rina22
|
jutro sem včeraj pozabla povedat - v soboto umivam T in ji probam, če ma kaki novi zobek (ker se res fuuuuuull slini in nekaj jo je spanec matral), pa odkrijem 3 nove štirkice tak da ma zaj vsega skup 12 zobkov Jaz pa sem že bla na orbitreku Sem pretekla 3 km OK, vem da ziher kaj laže, ker tak natančen po moje lih ni, ampak nekaj pa je aha, pa še BB: - Zlatkovo obnašanje je tudi meni čisto mimo.. Pol pa še izjavi, da je on vzor otrokom Pa daj, če se bo meni mala kdaj tak obnašala.. Ne vem, no. Nem glih zadovoljna Pa še to - tako obnašanje za nekoga, ki je stra 27 let?! Ja, pol pa se kdaj pa kdaj vprašam, če sem jaz malo čudna, ali živim v napačnem svetu - Za Gena sem tudi jaz vesela, da je šel nazaj not Mi je pa nekak čudno, da ma tako ženo, ko je Nana Se mi zdita ko dan in noč. Ne vem.. mogoče pa res ni glih takšen, kot se kaže?? Predvidevam.. Ker z nekom takim zdržat, ki je kot Nana.. omb.. Ženska res bluzi 100 na uro Meni se je pač zamerila s tisitmi njenimi izjavami, ko smo tak vsi lahko vidli, kaka je, pol pa se nekaj uboga dela Ja, da pa je Angelci lahko nazaj zabrusla, je pa niti ni mogla prav pogledat, ker je Nino gledala. Tak lahko tudi jaz komu kaj rečem Pa se je spet pokazo njen obraz.. - Komentatorji pa.... včasih majo pametne, včasih pa take, da se zbruhaš Tak ko Ivo, da se Igor piše ****ris Pa daj, na take nivoje se spuščajo vsi, da adijo
|