|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2011
25.11.2010 15:49:56   
ajč.
danes imela prvi pregled...10t/5d... ;))))
PDP imam 17.6. ..drugače je pa use uredu.. ;)user posted image
danes moram še zbrat pogum da pokličem starše in jim povem...user posted image

Mam pa eno vprašanje.Ima katera dobre/slabe izkušnje z NM porodnišnico?

(odgovor članu eni8)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 16:18:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ajč.)
  Neposredna povezava do sporočila: 777
25.11.2010 16:47:27   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: ajč.

ooo, ajč, k bova me skupaj v Nm porodnišnici! Rok imava že na isti dan! user posted image JA, izkušnje z Nm porodnišnico imam izpred petih let in to take, da sem raje zbrisala vse iz spomina. Upam da bo tokrat bolje.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 778
25.11.2010 18:39:13   
PolonaF
Lepo pozdravljene mamice!

Danes sem imela 3 pregled :). Pikica je velika že 47 mm :).....vse je vredu...in tudi tokso sem že prebolela....tako da se nimam kaj bati....v torek pa nuhalna. Danes je bil moj najbojši dan v nosečnosti brez slabosti in bruhanja, mogoče pa se bo počasi nehalo. Kako ste ve kaj?

LP Polona F

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 779
25.11.2010 19:52:22   
kakteja39
Hay !

Prestali smo nuhalno, katere me je bilo, glede na moja leta, kar pošteno strah. Sem presrečna da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Drugače sem tak pač . Vnetje je sicer veliko boljše, še vedno pa imam krče kot med menstruacijo. Mogoče bi morala za nekaj časa na bolniško, kajti imam zelo stresno službo. Sicer jemljem Buscopan, ampak ne vem če kaj pomaga.

AS raje nimam, ker mislim da bi bila nonstop priklopljena user posted image

Veselim se zime, snega in prihajajočih praznikov.

(odgovor članu PolonaF)
Neposredna povezava do sporočila: 780
25.11.2010 19:58:51   
mamipikapoka
sobrate, so ti zapestnice pomagale?
Jaz sem praktično že brez slabosti .
Vsem ki vam je slabo pa priporočam še glukozo!

Bi pa spremenila PDP. Na nuhalni mi je izračunal, da bo veselo 9. junija

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 781
25.11.2010 20:49:55   
sobrate
Joj ni še minilo, upam da bo hitr. TOk je bolše da sm dans samo enkrat bruhala pa normalno pojedla kosilouser posted image .
Aja pa ti si mela zapestico 24 ur gor, ker jst mam zvečer ko se grem tuširat čist rdeče okol roke?

Sam fora je pa v tem da mi čist nč ne paše za pituser posted image , še najbolj metin čaj. Voda bljak, sokovi tko tko.
Mah bo že.

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 21:12:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sobrate)
  Neposredna povezava do sporočila: 783
25.11.2010 21:31:11   
mayalottie
Mene so danes poslali na infekcijsko pregledat kri, če imam protitelesa za norice. Jih imam, tako da nisem dobila umetnih:) sem prav vesela, pa še par uric sem manjkala v službi:)
Danes sem razmišljala o tem, kako so vsi prijazni do nosečnic...Vsem sodelavcem, ki to vedo, se kar razjasne obraz, ko me vidijo:)))) To je tako lepoooo.-...Škoda, ker mine...

Če ne pa naj vas potolažim, tiste, ki niste še dopolnile 12 tednov in imate razne tegobe.....Meni se tako spreminja počutje na boljše, da kar ne morem verjeti. Ne vem, kdaj sem se nazadnje počutila tako polno življenja, energije, takoooo srečnaaaa in samozavestna....Res je nek evforičen občutek blaženosti.....In je NOR!
Tako da upam, da boste čimprej tukaj:)
Sem pa danes kupila ene nosečke žametke v  HMju, imajo kar dobre modele hlač, samo so zame prevelike....

Komaj že čakam nuhalno, da bo lahko moj dragi videl otročička...seveda pa upam, da bo vse ok....Imava pregled v sredo, 1.12....Takrat bom že 13.t.3.dan....Kako hitro gre! Že vidim, da bo minilo ful prehitro...
Ampak potem bo pa otročiček zunaj:)))

A so na nuhalni pri kateri ugibali glede spola? Sem slišala, da nekaterim že uganejo...

Lp vsem od evforične maje

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.11.2010 22:38:57   
mamipikapoka
jaz sem imela prva dva dneva zapestnico skoz gor - tudi ponoči, potem pa me je začelo preveč tiščati zato sem jo začela dajati dol, ko me je preveč stisnilo.

Res še poskusi z glukozo (lekarna), vedno si daj žlico ali dve v čaj. Jaz sem jo tudi kar tako na suho jedla user posted image .

Je pa res slabost tako zeelooo zoprna zadeva -čisto nepotrebno. Kot, da ne bodo dovolj vrtoglavice, omedlevice, vnetja, neprestano wc-janje, napihnjenost, hemeroidi, bolečine v križu, otekli gležnji, ... user posted image

Hehe, punce, kaj vse še nas čaka user posted image user posted image
Na srečo se nam vsaj bruheci poslavljajo in pride obdobje totalne vznesenosti in elana. Mayalottie je že tam user posted image

user posted image user posted image user posted image

malo še pa bomo že o imenih debatirale user posted image

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 785
26.11.2010 7:55:39   
viktory
Zdravo punce!
Da se še jaz malo javim. Včeraj sem mela tretji pregled in mi je spet malo pogledala z UZ kolk je zrastu. Je že 42 mm velik, tako da mi je rok prestavljen po UZ na 15.6. sam je  rekla, da boma zaenkrat kr pustle 20.6.
Spet bo velik dojenček zgleda (hčerka je bila 4140 g težka in 55 cm velika, sin pa 4200 g in 51 cm).
Drugače pa je bil včeraj ful živahen je kr nekaj brcal in boksal pa mencal okice in se božal po glavi. Pravi cartek. Nuhalno mam pa 8.12. in gremo vsi štirje. Mi je pa omenla še dvojno kromosomsko preiskavo v labaratoriju, sam to se boma zmenle na nuhalni ko bo vidla tam vrednosti.
Kakteja a si ti tud mela to preiskavo al sam nuhalno, jz sem tud med starejšimi 34 let.
Slabosti ni več, apetit se je mal povečal, zredila se še nisem nič. Počutje je pa super.
Sam, da na nuhalni še reče, da je vse ok, in potem uživanje v nosečnosti, ki hitro mine.

Lep pozdrav se še javim.

(odgovor članu mamipikapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 786
26.11.2010 9:29:08   
ajč.
IZVIRNO SPOROČILO: Udb

ooo, ajč, k bova me skupaj v Nm porodnišnici! Rok imava že na isti dan! user posted image JA, izkušnje z Nm porodnišnico imam izpred petih let in to take, da sem raje zbrisala vse iz spomina. Upam da bo tokrat bolje.

Ja mi jih je kr nekaj omenilo kake so razmere v NM, zato razmišlam da bi šla kam drugam.... ;)))
Saj mam še nekaj časa za razmislek ;))))

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 787
26.11.2010 9:57:05   
vesna_b

Ja mi jih je kr nekaj omenilo kake so razmere v NM, zato razmišlam da bi šla kam drugam.... ;)))
Saj mam še nekaj časa za razmislek ;))))

se opravičujem, ker smetim vašo temo, sem med majskimi nosečkami, sam pogledam mal tud sem - rok imam namreč 25.5.2011, pa lahk da bom na konc rodila junija user posted image
ej, jaz sem rodila že maja 2008 in nimam niti ene pripombe. moja sodelavka je rodila v nm 4*, pa ima tud same pohvale, s tem, da je enkrat rodila full prezgodaj, nedonošenčka z dobrimi 2 kilogrami.
pač - v vsaki porodnišnici imaš pohvale in pritožbe. jaz še vedno upam, da bo druga izkušnja vsak približno tako pozitivna, kot lahko rečem za prvič... enkratna babica, sestre na oddelku pa prijazne. vsaj meni. moja soseda jih je pa večkrat slišala. sam... lahk rečem, da upravičeno... rodila vakumsko, ko je šla na wc - s sestro - je 2* skupaj zlezla, a na koncu, ko jo prinesejo na posteljo, je poklicala vse sošolke in sošolce iz OŠ, SŠ in faksa (hodila je v 1. al 2. letnik upravne v nm), jih je prišlo 15 skup, so se pogovarjal na ves glas, previjalna je bila polna torb, jopic, vrečk - da niti tamale nisem mogla previt, in ko je bilo konec obiskov, so še kar vztrajali, pol je pa sestra prišla in mal znorela, da je obiskov že 15 min konec in da previjalna je za otroke previjat, ne pa za torbe odlagat.
sicer je prišla potem do mene, in se meni opravičila. pa zakaj?

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 788
26.11.2010 16:07:40   
Udb
Vesna, če je taki sestra svoje povedala, ji dam čisto prav. Jaz sem bila čisto pridna in prijazna, pa nisem v 4 dneh ene prijazne besede slišala, tko da...ne vem, men so bile sestre na oddelku grozne. Vse pohvale pa porodni sobi!

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 789
26.11.2010 17:53:07   
vesna_b
aja, to je pa drugo

ej, upajmo na najboljše, a ne?

< Sporočilo je popravil vesna_b -- 26.11.2010 17:54:43 >

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 790
26.11.2010 18:46:33   
Udb

IZVIRNO SPOROČILO: vesna_b

aja, to je pa drugo

ej, upajmo na najboljše, a ne?
 Seveda, kot vedno! user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 791
26.11.2010 20:54:22   
matcar
Čer!

najprej naj povem,da je za mano zelo naporen dan.Najprej sma z najmlajšim sinom,Saš-em,imela kontrolo in revež je pristal v bolnišnici,ker ima močno pljučnico.Potem sem jaz imela končno pregled.Noseča sem 10 t/2 d,kar pomeni,da se mi spremeni PDP na 23.6.2011.Vse je ok,veselo rastemo in migamo,srček tudi bije kot za stavo.user posted image user posted image user posted image No,pa še čakamo novice o svakinji,ki pravkar rojeva.Tak,da bom še danes najbrž postala prvič teta!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 792
26.11.2010 21:01:24   
ajč.
Vesna in Udb hvala za nasvete user posted image

Mislim da bom kar v rojstno mesto prišla user posted image
Danes me je v mestu ujela nevihta,tako da danes celo popoldne že ležim v postli... user posted image user posted image
Snega nimamo nič,lahko ga le gledam po Italijanskih hribih user posted image
Zdaj grem pa samo pod tuš in spat ker komaj še gledam...user posted image
Pozdravčke usem!user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 793
27.11.2010 10:19:07   
ajč.
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

zakaj po telefonu? povej jima v živo..

Jaz sem v Kopru, oni pa Novo mesto....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 794
27.11.2010 15:42:19   
onur
Živjo. Naj se še malo jaz javim. Petja še spi, že od 12.40. Je bila včeraj in danes bolj boga, pa včeraj imela malo vročine. Predvidevam, da jo martra zaprtje. Sicer se je danes pokakala veliko. Enkrat jo je že tako martralo. Sneg imamo tudi mi. Bili smo zunaj, vendar naša ni navdušena nad njim. Jo je vse motlo.

Matcar, user posted image user posted image user posted image user posted image za sineta, da čim prej ozdavi.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 795
28.11.2010 7:33:25   
jaz5
Dobro jutro
Jaz sem že pridno v službi. Jutri imam NS in jutri bom tudi dopolnila 12 tedenuser posted image .
Imam pa en problem. Že zjutraj ko sem se vstala iz postelje sem začutila bolečino v nožnici kot da me kdo reže z želetko. In še sedaj ko hodim čutim to bolečino. A mogoče ve kaj bi to bilo?user posted image
Danes je popoldne spet obljubljen sneg tako da se kar držite na toplem.
Pa pa

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 796
28.11.2010 9:57:05   
mayalottie
jaz5, tudi jaz sem imela enake bolečine,ki so se ponavljale...Poleg nožnice so me boleli še jajčniki, zato sem šla k ginekologu, da ovrže sum na izvenmaternično nosečnost ali kakšno drugačno. Pri tebi je to že ovrženo, saj si že bila na pregledu, tako da mislim, da so to normalni spremljevalci nosečnosti-ko se vse prilagaja, razteza.

Mene pa zadnji teden občasno boli trebuh. Ne vem točno kdaj, mislim pa, da kadar me hlače tiščijo ali pa zdaj, po spanju, kjer sem se zalotila rahlo na trebuhu. Ima še katera bolečine v trebuhu po 12. tednu?

Če ne pa ima moja pikica tudi danes rojstni dan, stara je 13 tednovuser posted image

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 797
28.11.2010 11:20:54   
Anonimen
punce...tudi mene zadnje dni skoz nekaj špika, reže, bode tam spodaj...iz prejšnje nosečnosti vem da je to povezano z vremenom in pa vsaj pri meni z lunouser posted image
tak da v petek je bila katastrofa, sem vsake pet minut hodila na wc in gledala če je kje kakšna kri tak me je tiščalo...je pa cel dan naletaval sneg in je prav tiščalo dol...tud moj mali je bi siten za popenit
včeraj je bilo ok,
danes pa spet že od zjutraj...isto tiščanje, slabo na polno, belega izcedka za izvoz...tak da...tale zima bo pestra..v.saj zameuser posted image

sem še zmeraj anonimna...ni še blo NS

držte se

anonimnauser posted image

(odgovor članu mayalottie)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
28.11.2010 16:12:11   
onur
Mi smo ponoči slabo spali, je tamičkena pojokavala. Zjutraj ko smo vstali je na kavču ležala, nič rekla, bleda. Potlej je zbruhala sok, ki ga je spila, pa ene štirkrat kakala in je bila kot prerojena. Sedaj spi. Jutri pa bomo ostali še doma in se pocartali.

Čakam sneg, pa ga noče bit. user posted image user posted image user posted image user posted image

V torek imam NS v Ljubljani in upam, da vreme ne bo katastrofalno.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
28.11.2010 16:15:50   
mayalottie
Kako čakate sneg, pri nas pada in pada že kar nekaj ur....

(odgovor članu ajč.)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......