|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.8.2005 8:00:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober
5.8.2005 8:05:22   
žlička
jutro nalin, jaz pa bi se spala, pa ne morem, bom sla mogoce cez dan malo pocivat

kaksen vozicek pa bosta kupila? a bosta vse kupila rabljeno, glede na to, da je cena zelo ugodna?

jaz tudi gledam za vozicek pa malo studiram kaj in kako? bi mogla it malo pogledat v BC ali Ariel, tam ti vsaj razlozijo in kaj povejo pa se pokazejo.....bomo videli

lp:metulj:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober
5.8.2005 8:08:06   
Udb
Jutro!
JAz si pa grem anredit skledo čokolina, potem pa akcija!! Danes preseliva še posteljo v novo spalnico, pa veliko malenkosti, ki jih je treba urediti! Predvsem mi gredo na živce najine cunje - saj dojenčkove so srčkane!! :)-

Nalin, imaš srečo - pri nama se ni nihče ponudil, da bi nama kaj kupil...niti, da bi nama kaj pomagal. To se mi zdi še huje! Ne vem zakaj - nekam sem občutljiva zadnje čase! Imam vsaj izgovor!! :nosecka: :)-:)-:)-:)-:)-

Kako buši? Moj je divji!! ;) Ampak po moje leži nekako postrani!! Mi cel trebuh razteguje!! Ne vem kako bo to šlo! Sicer pa komaj čakam torek, da ga/jo vidim!!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober
5.8.2005 8:08:08   
nana 27
Ojla,

tudi jaz v fazi prebujanja :zaspan: Kar dobro sem spala. Me zanima, če se kaj tehtate, ali ste že skrile tehtnice :zmeden2:

Nalin, ti pa imaš cel projekt z deli. Vama bo še kdo pomagal? Glej, da se ne boš preveč mučila in boš bolj ob strani počivala in "nadzorovala".

Še dobro, da nam lahko pri kakšnem nakupu starši pomagajo :bravo: Meni so dali denar za posteljico in jogi. Odločila sva se za dražji jogi, zato ga bova plačala sama, ampak pri posteljici bo pa denar prišel prav.

:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober
5.8.2005 8:10:07   
Udb
nana, jaz sem se ravno danes stehtala! In tehtnica pravi, da je +5,5kg!!

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober
5.8.2005 8:15:07   
nana 27
suhica si. Jaz imam pa 9-10 kilc :zmeden: plusa (odvisno, kdaj merim). Nabrala sem jih v prvem tromesečju, zdaj pa gre počasneje..

Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober
5.8.2005 8:18:29   
KIRA
dobro jutro.

pri meni pa težav z opremo več ni - jo mam še od viktorije.

zato se pa pretepam s papriji - sem dobila potrdilo o PDP, pa sem dala vlogo na CSD, sedaj pa spet treba še neke dodatne paprije itd...
mater ta birokracija! ampak moram nardit, če čem kakšen tolar videt...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober
5.8.2005 8:23:04   
Udb
Kira, to tudi mene čaka drug teden!! Pa tako sovražim po takih stvareh letat!!!!!:grrr:

Nana, brez skrbi - nisem suhica - imam pa že od prej dovolj kg!

Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober
5.8.2005 8:33:38   
bebika
Pozdravljene punce!
Jest sem se danes končno mal naspala, je blo tko fino hladno. Drugače sem še v službi in že odštevam - še 23X pridem :bravo: . Pa ve koliko časa še delate? Udb tud moj buši se razteguje v vse smeri, ga je prov hecno gledat.
Drugač pa vidim, da ste že večinoma pripravljene na prihod :duda: , jest pa ne vem kdaj bom lahko vse pripravila :(( . Moraav z :love: še okna zamenjat v stanovanju, pa prebelit, na vrsto pa prideva šele v drugi polovici septembra. Upam, da se bom takrat še dobro počutila in da ne bo problemov s pripravami.

lp

bebika :nosecka: 28t:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober
5.8.2005 8:53:14   
Udb
bebika, jaz delam še 19x!!!!!!!!!!!! JUPI!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober
5.8.2005 8:57:15   
bebika
A ni fino, ker bomo kamlu doma, pa bomo sam čakale kdaj bo napočil naš trenutek. a doma imate vse računalnik, da bomo lahko na vezi?

Neposredna povezava do sporočila: 11
   oktober
5.8.2005 8:58:51   
Udb
bebika, komaj čakam!! Mene moja služba ful mori in bi bila najraje že zdaj doma!! ;) Ampak bom morala kar zdržat!! JA, jaz imam rač. - saj sem tudi zdaj doma.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober
5.8.2005 9:35:34   
Eja_1
Živ vsem!
Jaz pa delam samo še 6 dni (8.8. in od 22.-26.8.) vmes in potem pa pokoristim 21dni dopusta, potem pa porodniška.
Jupi, komaj čaka, da bom doma, preprala vse cotke, jih sortirala, da bova z možičkom stanovanje urihtala (avgust in semptember bo peklenski - frajhanje, ploščice, pohištvo v kuhinji), a bo potem toliko bolj veselo in bomo uživali.
Meni tehtnica kaže +10kg, a sta mi 2kg viška ostala še od prvega neuspeha...
bo že...
mi je božiček obljubil, da mi bo/nama bo prinesel sobno kolo, pa bodo šle kilce dol:)
Čauči, E.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober
5.8.2005 9:59:47   
bebika
Ja glede kg, meni tehtnica kaže +8 kg, sem za enkrat kar zadovoljna, da se nisem preveč zredila. Ker mam tako konstrukcijo, pa še karakter nisem in težko spravim dol kakšen odvečen kg. Drugač mava pa midva z možem tud pri Božički naročen Orbitrek :)- .

lp

Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktober
5.8.2005 10:12:59   
Eja_1
Ja, meni kolesarjenje ful manjka, ker že 1 leto nič ne kolesarim, prej sem pa ful... pol pa nisem smela zaradi SS, pa prve 3-4 mesece pri tej nosečnosti tudi ne, tako da komaj čakam letošnjega Božička
E.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktober
5.8.2005 10:18:45   
Nena85
Pozdravljene,

no, jaz sem s težo zaenkrat še kar zadovoljna .. se mi zdi, da raste samo trebušček .. mislim, da je šlo gor ene 8-9 kilc. Sicer pa pridno hodim na fitnes za nosečnice (prilagojen program) in zaenkrat s fizičnim počutjem nimam problemov. Bi rekla, da veliko več s psihičnim:zmeden:

Kupljenega nimam še nič, razen posteljico, ki sem jo po zelo ugodni ceni z jogijem kupila prek neta in ležalnik, ki mi ga je dala kolegica in veliko cunc za :duda: Jutri je predviden šoping ali samo ogled ... bomo še vidli..

Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktober
5.8.2005 11:15:55   
rumena
ola, sem ubistvu nova tukaj gor, čeprav vas prebiram že od samega začetka. Moje kilce +7, pa mi je gin. rekla na prejšnjem pregledu, da morav več jest:zmeden2:. Za :duda: imam zaenkrat samo voziček, tako da bo treba v akcijo. pa ve, imate že veliko nakupljenega?

Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktober
5.8.2005 11:17:52   
Felicity
Lep pozdrav vsem!:)

Mene pa zanima, če vas kaj bušiji 'dol vlečejo'? Jaz moram itak pit magnezij po 3x na dan, ker je otrdeval.

Ali svoje :duda: čutite skozi cel dan. Koliko časa približno prespijo, so budni? Naš je bolj živahen pod noč in čez noč. (Tako da je spanje bolj tako tako, saj me brca tako močno, da se prebudim).
Čez dan pa bolj malo. Jaz mislim da spi. Ne vem, kaj menite ve?

Od opreme imamo voziček in par malenkosti.

Lep dan vsem!
Še dobro da je petek!:morje:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktober
5.8.2005 11:24:53   
bena
Jaz imam do sedaj kupljeno le lupinico in večino oblek. Imam pa izbran že tudi voziček, vendar še čakam, da mi moj G končno ugotovi, kakšnega spola bo otrok. Do sedaj se namreč še ni nič videlo. Odločila sem se za Peg perego, vendar ne vem katero košaro naj vzamem. Culla se mi zdi bolj primerna za punčko, piumota (modre barve) pa za fantka. Še vedno pa ne vem kakšno posteljico in previjalno mizico naj kupim. Sicer pa se mi glede tega niti ne mudi, ker nakupljene stvari zaenkrat shranjujem pri starših, saj bi imela drugače v stanovanju preveliko gnečo.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktober
5.8.2005 12:11:55   
Eja_1
Jaz moram tudi pit magnezij (2 tebleti na dan), ker mi malce otrdeva trebuh in noge popoldne gorzno otečejo (gležnji in narti).
Od opreme nimava še nič, ker bova skoraj vse dobila v prihodnjih 3-4tednih:
- voziček in avtosedež od možičkovih staršev in sestre za darilo,
- predalnik s reviljalno in banjico od mojih za darilo (staršev in sestre),
- posteljico z jogijem od bratranca in njegove žene (rabljeno).
Dobila sem že precej rabljenih stvari za otročka (pralnih plenic in povijalk tudi novih, par pajackov, pidžamco, mako majčk, bodijev, nogavičk, slinčkov, kapic po 2-3kose različnih številk, pa tudi nove 4 kompletke številk 3 in 3-6m, 3 bodije za starost 1 in 3m).
Nakupila sva samo higiensko-toaletni pribor zame in otročka (nedrček in blazinice za dojenje, olje in kremo za otročka, kremo za ritko,...).
Ostalo bova nabavila konec avgusta in v prvi polovici septembra, ker zadnje 3 tedne ne mislim okol laufat.
Čau, E.

Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
5.8.2005 12:13:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 21
   oktober
5.8.2005 12:27:20   
nana 27
Ja ja, Nalin, ti samo nadziraj obnovo.

Res je lepo imet :angel:

Moj :duda: pa ni tako aktiven. Je bolj mirne sorte in mi pusti spati. Zadnjič sva z mojim zatipala tako bulco, ki bi bila lahko glavca, hrbet ali ritka, kako je ven štrlela 9nebesa Meni se zdi, da je bila ena luštna mala ritka.. Ali tudi ve zatipate male razgrajače?

Glede opreme..ker me muči otrdevanje pa krči, sem ta teden začela z nakupi (voziček sem kupila že prej v akciji), ker se mi zdi, da bi znal :duda: zaradi mojih težav, kaj prej pokukati na svet. Upam, da bova do konca zdržala. Tako sem ta teden kupila lupinico in malo kompletkov v H&M, kapice, zelo kvalitetne žabice Clar v Baby Centru (po nasvetu prijateljice), bodyje, ki se zapirajo na boku in krtačko in glavniček za laske (je ravno bil popust v BC), ležalnik (tudi popust v BC).

Aja, za vse, ki boste kupovale posteljnino...še danes (za jutri ne vem) je v ODEJI Škofja Loka akcija za otroško posteljnino. Meni jo je kupila mami v Odejini trgovini v Ljubljani pod Emporiumom in je bilo znižano iz 15.700 na 5 tisočakov (gre za kompletek: prevleka za kovtrček, baldahin, ščitnik za okrog).

Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
5.8.2005 12:29:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktober
5.8.2005 12:33:52   
nana 27
Pridna pridna..

Jaz bom pa kar pri nakupovanju ostala. Komaj se zdržim, ko gledam kompletke. Se mi zdi, da mamice z bušiji ob tistih kompletkih tako zasanjano gledamo 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
5.8.2005 12:41:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

nosek
Lelly28 RR

Kako majhnim otrokom čistite nos?

s baby vac-om (36%)

s pumpico (55%)

z robčki in fiziološko (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!