Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:18:37
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Emma Tiara, Trezika in Najaa v Lijinem imenu hvala. Trezika ja, še malo pa bomo že drugo svečk pihali. Milimater kak čas beži Tasa, saj boš še imela priložnost pleničke prat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:19:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Emma Tiara, Trezika in Najaa v Lijinem imenu hvala. Trezika ja, še malo pa bomo že drugo svečk pihali. Milimater kak čas beži Tasa, saj boš še imela priložnost pleničke prat pr tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:21:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mi smo doma danes. Oba moška spita sem bila nekaj dni brez laptopa, ker je Jure bruhal in to direkt na tipkovnico pol je pa trajalo nekaj časa, da se je posušila (je mož čist razstavil računalnik, tipkovnico pa kar stuširal ). Dva dni še nekaj tipk ni hotlo delat, zdaj se je pa očitno presušila in dela Sicer pa smo vsi nekam povoženi, jaz od tega, ker sem ves čas sama z Juretom, mož pa od vsega stresa in celodnevnega dela. Pa ne bomo samo jamrali, danes smo bili pri tašči na kosilu in mi ful paše, da ni treba kuhat aja, Tulipan in Taša, nisem jaz tista marčevka, ki je ponovno noseča jaz sem že poročena in ne šparam takšne novice za decembrsko poroko Meni je Lia iz laptopa eno tipko vtrgala in sicer tak, da ne gre nazaj not, jo je treba zalepit. Je imela že katera podobno prigodo? Potem pa imava isto zgodbo, midve sva tut kar naprej sami, ker ima dragi v službi en velik projekt za speljat in ga ni do 18h-19h vsak dan, tudi ob sobotah Ma joooooooooooj, na to poroko sem pozabila! Eh, škoda! pol bi jo že prehitro razkrinkale
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:24:12
|
|
|
|
Tulipan12
|
Danes sem imela 2 dobri uri popadke, take zelo neredne, ampak me je kar močno pikalo. Pa sem šla malo ajat, me je spet vse skupaj zbudilo in se začelo umirjat. Zdaj so pa že popolnoma izginili. Če bi bila prvič noseča, bi pičila v P, tak pa sem bila kar skulirana in je ok. Vidim pa, da se res mudi, bo treba resno cunjice oprat in ostalo porihtat, mogoče bova pa za Božič že doma! Grem delat družbo svoji družinici, ker se nobena noče igrat z mano in sem itak prva na strani
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:25:09
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Emma Tiara, Trezika in Najaa v Lijinem imenu hvala. Trezika ja, še malo pa bomo že drugo svečk pihali. Milimater kak čas beži Tasa, saj boš še imela priložnost pleničke prat pr tebi?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:26:15
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, mi smo doma danes. Oba moška spita sem bila nekaj dni brez laptopa, ker je Jure bruhal in to direkt na tipkovnico pol je pa trajalo nekaj časa, da se je posušila (je mož čist razstavil računalnik, tipkovnico pa kar stuširal ). Dva dni še nekaj tipk ni hotlo delat, zdaj se je pa očitno presušila in dela Sicer pa smo vsi nekam povoženi, jaz od tega, ker sem ves čas sama z Juretom, mož pa od vsega stresa in celodnevnega dela. Pa ne bomo samo jamrali, danes smo bili pri tašči na kosilu in mi ful paše, da ni treba kuhat aja, Tulipan in Taša, nisem jaz tista marčevka, ki je ponovno noseča jaz sem že poročena in ne šparam takšne novice za decembrsko poroko Meni je Lia iz laptopa eno tipko vtrgala in sicer tak, da ne gre nazaj not, jo je treba zalepit. Je imela že katera podobno prigodo? Potem pa imava isto zgodbo, midve sva tut kar naprej sami, ker ima dragi v službi en velik projekt za speljat in ga ni do 18h-19h vsak dan, tudi ob sobotah Ma joooooooooooj, na to poroko sem pozabila! Eh, škoda! pol bi jo že prehitro razkrinkale Mogoče pa je Kokica!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:29:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Danes sem imela 2 dobri uri popadke, take zelo neredne, ampak me je kar močno pikalo. Pa sem šla malo ajat, me je spet vse skupaj zbudilo in se začelo umirjat. Zdaj so pa že popolnoma izginili. Če bi bila prvič noseča, bi pičila v P, tak pa sem bila kar skulirana in je ok. Vidim pa, da se res mudi, bo treba resno cunjice oprat in ostalo porihtat, mogoče bova pa za Božič že doma! Grem delat družbo svoji družinici, ker se nobena noče igrat z mano in sem itak prva na strani daj stara, nena se šali. Ni še vajin čas, da pokuka na svet A nimaš še nič oprano? Čuj pr Lii verjamem, da bsi ziher že mela tak čas...mesec pred PDP-jem. Za prvo na strani pa se ne afnaj...maš krompir, ker jaz neke slike še dol vlačim iz digitalca in nisem stalno na RR
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:29:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mogoče pa je Kokica!!! upam,da nas bo vsaj na dekliščino povabla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:51:45
|
|
|
|
tasa_m
|
V sredo smo bile 3 babnice na obisku pr Persidi. Evo nekaj slikic, da boste vidle kak se imamo fino, ko smo tam :) 3. mušketirji med malico in trije mušketirji med igranjem
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.11.2010 22:52:10 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:55:56
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa nova slikica za seznam, da nebomo več poletne mele, ko je zunaj že skoraj zima Lija - 21.mes.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 22:55:59
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Mogoče pa je Kokica!!! upam,da nas bo vsaj na dekliščino povabla No, te pa jaz upam, da se bo naslednje leto poročila, da bom lahko pila!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:03:01
|
|
|
|
Tulipan12
|
Full dobre slikica! Ne bom kopirala postov s slikami, da ne bo Tasa rekla, da se grebem, ker bi bla avtomatsko prva! Trije mušketirji pa tak lepo čičajo za mizico in papajo tak so mi dobri, no! Pa ona na toboganu! Lija čaka v vrsti, pa si misli kaj se moški tak obirajo, sploh se ne zaveda, da ko bo tak velika, da se bo videla v kopalnici v ogledalo, bo situacija ravno obratna! Persida vi pa mate lahko igrala kar notri?? Joj, kaj bi dala, da bi imela plac, da bi ono hiško pa tobogan pa peskovnik not zvlekla čez zimo Medo Pu krasi večino Liinih pižam in dekorativnih izdelkov. Vidim, da je tvoji Liji tudi všeč, ko se tak lepo smeji pred spanjem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:06:33
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Danes sem imela 2 dobri uri popadke, take zelo neredne, ampak me je kar močno pikalo. Pa sem šla malo ajat, me je spet vse skupaj zbudilo in se začelo umirjat. Zdaj so pa že popolnoma izginili. Če bi bila prvič noseča, bi pičila v P, tak pa sem bila kar skulirana in je ok. Vidim pa, da se res mudi, bo treba resno cunjice oprat in ostalo porihtat, mogoče bova pa za Božič že doma! Grem delat družbo svoji družinici, ker se nobena noče igrat z mano in sem itak prva na strani daj stara, nena se šali. Ni še vajin čas, da pokuka na svet A nimaš še nič oprano? Čuj pr Lii verjamem, da bsi ziher že mela tak čas...mesec pred PDP-jem. Za prvo na strani pa se ne afnaj...maš krompir, ker jaz neke slike še dol vlačim iz digitalca in nisem stalno na RR Se ne spomnim, da bi imela dosti prej kaj oprano, ker mislim, da sem to delala v porodniški, v službi pa sem bila do konca. Vem, da sem si torbo za P menda zadnja med vami pripravila, potem pa sem bila še tak dolgo doma, da sem morala prah dol spihat, ko sem šla!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:08:30
|
|
|
|
Tulipan12
|
Je katera zasledila kje kakšne gamaše-za Lio bi jih kupila, pa sploh ne vem kam naj grem iskat... ne vem če ima Calzedonia take male številkice?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:09:25
|
|
|
|
Tulipan12
|
Grem res spat, ker zelo čudno zgledajo ti moji monologi Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:10:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Daj, daj itak boš prva pa čeprav neboš slik citirala Ja, zadnje čase je pr nam Miki Miška IN, ne več HK in Tweety. Pa Pooh je tudi okej, aja pa Nina . T pa je njena punčka, kateri je babi že nogo cuj šivala. Danes ji je dala slinček okoli, pol pa ji čips za jest devala. Je tak cmokala zraven, da sma se z T. na ves glas smejala Ko pa je šla spat, pa je šla do omare kjer imamo pleničke (tetra) in rekla: Nina nico. Ma kaj mi preostane, koda dam še za Nino plenico Ja, ja Persida ima namesto kuhne pravo igralnico gori. Je prav super. Tulipan, te pa hiško kuj Persidi zapelaj, bo ona čuvala do pomladi So pa bili res vsi trije full smešni. Najboljša pa Lija, ko se je teta Persida razkurla, se je Lija na glas smejala, ker je mislila, da je to vse igra Ni pustila T. & A. da bi imela skledo z smokiji in jima jih je Persida devala, mala dva pa po skledi grabla v upanju, da mama pozabi zakaj je že jezna. Ma so bili prav smešni ampak lepi oz. predvsem zanimivi
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:12:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Se ne spomnim, da bi imela dosti prej kaj oprano, ker mislim, da sem to delala v porodniški, v službi pa sem bila do konca. Vem, da sem si torbo za P menda zadnja med vami pripravila, potem pa sem bila še tak dolgo doma, da sem morala prah dol spihat, ko sem šla! in pol se čudiš, da je Lia bila zamudnica, če pa si ti bla zamudnica v vsem. Boga Lia še ven ni upala, ko pa je vedela, da mama še nima ničesar pripravljeno Jaz sem torbo pripravla en dan preden sem šla rodit, tist dan ko pa sem šla v P. pa sem glih vse v kopalnici pripravla Si je Lija mislila, dovolj je...šibam jaz na svelto.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:13:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Je katera zasledila kje kakšne gamaše-za Lio bi jih kupila, pa sploh ne vem kam naj grem iskat... ne vem če ima Calzedonia take male številkice? Žal nisem meni jih je za mene kuj mami nardila. So tudi okej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:16:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Grem res spat, ker zelo čudno zgledajo ti moji monologi Nočko! Jaz pa sem duhec al kaj!?! Nič, saj grem jaz tud. Nočko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 20.11.2010 23:17:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma še kuj nismo na novi strani, naslednja katera bo prišla pa bo ziher pa prva. To pa res ni fer
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 10:43:29
|
|
|
|
PERSIDA
|
LEPO nedeljo vam želim vsem skupaj.Jaz počasi šibam po svoja bavca ,ker sta v varstvu,ker je mami včeraj redno garala.Zadnjič sem vam pravla ,da imamo še eno leseno polopje za podret.No včeraj smo se lotili tega.Tak,da sem bila kuharca ,pa še cel dan sem zravem pomagala drve vlačit.Sem prav ponosna na sebe res.Danes sicer malo čutim posledice ampak to je od dvo letnega negaranja . tulipan ne vem ,če sem te kdaj posebno povabila ,ampak ,če si mobilna sta z Lijo vedno dobrodošle. Ok grem zdaj pisat poste.Dobite na mail.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 13:23:55
|
|
|
|
Najaa
|
Haloooo? Ma dej, sem prej ful komentirala, pa mi ni hotlo objavit. Mogoče mi hoče kdo povedat, da naj neham sodelovat na rr. V glavnem, Tulipan, gamaše nam dela babica. Hvala, da si me spomnila, ji moram za Tijo ene naročit. Tak fajn zgleda, ko ima žabe in oblekico pa gamaše spodi. Persida, svaka čast, kako imate dobro igralnico! Pa otročki super zgledajo na slikah.
< Sporočilo je popravil Najaa -- 21.11.2010 13:26:11 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:16:37
|
|
|
|
tasa_m
|
Trezika, ... tu pa neboš nič pisala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:18:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Haloooo? Ma dej, sem prej ful komentirala, pa mi ni hotlo objavit. Mogoče mi hoče kdo povedat, da naj neham sodelovat na rr. Kaj ne veš kak bi se nas rešla al kaj? V glavnem, Tulipan, gamaše nam dela babica. Hvala, da si me spomnila, ji moram za Tijo ene naročit. Tak fajn zgleda, ko ima žabe in oblekico pa gamaše spodi. Jaz tudi morem mami rečt Persida, svaka čast, kako imate dobro igralnico! Pa otročki super zgledajo na slikah. Hvala, v imenu vseh 3.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 21.11.2010 20:26:30
|
|
|
|
tasa_m
|
No, zdaj pa bom še nekaj napisala Dan kot vsak drug dan nič novega edino kaj je bilo drugače je to da nisem rabla kuhat Drugače pa v torek gre moj bratec v Koper na preizkušnjo . Za fuzbal, se razume . In če bo vse posreči in bodo zadovoljni z njim, pol bo januarja 2011 podpisal pogodbo za njih. No, pol bo še vedno do poletja igral (do konca sezone) v Jarenini, poleti pa bi šel v Koper igrat za člane. Ma jaz bi bila zelo, zelo vesela, če bi ga vzeli v Koper, ker bi se mu končno poplačalo za to, v kar vlaga že 12 let ali pa celo kako leto več . No, pa še poleti bi vedli kam na izlete
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.11.2010 20:27:10 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?