ker do zdaj je vedno, mi čez 2 tedna sprožijo porod, ker je plod že itak dovolj zrel. Ampak meni se ne mudi, mam še 1000 in 1 stvar za uredit in mi v 2 tednih ne bo ratalo!user posted image  Nikoli mi ni prav, ne? Lia, ki je bila čez rok al pa ta, ki bo mogoče prej...eh, voda je zavrela, šibam kavo not dat, pa glavo oprat, pa.... joj!!!user posted image

Mi tudi ne vlažimo zraka, ampak se zdaj spogledujem s tem vlažilcem zraka, ki ga imajo v Sparih za pike...

Svaka čast, da si tak aktivna. Sicer pa, če se spomnem sebe pri Tiji, sej nisem bila nič boljša. Zadnje tedne sem mela največ dela. user posted image

Vlažilec - mi imamo od Dormea in je super. user posted image Sam letos ga še sploh nismo prižgali, lani pa ko smo se sredi zime priselili v blok, je bila pa kriza zarad suhega zraka. Verjetno smo se tud že malo navadli.
Tiste dozice ima pa moja tašča, sam tam tud voda not ostaja tak da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2956
26.11.2010 14:17:43   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Eh o zamujanju sploh ne bi. user posted image Ga kličem kje je in reče, da bo čez 7 minut doma. user posted image Seveda je pol čez 15 minut.
Zdej se še brije. user posted image user posted image user posted image

Ti, za Tijo imam že skoraj dva meseca doma darilo za RD. user posted image Lego hiško, ki sem jo kupila že skraj na začetku akcije takrat. In že kooomaj čakam, da bo torek, da jo dobi.
Točno, ja Tija ima roj.dan... še malo. user posted image user posted image

Pa še nekdo. Še malo prej. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
26.11.2010 15:04:54   
Tulipan12
Tak! Tiramisuji gotovi, en mi zgleda boljši kot drugi, si bom označila posodo, da vem iz katere vzet kosuser posted image , frizura porihtana, cunje tudi, posodo pomijem, malo pospravim, se grem zrihtat, dobim Lio, zrihtam še njo, pa pičimo plesat!user posted image  Konec nastopa, predam Lio atiju in se gre mami sprostit s prijateljicami na večerjouser posted image user posted image user posted image

Snežiiiiiiiiiiii!!!!user posted image user posted image

Se beremo kaj, uživajte vikend!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
27.11.2010 19:05:12   
PERSIDA
LEP VIKEND VSEM .Za nami je ena taka fajn sobota ,da se ne ,da opisat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
27.11.2010 22:17:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

LEP VIKEND VSEM .Za nami je ena taka fajn sobota ,da se ne ,da opisat.user posted image
user posted image user posted image user posted image
tudi za nami je lepa sobota.
Nekateri ti pa res znajo polešat dan... user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
27.11.2010 22:20:25   
tasa_m
Mi smo tudi danes ves dan imeli obiske    je tak hitro dan minil, da mi ga je kuj škoda. user posted image
Lija zaspala 20 min. nazaj, moji malo prej odšli, Tomaževi pa so šli že okoli 20h. Dopoldan pa je prišla Persida z malima in so mi res nardili lepo presenečenje - torto + twetty majčko zame Ma sem jo cel čas mela oblečeno, ko smo se slikali seveda, da si je umažem sem jo pol raje iz varnostnih razlogov slekla user posted image user posted image V glavnem je meni bilo dovolj da so vsaj prišli, majčka je bila samo pika na i user posted image

Da pokažem, mojo novo garderobo :)

user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
28.11.2010 8:41:20   
Najaa
 TASICA TI SI PRAVA NAŠA ASICA! NAJ SE TI IZPOLNEJO ŽELJE VSE, OD LUNE DO ZEMLJE! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
28.11.2010 8:46:09   
Najaa
Dobro jutro.

tasa praznuje, mi se pa tudi pripravljamo na prvo praznovanje naše 4-ke. user posted image Tija ima danes s prijateljčki. Morava še darilo zavit, pa še en kup dela imam tak da šibam. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
28.11.2010 9:49:27   
tasa_m

TASICA TI SI PRAVA NAŠA ASICA! NAJ SE TI IZPOLNEJO ŽELJE VSE, OD LUNE DO ZEMLJE! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala mačkica moja user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
28.11.2010 9:49:53   
tasa_m

Dobro jutro.

mi se pa tudi pripravljamo na prvo praznovanje naše 4-ke. user posted image Tija ima danes s prijateljčki. Morava še darilo zavit, pa še en kup dela imam tak da šibam. user posted image

Lepo praznovanje, čestitali pa ji bomo v torek user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
28.11.2010 9:52:47   
tasa_m
Evo, pa za vsako košeč tortice  user posted image
user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
28.11.2010 10:35:33   
Najaa
tasa med nama, a je te torte še kaj ostalo al nam zdej tuki ponujaš mačka v žaklju? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
28.11.2010 11:04:31   
tasa_m

tasa med nama, a je te torte še kaj ostalo al nam zdej tuki ponujaš mačka v žaklju? user posted image user posted image user posted image
ostalo ostalo. Glede na to kolk še nas sodeluje na RR, bo za vsako kak mal košček user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
28.11.2010 13:01:28   
trezika
tasa, še tukaj iskrene čestitke...pa bodi še naprej taka faca user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
28.11.2010 13:02:30   
trezika
s torto si mi pa take lušte naredla da joj.... sploh ko vem kako dobre persida peče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
28.11.2010 20:17:31   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tasa, še tukaj iskrene čestitke...pa bodi še naprej taka faca user posted image  
user posted image hvala mačka

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
28.11.2010 20:18:00   
tasa_m

s torto si mi pa take lušte naredla da joj.... sploh ko vem kako dobre persida peče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mam še glih en košček, tak da če pohitiš, vredi sanke namažeš, jo dobiš user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
28.11.2010 20:38:42   
trezika
glede na to, kako pri nas naletava sneg, mi danes ni za it od doma user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
28.11.2010 22:36:16   
tasa_m

glede na to, kako pri nas naletava sneg, mi danes ni za it od doma user posted image user posted image user posted image user posted image  
ja verjamem ja.
Še sreča, da sem jutri še fraj, ker če bi mogla delat bi se raje po stopnicah vrgla, kako je zuni.
Sploh še plužijo ne

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
28.11.2010 22:50:36   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ja verjamem ja.
Še sreča, da sem jutri še fraj, ker če bi mogla delat bi se raje po stopnicah vrgla, kako je zuni.
Sploh še plužijo ne

PRIDI V BREGE TU VSE SPUCANOuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?