|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del
19.11.2010 21:18:34   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
19.11.2010 21:35:57   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
19.11.2010 21:53:57   
sjmm
evo pri nas kr mirno, Maj je šel sicer spat šele okol 9h, sam sva hitro končala uspavanje...15minut...pa je bil komauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..z očijem sploh ni hotel it...se me je držal in tulil k zver...pa čeprav sta se prej prov lepo igrala

tamika..pol je zmenjeno...ju3 bi sam še navodila rabiliuser posted image se že veselimo!!!!!!!!!

katjuša...za Benija...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

boma...naj vas kašelj zapusti tud ponočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...lepo uživej mau na kavčku...a si že kej nestrpna....sej že mi težko čakamo tvojo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 23:00:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4579
20.11.2010 5:28:18   
Urša08
helov

Jaz pokonci že od treh. So se zgleda začeli popadki. Trenutno jih mam tam na 10 minut. Mogoče pa še danes vidim našo princeskico. Punce se vam še javim.

Uživajte v vikenduuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
20.11.2010 6:44:18   
baki
urša tudi jst sem se zbudla ob 3.00.me je nik zbudil.sam da sva pol nazaj zaspala.ja nč držim pesti da boš mela lahek poroduser posted image user posted image user posted image user posted image ,da te princeska nebi fejst matrala.

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
20.11.2010 6:45:42   
baki
sem vedela da znaš rodit čez vikend.saj je jutri polna luna.menda vpliva.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
20.11.2010 7:09:46   
baki
urša kje si zdaj upam da te me matra preveč.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
20.11.2010 7:24:38   
Čebel@
jutro

urša....mislim nate-diham s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Benija

baki........... jutrouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
20.11.2010 7:25:37   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
20.11.2010 8:10:32   
baki
katjuša....božček benjamin..upam da vročina hitro mine....KOSILO...pečeno kurje meso+krompir+solata+kuhana zelenjava....pralni stroj že deladrgač pa sem vse pospravila že včeraj,tk da vikend frajjjjj.KOLUMBO...LEPAfrizurca nimaš kajuser posted image .kako je kaj jure?je že ujel ritem?.morem it .voham je nik prišel blizu meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
20.11.2010 8:26:59   
baki
kje ste vse?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
20.11.2010 8:36:01   
TAMIKA3
jutro user posted image
mi že v pogonu user posted image user posted image user posted image user posted image ... ati prišel in odšel, sploh ne vem kdaj user posted image
baki... evo, jaz tukaj ... pridna user posted image user posted image ... zdaj lahko prideš še k nam user posted image user posted image
čebel@... hvala za user posted image
urša... dihaj, mi smo s tabo user posted image user posted image user posted image ... upam, da že držiš princesko v naročju user posted image user posted image user posted image

zajtrk: hrenovke
kosilo: čokoladni cmoki + kompot

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
20.11.2010 8:37:51   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kje ste vse?
jaz sem skos tukaj,ker čakam novičke o uršiuser posted image

Hana je že od 7.00 pokonci....sva pozajterkovali in vmes gledali risanko....zdej se mala igra z avtomobilčki,mene pa posoda kliče in pa sesalec

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
20.11.2010 9:12:56   
sjmm
urša......mislimo nate, dihamo s abo...SREČNO IN POL VESELO!!!!!PA NAJ BO KRATKO!!!user posted image

naša nočka kr fajn po dolgem cajt, ob pol7...flaška, oči je spil kavico in pojedel zajtrk...pa za par urc na delo...mi2 sva še mau poležala, Majči je nazaj zadremal

ostali so še vedno koma...itak...včeri so se pogovarjali dolgo v noč...k v 5 dneh se pa nabere novicuser posted image

jz sm še pri kavici, pomivalc že zadovoljen, ostala 2 prjatlčka se tud že vrtita, sem zložila eno tono brisač...zdej pa počas naprej

popoldne pa gremo mau u šoping...imamo končno neki €.....so se začele plačila...očitn sm bla dost huda s tistim obvestilom pred izvržbo...v glavnem otroci rabijo zimske čevlje...pa Majči pižamce...k ne more več not zlezt...mu kr stopalčke navzgor obrneuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
20.11.2010 9:15:37   
Urša08
Punce evo mene. Popadki še kar na cca. 10 minut , itak je to pr men standard da dolgo trajauser posted image user posted image user posted image .

Sem se šla stuširat, pa kavico popila, tamalima pripravla potovalko k prideta mojedva ponju. Pa še kupčke za v vrtec sem nardila.

Hvala ker mislite name. Res ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
20.11.2010 9:18:20   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Punce evo mene. Popadki še kar na cca. 10 minut , itak je to pr men standard da dolgo trajauser posted image user posted image user posted image .

Sem se šla stuširat, pa kavico popila, tamalima pripravla potovalko k prideta mojedva ponju. Pa še kupčke za v vrtec sem nardila.

Hvala ker mislite name. Res ste zlate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drži se mami!!!!!!!!!!navijamo za vaju s princesko!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
20.11.2010 9:18:41   
Čebel@

o sem že upala,da že cartašuser posted image user posted image .....a se greš pokazat v P?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
20.11.2010 9:18:59   
Urša08
Tamika tvoje kosilo mi pa ful diši user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela počivaj, nč ti ni treba sesat.

Sjmm super za e, sem res vesela da se vam je stanje izboljšalo user posted image user posted image user posted image user posted image naj tako ostane. Aja jaz sem zadnjič gledala take kjut pidžamice v mothercare, res špica.user posted image

Punce jaz mislim da pred večerom ne bomo še meli naše pupe v naročju. Vsaj pri Žigu in Nejcu se je kr vleklo tole s popadki.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
20.11.2010 9:22:33   
sjmm

Tamika tvoje kosilo mi pa ful diši user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela počivaj, nč ti ni treba sesat.

Sjmm super za e, sem res vesela da se vam je stanje izboljšalo user posted image user posted image user posted image user posted image naj tako ostane. Aja jaz sem zadnjič gledala take kjut pidžamice v mothercare, res špica.user posted image

Punce jaz mislim da pred večerom ne bomo še meli naše pupe v naročju. Vsaj pri Žigu in Nejcu se je kr vleklo tole s popadki.

ja, sej do zdej sva imela next in MC...tak d bomo šli dons kr v MC, ker 3 dobiš za tka 25-30e...sej ni zastonj....sam se mi zdi d jih je skor 1 leto nosil...pa še kje drugje ful težko dobiš 92 ali 98 s stopalčki...naš jih pa nujno rabi, ker noče ne vreče, ne odeje

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
20.11.2010 9:32:51   
sjmm
jz mam v planu dons kopalnico počistit...drugače pa smo včeraj posesali in pomili po tleh

fajn bi blo še kuhno od zunaj mau poštimat...sploh napo...bomo vidl....ker je Jan prinesel toliko umazanega perila d je v bistvu pranje, sušenje in likanje prioriteta

pol šoping, še prej bi blo fajn mau frizuro poštimat, pa da ne pozabim, da je treba en fajn kosilčke zrihtat, še poposebej zaradi našega prestradančkauser posted image user posted image

jz sm pa včeri prvič po 14 dneh grešila s prehrano...sm pojedla zravn kavice 2 domača cookija....sej nism ful pretiravala....sam res od sladkarije 14 dni nism zaužila NIČ....včas si je pa treba mau privoščituser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
20.11.2010 10:13:48   
claud
Jutro!

Najprej..

URSA SRECNO.....NAJ BO HITRO, , LEPO IN SLADKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy upam da tebe malceek ne bo predolg pustil cakat....btw a so ti rekli kj za cr?

Drugace je pa pri nas stanje tako... nisemuser posted image , mi je sam user posted image fuuulll zamujala....
Smo pa zdj 3 dni dokoncno vseljeni domauser posted image ........ Imamo se super fino fajn....temu se pa rece luxuzuser posted image .....
Larissa uziva na polno...tukaj ima ful vec prostora in lahko teka okrog brez da bi se mogla izogibat 10000000 oviram....
Se ena super novicka....imamo 80% moznosti da v februarju dobimo vrtec ker bodo v borovnici renovirali in odprli se en oddelekuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj zelim en lep vikend!

Ursa smo v veselem pricakovanju novickeuser posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
20.11.2010 11:30:53   
Čebel@
sjmm....upam,da ti uspe vse porihtat v enem dnevu(si kar veliko planov napisala za danes)user posted image .....2 piškotka ni panikeuser posted image

claud.....super za dokončno selitevuser posted image user posted image user posted image ....dej malo fotkej stanovanjeuser posted image .....bomo držale pesti za vrtecuser posted image user posted image user posted image

Hana pančka opoldansko rundico,ati je nesel 2 štuka nižje cunje prat,jaz grem pa delat omako...popoldan imamo en obisk napovedan.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
20.11.2010 11:46:13   
birdy
Urša, jst diham s tabouser posted image  Ko sem vidla da si ob treh pisala sem mislila da zdej pa že cartaš... No, sej zdej pa mogoče že!user posted image  Čimlepši porod in srečne trenutke z vašo malo princeskouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
20.11.2010 13:16:49   
Čebel@
birdy....kako pa pri tebi kaže?

katjuša....kako je Beni?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

kolikokrat greste brez partnerja ven
Spark

1x na teden (11%)

1 x na mesec (10%)

2x na mesec (4%)

redko (54%)

nikoli (21%)

Število vseh glasov: 416

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!