Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 12:08:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,glede smetane sem te tak že mislila vprašat,katero daš.Kje pa si evrokrem beli kupla? Ni bil ravno beli...sem kupila v Tušu onega ko je pol-pol,pa sem pač belo polovico ven pobrala. Ja,sem si kr mislila,da si tak mislila,ja.Ker samo belega še nisem nikjer zasledila.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 12:09:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kofi time Se natelovadila...kaka paše..vsako mišico imam napeto kot struna.....zdaj še pospravim, pa naredim za jest( žitni polpeti, pomfri in fižolova solata)...napišem dopis za prakso in šibam v Postojno....kak mi ni Kaj pa greš v Postojno? Spet sem radovedna, ne? Uživaj(te) Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 12:12:07
|
|
|
|
matcar
|
Grem počivat.Lepo se mejte in dober tek vsem,ki še niste kosile danes!(kosila imele)da ne bo pomote kake!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 12:14:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Grem počivat.Lepo se mejte in dober tek vsem,ki še niste kosile danes!(kosila imele)da ne bo pomote kake! Hihihi, tak zmedene pa tud nismo al ... ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 12:20:37
|
|
|
|
rina22
|
Tudi jaz grem počasi Uživajte
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 13:15:26
|
|
|
|
Lenči_
|
Dan babike... Mi dva sva z mojim včeraj lepo zažurala. Do pol 3. Super smo se imeli, že dolgo se nisva tako zabavala. Družba ta prava. Sami pozitivni ljudlje na kupu. Res je bla špica . M. pa je zaspala ob 10.30 komaj. Pa se je zbudla ob 1, pa po čajčeku baje spet takoj zaspala, tja do 6. Pol sem jo pa že na ziz dala in smo vsi še do 9 ajčali od sreče, da smo spet skupaj Za nazaj sem vas prebrala. Lepo ste nakloftale... Pridne bb - škoda, za Zlatkota, ker je bil fajn dec. Botrca tebe sem se mi zdi dodala za prjatlco, pa me nisi potrdila, al pa sem kaj zamešala. Sem pa a.j. sami bogica zaradi agrumov Ekole, zdaj pa gremo jest kosilček, pol pa gremo malo počivat. Težka noč je za nami Aja, tudi jaz sem na fb profilih pogledala slikice naših malih otročičkov. Sami carteki lušni!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 15:03:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,glede smetane sem te tak že mislila vprašat,katero daš.Kje pa si evrokrem beli kupla? Ni bil ravno beli...sem kupila v Tušu onega ko je pol-pol,pa sem pač belo polovico ven pobrala. Ja,sem si kr mislila,da si tak mislila,ja.Ker samo belega še nisem nikjer zasledila. Lino ima samo bel evrokrem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 15:09:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 si mela podobno usodo kot jaz e daj a res? Da ni ki z enakim od retašov bla, ko moja kolegica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 15:23:45
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,glede smetane sem te tak že mislila vprašat,katero daš.Kje pa si evrokrem beli kupla? Ni bil ravno beli...sem kupila v Tušu onega ko je pol-pol,pa sem pač belo polovico ven pobrala. Ja,sem si kr mislila,da si tak mislila,ja.Ker samo belega še nisem nikjer zasledila. Lino ima samo bel evrokrem Jp tocno tako. Pregresno dober...Zato ga ne kupujemo vec(sva se z malim ponavadi ga kar z zlico lotila)..Razen ob kakem velikem prazniku
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 16:57:18
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 si mela podobno usodo kot jaz e daj a res? Da ni ki z enakim od retašov bla, ko moja kolegica Veš, da sem po tistem, ko sem to napisala, tudi jaz isto razmišljala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 16:58:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lino ima samo bel evrokrem Ziher? Ni to Linolada? Ne vem, če isto mislimo.. LinoLada vem, da je bela in črno-bela Ker je meni bela božanskaaaaaaaa Aja, pardon, zaj sem podrobneje prebrala
< Sporočilo je popravil rina22 -- 20.11.2010 16:59:18 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 17:07:22
|
|
|
|
Sacherca
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 17:08:38
|
|
|
|
Sacherca
|
Ata so v sluzbi, midva z mali posesala vse in spalnico malo skup pospravila,je bilo ze pravo skladisce v kotu,ki se je zelooo razsiril
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 17:13:33
|
|
|
|
Sacherca
|
joooj Sami ne govori zato ap je zdaj cim manj sladkarij doma...Pac tiste,ki jih ima tamali rad....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 17:14:35
|
|
|
|
Sacherca
|
Zdaj greva pa prste namakat v barve
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 18:34:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pičim......jutri bo pestro...greva zjutraj na fitnes, potem pa v Postojno... se tipkamo , zakaj sta pa šla če smem vprašat?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 18:45:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Botrca tebe sem se mi zdi dodala za prjatlco, pa me nisi potrdila, al pa sem kaj zamešala. Sem pa a.j. me imaš...V.B.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 18:46:31
|
|
|
|
botrca
|
Matcar samo beli evrokrem obstaja. Sem ga v sparu zadnjič videla od lino lade... . Veš kak je dober .Pa pri moji poročni priči, sem ga zadnjič jedla.
< Sporočilo je popravil botrca -- 20.11.2010 18:47:31 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 18:50:55
|
|
|
|
botrca
|
Ojla, včeraj je pa bilo vrhunsko na Zečičevem koncertu...ful dobro smo se imele ženske. . Kathy83 sem uživala še zate . Danes zjutraj smo se pa peljali v Cerkno po en del za Peugeota, pa šli na kosilo v Pernico h Krambergerju in prišli ob 16.30 domov. Zdaj pa ati spi, Jan se malo igra malo gleda risanke na pop brio, jaz pa na rač.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 19:38:44
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer. Gremo Nika za spat pripravit, prej pa še čeverjo. Pa ti???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 19:47:00
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Moj L pa že pol ure spančka. Kak dolgo bo pa še bomo vidli.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 20:00:27
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa večerjamo, Jan polento midva pa piščančje medaljončke in motovilec. Pol pa kopanje pa aji, aji.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 20:00:31
|
|
|
|
ly117
|
Punce ne vem če ste zasledile ampak Gaja je od včeraj doma. Bravo Gaja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 20.11.2010 20:34:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kaj pa greš v Postojno? Spet sem radovedna, ne? Uživaj(te) ni panike, nisi sla sva en njegov tekmovalni avtek prodat...pa je bil tip iz Rijeke in smo se tam (v Postojni) dobili...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?