Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:27:45
|
|
|
|
PERSIDA
|
TASI - kako slikico na mail bi tudi mela
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:29:06
|
|
|
|
PERSIDA
|
Žan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:41:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA TASI - kako slikico na mail bi tudi mela dobiš samo da prideš na RR pa da si takoj prva, jaz pa se trudim in trudim
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:41:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Žan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 21:52:42
|
|
|
|
Najaa
|
Držim pesti za tvojega bratca, tasa! Mene danes cel dan ven meče ta rr.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 22:25:24
|
|
|
|
tasa_m
|
Hvala Naja Niste resne, grem spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:04:44
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Jaz sem pa bla danes na Marušinih prvih govorilnih urah je bla zelo pohvaljena, mami pa seveda zelo ponosna in vesela (le katera mami ne bi bla? )...danes je celo v kahlico lulala, doma pa je še videt noče... pa vzgojiteljici sta nam pokazala nekaj posnetkov...sta otroke večkrat snemali...med spanjem, med zajtrkom, kosilom, med igranjem, .... in je blo tako lepo za videt, da sem skoraj jokala pa neverjetno super ker sem videla, da ji res popolnoma nič ne manjka... zdaj pa vem zakaj me vsako jutro že pri vratih čaka z jakno in čevlji v rokah, pa pravi: teta, Maša, Daša (to sta dve "sošolki") skratka, super To so fajni občutki res! Jaz sem to že doživela in znova in znova še...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:04:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Maruša vse najlepše za 20. mesecev, Liji pa za 21. Bravo princeski mali!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:05:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mi smo doma danes. Oba moška spita sem bila nekaj dni brez laptopa, ker je Jure bruhal in to direkt na tipkovnico pol je pa trajalo nekaj časa, da se je posušila (je mož čist razstavil računalnik, tipkovnico pa kar stuširal ). Dva dni še nekaj tipk ni hotlo delat, zdaj se je pa očitno presušila in dela Sicer pa smo vsi nekam povoženi, jaz od tega, ker sem ves čas sama z Juretom, mož pa od vsega stresa in celodnevnega dela. Pa ne bomo samo jamrali, danes smo bili pri tašči na kosilu in mi ful paše, da ni treba kuhat aja, Tulipan in Taša, nisem jaz tista marčevka, ki je ponovno noseča jaz sem že poročena in ne šparam takšne novice za decembrsko poroko Meni je Lia iz laptopa eno tipko vtrgala in sicer tak, da ne gre nazaj not, jo je treba zalepit. Je imela že katera podobno prigodo? Potem pa imava isto zgodbo, midve sva tut kar naprej sami, ker ima dragi v službi en velik projekt za speljat in ga ni do 18h-19h vsak dan, tudi ob sobotah Ma joooooooooooj, na to poroko sem pozabila! Eh, škoda! Tudi ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:05:07
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Danes sem imela 2 dobri uri popadke, take zelo neredne, ampak me je kar močno pikalo. Pa sem šla malo ajat, me je spet vse skupaj zbudilo in se začelo umirjat. Zdaj so pa že popolnoma izginili. Če bi bila prvič noseča, bi pičila v P, tak pa sem bila kar skulirana in je ok. Vidim pa, da se res mudi, bo treba resno cunjice oprat in ostalo porihtat, mogoče bova pa za Božič že doma! Grem delat družbo svoji družinici, ker se nobena noče igrat z mano in sem itak prva na strani Opa! In kako si danes?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:05:09
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mi smo doma danes. Oba moška spita sem bila nekaj dni brez laptopa, ker je Jure bruhal in to direkt na tipkovnico pol je pa trajalo nekaj časa, da se je posušila (je mož čist razstavil računalnik, tipkovnico pa kar stuširal ). Dva dni še nekaj tipk ni hotlo delat, zdaj se je pa očitno presušila in dela Sicer pa smo vsi nekam povoženi, jaz od tega, ker sem ves čas sama z Juretom, mož pa od vsega stresa in celodnevnega dela. Pa ne bomo samo jamrali, danes smo bili pri tašči na kosilu in mi ful paše, da ni treba kuhat aja, Tulipan in Taša, nisem jaz tista marčevka, ki je ponovno noseča jaz sem že poročena in ne šparam takšne novice za decembrsko poroko Meni je Lia iz laptopa eno tipko vtrgala in sicer tak, da ne gre nazaj not, jo je treba zalepit. Je imela že katera podobno prigodo? Potem pa imava isto zgodbo, midve sva tut kar naprej sami, ker ima dragi v službi en velik projekt za speljat in ga ni do 18h-19h vsak dan, tudi ob sobotah Ma joooooooooooj, na to poroko sem pozabila! Eh, škoda! pol bi jo že prehitro razkrinkale Mogoče pa je Kokica!!! NEEEE NIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:05:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mogoče pa je Kokica!!! upam,da nas bo vsaj na dekliščino povabla No, te pa jaz upam, da se bo naslednje leto poročila, da bom lahko pila! Kaj se ve to nekaj menite brez krčmarja?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:05:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 8:57:13
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:00:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Pr nam noč po dolgem času bla grozna. Lija je okoli 1h zjutraj zakuhala, bruhala in full suho kašljala. Ne vem kaj je zdaj to? Bom videla kak bo z vročino, če bo še naprej taka bom šla zdravniku jo pokazat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:11:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Za Lijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:43:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dobro jutro! Lia v varstvu , mama v polni akciji pospravljanja kuhinje Ne vem kdaj sem nazadnje vse elemente prečistila
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:45:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam noč po dolgem času bla grozna. Lija je okoli 1h zjutraj zakuhala, bruhala in full suho kašljala. Ne vem kaj je zdaj to? Bom videla kak bo z vročino, če bo še naprej taka bom šla zdravniku jo pokazat. za Lijo! Od bratove partnerke družina, je cela fasala Rotavirus, od najmljajšega do najstarejšega, upam, da ni kaj takega
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:48:42
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mogoče pa je Kokica!!! upam,da nas bo vsaj na dekliščino povabla No, te pa jaz upam, da se bo naslednje leto poročila, da bom lahko pila! Kaj se ve to nekaj menite brez krčmarja? Saj veš kak smo babe, domišljiji nikoli konca! Če bi se še dalje menile o tem, bi verjetno prišlo ven, da si ločena, pa da si se poročila s svojim dolgoletnim lupčkom H. Armandom, ki je zaradi tebe pustil ženo in 5 otrok malo se igramo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:51:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Žan
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:52:10
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mogoče pa je Kokica!!! upam,da nas bo vsaj na dekliščino povabla No, te pa jaz upam, da se bo naslednje leto poročila, da bom lahko pila! Kaj se ve to nekaj menite brez krčmarja? Saj veš kak smo babe, domišljiji nikoli konca! Če bi se še dalje menile o tem, bi verjetno prišlo ven, da si ločena, pa da si se poročila s svojim dolgoletnim lupčkom H. Armandom, ki je zaradi tebe pustil ženo in 5 otrok malo se igramo Naj vam bo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:52:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Žan Gooooooooooo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:52:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pr nam noč po dolgem času bla grozna. Lija je okoli 1h zjutraj zakuhala, bruhala in full suho kašljala. Ne vem kaj je zdaj to? Bom videla kak bo z vročino, če bo še naprej taka bom šla zdravniku jo pokazat. za Lijo! Od bratove partnerke družina, je cela fasala Rotavirus, od najmljajšega do najstarejšega, upam, da ni kaj takega ojoj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:55:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Dobro jutro! Lia v varstvu , mama v polni akciji pospravljanja kuhinje Ne vem kdaj sem nazadnje vse elemente prečistila že gnezdiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 22.11.2010 9:55:49
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA LEPO nedeljo vam želim vsem skupaj.Jaz počasi šibam po svoja bavca ,ker sta v varstvu,ker je mami včeraj redno garala.Zadnjič sem vam pravla ,da imamo še eno leseno polopje za podret.No včeraj smo se lotili tega.Tak,da sem bila kuharca ,pa še cel dan sem zravem pomagala drve vlačit.Sem prav ponosna na sebe res.Danes sicer malo čutim posledice ampak to je od dvo letnega negaranja . tulipan ne vem ,če sem te kdaj posebno povabila ,ampak ,če si mobilna sta z Lijo vedno dobrodošle. Ok grem zdaj pisat poste.Dobite na mail. Ti si pa res multi človek, ne samo mama! Persida, hvala za povabilo, sva mobilni, ja. Če si drug teden še doma, bi se mogoče res prikazali kaj mimo, ker ta teden je že poln, za naslednjega pa še čakam kak si bodo ctg-ji vrstili, pa akupunktura. V glavnem, javim!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?