khurde
|
oj, za vse bolne farfala kako ste? zvezdica, čestitke sonček, a se je opekel? uf, tile škorci so zmer bolj "iznajdljivi", pa non stop je treba pazit srečanje... mogoče, če bomo zdravi. A je začel kašljat, sicer ne veliko, ampak vseeno. I se mi zdi, da je bolje. flomastri... mercator ima svojo znamko - lumpi. pa spar ima tudi. jancci, o, šit, kak pripetljaj in mehur pa res fajn, da ni šlo tok po trebuhu, mene bi kap verjetno ronja, www.knjiznidiskont.si kako sta mali dve? v katerih primerih malih ne peljete v vrtec? vem, da je pri vročini ne bi. če kašlja, sem jo, samo sem povedala pri sprejemu, da kašlja, ker sem razmišljala, da bi jo imela kar doma, samo so mi rekle, da ona še najmanj pri smrkanju sem tudi mislila, da bi jo imela doma, pa sem ugotovila, da tko vsi smrkajo. kiara, pekoče lulanje je kakšno vnetje. na pregledu omeni ali pa kar G pokliči. vrtnica, meni je bila nosečnost kar ok. edino precej bolj zmatrana, ker pač prvi otrok zahteva pozornost in ne moreš toliko počivat. zvezdica, I iz vrtca prinese vse živo, tudi neumnosti tko da se je naučila gristi, ščipati, poriniti, "razbijati", po mizi tolči s priborom... zaenkrat jo kar krotim