|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
21.11.2010 16:29:04   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

če je kera za kofe, lepo vabljene, smo zdrave ( že trkam) 

pridem naslednji teden jutri?

dopoldne lahko, za popoldne pa še ne vem....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
21.11.2010 17:03:22   
Najki
zvezdica moj mastitis je bil drugi dan ze v redu. pomisli, kaj te dela zivcno. najbrz kaksen opravek, ki ti je zoprn in ga prelagas narest al pa nimas cajta za zrihtat, take stvari te potem drzijo napeto in sitno, razen ce je PMS user posted image . mene danes vreme sitno dela, ker sem napol zaspana, oci bolijo, glava stiska in potem me vsaka stvar razkaci.

Sta pa danes oba pridno spala opoldan in sem uspela dva kosa perila popeglat in zlozit, zdej me samo se par tetric caka. Ful je pasal mir, pa se film sem zraven pogledala, kar ze dolgo nisem v enem kosu user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
21.11.2010 17:26:46   
Zvezdica
dopoldne lahko, za popoldne pa še ne vem....

mi2 bi dopoldneuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
21.11.2010 17:30:27   
Zvezdica
zvezdica moj mastitis je bil drugi dan ze v redu. pomisli, kaj te dela zivcno. najbrz kaksen opravek, ki ti je zoprn in ga prelagas narest al pa nimas cajta za zrihtat, take stvari te potem drzijo napeto in sitno, razen ce je PMS user posted image . mene danes vreme sitno dela, ker sem napol zaspana, oci bolijo, glava stiska in potem me vsaka stvar razkaci.

HB da si bolje. baje je to res zoprno.

Kar se mene tiče sem verjetno preutrujena. Pa mal tečnoba otrok,vreme...

Aja, pozabila povedat, v službo grem. user posted image Dobila nekaj in komaj čakam ...
Tale sp je fajn, ampak ko nekdo ne plača si precej v riti če imaš visok kredit za stanovanje. Pa še 15 drugih zraven.

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
21.11.2010 17:46:30   
Najki
Aja sluzbo poleg s.p.ja? Cestitke user posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
21.11.2010 17:53:14   
Jancci
Zvezdica ful fajn za službo!!!! Upam da boš zadovoljna!!user posted image user posted image user posted image  Kdaj začneš in kaj približno boš delala?

A kera za pranje perila uporablja ekološko krogljico namesto praška? Me zanima če in kako deluje?

A za sredo velja? 

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
21.11.2010 18:22:00   
Zvezdica

A za sredo velja?

pri nas veljauser posted image

Hvala punce user posted image ž

Delala bom na banki, za pravne osebe.
Sicer ni dream job, je pa zadovoljiv vir dohodka. Za začetek se moram še dogovorit,čakam pogodbo. Upam, da kmalu.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
21.11.2010 19:13:55   
Ploha
sreda: kje, kdaj?

zvezdica: ja pridta ane :D  pa faaaajn za službo!

mal pospravlam, sem sitna če mam nametan in našarjen, pa da je povsod nekaj nastavlenga,...

sušilc sm zalaufala...in bom večino cunj dons oprala in posušila...juhejuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   [Brisano sporočilo]
21.11.2010 19:25:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3534
21.11.2010 19:36:06   
sonček33
Ojla.

Zvezdica juhej za službo, se strinjam z niio.

Vreme je BV... sva animatorja 24 ur:)
Je pa L prejle dal roko na steklokeramično ploščo. Me je skoraj kap. Si je pristavil stol in ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
21.11.2010 20:04:11   
Zvezdica

jaz sem tudi utrujena. Če je slabo vreme kot danes se ful pozna, ko ne moreš iti ven. Potem je pa treba sto in ena animacija, no vsaj dopoldne smo bili zunaj.

oj...pri nas je tudi bilo grozno.ma niti sekunde nisva imela miru.

Zadnjič sem čist preslišala telefon, ko sem pa vidla je bilo prepozno user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3536
21.11.2010 20:07:34   
Zvezdica
Sem pa ful vesela, ker mi je moj obljubil nove smučke za letos.

super... jast bi pa mojemu letos kupila kaj za smučarijouser posted image

Je pa L prejle dal roko na steklokeramično ploščo. Me je skoraj kap. Si je pristavil stol in ...

hvala punceuser posted image

animatorja....vem  jauser posted image

a se je kaj opekel? user posted image ..joj te naši mulčki. Naš pa grize.pojma nimam kaj mu je, sam če ugrizne ugrizne fejst. in že ves dan delava na tem, da mu dopoveva, da je to narobe.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 3537
21.11.2010 20:34:01   
kiara24
Čer,

no evo vikend je mimo kot bi mignil.... mis mo spet praznovali. Včeraj smo imeli obiske, so prišli otorčki stari 2 do 4 leta in se igrali. Danes pa je moj brat praznoval svoj okrogli jubilej 30 let, v Radovljici v lecterju se je pa pelo in plesalo, pa jedlo in pilo.... bilo je super.

Jancci- joj groza, si predstavljam kako noro si se ustrašila.... drugače pa pravijo da je najboljša rešitev za opekline da kar opeklino potunkaš v belo moko, ker ima in ko neha pečt daš ven in spereš, pa z fest masnim kermam mažeš, je preizkušeno, k se jemoj v zadnje spekel sva 4 prste nakamala v moki in pa pol namazala z kremo. In končen rezultata nobenega mehurja.

Ploha- oblekica je luštkana.

Niia- ne vem če je to glih res, ker poznam mnogo nevest k so se lepo preoblekle takoj po poroki oz. po uradnem slikanju. To je meni brez veze. Vzemi si rajši tako boleko da jo boš lahko imela toliko časa gor kot bo trajal ohcet. So pa manenja različna to je pa res.

Hijacinta- evo z malo zamude ampak vseeno, še tukaj iskrene, čestitke pa ste ga dočakali.

Farfala- no pol si pa isto dala skoz kot pa jaz, ko sem bila. Nič jest ker niso vedeli ali bi me operiralia li ne kaj bo Uz pokazal.... no važno da si sedaj doma. Držim pesti da se vsi uštimate.

Zvezdica- joj super za službo.... važnno da je. Vsaj meni se tako zdi sploh zdej v teh časih. Mi smo še zmeri v rit. Moj še vedno nč ne ve kaj bo.

Mi že kar nekaj časa spimo, zdej se grem pa mal crkljat k mojmu. Jutri imam klaro lepo doma, ker gremo z babi malo po trgovinah, da najdem za Klaor kuhinjico ki jo bo dobila za Miklavža.

Za sredo pa povejte da jaz vem glede varstva se zmenit.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
21.11.2010 20:43:21   
khurde
oj,

user posted image user posted image user posted image  za vse bolne

farfala user posted image  kako ste?

zvezdica, čestitke user posted image

sonček, a se je opekel? uf, tile škorci so zmer bolj "iznajdljivi", pa non stop je treba pazit

srečanje... mogoče, če bomo zdravi. A je začel kašljat, sicer ne veliko, ampak vseeno. I se mi zdi, da je bolje.

flomastri... mercator ima svojo znamko - lumpi. pa spar ima tudi.

jancci, o, šit, kak pripetljaj in mehur user posted image  pa res fajn, da ni šlo tok po trebuhu, mene bi kap verjetno

ronja, www.knjiznidiskont.si kako sta mali dve?

v katerih primerih malih ne peljete v vrtec? vem, da je pri vročini ne bi. če kašlja, sem jo, samo sem povedala pri sprejemu, da kašlja, ker sem razmišljala, da bi jo imela kar doma, samo so mi rekle, da ona še najmanj user posted image  pri smrkanju sem tudi mislila, da bi jo imela doma, pa sem ugotovila, da tko vsi smrkajo.

kiara, pekoče lulanje je kakšno vnetje. na pregledu omeni ali pa kar G pokliči.

vrtnica, meni je bila nosečnost kar ok. edino precej bolj zmatrana, ker pač prvi otrok zahteva pozornost in ne moreš toliko počivat.

zvezdica, I iz vrtca prinese vse živo, tudi neumnosti user posted image  tko da se je naučila gristi, ščipati, poriniti, "razbijati", po mizi tolči s priborom... zaenkrat jo kar krotim

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
21.11.2010 22:19:19   
Ploha
zvezdica: vsaj povej če prideta, tolk da vem...user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
21.11.2010 22:55:59   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla.

Kaj se je opekel?

ploha se strinjam s kiaro, pri izbiri obleke pazi tudi na to, da jo bos nosila celo festo in se ne bos sprasevala kdaj ti bo kaj ven padlo ali kateri gumb bo odletel, pac da se ne bos sprasevala o obleki. Pa da te ne bo spotikala. Pa cevlje obvezno uhodi, da ti noge ne odpadejo.

zvezdica nas tudi poudarjeno grize in se tepe po novem. pa nisem zihr ali zaradi sestrice ali je ze prej zacelo... se mu pa ne da dopovedat. grizenje ve, da je narobe, se vedno ga zanese samo pride pol potolazit, ker buba, tepezje pa toliko nov, da mu bo treba se nekaj casa dopovedovati in se kregati, da ni prav user posted image .

khurde, ne gre v vrtec tudi, ce ima hudo drisko, da je ocitno viroza. itak ima ponavadi cela skupina svecke iz nosa in itak se to potem prenasa povsod, sam ene stvari so pac neizogibne. za vrocino pa odvisno, koliko je visoka, kako hitro se dviga, ostali simptomi... Ksn dan bi ga imela doma, da vidim kaj je z vrocino in ce bi bila zmerna zaradi ksnih zobk, bi sel v vrtec.
A vse to je pobrala v vrtcu...? Matr pa kaj delajo tam... Pri nas tega v glavnem ni, sam ena puncka je ful grizla ma ne vem ce se... Je pa manjsa skupina in se vecinma ujamejo, pa najbrz zato ni toliko nasilja. Ful rada bi en dan prezivela z njim v vrtcu, da vidim, kako se igrajo med sabo in kako se JM obnasa, ker se po moje drugace kot doma.

Ze 14 dni je tamala stara, pa se ni ujela vremena za vozickanje, zdej bo pa skos dez, ko gre lahko tudi mami koncno ven user posted image . Pol bo pa najbrz direkt sneg, da ne bi slucajno kaj soncka vidla letos user posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
21.11.2010 23:10:01   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

zvezdica: vsaj povej če prideta, tolk da vem...user posted image

ja bi no:)
sej sem ti zs poslala,pa grem gledat zdaj pa vidim, da očitno ni šlo naprej. ma ta rr full nagaja zadnje dni.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
21.11.2010 23:18:32   
Ploha
jaaa evo danes sva šoferju povedala kaj ga čaka in je bil takoooo navdušen, no to pa so res pravi prijatelji, čist je not padu user posted image user posted image

tko da bolj ko študiram, cel dan v obleki, celo noč v obleki....ojej...po tolkih urah mi bo vse odveč, vse me bolel, pol pa nima veze kak je obleka user posted image

čevlje obvezno uhodit, ne vem če si nam dvoje umislna...pa čim nižjo peto, najraj nič, kar une kosmate skibucke, pa me nau nič zebl user posted image user posted image

ta obleka, ki sm jo v petek probavala, je zlo "težka", dost materiala, in fejst me je zategnla uzadi, pa še nek debel trak/elastiko da pod lopatcam, da mi res gor drži in sm mela po 15 minutah cel relief narisan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

una, ki sm jo zanč probavala, je bla pa bolj lahkotna, komaj sem vedla, da jo imam...

pa še plus s tem da je ta zadnja obleka imela večji in bolj debel obroč, kar naredi dodatno težo....

zvezdica: vidva kr pridta, kdrkol dopoldne... user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 21.11.2010 23:19:06 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
22.11.2010 10:10:44   
Ploha
jst pa čist vesela, k sm še 1 kg zgubla...zdej mam 69,7...sam, da sm pod 7ko user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 22.11.2010 10:11:21 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
22.11.2010 10:27:46   
khurde
ploha user posted image  za kilco

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

A vse to je pobrala v vrtcu...? Matr pa kaj delajo tam... Pri nas tega v glavnem ni, sam ena puncka je ful grizla ma ne vem ce se... Je pa manjsa skupina in se vecinma ujamejo, pa najbrz zato ni toliko nasilja. Ful rada bi en dan prezivela z njim v vrtcu, da vidim, kako se igrajo med sabo in kako se JM obnasa, ker se po moje drugace kot doma.

ja, to vse doma pol pokaže. sej pol ne ščipa in ne grize itd., hvalabogu, ampak pokaže pa, da se je naučila oz. da ji je kdo zdemonstriral zadeve. sej skupinca je luštna in jih super fajn krotijo, pa verjetno je bil to del krize ob uvajanju in so nekateri tut grizli in ščipali. ker zdaj ne omenja in ne kaže več.

bi pa tut jaz z veseljem preživela dan nekje skrita na omari in jih opazovala. pomoje se imajo super luštno. jih je pa danes samo 5 v njeni skupini. ostali očitno bolni user posted image

tko, A mi spi v naročju. ful hrope, iz nosa mu kilometre smrklja vlečem, občasno kašlja. ampak ko je v naročju, vse to mine user posted image  čisto mirno spi, brez kašljanja, smrkanja, hropenja user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
22.11.2010 14:07:39   
*x*y*z*
jst sem še tle, pri nas tudi amnio delajo, sploh nisem vedela, kakorkoli, ctg spet super, plodovnica mlečna, se vidimo v sredo

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
22.11.2010 15:32:50   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

jst sem še tle, pri nas tudi amnio delajo, sploh nisem vedela, kakorkoli, ctg spet super, plodovnica mlečna, se vidimo v sredo

a daj no jaz sem pa mislila, da že cartate, ja boga, upam, da bo čim prej!user posted image .

a sploh katera sedaj 2ič ni bila čez rok? zdej pa še mene skrbi- jaz bi namreč na rok rodila user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
22.11.2010 21:46:29   
Jancci
Čer!

Za sredo velja ob 10ih v Tušu. A kera ve če zgoraj igralnica dopoldan dela? Drugače bomo rable kako drugo animacijo...

M je bila danes čist naspidirana, spala nič in potem še letala pred in za tistim irobotom-sesalcem tok časa da je bila čist mokra. Je samo dol padla.

Ju3 imam P. Brez veze. No, saj zvedela bom kok imam hemoglobina glede na to, da pijem endovital....

*x*y*z* naj se ti čimprej začne in čim prej mine!!

Ploha user posted image  za kilco. Mene bo vrjetno ju3 kap ko bom mogla na vago. user posted image  V poročnih trgovinah lahko dobiš ful udobne čeveljce! Jest ne nosim pet, pa me poročne 5 cm niso čisto nič ožulile. Kar korajžno!  Obleka pa zna bit težka za cel dan in celo noč, tko da na to tut mal misli.user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
22.11.2010 21:55:22   
yelci
Hojla, po dolgem času se spet javljamuser posted image
Najprej Najki, Hijancita, čestitke user posted image user posted image
Mi smo super, jst se že bolje počutim, čeprov sm dans dvakrat bruhalauser posted image ,HB migrene so minile, me pa mali tako brca, ga čutim že od 14-ega tedna, pa trebuh mi vsaj petkrat na dan otrdeva, morm vprašat G, če je to ok.
Kristjan ima že 2 petki, pa sploh nismo vedl, da mu raste, k ni bil nč kej bolj tečen, spal normalno, edino kakal je trikrat na dan.

Ploha, full je lepa oblekica, bodi pozorna na to, da bo čim lažja, ker na vse zadnje boš skoraj 24 ur v njej, bravo za kilce, si full pridnauser posted image

Rubica, a ti še delaš tam v BTC-ju, vem, da si zdaj že na porodniški, ampak sm bla že kar nekajkrat pri tebi, pa te nikoli ni blouser posted image

Srečanje, dajmo se zmenit za kak vikend, bomo me k delamo lažje prišle, bi se res lahk enkrat dobileuser posted image

Za vse bolančke user posted image

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
22.11.2010 21:58:22   
Ploha
jancci: v tušu v kranju zgoraj je igralnica nad 4 leta...če isto misliva...in ne mormo it z našimi mulčki not pa jih pazit...

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.