|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
20.11.2010 10:17:00   
Putka
Točno tele imam. Malo je treba pogledat, recimo zdaj dobiš 3 kroglice za 20 funtov.

< Sporočilo je popravil Putka -- 20.11.2010 10:20:16 >

(odgovor članu jmpolona)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
20.11.2010 12:23:30   
rdečebela
glede teh pralnih kroglic tudi mene zanima, a pol se navadno kar brez praška pere, samo to vstaviš v stroj? Kako se pa naroča tle preko tega e-baya? Nimam neke prakse z naročanjem v tujini, ker nikoli ne vem a bo sploh prišel izdelek do mene in koliko mi bojo nabili poštnine.
včeraj sem presortirala oblačilca za našega dojenčka, pa moram rečt da sem imela kar nekaj problemov... ne sanja se mi kakšno številko oblačil bom rabila na začetku zanj. Po mojem je 50 in 54 zelo majhna številka, dvomim da bi mu prišle v poštev, bom videla kaj bodo v ponedeljek rekli na pregledu, koliko smo zrasli.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
20.11.2010 14:57:26   
lorch
Sem poskušala prebrat kak post, pa mi ne pokaže čisto nič. Vsakič mi odpre stran do putkinega posta, naprej pa ne več. že na prejšnji strani je isto. Tk, da če ste kaj lepega napisale, jaz ne morem videtuser posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
20.11.2010 15:21:11   
agataema
Lorch, tudi jaz ne vidim nič od Putkinega posta naprej. Zdaj sem probala pa v Mozili pa deluje, Internet Explore pa ne.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
20.11.2010 15:58:13   
gaya24

Da se še js malo javim...

Pregled mela včeraj, vse je ok. user posted image teža ocenjena pri 31t3d na 1665g,kar je čisto normalno in očitno tadrug ne bo tak velikan...sicer pa so te mere tud bol tako tako.

Naslednji pregled mam 9.12.

Tetra plenice....Js sem jih pri prvemuser posted image mela cca.30 pa smo 2 leti nazaj še široko povijali pri nas, za kar si itak rabil več teh plenic, tako, da zdaj , ko ni več širokega povijanja, mislim, da jih je 20 več kot dovolj.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
20.11.2010 16:00:33   
gaya24

Glede strij....Js pri prvem do 3 dni pred porodom nisem mela nobene...pa so se potem eno jutro kar pokazale user posted image . Hvala bogu tiste bele, bolj površinske in ne globoke rdeče....

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
20.11.2010 17:54:52   
lorch
Sem se odjavila in prebrala poste, ko se prijavim, pa zopet zašteka pri putkinih postih. Hej Putka a si me slučajno blokirala?user posted image
No, glede strij je bilo pri meni tudi tako, da sem jih dobila takoj po porodu, me je pa moja gin. že vnaprej opozorila, da so možnosti za to, ker se hormonske strije lahko pojavijo tudi kak teden po porodu. Do takrat sploh nisem vedela, da obstajajo tudi hormonske strije. Pa tudi  te moje so bolj površinske in blede. Upam, da tudi tokrat ne bo tistih ta globokih temnih.
Smo pa ravno včeraj v službi ugotovile, da bo tale zadnji mesec službe verjetne šel mimo mene še hitreje kot ostali meseci in se mi zdi, da bom vsak čas rodila, sploh ne uspevam v miru uživat v nosečnosti, ker mi čas tako hitro leti.user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.11.2010 10:33:08   
Nina 30
dobro jutro sicer kaj se vremena tiče nič obetavno,no jaz sem se zbudila z bolečim grlom,kašljam,pa teče mi z nosauser posted image ,tak da nič nisem vredu ,ne vem sploh ki bi me to zahaklalo če se pa tak čuvam?joj kriza,no moja bebica v trebuščku pa tako lepo brca,me vsaj to razveseli!
nič grem si zajterk pripravit,lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.11.2010 10:49:56   
PATRICIJA30
Punce, hvala za odgovore glede canestena. Upam, da bo pomagalo.

Zdaj pa me zanima, če boste široko povijale? Pa kako že gre malo sem že pozabla.

Pa lep dan vsem.

(odgovor članu Nina 30)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.11.2010 11:40:55   
*tajda*
Pozdravljene user posted image

Moja druga morfologija je za mano,detece je obrnjeno na glavico,vse je vredu,teža je 2100 gramov,sem malo prepračunala koliko bi lahko imel user posted image  na rok poroda in mi pride okrog 3500 gramov,tako da mi je kar sprejemljivouser posted image  Tudi ta prvi je imel 3,5 kg ko se je rodil.
Naslednji pregled imam 16.12.Ctg-ja mi še ne bo delala,kar me veseli,ker vem kako mi je bilo v prvi user posted image  težko ležat na tisti mizi priklopljena.
Tam do Božiča mislimo prebelit sobico,sestavit posteljico in vse lepo pripravit za novega člana,da bom lahko v miru uživala čez praznike,po Novem letu pa začnemo odštevatuser posted image

Glede strij,zaenkrat nisem še dobila nobene,je pa res da sem se zredila 6kg od začetka nosečnosti,čeprav imam trebuh tak kot da bom šla ravnokar rodit.V prvi nosečnosti sem jih pa dobila šele po 35 tednu,ker sem se samo zadnji mesec zredila 5 kiluser posted image

Uživajte še zadnje tedne nosečnosti,zdaj se pa res že počasi približujemo dnevu ko bomo imele svoje štručke v rokahuser posted image

(odgovor članu PATRICIJA30)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.11.2010 12:26:00   
pinky86
Mene je pa danes ponoči tooook zgaga pekla, da joj user posted image Sem bila pol noči budna...pogrizla en Rupurut, ki mi ni čisto nič prijel - brez veze, bom drugič raje kar požirek mleka naredila.

Jaz bom po vsej verjetnosti povijala na široko. Naša patronažna kar zagovarja tak način povijanja na začetku, tako da bomo videli glede na situacijo. Sem pa dobila 10 povijalnih plenic, tko da jih mam na zalogi.

Patricija, jaz si predstavljam nekako takole: najprej plenička za 1x uporabo, potem zložiš tetra plenico v dolg trak, da pride ravno po dolžini povijalne plenice, položiš otročka gor, zaviješ najprej sprednji del, potem še zadnji, rahlo zavežeš in s prsti še zrahljaš del povijalne plenice, ki gre tik ob nogicah - to je to nekak. Sam potem baje ne moreš nobenega bodija spodaj zapet user posted image

Strij pa tudi nič nimam...sem mal povprašala mami in babici, pa jih tudi niso imele, tako da recmo, da imam dobr raztegljivo kožo v genih user posted image Je pa res, da čas pojavljanja strij še ni mimo ane. Zvečer se namažem z vlažilno kremo, že zaradi samega negovanja kože, kaj več pa tako ali tako ne moreš naredit.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.11.2010 12:31:15   
pinky86
Še eno vprašanje: pri tetra plenicah piše, da jih ne smeš sušiti v sušilnem stroju user posted image Mislim, mi2 sva ga pa ravno zato kupila, da bova vse te pleničke, krpice ipd. imela hitro oprane in posušene. A jih je katera že vrgla v sušilca - in koliko so se kaj skrčile?? Ker jaz jih bom vseeno sušila v sušilcu...sej čisto majhne menda ne pridejo ven user posted image user posted image user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.11.2010 13:39:55   
Anonimen
am do Božiča mislimo prebelit sobico,sestavit posteljico in vse lepo pripravit za novega člana,da bom lahko v miru uživala čez praznike,po Novem letu pa začnemo odštevatuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Še eno vprašanje: pri tetra plenicah piše, da jih ne smeš sušiti v sušilnem stroju user posted image Mislim, mi2 sva ga pa ravno zato kupila, da bova vse te pleničke, krpice ipd. imela hitro oprane in posušene. A jih je katera že vrgla v sušilca - in koliko so se kaj skrčile?? Ker jaz jih bom vseeno sušila v sušilcu...sej čisto majhne menda ne pridejo ven user posted image user posted image user posted image

Sploh nikoli nisem gledala če se lahko sušijo ali ne. Jaz jih sušim in jih bom tudi zdej. Pridejo ven čist enake, če želiš jih lahko edin razpeglaš. da se vrnejo v prvotno velikost...

Jaz sem ravno danes hotla pripravit postelco (oprav posteljnino, ipd), pa počasi iz vrečk cunce zložit, zdej pa berem, da boš Tajda ti to počela šele po božiču? user posted image   A pol malo prehitevam? user posted image

(odgovor članu pinky86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.11.2010 14:04:33   
Putka

PDP, NICK, STAROST, NOSEČNOST,OTROK DOMA, SPOL, PREBIVALIŠČE,
31.12.2010
user posted image  Špica84, 26 let ,Ljubljana  user posted image

01.01.2011
user posted image  BAJCI, 3user posted image , 0 user posted image , okolica Ivančne Gorice
 user posted image  Roksana3, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image , Velenje
user posted image   PATRICIJA30, 33 let, Okolica Maribora
user posted image   lealea, 24 let, 1user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image

02.01.2011
  user posted image  3.tanci

03.01.2011
user posted image  mojani, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted imageRogaška Slatina
user posted image  mamica00,  3 user posted image , 2 user posted image , Velenje

04.01.2011
user posted image  aischa1, 5 user posted image , 3user posted image , Koper
user posted image  honey 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image  , Logatec
user posted image  ana19,  1 user posted image , 0 user posted imageuser posted image

05.01.2011
 user posted image  Arwenko, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image
user posted image  Loni76, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana
 user posted image  jmpolona, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image , okolica Celja user posted image
 user posted image  Nataliya, 23 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
user posted image   BAMBINA_, 27 let, 2user posted image , 1user posted image  
  user posted image  *miška*, 28 let, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image
user posted image   neža41,  4user posted image , 3user posted image , Primorska, user posted image
user posted image  brcica, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Okolica Domžal
user posted image pinky, 24 let, 1user posted image , 0user posted image  , okolica LJ
user posted image

06.01.2011
user posted image  Armstrong, 25 let, 1user posted image , 0 user posted image , okolica Kranja
user posted image   tjass, 30 let, 1user posted image 0user posted image

07.01.2011
user posted image  _mona_, 23 let,2 user posted image ,0 user posted image , Posavje

08.01.2011
user posted image  _CiCika_, 1 user posted image , 0 user posted image , Zasavje user posted image
user posted image   Katja85, 25 let, Šentilj user posted image

09.01.2011 
 user posted image  mami tiana, 31 let, 2 user posted image ,1 user posted image , Ljubljana
user posted image   chloe, 30 let, 2 user posted image , 1user posted image   

10.01.2011
user posted image  ula30
user posted image  JB, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image  anonimna,
user posted image
user posted image  *tajda*, 28 let, 2user posted image , 1user posted image   user posted image

11.01.2011
user posted image  živa25, 25 let, 3 user posted image ,1user posted image , Šentvid pri Stični user posted image

user posted image  maggie27, 27let,
user posted image

user posted image   matejas, 32 let, 3user posted image , 2user posted image   user posted image

12.01.2011
user posted image   Nike78,  
user posted image   Chandra, 31 let  user posted image
user posted image   talika81, 29let , 2user posted image , 0user posted image   user posted image    
13.01.2011
user posted image  amelia  
user posted image  baby1978, okolica MB  user posted image
user posted image  anonimen, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image  megiv, 30 let, Okolica CE
user posted image   bambina,  2user posted image , 1user posted image
user posted image   Morje06, 30 let, 2user posted image , 1user posted image    user posted image   
user posted image   mamuška13, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image

14.01.2011
user posted image   petral, 27 let, 2user posted image ,1user posted image Dolenjska
user posted image  briljantina, 30 let, 1user posted image , 0 user posted image  Trbovlje user posted image
user posted image  TMS82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted imageCelje 

15.01.2011
user posted image   roža03, 26 let, 5user posted image , 2 user posted image    user posted image
user posted image   Lu, 31 let, 3user posted image , 2 user posted image    

16.01.2011
user posted image  poka29, 1 user posted image , 0 user posted image
user posted image  spaghetek, 30 let, 1user posted image .0user posted imageAnglija
user posted image   Nina, 30 let, 2user posted image , 1user posted image

17.01.2011
user posted image  Lubici, user posted image , 1 user posted image

18.01.2011

user posted image  agataema, 2 user posted image , 1 user posted image ,Gorenjska user posted image
user posted image   gaya24, 27 let, 2user posted image , 1user posted image   
user posted image
user posted image  zarja86, user posted image
user posted image   Cofelle, 28 let, 1 user posted image , 0user posted image , okolica Žužemberka user posted image
user posted image  glicinija, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , okolica Ptuja  user posted image

19.01.2011
user posted image  anerin, 3user posted image , 1user posted image
user posted image anny_, 23 let, 1user posted image , 0user posted image , Velenje user posted image
user posted image  ašat, user posted image

20.01.2011
user posted image  rdečabela, 24 let, 1user posted image , 0user posted image , Posočje
user posted image   jakobinka, , 1user posted image , 0user posted image    user posted image
user posted image   Inčika2, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , Dolenjska, user posted image
user posted image    maja2e, 25let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

21.01.2011
user posted image  darchy82, 28 let, 2user posted image , 0user posted image okolica Žužemberka, user posted image
user posted image   Janci F, 2user posted image , 1 user posted image ,  user posted image
user posted image   planikica, 1user posted image , 0 user posted imageLjubljana

22.01.2011
user posted image  MojaV, 1user posted image , 0 user posted image ,
user posted image   mafika, 27 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  metuljcek, 31 let, 1user posted image  , 0user posted image    user posted image
user posted image  lorch, 743 user posted image  , 1 user posted image  , user posted image

23.01.2011
user posted image  štručka30,  Koper
user posted image   pujs666, 27 let, 1user posted image , 0 user posted image ,  user posted image

24.01.2011
user posted image  pika27, 28 let, 2user posted image , 1user posted image , Ljubljana user posted image
user posted image  čebela adela, 2 user posted image , 1 user posted image
user posted image   benetke, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image

25.01.2011
user posted image  tinca minca
user posted image   januarcek2011, 2 user posted image , 1user posted image  , Gorenjska user posted image

26.01.2011
user posted image  jadrnica, 30 let, 2user posted image , 1 user posted image
user posted image   bim*bam,
user posted image  meti05, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image

27.01.2011
user posted image   ZOJA11, 34 let, 3 , 2 user posted image Gorenjska
user posted image  Putka, 3user posted image , 2user posted image , Ljubljana
user posted image
user posted image  br27 , 27 let, 4 user posted image , 0 user posted image , Žalec  user posted image

28.01.2011
29.01.2011
30.01.2011
user posted image  piškamiška, 13761377user posted image  , 1 user posted image

31.01.2011

X.01.2011
user posted image  eminna
user posted image   dramica, 3 user posted image , 2 user posted image , user posted image
user posted image    Tanchi, 3 user posted image , 2 user posted image

03.02.2011
user posted image   rebeka84, 26 let, 2user posted image , 1 user posted image   

Skupaj Januarke 2011: 90

Pričakujemo:
user posted image  - 27
user posted image  - 10
user posted image - 7

Z NAMI SO BILE:

user posted image  Katja80 user posted image  user posted image
user posted image  Maaca86 user posted image   user posted image
user posted image   nini78 user posted image   user posted image
user posted image  Ella31 user posted image  user posted image
user posted image   Janchek81 user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Putka -- 21.11.2010 14:05:50 >

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
21.11.2010 14:53:41   
*tajda*
Živa24 jaz hočem imet vse narejeno do Božičauser posted image  Me že prav pošteno daje gnezdenje,nič nisi prekmalu začela s pripravami.Jaz sem cunjice že vse oprala in zlikala.user posted image  Posteljico in sobico bomo pa pripravljali v decembruuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.11.2010 14:57:06   
špica84
No ja saj sem jaz tudi že vse oprala in tut v potovalko zložila.Ker v soboto odhajam k staršem za en mesec.

Edin postelco nevem kdaj bi oblekla,moj je rekel da ko prineseva malo domov

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.11.2010 16:19:41   
Anonimen
Se ne spomnim, kdaj sem pri Žigatu mela vse pripravljeno.... Vem pa da sem, mesec dni predno sem rodila, ko sem prišla iz porodne domov hitela pripravljat user posted image Takrat sem posteljico pripravila. Za cunce se pa ne spomnim user posted image   No zdej še nimam nič ready user posted image   No razen pleničke, vatke, krpice za umivanje in fiziološko sem kupila user posted image

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.11.2010 18:31:38   
darchy82
Mene je pa ta vikend moj user posted image tako lepo presenetil. Me cel vikend ni bilo doma, pa je v tem času sestavil posteljico in previjalno, ki sta že dober mesec čakali v garaži. Zdaj nas čaka samo še zibka, da jo zrihtamo.
Posteljico oz. zibko bom pa tud jst verjetno oblekla, ko pridem iz porodnišnice. Točno je težko vedet, kdaj pridemo na vrsto, nočem pa da se mi kak prah začne gor nabirat user posted image .
Lep večer vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.11.2010 7:47:18   
agataema
Dobro jutro,

upam, da ste lepo preživele vikend. Mi smo bili v soboto na morju, smo šli gledat avto za moje starše in je bil prav lepo, ker je bil sonček, na morju pa tudi že en čas nisem bila. Ga imam rada, ampak ne v poletni vročiniuser posted image .

Jaz še vedno nimam nič pripravljeno, bo res treba oprat stvari in nakupit kozmetiko. Kar odlašam, ker se mi ne ljubi več po trgovinah hodit.

Jaz tetra plenice že 3 leta sušim v sušilnem stroju in to na najvišji temperaturi, pa so še kot nove.

Zdaj si grem pa eno decaff kavuci skuhatuser posted image .

Lp

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.11.2010 8:28:53   
pujs666
DOBROOOOO JUTROOOO...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.11.2010 9:32:56   
Arwenko
Jutro user posted image

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.11.2010 9:36:09   
špica84
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.11.2010 9:38:06   
dramica
Komaj se odločim da bom kaj lepega napisala pol pa vse zbrišeuser posted image
Vikend minil hitro, naša velika punca je praznovala9.roj. dan, je bilo kar pestro.Sem mislila da bom vsaj včeraj po naporu prej zaspala-ni šans ob pol1 sem šla v postlo.Ne vem kdaj bom vse nadoknadla,čas se počasi izteka za počitekuser posted image .
Jaz tudi sušim plenice v sušilcu in je do sedaj vse o.k.Pa še prav prijetne mehke so.
A katera od vas pričakuje3ali4otročka?

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.11.2010 9:42:39   
dramica
Ah sem smešna saj mi zgoraj vse piše koliko otročkov imate in pričakujete-se opravičujemuser posted image
Aja in dobro jutro vsemuser posted image jaz moram itak bit tako zgovorna da včasih kaj pozabim.Nekaj me je čist zmedlouser posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.11.2010 9:50:21   
dramica
Vidim da dečki prevladujejo?Rabimo še kako punčarouser posted image .Moj pdp je19.01.2011Sem že napisala pa se je najbrž že kaj pomešalouser posted image .Jaz kar sama klepetamuser posted image user posted image

(odgovor članu dramica)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?