Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 13:40:21
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No pa gremo še enkrat. V soboto ob treh zjutraj so se začeli popadki. Bili nekako na 10 minutk in vse do popoldneva okol 4 so bili dost neboleči in konstantni. Tam okol petih so se pa začeli na bolj pogosto in malce bolj boleči. Ob 20 sva šla od doma ko sem jih mela na 5 minut. Potem so me v porodnišnici pregledali, odprta 3 cm, zdravnica se je odločila da me da rodit. Do 22 sem se šetkala potem sem šla pa v porodno. No ob 23.35 se je pa rodila Eva. Nisem bila nič rezana, strgana, šivana . Res vsa pohvala babicam in zdravnici. Ves čas so me spodbujale, se hecale, pri iztis so me vse tri zaščitile da se ne bi strgala tko da sem bila res zadovolna. Z Evo sva obe super, dojenje je steklo, zaenkrat je tko pridkana, pančka in papca. mami, babice in zdravnica, pa seveda Eva ... uživajte, se stiskajte, cartajte
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 13:54:03
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No pa gremo še enkrat. V soboto ob treh zjutraj so se začeli popadki. Bili nekako na 10 minutk in vse do popoldneva okol 4 so bili dost neboleči in konstantni. Tam okol petih so se pa začeli na bolj pogosto in malce bolj boleči. Ob 20 sva šla od doma ko sem jih mela na 5 minut. Potem so me v porodnišnici pregledali, odprta 3 cm, zdravnica se je odločila da me da rodit. Do 22 sem se šetkala potem sem šla pa v porodno. No ob 23.35 se je pa rodila Eva. Nisem bila nič rezana, strgana, šivana . Res vsa pohvala babicam in zdravnici. Ves čas so me spodbujale, se hecale, pri iztis so me vse tri zaščitile da se ne bi strgala tko da sem bila res zadovolna. Z Evo sva obe super, dojenje je steklo, zaenkrat je tko pridkana, pančka in papca. .....zdej pa res počivaj,cartejta se lepooooooo!!!!!!!!!! uživeje vsi skupaj!!!!!!!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 13:54:42
|
|
|
|
TAMIKA3
|
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 15:12:18
|
|
|
|
Ajvy
|
Dannnnnnnnnn V službi noro....so nekaj štimal..so vrtal...me je kr glava bolela...uf...sam da je konec... KOlumbo..ojej...bogec Jure....Upam,da se hitro poceli nosek... Pa nw bit žalostna..tak čas je ...ko so naši malčki tako občutljivčki na noseke... Super ,da nisi popustila ....tako je prav...en korak bližje zmagi si...oz. frej pojstelji Čebela...Šli sva skozi celo trgovino..ustavila se je pri punčkah...in seveda si je eno izbrala, k ma flaško, dudo, ninico...smrči, se smeje...itd....je bila pa v akciji..tko da sva bili obe veseli kot radio.... JOj..kolk je bla vesela,..je šla brez večerje in pravljice spat...tolk se ji je mudilo..tolk je bla luštkana in zadovoljna..ker ona si je pa to prislužila Super pridna si s seznami Birdy...sam res.... Sunny...jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Čestitke petrušk ...super za lepo spanje PIkica...ojej..upam,da se motiš in da bo ALeks ok..bacilčki stran... Sjmm....upam,da ti je uspelo vse lepo pospravit..kot si si želela... claud....full dobr ,da vam je super....fullll sem vesela za vas
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:04:45
|
|
|
|
Katjusa
|
Benjamin ima ful hud bronhitis..... ga je babi danes peljala k zdravniku dobil je antibiotik na 12 ur in nekaj za učke (ker ima vnete) in inhalacije..... če do jutri ne bo nič boljše more nazaj ker potem gre verjetno za plučnico Jst sem se imela tud drugi dan v službi super.... Florjan je pa spet bil dolgo v vrtcu sme prišla ponj je bil zadnji..... zdej grem pa mal na kavč pol peljem pa florjana k logopedinji....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:15:25
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Benjamin ima ful hud bronhitis..... ga je babi danes peljala k zdravniku dobil je antibiotik na 12 ur in nekaj za učke (ker ima vnete) in inhalacije..... če do jutri ne bo nič boljše more nazaj ker potem gre verjetno za plučnico Jst sem se imela tud drugi dan v službi super.... Florjan je pa spet bil dolgo v vrtcu sme prišla ponj je bil zadnji..... zdej grem pa mal na kavč pol peljem pa florjana k logopedinji.... pa glih zj k si službo dobila k bi mogl vse skupi laufat...bogi malček....kako je pa pogruntal bronhitis? upam, da vam kmalu prime AB in ne bo treba dodatnih ukrepov še eno dozo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:15:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 No pa gremo še enkrat. V soboto ob treh zjutraj so se začeli popadki. Bili nekako na 10 minutk in vse do popoldneva okol 4 so bili dost neboleči in konstantni. Tam okol petih so se pa začeli na bolj pogosto in malce bolj boleči. Ob 20 sva šla od doma ko sem jih mela na 5 minut. Potem so me v porodnišnici pregledali, odprta 3 cm, zdravnica se je odločila da me da rodit. Do 22 sem se šetkala potem sem šla pa v porodno. No ob 23.35 se je pa rodila Eva. Nisem bila nič rezana, strgana, šivana . Res vsa pohvala babicam in zdravnici. Ves čas so me spodbujale, se hecale, pri iztis so me vse tri zaščitile da se ne bi strgala tko da sem bila res zadovolna. Z Evo sva obe super, dojenje je steklo, zaenkrat je tko pridkana, pančka in papca. super za babice in zdravnico...res so te fajn merkale, pa super da je šlo tko gladko skoz..... zj pa res sam cartkat pa počivat in uživat z malo miško.... kako sta pa žiga pa nejc? je zdravje v polni meri nazaj???
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:15:30
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 evo sem imela trim ... sem šibala do bolnice po avto in taščo ... tast v bolnici ... diagnoza: pljučnica ... upam, da se ji mi ognemo ajej...upam, da se bo tast fajn zmazal...brez kakih posledic in problemov....za vas pa itak že preventivne pa tle mata nekej 2 suhice boje kao kera more več shujšat...dj ne norte babe...k pol nam k smo mal bl obilni še bolj slabo vest delate
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:15:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, spet mi ga sušilc serje...bom en dan popiz..... juhca je kuhana, kompot tudi...pol pa še na juriš svaljke nardit mali pa mau jabučka gricka greva zdej mau duplote razmetat...pol pa svet sanj najboljš nardiš da si novga prvoščiš...k to res ni za nikamor...men bi se zmešal brez aja pa super za načrt za preureditev stanovanja...upam, da vam rata in bo pol vse b.p.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:22:49
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Benjamin ima ful hud bronhitis..... ga je babi danes peljala k zdravniku dobil je antibiotik na 12 ur in nekaj za učke (ker ima vnete) in inhalacije..... če do jutri ne bo nič boljše more nazaj ker potem gre verjetno za plučnico Jst sem se imela tud drugi dan v službi super.... Florjan je pa spet bil dolgo v vrtcu sme prišla ponj je bil zadnji..... zdej grem pa mal na kavč pol peljem pa florjana k logopedinji....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:24:15
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 evo sem imela trim ... sem šibala do bolnice po avto in taščo ... tast v bolnici ... diagnoza: pljučnica ... upam, da se ji mi ognemo ajej...upam, da se bo tast fajn zmazal...brez kakih posledic in problemov....za vas pa itak že preventivne pa tle mata nekej 2 suhice boje kao kera more več shujšat...dj ne norte babe...k pol nam k smo mal bl obilni še bolj slabo vest delate TENX SUHICA , JA
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:43:42
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, spet mi ga sušilc serje...bom en dan popiz..... juhca je kuhana, kompot tudi...pol pa še na juriš svaljke nardit mali pa mau jabučka gricka greva zdej mau duplote razmetat...pol pa svet sanj najboljš nardiš da si novga prvoščiš...k to res ni za nikamor...men bi se zmešal brez aja pa super za načrt za preureditev stanovanja...upam, da vam rata in bo pol vse b.p. men se tud meša...kar pomisli...vaše cunje na kvadrat ..sm čist jezna..pa še po stanvanju glih ni placa d bi kje na pajkih sušila...kupčki pa se večajo
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:46:45
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm no, spet mi ga sušilc serje...bom en dan popiz..... juhca je kuhana, kompot tudi...pol pa še na juriš svaljke nardit mali pa mau jabučka gricka greva zdej mau duplote razmetat...pol pa svet sanj najboljš nardiš da si novga prvoščiš...k to res ni za nikamor...men bi se zmešal brez aja pa super za načrt za preureditev stanovanja...upam, da vam rata in bo pol vse b.p. men se tud meša...kar pomisli...vaše cunje na kvadrat ..sm čist jezna..pa še po stanvanju glih ni placa d bi kje na pajkih sušila...kupčki pa se večajo mercator pika na obroke...jst ne vem druzga....alpa babicam pa dedkom za 3 dobre može naročit pa bo....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:52:57
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 evo sem imela trim ... sem šibala do bolnice po avto in taščo ... tast v bolnici ... diagnoza: pljučnica ... upam, da se ji mi ognemo ajej...upam, da se bo tast fajn zmazal...brez kakih posledic in problemov....za vas pa itak že preventivne pa tle mata nekej 2 suhice boje kao kera more več shujšat...dj ne norte babe...k pol nam k smo mal bl obilni še bolj slabo vest delate TENX SUHICA , JA veš kaj tamika....tak geštel po 4 otročkih enem za drugim....človek lahko reče le - kapo dol!!! če se pa ti ne počutiš ok, boš pa itak nardila kar bo v tvoji moči...v to pa ne dvomim!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 16:54:00
|
|
|
|
Čebel@
|
sva s Hano kupile skibucke-sem jo lovila tam po štacuni ....pa sem ji obljubila da ji bom kaj kupila,če bo pridno probavala in se je držala tega,tko da sva šli še v pikapolonico po komplet za v vodo(kuža,pujs,ovca in krava)-in jih zdej nosi okoli čist ponosno ......se je pa neki bunila,da ne bo šla peš po stopnicah in k babi je hotla trkat,pa sem jo popokala in nesla v tazgorni štuk in je valda tamala takoj histerijo navila in je že tašča dol odprla v vrata in jo klicala( ) in sem samo zarjula,da naj bo tiho(kao Hana )
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 18:29:13
|
|
|
|
baki
|
kje ste?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 19:01:29
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki kje ste? že iz banje in v pidžamah
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 20:15:04
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša...ful sem vesela ,da imaš tako lepo porodno izkušnjo za seboj...bravo vidve..... Lepo počivaj... Tamika...zares upam,da sedaj sledi hitro krevanje tasta.... Katjuša...žal mi je ,da je Benjamin tako bogi....upam,da se hitro poceli...revček mali tamika...bi se morala s Petrušk strinjat...obe s sjmm.. imasta krasno postavo, in sploh ne vem od kje vama ideje da ni tako.... Tarja si je izbrala punčko...je tko ponosna ,da je kar veselo Čebela....super za nakup.... Baki..kako ste vi... Boma,...ojej... kdo je pa bolančkan...ojej...upam,da se pocelite.
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 21:46:01
|
|
|
|
Maksi1
|
Dober večer. Pridem po par dnevih pogledat sm gor in glej kar dve super novici: Urša - iskrene čestitke. Želim vam, da bo mala princeska Eva vedno zdrava in nasmejana. Vsem skupaj pa veliko lepih trenutkov! Pa super tudi za lep porod. Sunny - bravo nosečka. Sem vesela zate. Močno! Ampak tolko da veš, hočem vedet vse. Sicer ta teden mam malo gužve, ker imam servis za avto in tehnični za avto, pa še ena kolegica bo verjetno pršla z Dolenjske na obisk. Pole se pa res morava dobit na kofetku. Vsem ostalim želim prijetne dneve, ki počasi nehajo dišat po jeseni in dobivajo vonj po mrazu, pomešan z vonjem po cimetu in vaniliji. Šibam v posteljo, ker sem kar precej zmartrana. V službi mamo tolko dela, kot da bi hoteli nadoknadit za celo leto za nazaj v par tednih. Mah, bo že. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 23.11.2010 21:58:25
|
|
|
|
sjmm
|
čer! dons smo izpustil štacuno...smo sam zaloge sadja in zelenjadi obnovili petrušk...glede kil...ma sej zdej si nosečka..se ne smeš sekirat...nočm dela slabe volje...sam jz mam večni boj s temi kilami...pa mogoče res bol u glavi k kje drugje ...ti pa na vseh slikah zgledaš super taka kot si dons se mi neki kavč prikazuje sm si zdej en čajček skuhala, pa d mau pomeditiram smo imel fuuul za šolo popoldne, sušilca je moj usposobu nazaj...HB mau smo se igrali, pa divjali, pa čofali..pa glavco prali...zdej je bil tok dišeč sva se kr skoz tiščala no, grem k mojmu mau kavč peglat nočko!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 7:41:27
|
|
|
|
Urša08
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2010 7:41:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2010 7:42:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.11.2010 7:45:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 24.11.2010 7:46:37
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Da hitro iskoristim mal časa ki ga imam . Možek odpeljal ta velike dva v vrtec, pa potem gre papirje za očetovski dopust zrihtat, Eva spančka, mami ima pa čas. Malce sem vas prebrala, malce še morm. Sjmm super da je tvoj popravil sušilca pa seveda za večerno cartanje . Glede kil se pa res nimaš kej obremenjevati, sicer ti pa tvoj tud vsakič to pove. Po si špica Sunny čestitke za nosečnost sem ful vesela za vas Naj bo nosečnost čim lepša Katjuša ojej bogi Benjamin, ogromno pikic pokic da se pozdravi Pa čestitke za službico Kolumbo kako se rihtate? Birdy s tabo odštevam dneve da dobiš svojega princa v naročje. Želim ti tako lepo izkušnjo pri porodu kot sem jo imela sama. Kako si? Ne pozabi počivat da si nabereš moči
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Špela ali?tweety83Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:Špela (
24%)
Nika (
40%)
Zoja (
37%)
Število vseh glasov: 432Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!