|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
23.11.2010 8:54:18   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jutro user posted image

kak ste kaj? mene glava boli za pop********* user posted image
botrcauser posted image user posted image

jutro, jaz bi tudi še spala user posted image ...sem kar ok...glava me je včeraj bolela danes je že boljšiuser posted image . Hvala za objemčke...ti jih pa vračam in upam, da preženejo glavobol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
23.11.2010 8:54:39   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Evo, "oprema" za službo pripravljena,

user posted image

te pa zaj lahko grem. user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
23.11.2010 8:56:07   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

NAJNOVEJŠI VIC NA SCENI

Janezek:Babica,babica zakaj pa imaš tako velika usta?!?

Jaz nisem babica-jaz sem Urša Čepin!!!!!!

user posted image   user posted image   Pa daaaj. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
23.11.2010 8:57:17   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Do kod sta zaj vidve prigurali-do Arabcev ali hudih tipov?!!???user posted image

Obojega!user posted image user posted image user posted image

Pa to se prigura čisto btw. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
23.11.2010 8:57:56   
matcar

Do kod sta zaj vidve prigurali-do Arabcev ali hudih tipov?!!???user posted image

Itak!user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
23.11.2010 8:58:15   
sami0804

vsaka 2. ženska žrtev nasilja - ne upam si trdit v pravilnost ali nepravilnost podatka, ker je na žalost tega vse večuser posted image Če pa ni ravno fizično, pa je veliiiiiko psihičnega nasilja. Vedno več. In mislim, da je tale kriza vse to še bolj vzpodbuudila. Odkar se mi je ena prijateljica zaupala, sem veliko bolj občutljiva na to temo in se veliikokrat sprašujem, katera ženska še trpi, pa sploh mogoče ne vem za to. Velikokrat je tak, da si niti ne bi mislil, da se kaj takega dogaja vašim prijateljicam, sorodnicam, znankam... Najhuje pa je to, da se ponavadi ravno taki kažejo kot najpopolnejši pari user posted image Mora pa biti res grozno težko user posted image Jaz sem cel teden samo o tem premišljevala, še more sem mela od tegauser posted image Žal mi je za vse tiste ženske, ki so res žrtve nasilja in ne upajo spregovoriti, doma pa preživljajo pravi pekel user posted image Če bi imela to moč, bi pomagala vsem, te gnusobe (pardon izrazu, ampak drugo niso), ki jih trpinčijo, pa dala ne vem kam.. Najhuje pa je, ko so zraven še otorčki user posted image user posted image user posted image

rina najprej za tebeuser posted image user posted image user posted image -naj glavobol hitro mine.

Zelo mi je žal za tvojo prijateljico,da to doživlja...
vendar kakorkoli obrneš,je ta statistika dvorezen meč-se mi zdi,da že bolj grobe besede mečejo v ta okvir psihičnega nasilja,pa dobro vemo vse,da se tega nabere pri vsakem prepiru kar nekaj.
Drugače se pa strinjam,taki najbolj popolni imajo največ "dreka" za domačimi vratiuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
23.11.2010 8:58:17   
botrca

NAJNOVEJŠI VIC NA SCENI

sem ga slišala ja user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
23.11.2010 9:00:08   
sami0804

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživaj!

user posted image user posted image user posted image pa javi se,obveznouser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
23.11.2010 9:00:56   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
23.11.2010 9:00:58   
botrca
Joj kak mi ni za nič...pa moram user posted image .

Grem malega preoblečt, pa posesat, posodo dat prat in perilo pospravit user posted image . Pol pa počasi stvari pripravit za malega pa v varstvo mami pa na tečaj. Joj bo danes še pestro preden pridem domov bo že tema user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
23.11.2010 9:01:37   
botrca

user posted image

user posted image user posted image user posted image pa javi se,obveznouser posted image user posted image

jaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
23.11.2010 9:02:33   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

NAJNOVEJŠI VIC NA SCENI

sem ga slišala ja user posted image

sem ga včeraj v Novi prebralauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
23.11.2010 9:05:00   
rina22

vsaka 2. ženska žrtev nasilja - ne upam si trdit v pravilnost ali nepravilnost podatka, ker je na žalost tega vse večuser posted image Če pa ni ravno fizično, pa je veliiiiiko psihičnega nasilja. Vedno več. In mislim, da je tale kriza vse to še bolj vzpodbuudila. Odkar se mi je ena prijateljica zaupala, sem veliko bolj občutljiva na to temo in se veliikokrat sprašujem, katera ženska še trpi, pa sploh mogoče ne vem za to. Velikokrat je tak, da si niti ne bi mislil, da se kaj takega dogaja vašim prijateljicam, sorodnicam, znankam... Najhuje pa je to, da se ponavadi ravno taki kažejo kot najpopolnejši pari user posted image Mora pa biti res grozno težko user posted image Jaz sem cel teden samo o tem premišljevala, še more sem mela od tegauser posted image Žal mi je za vse tiste ženske, ki so res žrtve nasilja in ne upajo spregovoriti, doma pa preživljajo pravi pekel user posted image Če bi imela to moč, bi pomagala vsem, te gnusobe (pardon izrazu, ampak drugo niso), ki jih trpinčijo, pa dala ne vem kam.. Najhuje pa je, ko so zraven še otorčki user posted image user posted image user posted image

rina najprej za tebeuser posted image user posted image user posted image -naj glavobol hitro mine.

Zelo mi je žal za tvojo prijateljico,da to doživlja...
vendar kakorkoli obrneš,je ta statistika dvorezen meč-se mi zdi,da že bolj grobe besede mečejo v ta okvir psihičnega nasilja,pa dobro vemo vse,da se tega nabere pri vsakem prepiru kar nekaj.
Drugače se pa strinjam,taki najbolj popolni imajo največ "dreka" za domačimi vratiuser posted image

hvala za user posted image

ne vem, glede statistike ne bom nič rekla, ampak se mi zdi tudi mogoče malce pretirana. samo moje mnenje je tako, da se niti ne zavedamo, koliko je tega nasilja. saj pod to nasilje verjetno niso šteli samo fizičnega nasilja,ne?

ok, dovolj o tem, ker če bom še kaj rekla, bom še koga užalila, tega pa ne želim. odkar vem, kaj ženska doživlja, ko je trpinčena, sem zelo občutljiva na to temo user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
23.11.2010 9:10:17   
matcar
Nič,babike,lepo se imejte danes,pa ne preveč kloftat,da vas ne bom preveč dolgo brala.user posted image user posted image user posted image Pičimo mi počasi,še grem prej k G,da me že enkrat naroči.Pol pa via LJ:

Pa-pa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
23.11.2010 9:10:34   
sami0804

ne vem, glede statistike ne bom nič rekla, ampak se mi zdi tudi mogoče malce pretirana. samo moje mnenje je tako, da se niti ne zavedamo, koliko je tega nasilja. saj pod to nasilje verjetno niso šteli samo fizičnega nasilja,ne? 

Saj v tem je ravno finta-šteli so tudi psihično,verbalno nasilje-tu pa se mi zdi meja zelo zabrisana...
Kar bo nekdo dojel kot čisto normalni prepir,to bo za nekoga drugega psihično nasilje,ker še vedno trdi,da je zelo malo ljudi,ki med prepirom vsaj za trenutek ne poskuša prizadeti sogovornika,med dvema,ki živita skupaj in se poznata malo bolje,pa je verjetno še lažje stopit čez mejo....mater totalno sem zafilozofiralauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
23.11.2010 9:11:31   
sami0804
Dijo matcar,pa srečnouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
23.11.2010 9:13:31   
sami0804

Koaaaala....še vedno bereš??user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.11.2010 9:19:21   
koala
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naklofam post pa mi napiše We are sorry!!!!!!!! bljak.

sami komaj sem se prebila čez poste......kolk ste naklofale....

matcar dobro opravite v LJ.

rina objemčke da glavobol mine.

Vsem nenaspanim pa veliiiiiiiiiiiiiiiika doza kave.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.11.2010 9:22:35   
botrca

Koaaaala....še vedno bereš??user posted image

je obupala user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.11.2010 9:23:03   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: koala

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sami komaj sem se prebila čez poste......kolk ste naklofale....

matcar dobro opravite v LJ.

rina objemčke da glavobol mine.

Vsem nenaspanim pa veliiiiiiiiiiiiiiiika doza kave.

PODPISSSSSS!!!!!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.11.2010 9:23:31   
botrca

meni se tudi to dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo bljak mi ne napiše user posted image user posted image  

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.11.2010 9:24:15   
botrca
Malecka_mateja kak si? Boš rekla kaj lepega? user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.11.2010 9:24:53   
sami0804

meni se tudi to dogaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...samo bljak mi ne napiše user posted image user posted image  

Enako....pol pa ne upam več pisat dolgih postovuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.11.2010 9:25:20   
majakla
Evo me - že delam.  user posted image
. __ . __ . __ . __ . __ .

Koala: ful lepa slikica.

Rina: user posted image  user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.11.2010 9:25:31   
sami0804

Malecka_mateja kak si? Boš rekla kaj lepega? user posted image

Ne,ker še bere....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?