Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:09:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 saraya, upam, da ste uspešno trgovali smo, smo...hvala
< Sporočilo je popravil Saraya -- 21.11.2010 10:10:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:10:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi razmišljam,kaj naj dam za božička letos,ker penez glih ne bo kaj dosti. Nič,pičim jaz v štacuno,da bom pravi cajt lahko kosilo naredla. Pa-pa za tacajt! mi smo se ravno zarad tega zmenili da ni več obdarovanja za božič za odrasle- samo za mularijo kakšna pozornost ali igrača. ker vse skupaj potem kar nekaj denarja nanese- in zmanjka idej... čokolade in flaše so pa mi brezvezne.... S čokolado načeloma nimam(o) problemov,flaše pa se kar nabirajo in nabirajo...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:23:01
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi razmišljam,kaj naj dam za božička letos,ker penez glih ne bo kaj dosti. Nič,pičim jaz v štacuno,da bom pravi cajt lahko kosilo naredla. Pa-pa za tacajt! mi smo se ravno zarad tega zmenili da ni več obdarovanja za božič za odrasle- samo za mularijo kakšna pozornost ali igrača. ker vse skupaj potem kar nekaj denarja nanese- in zmanjka idej... čokolade in flaše so pa mi brezvezne.... S čokolado načeloma nimam(o) problemov,flaše pa se kar nabirajo in nabirajo... itak da se popapa...sam kaj vem ne zdi se mi glih neko darilo... to tud na obisk neseš... nekih drobnarij -svečnikov in okraskov za na polico se pa čez leta tolk nabere da brezveze, pa samo se potika po omarah in prah gor nabira.... prazniki so že čist skomercializirani .... za vsak drek se že obdaruje ni več pristnega praznovanja, in potem vse izgubi sv oj čar in smisel.....meni veliko več pomeni da je družina na kupu in da si takrat vzame čas zase... skupaj krasijo smrekico, lepijo slikice božička na okno, snežinke, lučke... pa tradicionalna papica očitno sem staromodna
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:28:34
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi razmišljam,kaj naj dam za božička letos,ker penez glih ne bo kaj dosti. Nič,pičim jaz v štacuno,da bom pravi cajt lahko kosilo naredla. Pa-pa za tacajt! mi smo se ravno zarad tega zmenili da ni več obdarovanja za božič za odrasle- samo za mularijo kakšna pozornost ali igrača. ker vse skupaj potem kar nekaj denarja nanese- in zmanjka idej... čokolade in flaše so pa mi brezvezne.... S čokolado načeloma nimam(o) problemov,flaše pa se kar nabirajo in nabirajo... itak da se popapa...sam kaj vem ne zdi se mi glih neko darilo... to tud na obisk neseš... nekih drobnarij -svečnikov in okraskov za na polico se pa čez leta tolk nabere da brezveze, pa samo se potika po omarah in prah gor nabira.... prazniki so že čist skomercializirani .... za vsak drek se že obdaruje ni več pristnega praznovanja, in potem vse izgubi sv oj čar in smisel.....meni veliko več pomeni da je družina na kupu in da si takrat vzame čas zase... skupaj krasijo smrekico, lepijo slikice božička na okno, snežinke, lučke... pa tradicionalna papica očitno sem staromodna Tudi meni največ pomeni, da smo skupaj. Žal smo se pa tud navadli, da se obdarujemo. Na koncu zapravimo ogromno denarja, za kakšne bedne stravi, ki se pol ne uporabljajo. Ma saj se najde kaj pametnega. Fajn je, če ti zmanjkuje gat, pa zoknov na primer, pa jih dobiš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:30:58
|
|
|
|
Lenči_
|
iii.. Gaja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:32:04
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi razmišljam,kaj naj dam za božička letos,ker penez glih ne bo kaj dosti. Nič,pičim jaz v štacuno,da bom pravi cajt lahko kosilo naredla. Pa-pa za tacajt! mi smo se ravno zarad tega zmenili da ni več obdarovanja za božič za odrasle- samo za mularijo kakšna pozornost ali igrača. ker vse skupaj potem kar nekaj denarja nanese- in zmanjka idej... čokolade in flaše so pa mi brezvezne.... S čokolado načeloma nimam(o) problemov,flaše pa se kar nabirajo in nabirajo... itak da se popapa...sam kaj vem ne zdi se mi glih neko darilo... to tud na obisk neseš... nekih drobnarij -svečnikov in okraskov za na polico se pa čez leta tolk nabere da brezveze, pa samo se potika po omarah in prah gor nabira.... prazniki so že čist skomercializirani .... za vsak drek se že obdaruje ni več pristnega praznovanja, in potem vse izgubi sv oj čar in smisel.....meni veliko več pomeni da je družina na kupu in da si takrat vzame čas zase... skupaj krasijo smrekico, lepijo slikice božička na okno, snežinke, lučke... pa tradicionalna papica očitno sem staromodna Tudi meni največ pomeni, da smo skupaj. Žal smo se pa tud navadli, da se obdarujemo. Na koncu zapravimo ogromno denarja, za kakšne bedne stravi, ki se pol ne uporabljajo. Ma saj se najde kaj pametnega. Fajn je, če ti zmanjkuje gat, pa zoknov na primer, pa jih dobiš to si pa še vedno najraje sama kupim... ker mam pač rada komplet z modrcom enak in ne lih nekih oldschool pumparc
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:40:09
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi razmišljam,kaj naj dam za božička letos,ker penez glih ne bo kaj dosti. Nič,pičim jaz v štacuno,da bom pravi cajt lahko kosilo naredla. Pa-pa za tacajt! mi smo se ravno zarad tega zmenili da ni več obdarovanja za božič za odrasle- samo za mularijo kakšna pozornost ali igrača. ker vse skupaj potem kar nekaj denarja nanese- in zmanjka idej... čokolade in flaše so pa mi brezvezne.... Pa potem dobis zalogo za tusirat za celo leto...Mi smo lani imeli za odrasle cca 10eur,ampak to nanese...Tako,da bom kar seznanila vse z mojo odlocitvijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 10:46:42
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to si pa še vedno najraje sama kupim... ker mam pač rada komplet z modrcom enak in ne lih nekih oldschool pumparc Torej imaš tolk modercev, kot gat?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:00:08
|
|
|
|
Lenči_
|
dober dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:00:54
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to si pa še vedno najraje sama kupim... ker mam pač rada komplet z modrcom enak in ne lih nekih oldschool pumparc Torej imaš tolk modercev, kot gat? skoraj... gate imam tud za tiste dneve... pa nimam zraun modrcov
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:08:24
|
|
|
|
elevitka
|
sem čudna ne ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:09:23
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to si pa še vedno najraje sama kupim... ker mam pač rada komplet z modrcom enak in ne lih nekih oldschool pumparc Torej imaš tolk modercev, kot gat? skoraj... gate imam tud za tiste dneve... pa nimam zraun modrcov A v tistih dnevih...pa ne nosiš modrcov?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:11:31
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to si pa še vedno najraje sama kupim... ker mam pač rada komplet z modrcom enak in ne lih nekih oldschool pumparc Torej imaš tolk modercev, kot gat? skoraj... gate imam tud za tiste dneve... pa nimam zraun modrcov A v tistih dnevih...pa ne nosiš modrcov? a-a takrat glih ne nosim tangic, čipk in podobno-takrat imam hlače ki pokrijejo malo več riti da se imajoi krilca kam zalepit (nekak nisem navdušena nad tamponi)-poleti že ko je hica no sicer pa ne preveč. Zdaj pa sploh ker še dojim nosim tiste za dojenje- in sem čist razparjena
< Sporočilo je popravil elevitka -- 21.11.2010 11:13:13 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:24:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka to si pa še vedno najraje sama kupim... ker mam pač rada komplet z modrcom enak in ne lih nekih oldschool pumparc Torej imaš tolk modercev, kot gat? skoraj... gate imam tud za tiste dneve... pa nimam zraun modrcov A v tistih dnevih...pa ne nosiš modrcov? a-a takrat glih ne nosim tangic, čipk in podobno-takrat imam hlače ki pokrijejo malo več riti da se imajoi krilca kam zalepit (nekak nisem navdušena nad tamponi)-poleti že ko je hica no sicer pa ne preveč. Zdaj pa sploh ker še dojim nosim tiste za dojenje- in sem čist razparjena Ma frajerka si čuješ, kaki čudna Samo, jaz pa sploh ne nosim več tangic... samo navadne gate. Včasih sem jih ful nosla, od kar sem pa navadne probala, pa samo še navadne. Si dosti bolj komot. Aja, pa še boksarce nosim tudi. Jaz tud trenutno nosim samo te, za dojenje modrce.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:48:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Botrca pr Krambergerju so vam dovra kosila zelo, pa cenovno ugodna Kaj si imela slabo izkušnjo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:49:51
|
|
|
|
majakla
|
Daaan. V trgovini kupili le nujno, pa se rešili dobrih 40€ . Otroci spijo, zdaj pa: relax .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:50:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem navalila na oranže zaj. Meni so pa tak-tak kosila pri Krambergerju. Meni so se vsrali takrat ko so mi odnesli solato iz mize. čeprav še nisem končala z kosilom. Pa niso jo odnesli samo meni ampak tudi moji mami. In od tistega časa so mse mi vsrali eh, to ni razlog da rečeš da ti je hrana bolj tak...rekla bi naj ne odnesejo, meni so tudi hotli včeraj krožnik odnest pa sem lepo rekla da ne še ker mali še je pa je bilo vse ok.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:51:14
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Daaan. V trgovini kupili le nujno, pa se rešili dobrih 40€ . Otroci spijo, zdaj pa: relax .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:51:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem navalila na oranže zaj. Meni so pa tak-tak kosila pri Krambergerju. Meni so se vsrali takrat ko so mi odnesli solato iz mize. čeprav še nisem končala z kosilom. Pa niso jo odnesli samo meni ampak tudi moji mami. In od tistega časa so mse mi vsrali Jaz sem bila sicer samo enkrat tam,pa mislim,da nikoli več ne grem.Da pa mi kaj takega naredijo,pa jih pošljem nekam. jaz jim ne bi pustla vzet jaz tudi ne
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:52:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Botrca pr Krambergerju so vam dovra kosila kje je to? v Pernici
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:52:47
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem navalila na oranže zaj. Meni so pa tak-tak kosila pri Krambergerju. Meni so se vsrali takrat ko so mi odnesli solato iz mize. čeprav še nisem končala z kosilom. Pa niso jo odnesli samo meni ampak tudi moji mami. In od tistega časa so mse mi vsrali eh, to ni razlog da rečeš da ti je hrana bolj tak...rekla bi naj ne odnesejo, meni so tudi hotli včeraj krožnik odnest pa sem lepo rekla da ne še ker mali še je pa je bilo vse ok. Meni gre to tudi na živce, da me preganjajo, naj spičim domov čim prej! grrr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:54:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz tudi razmišljam,kaj naj dam za božička letos,ker penez glih ne bo kaj dosti. Nič,pičim jaz v štacuno,da bom pravi cajt lahko kosilo naredla. Pa-pa za tacajt! mi smo se ravno zarad tega zmenili da ni več obdarovanja za božič za odrasle- samo za mularijo kakšna pozornost ali igrača. ker vse skupaj potem kar nekaj denarja nanese- in zmanjka idej... čokolade in flaše so pa mi brezvezne.... S čokolado načeloma nimam(o) problemov,flaše pa se kar nabirajo in nabirajo... itak da se popapa...sam kaj vem ne zdi se mi glih neko darilo... to tud na obisk neseš... nekih drobnarij -svečnikov in okraskov za na polico se pa čez leta tolk nabere da brezveze, pa samo se potika po omarah in prah gor nabira.... prazniki so že čist skomercializirani .... za vsak drek se že obdaruje ni več pristnega praznovanja, in potem vse izgubi sv oj čar in smisel.....meni veliko več pomeni da je družina na kupu in da si takrat vzame čas zase... skupaj krasijo smrekico, lepijo slikice božička na okno, snežinke, lučke... pa tradicionalna papica očitno sem staromodna Saj se čisto strinjam z tabo,glede tega.Sicer se mi obdarujemo,ampak samo doma,najbližji,sorodniki pa ne,ker nas je too much.Vedno pa je kaj praktičnega,al kake majce,zokni,take stvari.Otroci pa seveda največ igrače.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 11:58:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem navalila na oranže zaj. Meni so pa tak-tak kosila pri Krambergerju. Meni so se vsrali takrat ko so mi odnesli solato iz mize. čeprav še nisem končala z kosilom. Pa niso jo odnesli samo meni ampak tudi moji mami. In od tistega časa so mse mi vsrali eh, to ni razlog da rečeš da ti je hrana bolj tak...rekla bi naj ne odnesejo, meni so tudi hotli včeraj krožnik odnest pa sem lepo rekla da ne še ker mali še je pa je bilo vse ok. Čuj,če meni ni tam dobro,mi ni.Saj niso meni odnesli,so Tasi!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 21.11.2010 12:02:14
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem se spravla pecivo pečt. Mater,mi je na bed vdarlo. Delam pa biskvit,2 kom kot pri torti,noter pa bo marmelada namazana,pa višnjev kompot z sladko smetano,čez pa čokolada prelita.Mmmmm,se mi že zaj sline cedijo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?