BarbiG
|
Pozdravček vsem skupaj. Tkole na hitrco, kokr mi uspe časa ukrast za net. Najprej hvala za čestitke. Čeprav mi je bila bolj pri srcu včerajšnja obletnica, ko je minilo točno eno leto od pluska. Gigi, , kolk si se pa ti potrudila in naštudirala tele zadevšne. Konzervice, kar Gigi poslušat, je tolk fajn vse napisan in srčno upam, da vsaka izmed vas najde v napisanem recept zase. Mismis, tam okol četrtga meseca pujsek ne bo več varen pred , začne v ustih fejst srbet in gre takrat vse v usta. Tud taki pujski. A še zmeri nimaš nobenga znaka. Ti srečnica ti, uf pa vidim, da si se tud že za nuhalno zmenila. Držim pestke, da bo vse OK. Pa itak da bo. Mausi, kaj jaz to berem? Par dni me ni gor, pa en kup slabih novic. Po drugi strani pa super, da si se tko na hitro zmenila za MB, pa svojmu zdej prepovej kakršnekoli službene zadevšne na tisti dan. Zarja, ma je.bat ga no. Sorry, ampak ne morem nič druzga napisat. Mi to najprej na misel pride. Spet nevarnost hiperce. Pa tko sem mislila nate, pa vse tri smo pestke stiskale, da bi pa zdej to blo to. Kruce, lepo te je bilo zanč spoznat, da je ime dobilo še obraz. Lana08 tebi pa čestitam. Sem šele zdej vidla (priznam, da zarad pomanjkanja časa vse samo preletim), da vama je natur ratal. Fidolina, si kaj bolje? Lana70, vam pošiljam, da boste čimprej zdravi. Loremi, zate pa držim pesti, da se ti zdravje čim prej porihta in da preiskave, ki jih imaš zdej v planu prinesejo rešitev. Tassi, če se da rešit odnos z možem, poskusi. Spomnita se vsega lepega kar sta doživela in poskusita gradit srečo naprej na temu. Roži, pa kolk sem jst vesela, da vama je ratal. Pa to imaš ti kr visoko beto. Mogoče je pa na vidiku še ena dvojna nosečka. Aqua, , da danes zagledaš in da zveš, da je z vse v redu. Vem, da sem še kakšno spustila, ampak moram letet. Sta se zbudile in postaja tam v posteljcah zmer bolj glasno.
|