Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:02:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 drugega pa mi ni za kurblat...ga mamo bolj za okras izgovori izgovori, jaz sem tud svojega zakurblala zdaj.. ..da sem prišla sem......
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:03:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, naj povem, da snega nimam rada in me je že mama, ki je mislila danes prit klicala, da je ne bo...zaradi snega...ja, pa halo???, pa če sem že malemu sneg pokazala??? Saj je vse v hecu govorila, samo meni ni smešno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:05:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Črni jakni, pa špegle na glavi, pa teniske? Suza Koban (taxi vozi občasno) ja ona, kaj sta v sorodstvu? Neeeeeee, so družinski prijatli z moževo familijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:12:14
|
|
|
|
arabela*
|
Še kratek raport, ker vas tak ne dohajam več..... Zjutraj rihtala še stvrai...elekrtiko, plin, ostale zadeve, je tega ogromno...tak da ko to do konca spoštimamo, pa samo še kjuč v roke in akcija.....komaj čakam...mi je že prava sila tukaj...tak da če bo vse po sreči, bomo za novo leto že čist preseljeni......kuhno še nabavimo in ostalo kar ni in je to to...samo sneg me malo .........in ovira pri vse tem . vesela....končno oceno pri ekonomiji imam 10....jupi,zdaj pogledala.... Matcar....upam, da se Saš vredu drži...bošček mali Ste se sploh dobile dane sna kavici? Zunaj pa tak zapadlo.....smo bile prej zunaj in sta malečke čist nore bile....kričale od veselja, ko smo hodile po snegu.... Grem zdaj gledat mehiko, potem omare pospravit se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:13:26
|
|
|
|
arabela*
|
madonca, kolk slovničnih napak...ma ni mi za popravljat zdaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:14:14
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To pa spljoh ni res Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delih hahahahaha krepavam od smeha jaz tudi Ko pa Sami kako "spusti" . . . hihihi, dol padeš. V službi sem se komaj zadrževala, faca na 3.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:15:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: katy83 o, pa sem vseeno podlegla čarom sneženja in malega ven peljala...nisem ga naribala danes , danes sem mu samo sneg v roko dala, pa me je tak hecno gledal....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat Ja in zakaj ga nisi naribala??? Ja, zakaj???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:16:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Črni jakni, pa špegle na glavi, pa teniske? Suza Koban (taxi vozi občasno) ja ona, kaj sta v sorodstvu? Neeeeeee, so družinski prijatli z moževo familijo. Torej, ZAKAJ, zdaj lahko poveš?!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:31:54
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat ti kar prdi...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:32:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: botrca Perilo pospravljeno, zdaj pa pijeva pivo z dragim. na zdravje! hik...hvala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:35:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Črni jakni, pa špegle na glavi, pa teniske? Suza Koban (taxi vozi občasno) ja ona, kaj sta v sorodstvu? Neeeeeee, so družinski prijatli z moževo familijo. Torej, ZAKAJ, zdaj lahko poveš?! kar tako, sva hodli par let nazaj na eno delavnico skupaj preko borze
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:36:07
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya madonca, kolk slovničnih napak...ma ni mi za popravljat zdaj vse sem razumela saj nisi na izpitu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:37:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če bo vse po sreči, bomo za novo leto že čist preseljeni...... vesela....končno oceno pri ekonomiji imam 10....jupi,zdaj pogledala.... za stanovanje za izpit
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:37:50
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat ti kar prdi... sem čakala kdo bo videl, Botrca!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:39:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če bo vse po sreči, bomo za novo leto že čist preseljeni...... vesela....končno oceno pri ekonomiji imam 10....jupi,zdaj pogledala.... za stanovanje za izpit Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:44:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat ti kar prdi... sem čakala kdo bo videl, Botrca!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 19:09:56
|
|
|
|
majakla
|
Nik še kar spi. Kaj pa večerja? Kdo bo pa ponoči spal? Naj ga zbud... evo, ga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 19:12:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya če bo vse po sreči, bomo za novo leto že čist preseljeni...... vesela....končno oceno pri ekonomiji imam 10....jupi,zdaj pogledala.... za stanovanje za izpit Podpis Pa bom še jaz mojega dodala.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 19:28:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, naj povem, da snega nimam rada in me je že mama, ki je mislila danes prit klicala, da je ne bo...zaradi snega...ja, pa halo???, pa če sem že malemu sneg pokazala??? Saj je vse v hecu govorila, samo meni ni smešno. Saraya, kaj ni jasno? Saj če zdaj jaz preberem kaj sem napisala, je malo hecno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 19:28:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat ti kar prdi... sem čakala kdo bo videl, Botrca! Me je Maki včeraj čisto zmešal s prdanjem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 19:29:16
|
|
|
|
katy83
|
Saraya, bravo za izpit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?