vesna_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajč. Ja mi jih je kr nekaj omenilo kake so razmere v NM, zato razmišlam da bi šla kam drugam.... ;))) Saj mam še nekaj časa za razmislek ;)))) se opravičujem, ker smetim vašo temo, sem med majskimi nosečkami, sam pogledam mal tud sem - rok imam namreč 25.5.2011, pa lahk da bom na konc rodila junija ej, jaz sem rodila že maja 2008 in nimam niti ene pripombe. moja sodelavka je rodila v nm 4*, pa ima tud same pohvale, s tem, da je enkrat rodila full prezgodaj, nedonošenčka z dobrimi 2 kilogrami. pač - v vsaki porodnišnici imaš pohvale in pritožbe. jaz še vedno upam, da bo druga izkušnja vsak približno tako pozitivna, kot lahko rečem za prvič... enkratna babica, sestre na oddelku pa prijazne. vsaj meni. moja soseda jih je pa večkrat slišala. sam... lahk rečem, da upravičeno... rodila vakumsko, ko je šla na wc - s sestro - je 2* skupaj zlezla, a na koncu, ko jo prinesejo na posteljo, je poklicala vse sošolke in sošolce iz OŠ, SŠ in faksa (hodila je v 1. al 2. letnik upravne v nm), jih je prišlo 15 skup, so se pogovarjal na ves glas, previjalna je bila polna torb, jopic, vrečk - da niti tamale nisem mogla previt, in ko je bilo konec obiskov, so še kar vztrajali, pol je pa sestra prišla in mal znorela, da je obiskov že 15 min konec in da previjalna je za otroke previjat, ne pa za torbe odlagat. sicer je prišla potem do mene, in se meni opravičila. pa zakaj?
|