|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
27.11.2010 9:51:00   
tasa_m
Dobro jutro.
Enostavno nimam časa nazaj brat, samo na hitro vas pozdravim pa že šibamo v trgovino po kruh pa biftek.
Pridejo popoldan moji, pa par kolegic user posted image

Nič, šibamo na sneg ven user posted image

Čao bao

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
27.11.2010 9:58:35   
botrca
Za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in mamice user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 27.11.2010 9:59:26 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
27.11.2010 10:02:23   
ly117
jaz se tudi poslavljam, je moj prišo iz trgovine te bo pa treba nekaj začet delat. Se še kaj javim.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
27.11.2010 10:14:00   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sami-imaš kake Tobrex kapljice doma?Ji lahko kr to daš,če imaš.

T. jih je dobil za nos .... sami preberi navodila malo

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
27.11.2010 10:22:37   
elevitka
noč je bila grozna (smo se samo drli in viseli na joški)-mater najraje bi si vse bek porezala res.... tuli še naprej, smo pa uspeli za zajtrk pojest šmorn, pijem kavico ata se ukvarja z fedro, aja pa posesala sem stanovanje je blo že katastrofalno (tasa lahk potrdi-živi đumbus) pa en stroj cot pospravla.

ko bo šel mali spat grem kuhat- zrezki in pomfri, kitajsko zelje na solati z krompirjem in bučnim oljem, juhica pa če bo čas ostal še kako pecivo spečem (mi je nekaj kreme ostalo od tasine torte user posted image in sladke smetane

potem pa se bo itak mali zbudil in pičimo malo ven da si rit zlufta pa v trgovino.... pa bo spet večer

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
27.11.2010 11:35:55   
sami0804

Dan!user posted image
Najprej hvala vsem za user posted image ,so pomagale -noč je bila mirnauser posted image
No,ker je bila to druga uhica kot v sredo,smo se vseeno šli pokazat k zdravniku-in pristali na ABuser posted image .
Zdaj kuham kosilo,mala se igra in si poje zravenuser posted image ,ata in mulc sta pa šla v telovadnico na nogomet-imajo neki zaključek,pa sem starega malo poslala,da se malo rekreira pred šihtomuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
27.11.2010 11:37:06   
sami0804

Jutro!

No,pa sem postala teta.Dobili smo Tinčeka(Tine uradno),težek je bil 3790g in dolg 48,50 cm.Je pa pokukal na svet pred polnočjo!user posted image user posted image user posted image

Čestitke za junaka,teta!!user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
27.11.2010 11:38:18   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ne vem če mi nebo L spet zakuhal. Je tak čudn, sitkast pa cartast. Pa iz nosa mu je začelo spet tečt, pa kašelj se mu je spet poslabšal. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
27.11.2010 11:51:26   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

S, jih je tudi dobila za nos...sem šla včeraj brat navodila pa piše samo za oči...za nos ali ušesa pa ničuser posted image na srečo je sinoči potem zaspala,pa ji sploh nisem dala...ampak veš,kaj?
Danes sma dobile kapljice Matrixol...mi je rekla v lekarni naj me ne moti,ker na škatli piše,da so za oči,ji lahko komot dam v uhouser posted image ,pa v navodilih piše isto kot pri Tobrexu...še škatle so podobneuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
27.11.2010 11:51:54   
botrca
Pospravljeno in pomito vse...zdaj pa se relaksiram ob kapućinu...kathy83 prideš na enega user posted image ?

Skuhala bom pa samo krompirjev zos, če bo sploh hotel jest. Jaz sem pojedla 2 hot doga in ne bom jedla do poznega popoldneva.

Elevitka za grozno noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

NAša je bila tudi katastrofalna, ampak sem že tega navajena. Je imel Jan vročino ob 00.20 mu dam svečko pol pa 2h premetavanja, pihanja, stokanja, cukanja mojih las...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vglavnem ko sem pa pop....user posted image dla, pobrala svoj poušter in šla v dnevno spat, je pa 1-2 jokal, ati mu je rekel naj zdaj zaspi, da si je sam to zaslužil pa je zaspal takoj in do jutra spal....mislim...tako me pa res dvigne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 27.11.2010 11:52:10 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
27.11.2010 11:57:24   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
user posted image user posted image ...vglavnem ko sem pa pop....user posted image dla, pobrala svoj poušter in šla v dnevno spat, je pa 1-2 jokal, ati mu je rekel naj zdaj zaspi, da si je sam to zaslužil pa je zaspal takoj in do jutra spal....mislim...tako me pa res dvigne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

To pa mi je nekam znanouser posted image user posted image
Pol pa nimaš pojma,če laužanku res kaj fali,ali te dobesedno je...v glavouser posted image user posted image
Oprosti,ker se smejem,saj v tistem trenutku ni smešno,potem ko pa študiraš nazaj pa ti gre na smeh...
Pri nas ta faza trenutno popušča,zato se pa lahko važim in režimuser posted image

Pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
27.11.2010 11:57:46   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Danes sma dobile kapljice Matrixol...mi je rekla v lekarni naj me ne moti,ker na škatli piše,da so za oči,ji lahko komot dam v uhouser posted image ,pa v navodilih piše isto kot pri Tobrexu...še škatle so podobneuser posted image

tudi za uho so ja user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
27.11.2010 11:58:32   
sami0804

Pospravljeno in pomito vse...zdaj pa se relaksiram ob kapućinu...kathy83 prideš na enega user posted image ?

Skuhala bom pa samo krompirjev zos, če bo sploh hotel jest. Jaz sem pojedla 2 hot doga in ne bom jedla do poznega popoldneva.

A mene pa na hot-doge ne bi povabila,ne?user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
27.11.2010 11:59:41   
botrca
Pa to kar dajete same od sebe ali po navodilih P? Ker meni je moja oz. Janova P rekla, da je tobrex AB in ko mu neham dat naj vržem, naj ne uporabljam odprtega če bi še kdaj rabil.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
27.11.2010 12:00:54   
botrca

jih nimam več žal user posted image ...kapućino pa še je user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
27.11.2010 12:02:04   
elevitka

S, jih je tudi dobila za nos...sem šla včeraj brat navodila pa piše samo za oči...za nos ali ušesa pa ničuser posted image na srečo je sinoči potem zaspala,pa ji sploh nisem dala...ampak veš,kaj?

saj tud jaz sem gledala ko mi je dala tobrex za nos... noter v navodilih pa ne duha ne sluha o nosu....sem mu kr operil za otroke potem šla kupit za nos user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
27.11.2010 12:02:36   
botrca

Pol pa nimaš pojma,če laužanku res kaj fali,ali te dobesedno je...v glavouser posted image user posted image
Oprosti,ker se smejem,saj v tistem trenutku ni smešno,potem ko pa študiraš nazaj pa ti gre na smeh...
Pri nas ta faza trenutno popušča,zato se pa lahko važim in režimuser posted image

Pa en kupuser posted image user posted image user posted image user posted image

samo res se sprašujem ali me j....al mu kaj manjka...samo se mi vedno bolj zdi, da samo zeza...smešno mi ni ker se to redno dogaja, tak da se ne smej važička....user posted image user posted image user posted image ...da se ti ne bi vrnilo user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
27.11.2010 12:03:18   
sami0804

Pa to kar dajete same od sebe ali po navodilih P? Ker meni je moja oz. Janova P rekla, da je tobrex AB in ko mu neham dat naj vržem, naj ne uporabljam odprtega če bi še kdaj rabil.

Tega sicer nisem vedela,dobila sem ga pa enkrat lani za nos,samo ji takrat nisem davala in je ostal zaprt-še vedno jeuser posted image .Nekak mi je blo čudno,da bi ji kapljice za oči dajala v nos,zdaj pa vidim,da očitno drugih ,kot za oči sploh nimajouser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
27.11.2010 12:03:48   
elevitka

user posted image user posted image ...vglavnem ko sem pa pop....user posted image dla, pobrala svoj poušter in šla v dnevno spat, je pa 1-2 jokal, ati mu je rekel naj zdaj zaspi, da si je sam to zaslužil pa je zaspal takoj in do jutra spal....mislim...tako me pa res dvigne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj kot ba bi opisovala mojo fedro.... vun pesji je in pol ni čuda da popizdim (po 24 urnem mučenju kot opisuješ sama)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
27.11.2010 12:04:24   
sami0804

jih nimam več žal user posted image ...kapućino pa še je user posted image

Požrešnicauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
27.11.2010 12:05:01   
elevitka

Tega sicer nisem vedela,dobila sem ga pa enkrat lani za nos,samo ji takrat nisem davala in je ostal zaprt-še vedno jeuser posted image .Nekak mi je blo čudno,da bi ji kapljice za oči dajala v nos,zdaj pa vidim,da očitno drugih ,kot za oči sploh nimajouser posted image

odprtega sem zavrgla zaprtega sem shranila....

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
27.11.2010 12:05:15   
sami0804

saj tud jaz sem gledala ko mi je dala tobrex za nos... noter v navodilih pa ne duha ne sluha o nosu....sem mu kr operil za otroke potem šla kupit za nos user posted image

jaz tudi user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
27.11.2010 12:06:11   
botrca

ja saj je meni tudi rekla, da naj me ne preseneti ker so za nos, uho in oči user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
27.11.2010 12:06:35   
elevitka
Tak... za kosilo imam vse pripravljeno čez kake pol ure grem pečt meso in krompir (juha in solata sta fertik) biskvit peče, počakam da se shladi in ga grem polnit....

grem se malo vležt me tak glava boli.....

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
27.11.2010 12:06:55   
botrca

Požrešnicauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?