|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
24.11.2010 20:00:43   
hermy1
Jest pa sam še to napišem, da seveda želim, naj se Gigin plan K TAKOJ uresniči in to za vse konzervice, ki ga potrebujejo (če pa ne uspe K plan, pa še ostajain bo uspešen Žblj plan!!!)
RVM

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
24.11.2010 20:10:12   
Fidolina
Moram te še malo javno polubčkat Hermica zlata.user posted image
In vse drage prijazne gospe in gospodične.user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
24.11.2010 20:29:58   
lana70
O lej jo Fido, sem vlihkar razmišljala, da kam si zginila ...si bla pogrešana, tko da veš user posted image .

Žižet, danes popoldne me je pa sama presvetla gospa klicala, da če ji lahko sfaksiram obe zadevščni, preden vtakne svoj nos v domnevne nepravilnosti....sem kar pogledala. A tut tko delajo?

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
24.11.2010 20:30:49   
lana70
Roži, ti bom forwardila tisti stari zs...ne moreš verjet...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
24.11.2010 22:16:20   
mismis
Akvič,

za jutri ti želim veliko sreče, da bo plodek, srček in rumenjakov mehurček.

Kdaj imaš zmenek z atom?

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
24.11.2010 22:31:31   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič,

Kdaj imaš zmenek z atom?

pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo

se kar pridružim tem željam in srečno jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
24.11.2010 23:54:47   
gigi1
Torej..Listen to me very carefully...I shall say this only once user posted image

Plan K
Moja prva misel je bila...kaj pa če sem res že prestara in imam previsok FSH? Pred prvim postopkom so mi ga merili in je bil 12,7 torej že nekje na meji. Potem sem prebirala razne članke o tem in prišla do zaključka da: na kvaliteto celic (in s tem na FSH) zelo ugodno upliva (da vas ne gnjavim z vsemi vitamini, minerali, takimi in onakimi kislinami vam bom samo končne produkte napisala):
7 keto dhea (50 mg dnevno)
Maca (1500 mg dnevno)
Cell defence (2-3 kapsule dnevno)
Evitol (100 IU E vitamina, ker ga je toliko tudi v Cell defence lahko še 1-2 tableti)
Fidivit B (vsi B vitamini in folna kislina)
(PONOVNO POUDARJAM IN NAMENOMA KRIČIM! NOBENIH DRUGI ARCNIJ ZRAVEN, KER LAHKO DOSEŽEMO KONTRA UČINEK, ČE SE PREDOZIRAMO)
Torej to sem pred vsakim postopkom jemala cca 3 mesece in ko sem po cca 1 letu šla do Reša in naredila test FSH sem ga imela le 5,8.
Zdaj pa naprej...
Sedaj je že 1 leto od zadnjega postopka in nisem jemala NIČ. Nekaj dni nazaj sem naredila test in je le 8,15 user posted image  user posted image  user posted image .
(samo v vednost tistim, ki ne veste - ta test se dela 3-4 dan ciklusa in v Adrialabu košta 8 €)
To pomeni, da vsi te preparati tudi trajno izboljšajo celice in ne le za tisti čas, dokler jih jemlješ.
Prvi naslednji korak je, da grem do mojega G in ga preprosim, da mi napiše beli recept za Profertil za moške in mojega začnem filati s Profertilom (dobi se v avstriji in vsebuje vse vitamine, minerale in aminokisline, ki ugodno uplivajo na seme) in Maco.
Kaj naprej? Na začetku (prve 2 -3 mesece dokler arcnije ne naredijo svojega) bom čekirala le FSH in ugotavljala ali in kakšne so oscijacije. Ob predpostavki, da so nekateri meseci bolj ugodni, pa čekirala naprej FSH in v folikularnem obdobju (9 dan še LH - da ugotovim koliko in če sploh foliklov je aktivnih) in z ovul testi lovila O  in takrat, ko bo ugoden čas mojemu prepovedala službeno pot (k zanalašč je ponavadi ta v času ko imam O) iiiin...Hop Marinka user posted image . No ob tem pa mogoče uporabila še Pre-seed

No...tole je najbolj light varianta plana K. Torej brez dodatnih hormonov.
Malo razmišljam tudi o Klomifenu v tej kombinaciji, vendar se mi tukaj pojavljata 2 problema:
1. Kako loviti pravi mesec, ne da bi se zastrupljala s klomifenom? Ni druge možnosti kot jemati klomifen vsak mesec user posted image
2. Klomifen tanjša sluznico - torej je treba ob tem piti čaj krvomočnice in malinovih listov.
Mogoče bi tukaj dodala le še Bownovo terapijo.

Zdej pa malo manj light variacije na temo:
Malo sem razmišljala tudi o insemenaciji (in počasi prehajam na plan K1)
Plan K1 je nekako namenjen naši Gretki user posted image . Če prav mislim, je pri tebi problem tudi PCO zato bi ti morala že v štartu testirati LH (torej tako FSH, kot LH 3. dan ciklusa in 9. dan ciklusa) in res iz prehrane črtati vse slabe OH. Torej vse zgoraj navedeno + to kar sledi:
OK...vem, da je v naših letih bolj malo možnosti za uspešen IUI vendar:
Prepričana sem, da imamo tudi me dobre mesece (zato čekiranje FSH in LH vsak mesec) in ni hudiča, da se ne bi dalo kaj scoprat, če poskušaš vsak mesec (to sicer lahko počnemo tudi doma, vendar je pri IUI..kako se že reče...šus močnejši user posted image ). IUI je pri nas v neki sivi coni in ga baje delajo celo po predpisani starostni omejitvi. Kakorkoli že.. če moji podatki še držijo jih delajio v Grazu (Zarči prosim za link), tako kot tudi IVF do 47. leta.
IUI je relativno poceni in če se človek odloči, bi ga verjetno res lahko delal nekaj mesecev zapovrstjo.
Sem malo šnofala po italijanskih straneh in je za mejo kar nekaj ustanov, kjer delajo IUI. Vse cene je treba še preveriti. Tukaj je link s seznamom ustanov v Italiji. Tisti, ki imajo zraven št. I delajo samo insemenacije, tisti, ki imajo II ali III pa tudi IVF, ICSI..) pa verjetno bo treba iskati zasebne klinike, ker so v javnih verjetno daljše čakalne dobe ali ne delajo s tujci user posted image  V Italiji samoplačniško ni omejitve glede let, so pa omejitve glede FSH. Če sem prav ugotovila, je ta omejitev odvisna od klinike. Pri nekaterih je meja 15, pri drugih pa 12,5.
Zadnjič sem na TV ujela, da je v Samoboru ena dobra klinika LINK nisem pa še preverila kako je pri njih, če jemljejo tujce in kakšne so cene. Predvidevam, da so za IUI precej nizke.

In prehajam na plan K2 - Fidi user posted image
Fidi kot vem imaš neprehodne jajcevode. Nisem si čisto na jasnem...če so čisto neprehodni user posted image . V tem primeru nam ostanejo le še postopki.
Torej vse zgoraj navedene arcnije za oba in čekiranje FSH..potem pa:
Varianta Reš in MB.
Graz.
Prešnofala sem tudi italijansko zakonodajo in ugotovila, da imajo podoben zakon kot na Hrvaškem (če nisem brala kakšnih starih strani ali kaj pomutila z mojim pomanjkljivim znanjem italijanščine). Torej, da ne oplodijo več kot 3 celice (kar v našem primeru niti ni nevemkako hudo, ker jih imamo bolj malo). Če sem prav zastopila je po zakonu dovoljeno, da naredijo ET tudi 3eh zarodkov. Če se vse celice oplodijo tudi zamrznejo zarodek ali 2, če želiš le enega. Zamrznejo pa ženske in moške celice, ki se kasneje lahko uporabijo. Kot sem že prej napisala samoplačniško ni omejitve glede let, omejitev je le FSH. Na forumih sem zasledila da govorijo o cifrah za IVF cca 2000 €. Mislim, da je to precej bolj ugodno kot v Grazu.
TUKAJ je link precej dobre klinike v Udinah.
Malo je za vprašati tudi v Samoboru, če sprejemajo tujce in kakšne so cene.

Tole bi bil ta plan K malo razširjen in prilagojen različnim potrebam. Pod tekstom se skriva veliko linkov na druge strani...od tega kje se arcnije narocajo...do linkov od klinik. Verjetno bi bilo marsikaj uporabno tudi za ostale konzervice, ki boste šle v postopek čez kakšne 3 mesece.

Mausi mislim, da bi ti kot pripravo za postopek lahko uporabila marsikaj iz 1. variante.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
25.11.2010 0:07:49   
gigi1
Greti evo, pa nočno tolčem user posted image

Hermy upam, da bo pomagalo user posted image user posted image

Fidika user posted image user posted image user posted image  nič se skrivat, kar skoči med nas user posted image . Pa nisi ti nič kažina delala, ga je nekdo drug user posted image

Lana70 ja, ja tud tko delajo user posted image . Važno, da delajo user posted image

Miši kako si?

Aquica moja draga za jutri pa tako, kot se za piksne spodobi:

user posted image

Naj ata vidi srčka ali rumenjakov mehurček, ali karkoli je dobrega v tem tednu!

Nočka vsem oz dobr jutr, ker boste verjetno zjuraj brale user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
25.11.2010 0:13:08   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

kruce - poglejga no si se le pojavil spet malo, lepo ,lepouser posted image , kak kaj family

Ma pej smu dobru, tamala ga svira doma, taavečja v šoli....
Jaz sem pokasiral nočno na praznike in karavana gre dalje...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
25.11.2010 6:07:56   
tassi1
Jutro! Si bom sposodila od drage loremike ...
user posted image
Vodika_ želim ti, da je danes vse v redu na UZ in  da vidiš kako srček utripa user posted image user posted image
Roži- čestitke za lepo beto! sedaj pa možgane na OF in uživaj!!
Miš.- miš, sonya- uživata v nosečnosti in v vsem kar je s tem povezano!!
Zarja in mausika_ naj bo naslednji postopek bolj uspešen!! Čeprav razumem vajino razočaranje, se mi zdi vseeno pravilno, da so se ZD tako odločili- prvo je vajino zdravje!!
Miklarom_ naj bo ta pingvinček končno tisti pravi!! res iz srca ti želim!!
Alpog. kje si??
Loremi_ srčica, kaj vse se pa tebi v tem letu še ne bo zgodilo?? Naj ti vsaj zdravje bolj služi!!
Pikovit: enako tudi tebi?? In naj bo leto 2011 bolje za vaju!!
GIGI in Grethy: brez vaju tale kjut forum sploh ne bi deloval!! In kako lepe misli sta nam namenili_ tudi jest sem imela solze v očeh!!

Vsem ostalim, ki vas nisem poimensko omenila želim lep dan še naprej! Pri nas je full mrzlo, zima prihaja!!

Ps: sem kar v redu, moja romanca se bo videti danes končala, ker bo moj sodelavec  danes zaradi svoje lastne neumnosti in trme!!dobil odpoved in se potem ne bova več videla, ker le ima že svoj lajf, v katerem pa žal ni prostora tudi zame- sploh pa mu jest kaj takega, da pusti ženo in tri otroke ne bi dovolila!!user posted image
Moj mož: bomo videli kaj bo: pustim mu čas da pride k sebi samo še do januarja!! user posted image
letim še kaj konkretnega delat in vas na skrivaj danes še malo počekiram, sploh da vidim kako bo vodika opravla!!
Imejte se lepo, vse skupaj user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
25.11.2010 7:57:24   
alpog
Tu sem! Pa ne bodi tako žalostna, tassi! user posted image

< Sporočilo je popravil alpog -- 25.11.2010 7:59:03 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
25.11.2010 8:36:37   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

Akvič,

Kdaj imaš zmenek z atom?

se kar pridružim tem željam in srečno jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

srce srečno danes, dobro opravi pri ateju  user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
25.11.2010 8:48:08   
loremi
Dobro jutro!

Tassi hvala za kavico! Ja res, ne vem, kaj letos še lahko pričakujem in me je strah, kaj vse še bo. user posted image  user posted image
Ne vem, kako bi komentirala tole tvojo romanco, očitno je tvoja simpatija imel malo manjka crkljanja in telesne bližine user posted image , ampak družine itak ne bo tvegal, svoje je dobil, vedel se je kot je in pušča take in drugačne posledice user posted image , jaz upam, da tole ne bo vplivalo na vajin odnos v službi. user posted image  Mož ima pa do januarja čas, da se spravi k sebi oz. odloči, kaj bi rad, kaj ima raje? Jaz bi rekla ... alkohol se mora nehat, pa če sam s svojo voljo ali pa če se mu pri tem pomaga. user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi ti si res ena velika enciklopedija in vedno priskočiš na pomoč. user posted image  user posted image

Kaj je tole blo z zs-ji in da jst spet ugoravljam, da mi ne funkcionira odpošiljanje zs-jev user posted image .

Aqua gre dans pikico gledat user posted image . user posted image user posted image

Mismis se še razvajaš v topli posteljici?

Oooo kaj bi se zakopala pod koutrček zdej, zunaj mraaaaz user posted image .

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu alpog)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
25.11.2010 9:18:37   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

Ps: sem kar v redu, moja romanca se bo videti danes končala, ker bo moj sodelavec  danes zaradi svoje lastne neumnosti in trme!!dobil odpoved in se potem ne bova več videla, ker le ima že svoj lajf, v katerem pa žal ni prostora tudi zame- sploh pa mu jest kaj takega, da pusti ženo in tri otroke ne bi dovolila!!user posted image
Moj mož: bomo videli kaj bo: pustim mu čas da pride k sebi samo še do januarja!! user posted image
letim še kaj konkretnega delat in vas na skrivaj danes še malo počekiram, sploh da vidim kako bo vodika opravla!!
Imejte se lepo, vse skupaj user posted image user posted image

Tassi srce naše, jaz ti držim pesti da se bo vse dobro izteklo, pa tudi če se romanca neha - kljub vsemu ti je prinesla nekaj lepega kajne? za tvojega moža pa tudi upam, da bo storil kar je potrebno in se zavedel da če se ne bo spremenil, da te bo izgubil...
alkohol je huda stvar, je nikakor ni za jemati z levo roko, tudi njemu ne bo lahko če se bo odločil za zdravljenje, no še hujše pa bo zanj, če se za zdravljenje ne bo odločil...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
25.11.2010 9:20:57   
zarja1
Jutro srčice...

Aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gigi v Grazu nisem spraševala za IUI, tako da ne vem, vem pa da ne komplicirajo glede starosti pri samoplačnikih.

http://www.ivf-steiner.at/index.php?mod=price&lan=2 

ta je dr. Steiner

http://www.kinderwunsch-institut.eu/Wunschkind/Wunschkind.HTM

ta pa Schenk (tu ziher delajo IUI preverjeno)
Si pa res za čestitat!!!!! Super študija!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Gigi kaj pa pomaga k tanjšanju endometrija?

Fidi ti se ne bi javljala, jaz te pa tak rada berem......user posted image

Mismisu, Roži, Sonya, Lanči kao ste nosečke? Slabosti?user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi upam, da se vama zadeve porihtajo, čeprav je novo leto pomoje idealen čas za spremembe.user posted image

Naskič tu pa tam le kaj pomahaj...mislimo nate.user posted image user posted image user posted image

Mausi, ti zdaj na posvetu kar zagnjavi, da ti dajo papirje za naprej.user posted image

Cukri moji, nam se je malo buši povečal, kg tud, ampak počutje je čist cool.user posted image

Jutri pa snegec!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 25.11.2010 9:31:57 >

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
25.11.2010 9:23:41   
gigi1
Jutrčka user posted image

Ježeš kako dolg post sem spet napisala user posted image
Sem pa nekaj stvari vseeno spustila.

Kot prvo Hermy za tvoje boleče mišice sem prav napisala za magnezij, sem pa šla danes še enkrat počekirat glede karpalnega sindroma in je za to dober vitamin B6, sploh v kombinaciji z drugimi vitamini B skupine.
Vsi vitamini B skupine so dobri tako za nosečnice kot za doječe matere. Ugodno pa vplivajo tudi na PMS, amenorejo (izostanek M oz O), blažijo stranske učinke pri kontracepciji, spodbujajo seratonin (hormon sreče in s tem blažijo poporodno depresijo) in izboljšujejo glukozno toleranco in regulirajo napade lakote (predvsem željo po sladkem).
Torej Fidivit B, ki vsebuje tudi folno kislino je več kot dober za vse nas!

Pri dodatkih za plan K sem pozabila omeniti kaj je še priporočljivo jemati.
Koencim Q10 (ga cell defence ne vsebuje), matični mleček, priporočljiv je tudi čaj od koprive (čisti telo in onemogoča nastanek cist) in ingverja (prekrvavitev). Zraven še kakšna masaža stopal, morda bioenergija, Bownovo terapijo ali limfno drenažo sem že omenjala...kar posameznica meni, da bi ji bilo v pomoč.

No...to bi bilo pa verjetno vse user posted image

Če se bo še katera odločila za plan K bi bilo dobro, da se zmenimo in nekatere zadeve naročimo skupaj (sploh cell defence, ker je treba plačati poštnino in carino - si bomo s tem zmanjšale stroške).

Če zna katera dobro italijansko in ima kaj časa bi prosila, da malo povpraša italijanske klinike kaj je na stvari (tisto o oploditvi le 3eh celic in cene za IUI in IVF oz ISCI, pa konkretno za vsako kliniko kakšne so meje FSH).

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
25.11.2010 9:32:48   
zarja1
Steiner v Grazu sicer po IVF/ICSI vstavlja po 3 zarodke.

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
25.11.2010 9:36:13   
gigi1
Aguica mislim nate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tassi user posted image user posted image user posted image  sedaj ko sodelavca ne bo več v bližini, se bodo morda zadeve doma uredile. Upam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kot je že Mausi rekla...glede romance probaj razmišljati v smeri...saj je bilo lepo in mi je malo pogrelo srček, sedaj je pa čas, da grem naprej.

Loremi kdaj imaš ti pregled? Pestke so že sedaj stisnjene.

Zarči tole mi pa ni všeč  user posted image . A dovolj piješ? Pazi nase pliz in res če se pojavijo bolečine takoj k dr.
Za tanjšanje sluznice je pa edina stvar za katero vem Klomifen. Debel E je povezan tudi s hiperco. Mislim, da načeloma ti nimaš tega problema (razen pri hiperci in ob krvomočnici)

Mausi kako si danes?

Naska upam na dobre novice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alpog helou user posted image

Lana70 kaj je včeraj zdravnik rekel?

Nosečke lupčke na bušije in upam, da se danes vse dobro počutite.

Lupčke tudi vsem ostalim

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
25.11.2010 9:39:23   
mismis
preden začnem naprej pisati lahko samo povem, da v Grazu delajo IUI, cena je pa nekje 500 €, ekola to so informacije, ki jih imamo o Grazu o IUI ampak z darovanim semenom. Če je lastno je po moje ceneje

kontakt je slovenka, embriologinja Darja Kastelic, zelo fajn ženskica: darja.kastelic@kinderwunsch-institut.at
Spletna stran: www.kinderwunsch-institut.at
Z Darjo naj se zmeni za prvi obisk (100€), s sabo naj ima vse papirje, izvide, odločbo.. Midva sva imela potem še ene preiskave, sicer pa, če je z njo vse super, je lahko v naslednjem ciklu že na vrsti, en komplet inseminacije z darovanim semenom vred je 540€.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
25.11.2010 9:40:29   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči tole mi pa ni všeč  user posted image . A dovolj piješ? Pazi nase pliz in res če se pojavijo bolečine takoj k dr.
Za tanjšanje sluznice je pa edina stvar za katero vem Klomifen. Debel E je povezan tudi s hiperco. Mislim, da načeloma ti nimaš tega problema (razen pri hiperci in ob krvomočnici)

ma jok, nič skrbet. Počutim se čist okuser posted image , bolečin nobenihuser posted image . Pomoje je tud lenarjenje k temu prispevalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
25.11.2010 9:41:07   
gigi1
Zarči hvala za info user posted image . Moram še enkrat prebrat stare ZSje, ko mi je Obi pošiljala informacije, da vidim na kateri kliniki je bila. Vem, da tam delajo IUI.

Obi, če nas bereš pls HELP!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
25.11.2010 9:41:59   
mismis

Žižek, tisti post, ki sem ga napisala so informacije od Obi

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
25.11.2010 9:44:15   
gigi1

preden začnem naprej pisati lahko samo povem, da v Grazu delajo IUI, cena je pa nekje 500 €, ekola to so informacije, ki jih imamo o Grazu o IUI ampak z darovanim semenom. Če je lastno je po moje ceneje

kontakt je slovenka, embriologinja Darja Kastelic, zelo fajn ženskica: darja.kastelic@kinderwunsch-institut.at
Spletna stran: www.kinderwunsch-institut.at
Z Darjo naj se zmeni za prvi obisk (100€), s sabo naj ima vse papirje, izvide, odločbo.. Midva sva imela potem še ene preiskave, sicer pa, če je z njo vse super, je lahko v naslednjem ciklu že na vrsti, en komplet inseminacije z darovanim semenom vred je 540€.

Aha evo nekaj takega sem imela v spominu user posted image . Thks Miša. Kako si mi? Sem mislila, da se boš kaj več oglašala, ko si doma, pa vidim da bolj počivaš user posted image . Tako je tudi prav. Ni dobro preveč na compu viset user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
25.11.2010 9:44:52   
gigi1

Žižek, tisti post, ki sem ga napisala so informacije od Obi

Saj sem vedela. Mišmiš spet brži user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
25.11.2010 9:45:28   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ma jok, nič skrbet. Počutim se čist okuser posted image , bolečin nobenihuser posted image . Pomoje je tud lenarjenje k temu prispevalo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srce vseeno pazi nase! RTI

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?