nana 27 -> oktober (5.8.2005 12:27:20)
|
Ja ja, Nalin, ti samo nadziraj obnovo. Res je lepo imet :angel: Moj :duda: pa ni tako aktiven. Je bolj mirne sorte in mi pusti spati. Zadnjič sva z mojim zatipala tako bulco, ki bi bila lahko glavca, hrbet ali ritka, kako je ven štrlela 9nebesa Meni se zdi, da je bila ena luštna mala ritka.. Ali tudi ve zatipate male razgrajače? Glede opreme..ker me muči otrdevanje pa krči, sem ta teden začela z nakupi (voziček sem kupila že prej v akciji), ker se mi zdi, da bi znal :duda: zaradi mojih težav, kaj prej pokukati na svet. Upam, da bova do konca zdržala. Tako sem ta teden kupila lupinico in malo kompletkov v H&M, kapice, zelo kvalitetne žabice Clar v Baby Centru (po nasvetu prijateljice), bodyje, ki se zapirajo na boku in krtačko in glavniček za laske (je ravno bil popust v BC), ležalnik (tudi popust v BC). Aja, za vse, ki boste kupovale posteljnino...še danes (za jutri ne vem) je v ODEJI Škofja Loka akcija za otroško posteljnino. Meni jo je kupila mami v Odejini trgovini v Ljubljani pod Emporiumom in je bilo znižano iz 15.700 na 5 tisočakov (gre za kompletek: prevleka za kovtrček, baldahin, ščitnik za okrog).
|
|
|
|