|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
22.11.2010 9:54:03   
špica84
Dramica a ime imata že zbran.

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
22.11.2010 9:56:42   
pinky86
Dobro jutro vsem skupaj...

Posteljico bo moj sestavil in oblekel, ko bom jaz v P, ker je čist enostavna (imava uno majhno, ki se zatakne ob rob zakonske). Posteljnina bo pa oprana čakala na dan D user posted image

Hvala za izkušnje glede tetra plenic user posted image

Jaz bi tudi že kaj oprala, pa se mi zdi še prekmalu jao sploh se ne morem odločit kdaj začet user posted image No ja, od lupinice prevleko sem ta vikend oprala user posted image

Pa torbo za v P sem pripravila 1/3...tiste stvari, ki jih že imam doma...zdj čakam še na kopalni plašč, sem si ga naročila pri Dormeu - se mi zdi da bo prav prišel, pa naslednjič ko grem v DM si bom kupila kozmetiko zame, pa da dam še to notri pa je.

Evo, mali se je zbudil, veselo brca user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
22.11.2010 10:10:31   
glicinija
Ojla babike!

Kako ste kaj? Vas je kaj mučila polna luna?

talika81, itak da smo in bomo še naprej seksiuser posted image

Putka, od domačih imen so meni všeč Jakob, Gašper, Vid,... PA tudi Jaša (to ne vem glih če je domače)...

PATRICIJA30, v nosečnosti sicer HB nimam težav z glivicami, sem pa pred leti jih imela praktično nonstop... CAnesten me je rs rešil teh nadlog; že po eni vaginaleti je bilo neprimerno bolje... Od takrat pa skrbim, da res nosim izključno bombažno s. perilo (razen izjemoma), pa tudi takoj ko začutim, da se doli nekaj kuha, se zatečem k probiotičnemu jogurtu in moram reči, da meni ta sistem ful pomaga...

anny, jaz sem se odločila za EA...

baby1978, zaenkrat še ni nobene strije (ki bi bila posledica nosečnosti)user posted image . Že od prej pa jih imam po prsih, ampak meni ni moteče... Imam pa celulita za izvoz. Rabi katera?? Dam gratisuser posted image

fabula, dobrodošla... Sem  se odločila shraniti matuične celice v javno banko... Pa ti?? Pa kar lepo v nabavo stvari za sebe in otroka, je precej vsegauser posted image

pika27, dobra si, da še nimaš skoraj nič pripravljeno... Mene bi razgnalo od neučakanostiuser posted image  Vsekakor pa drži, da je še nekaj časa na razpolago...
jmpolona, user posted image  za primerne mere.

dramica, vse najboljše tvoji veliki punci...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
22.11.2010 10:39:43   
talika81
jutro oziroma je že kar dan.
vreme je za nikamor. sploh mi ni za nič. morala bi it malo peglat, pa se mi enostavno ne da, rajši visim na netu. sej ne bo nihče namesto mene speglal, tak da se glede tega sploh ne sekiram.

miodva niti nimava sušilca, tako da sem tetra plenice posušila lepo na stojalu. bile so suhe v enem dnevu, tak da je blo to hitro.

posteljco moram še prinesti od mojih staršev. verjetno bova šla naslednji teden po njo in jo bova sestavila, da lahka dam jogi gor. na posteljnino še čakam, da mi jo naredijo. in previjalno podlogo tudi. sej je še čas za to.
upam, da bo posteljnina malo prej, da jo lahko enkrat operem, da gre tisti von j po novem ven.
oblekla pa jo tudi jaz verjetno še ne bom. mogoče po novem letu. al pa jo bo dragi, preden pridem iz porodnišnice.

jaz imam pa naslednji teden pregled in komaj čakam. bom ravno dopolnila 34. teden. bom lahko spet videla user posted image . in okvirno bom izvedela, kolko je težak user posted image . user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
22.11.2010 10:50:49   
aischa1
Dolber dan moje souser posted image .Pri nas imamo lepo vreme.Še malo pa grem na pregled no danes mi tako in tako ne bo nič takega gledal.Uprašat pa morem da pogleda malo situacijo oidspodaj saj mi je učeraj ful peklo in bolelo odspodaj.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
22.11.2010 11:12:48   
_CiCika_
Pozdravljene!
Se javljam po dolgem času, berem vas redno, sam za pisat sem bla bolj lena. Pa še takrat ko sem se spravila kaj napisat me je ven vrglo ali pa se mi je zbrisal cel post user posted image
Sicer pa bo sedaj več časa, saj bom od srede že doma, ker moram še porabit dopust, ki mi je ostal. Potem se mi pa tako ali tako že porodniška začne. Drugače pa komaj čakam da bom malo doma, da se spočijem, ker v službi ne najdem primernega položaja za sedet. Pa še pritisk me daje skoraj vsako dopoldne in se kar zgubljam v temi pa vrtoglavici. user posted image
Konec tega tedna boma pa z mojim user posted image  že verjetno sestavila posteljico in previjalno. Pa jogi morama iti za posteljico še kupit. Drugače bom pa postelnino postlala ko pridem iz P, da se nebo prah gor nabiral. Cotke bom pa tudi v decembru preprala.
Glicinija ti si napisala, da imaš celulita za izvoz. Sicer nisi edina, pa da te malo potolažim: http://www.vecer.com/clanek2010111805594196

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
22.11.2010 11:17:20   
_CiCika_

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 27 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image   lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image   BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image    

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image     

13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image   Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image    maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image   MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image   lorch, 767768 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image   jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    fabula

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image   piškamiška, 2user posted image  , 1 user posted image

31.01.2011

X.01.2011
user posted image  eminna
user posted image    Tanchi, 3 user posted image , 2 user posted image

03.02.2011
user posted image  rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 91

Pričakujemo:
user posted image  - 27
user posted image  - 10
user posted image - 7

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

VSE SPREMEMBE PIŠITE Z DRUGO BARVO,
DA BO RAZVIDNO OD OSTALEGA TEKSTA!

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
22.11.2010 11:34:11   
talika81
jaz pa sem preje klicala na CSD, če so dobili mojo vlogo za pordniško, ki sem jo poslala na pošto in me referentka razveselila, ker je rekla, da je bila danes odpremljena. to pomeni, da jo bom jutri že imela. super, ena skrb manj. user posted image

zdaj moram samo še papirje za mojga sprintat, da jih bo nesel v službo, da bo mel perajt, da mu izpolnijo in da jih pol, predno nastopi očetovski dopust, nese na CSD.

uh, celulit. sem ga že imela pred user posted image , sedaj mislim, da je stanje nekak enako. tako da tukaj še ena, ki ga ima.

sem pa ravnokar govorila s sodelavko in mi je povedala, da je ena druga sodelavka rodila, in sicer fantka. uh, sedaj pa sem jaz na vrsti, saj sem edina od sodelavk letos, ki še ni rodila. ampak je še cel 1,5 meseca časa. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
22.11.2010 12:47:15   
*miška*
PATRICIJA30, itak canesten lahko uporabljaš, jaz sem jih že ene 3x, je pa res, da se mi nočejo stopit , pa mi je ginekologinja rekla, naj jih malo zmočim pod vodo. Ven tečejo pa še 3 dni ali več, tako, da dnevni vložki so obvezni...

anny_, +4,5 kg? ti srečnica . Povprečje pravijo, da je +14.

Pika27, tudi jaz komaj čakam začetek januarja ali pa že decembra, da je to to, ker se čutim čist fizično nesposobna in bi že rada spoznala bejbo, ki me vsak dan pozdravlja z brcami.

jmpolona, tudi mene hecajo, da bom za novo leto rodila, pol mi bojo pa za intervju težil na popu , pa sem rekla, da ni šans za noben denar. To je intimen trenutek za družino, pa še najbrž ne bom najlepše zgledala . Me je že ginekologinja vprašal, kdaj bi rajš rodila, še to leto, ali naslednje. Samo, da ne bom med prazniki noter, ker to je pa depresivno...

Drugače pa sem včeraj brala, da se jetrc naj ne bi jedlo med nosečnosti zaradi velike količine vitamina a, me je kar malo stisnilo, ker jaz sem jih že ene parkrat jedla, mi jih je tašča še priporočala zaradi železa....pa kaki ima tudi veliko vitamina a, ki ga tudi jem zadnje čase . Čeprav se strinjam, da včasih so ženske vse jedle kar jim je pasalo, pa je bilo vse vredu, danes pa samo strašijo, te pa vseeno stisne, ko to prebereš. 

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
22.11.2010 13:45:51   
talika81
*miška*, jaz sem tudi že menda 3x al 4x jedla jetrtce sedaj, ko sem user posted image . ne vem, če to lahko škoduje. sej jih ne ješ vsak dan ali pa rečmo 1x na teden. če so bile vredu pečene in če jih nisi pojedla ogormno količino, mislim, da ne bi smelo bit nič narobe.
pri meni tudi ni bilo nič narobe.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
22.11.2010 14:35:12   
dramica
Špica mi imamo že kar nekak vse pripravljeno, sam še dojenčka čakamo.Ja dec. naj bo mesec za sprostirev ,praznike in vse kar paše zraven.Ne bom pa nič jezna če dobimo tudi kako nepozabno darilo v družino.Pa vi imate izbrano ime?
cicika hvala da si me dala na seznam-dat.mislim.user posted image
Moram mal pojamrat.Jaz sem čist brez energije,totalno fuč.Moram it zdaj za kosilo dokončatuser posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
22.11.2010 14:43:54   
jmpolona
Še jaz malo pojamram - sem sicer na +7kg - na kar sem kar ponosna. Čeprav je imela verjetno velike zasluge trebušna gripa 2 tedna nazaj. Ampak sem v tej nosečnosti dobila kar nekaj malih, kratkih groznih strij na trebuhu. Ne vem katera je omenjala neko popravljalno kremo za že nastale stije od vichy - KAKO SE IMENUJE???????

Glede imena za user posted image - mi ga imamo že izbranega od prve pupe in je zelo nenavadno (manj kot 5 imen v SLO po statistiki), enako kot pri hčerkici - samo je pač nama všeč, da je nenavadno ime. Pač slabe izkušnje iz osnovne šole, ko sva bili dve Poloni v razredu.

Putka hvala za link - že naročila kroglice :)))

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
22.11.2010 16:51:39   
Nina 30
oj kako kaj ?jaz še bolj slabega počutja ,ampak upam dabo?mam eno prošno če je katera z MB mogoče ve kam se greš naročit za epiduralno?v materinsko šolo ne hodim ker sem že v prvi nosečnosti hodla tam so včasih dajali informacije,zdaj pa ne vem?user posted image prosim če katera ve nam mi javi ker časa ni več velikouser posted image ,lp

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
22.11.2010 17:32:55   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: Nina 30

oj kako kaj ?jaz še bolj slabega počutja ,ampak upam dabo?mam eno prošno če je katera z MB mogoče ve kam se greš naročit za epiduralno?v materinsko šolo ne hodim ker sem že v prvi nosečnosti hodla tam so včasih dajali informacije,zdaj pa ne vem?user posted image prosim če katera ve nam mi javi ker časa ni več velikouser posted image ,lp

Moraš na predavanje v okviru materinske šole, samo na tisto eno pač, novembrsko je že mimo, torej decembrsko, nekje v začetku meseca. Tam pa dobiš pol številko, da se naročiš na individualen razgovor. Razpored predavanj za materinsko je pa na internetu.

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
22.11.2010 17:56:27   
čebela adela
Zdravo!

spet po dolgem času,...jutri mam naslednji pregled, vmes sm bila tud na 3D.

malo podatkov za v seznam :
starost 25
spol: baje bo spetuser posted image user posted image

prihajam pa z primorske

lp,..........

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
22.11.2010 19:34:06   
pika27
Glicinija sam je tud razlika da jaz čakam drugega, prva je pa stara leto in pol. Kozmetiko mam itak skor vso doma, ker jo dnevno uporabljamo, novih stvari v večini ne rabim... Sem pa rekla, da bom poiskala seznam, ki sem ga mela pri prvi, da vidim, kaj mi še manjka. Sicer pa še ni tok nazaj od kar se je rodila prva in ma tud mož še v spominu kaj je mogu kupovat user posted image tko da komot njega pošljem v šoping če me kaj prehiti.

MIslim da ma Vichy samo eno kremo, je pa anti-stretch mark cream. 200 ml je cca. 25 eur.

Tole počutje je tud pr men vsak dan slabše, se mi zdi da se vse nosečniške tegobe na enkrat zgrinjajo name... Sem prov že k ena stara mama, sam še jamram...user posted image

Nč uživajte punce pa čuvajte svoje bušije.

(odgovor članu čebela adela)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
22.11.2010 19:35:15   
baby1978
POzdavljene.....Malo prej prišla iz trgovine, spet zaloga Donata narejena user posted image user posted image . Meni se zdi, da se mi je rast trebuščka ustavla..Kako je z tem, tiste, ki imate izkušnje? Moram pa povedat, da pa sem jaz izgubila nekaj celulitisa, verjetno zaradi pravilne prehrane in popite velike količine vode.
Kaj še meni posredujete link za pralne kroglice. Sem bila danes v DM pa stanejo 48€....
Komaj čakam, na pregled...

(odgovor članu čebela adela)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
22.11.2010 21:22:54   
rdečebela
pozdravljene user posted image
uspešno opravljen pregled je za mano (oz.za namauser posted image ) nardili so mi tudi ctg, ginekologinja je izjavla,da to dete super napredujeuser posted image najbrž se ni hotla zagovort glede spolauser posted image skratka use super, tehtamo tam nekje 1800 g. Se pravi smo se v 4ih tednih zredili za 600 g. A ta teža enakomerno narašča? Glede na to, da mamo še slabih 8 tednov, bi to v tem primeru pomenilo, da bomo ob rojdtvu tehtali okoli 3000 g. Cela lekcija matematike zej tleuser posted image Kakorkoli, spet sem ji omenila postojnsko porodnišnico, pa ji kar ni bilo prav. Tako da bomo očitno rodili v Ljubljani. Sicer je rekla, da ima prakso v takih primerih naročiti nosečnico v porodnišnico v času njenega dežurstva, da je ona prisotna, če že vodi celo nosečnost. Kar me seveda malce pomiri. In načeloma bi lahko rodila naravno, če ne bi bilo zapletov med samim porodom. In dopušča možnost, da rodim tudi 1 teden po roku. Hvala Bogu. No, naslednji pregled pa imam že čez 14 dni. Sem pričakovala kaj takšnega...
Drugače pa moja prebava mal šepa, a Donat vam pomaga? Mislim, da bom mogla tudi jaz nabaviti, pa še zgaga me daje zadnje dni, tako da bi mogoče z donatom rešila kar 2 težavici user posted image
Ju3 imam pregled pri nevrologu, ne pričakujem da bo povedal kaj novega, sploh ker je stanje očitno ustaljeno. Kljub hormonskim nihanjemuser posted image
Strije-imam sicer nekaj starih od rejenja in hujšanja... Novih še ni videti, zaenkrat. (trkamuser posted image )
Sušilni stroj-še vedno cincam in še vedno ga nimam
likanje-skoraj nočna mora... pri nas že tako nimamo te navade, da bi vse likali...kar je res nujno, pa še to večinoma vsak sam in tik preden se kaj rabi. No, to ni smešno...
Drugače pa tudi sama postajam vedno bolj počasna in okorna... me že malo moti ta moj trebušček. In še vedn nisem dočakala, da bi se kaj pofotkaliuser posted image

No, dovolj za danes, pičim spančkat, ju3 spet na pot, že danes sem vstala ob 4.20, sploh nisem več vajena, sem že 7 mesecev doma, pa večinoma pred 8h ne vstajamuser posted image ja vem, se mi godi, ampak se pa hitro pozna, se kar privadiš na tak ritem. Sicer si pa mislim, da delam zalogo za vnaprejuser posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
22.11.2010 21:33:20   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: pika27

Glicinija sam je tud razlika da jaz čakam drugega, prva je pa stara leto in pol. Kozmetiko mam itak skor vso doma, ker jo dnevno uporabljamo, novih stvari v večini ne rabim... Sem pa rekla, da bom poiskala seznam, ki sem ga mela pri prvi, da vidim, kaj mi še manjka. Sicer pa še ni tok nazaj od kar se je rodila prva in ma tud mož še v spominu kaj je mogu kupovat user posted image tko da komot njega pošljem v šoping če me kaj prehiti.

MIslim da ma Vichy samo eno kremo, je pa anti-stretch mark cream. 200 ml je cca. 25 eur.

Tole počutje je tud pr men vsak dan slabše, se mi zdi da se vse nosečniške tegobe na enkrat zgrinjajo name... Sem prov že k ena stara mama, sam še jamram...user posted image

Nč uživajte punce pa čuvajte svoje bušije.

pika 27, vidim da sva v podobnih situacijah. Jaz imam pa skoraj leto in pol starega sina in me prav zanima kako bo sprejel user posted image .
Do sedaj ni še pokazal kakšnega zanimanja za dojenčke, ko srečam kako prijateljico, ki je novopečena mamica. Ni mu pa ravno prav, da imam jaz kakšne dojenčke po naročju, se hitro začne pritoževat.

Ali ti kako pripravljaš prvorojenko?

Jaz sem tudi že popolnoma vse nakupila, ker se decembra nadaleč izogibam trgovinam.
Itak, pa sem kupila samo par malenkosti in sicer oblekce 56 in 62, krpice in še par malenkosti, vse ostalo pa imam še od prvega.
Nakupila sem tudi že vsa novoletna darila, edino kakšne cukre bom še kupila.

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
22.11.2010 21:43:37   
Anonimen
Janci in Pika smo na istem... Samo da je naš še mlajši user posted image Naš prvorojenec je star 15 mesecev in je kar naporno... Pripravljam ga pa toliko, da zdej končno ve kje imam mami dojenčka. Ampak ga nič ne gane... Še vedno mi on meni po trebuhu plezal user posted image

Nakupila sem jaz mislim, da že vse, kar se cunc tiče morm še mal pogledat, ampak ker je v prvo bil fantek, zdej pa naj ne bi bil, bomo bolj malo stvari lahko ponucali od prvega user posted image

Mene išias daje, okorna sem in cuker mi pač dela preglavice, ker moram jest če mi paše ali ne, ko mi paše pa ne smem user posted image Ampak ok... Bom že zdržala še malo user posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 3220
23.11.2010 7:28:41   
fabula
dobro jutro punce,

pri nas smo že vstali...no približno tako je kar vsako jutro...recimo, da vsaj potem ne bo težav z vstajanjem ko bo user posted image

Glicinija: Mi2 razmišljava ali Neocelica ali pa Biobanka...čeprav je ravno v nedeljo tast rekel, da je bral...v kolikor pride do tega da res rabiš, potem so tudi že te vzete celice okužene in so neuporabne in da v tem primeru je veliko boljše dati v javno banko....kaj pa vem....se bom mogla še mal pozanimat koliko bi bilo lahko to sploh res?! Hvala za nasvet....saj nekaj je že nakupljeno, nekaj še čakamo (voziček teutonia je pri nas čakalna doba 2-3 mesece user posted image ), posteljico in vse kar paše zraven pa res še moramo jit kupit.
Cicika: hvala, ker si me dodala na seznam...pa še nekaj podrobnosti: starost 30, moja 1user posted image , doma 0 otrok...če seveda ne štejem našega pesjanarja user posted image , okolica Lj
Jpolona: jaz sem imela to kremo od Vichy-a (že porabljena), mislim da je res samo ta varianta (za prepričevanje in proti strijam) pri Vichyu, pa ti moram žal povedat da se pri meni ni nič obnesla in sem že dobila prve strije.

A ima katera, ki ima doma že otročka, tudi psa...me zanima kakšno je bilo uvajanje in privajanje...kako je potekal prvi stik, reakcija psa?! Mi2 imava samčka, ki je večji kuža in seveda neizmerno navezan name, sploh zadnje čase še toliko bolj (na bolniški sem že od junija zaradi krvavitev) ker sem skoz z njim in me je malo strah da ne bom naredila kaj narobe ko prideva z user posted image  domov. Ker se še obnavlja stanovanje bo prva stvar, ko bo končano, da ne bo smel več z nama v spalnico in otroško sobo...tako da tega ne bo mogel povezat z user posted image . Bo pa še vedno kralj na blazini v dnevni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
23.11.2010 8:42:56   
mafika
pozdravljene moje souser posted image

da se pridružim debati o privajanju malčkov in malčic na  novorojenčka. naša pikica je stara 1,5 in ne kaže preveč zanimanja za dojenčke razen, da pove vsakemu kako dojenčki jokajo. ji pa kažem cunjice za dojenčka in ji razlagam, da ga bova oblačile in podobno. sej po moje kej več ne morš nardit pri tako majhnih otrocih. upam, da ne bo pretežko zanjo in zame. predvsem upam, da se ne bom počutila kot da se ji premalo posvečam...

drugače pa punce moje, prosim za nasvet: ju3 nameravam poklicat os. zdravnico za teden bolniške, ker res ne morem več - v službi pritiski in boli me že vse, da ne govorim o motenem spanju in o tem, da se pri 1,5 let stari punčki sploh ne morem spočiti. ne vem kaj naj nabluzim zdravnici, da mi ne bo komplicirala, ker bi rabila bolnško samo zato, da se malo naspim in zadiham. a ima katera kaki predlog?
hvala, ker delite z mano svoje občutke! bodite v cvetju

(odgovor članu fabula)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
23.11.2010 8:50:55   
agataema
Dobro jutro,

jaz sem spala do zdajle, ampak rezultat tega je bil, da je mož skoraj doživel živčni zlom. Danes je on peljal tamalega v vrtec, kar se zelo poredko zgodi in je tamal ves čas protestiral, jokal in v glavnem sta imela celo štalo preden sta se spravila v vrtec in potem je mož zaradi tega še skoraj v službo zamudil. No, ampak vsaj naspala sem seuser posted image .

Glede navajanja : naš mali bo star 3 leta in je nad dojenčki ful navdušen, tako da mislim, da na začetku velikih težav ne bo. Kako bo pa z delitvijo pozornosti, bomo pa še videli.

Glede vrtca: tiste, ki imate prvorojence/ke v vrtcu, a jih boste kaj izpisale ko pride novorojenček?

Mafika: povej zdravnici, da te pač vse boli in ne moreš več normalno funkcionirati v službi. Saj je ja razumljivo, da v tako visoki nosečnosti ne moreš več vsega. Jaz sem doma, pa sem zvečer tako utrujena, da že ob 20h zaspimuser posted image .

Rdečebela: za sušilni stroj se pa kar odloči, ti bo marsikaj olajšal, ko bo dojenček doma. Ko jaz pomislim koliko smo prali, si ne predstavljam da bi pozimi sploh lahko posušila vse cunjce. Verjetno bi jih morala imeti dvakrat toliko kot jih imam, pa da ne računam koliko časa bi mi to vzelo. Pri sušilcu pa samo vse notri vržeš in še likat ti ni treba.

Lp

(odgovor članu mafika)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
23.11.2010 9:10:39   
dramica
Jutrouser posted image
Fabula-lepo pozdravljena.Koliko si pa noseča?Mi imamo tudi kužka ampak ta ima svojo hiško,si ne predstavljam da bi bil v istam stanovanju kot mi,ker je zelo živahna in to bi blo katastrofauser posted image .Če je pes navezan zna bit ljubosumen in to tudi pokazat,pa še omejitve v stanovanjuuser posted image ga bojo po moje zmedle.
Mafika povej dr. kako se počutiš,da nisi več sposobna funkcionirat kot prej, da si utrujena.Jaz mislim da bi te morala razumet,razen če nimaš tako dr. kot sem jaz imela včasih gin.ko me je teral v službo dokler nisem pristala v bolnišniciuser posted image .Saj bo,ti kar pogumno!
Agataema morata ati in sine prebit led,pa ne vedno računat na mami, ker bo mami po porodu morala počivat,ati pa v akcijouser posted image
Jaz pa komaj čakam ju3 na pregled in zadnji UZuser posted image .Sedaj pa na eno malouser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
23.11.2010 9:10:39   
dramica
Jutrouser posted image
Fabula-lepo pozdravljena.Koliko si pa noseča?Mi imamo tudi kužka ampak ta ima svojo hiško,si ne predstavljam da bi bil v istam stanovanju kot mi,ker je zelo živahna in to bi blo katastrofauser posted image .Če je pes navezan zna bit ljubosumen in to tudi pokazat,pa še omejitve v stanovanjuuser posted image ga bojo po moje zmedle.
Mafika povej dr. kako se počutiš,da nisi več sposobna funkcionirat kot prej, da si utrujena.Jaz mislim da bi te morala razumet,razen če nimaš tako dr. kot sem jaz imela včasih gin.ko me je teral v službo dokler nisem pristala v bolnišniciuser posted image .Saj bo,ti kar pogumno!
Agataema morata ati in sine prebit led,pa ne vedno računat na mami, ker bo mami po porodu morala počivat,ati pa v akcijouser posted image
Jaz pa komaj čakam ju3 na pregled in zadnji UZuser posted image .Sedaj pa na eno malouser posted image

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?